Lak(tom)o bi to on zaustavio.BH Patriot je napisao/la:baš bi me zanimalo kako bi zaustavio napada Messija ili Ronalda.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Sanchez bivsi odbranbeni igrac Seville potpisao za Malagu. Vrlo vjerovatno se pravi mjesto za Spahica. Vjerujem da ce i tamo (ako ode) pokazati kvalitet koji je pokazao u prvoj sezoni u Francuskoj i u ono malo utakmica druge sezone sto je odigrao. Samo nek ne koristi cesto lakat...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Nek mu je sa srecom!
Ovo je predobra vijest za bh.reprezentaciju,ali i samog Spahica
Malo sam ljubomoran sto nije u Valenciu presao,ali eto nije losa ni Sevilla,znaci ide stopama Mirsada Hibica
Malo sam ljubomoran sto nije u Valenciu presao,ali eto nije losa ni Sevilla,znaci ide stopama Mirsada Hibica
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nakon sto im je donedavno Squalici bio stub odbrane,Spahic ce im izgledati ko kombinacija Vidica i Thiaga Silve 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Uz Alexisa ce cinit jako dobru odbranu.. Ima i Rakitica u timu pa nece morat samo sutit..
To Spaha legendo bosanska! Ovo je najbolja vijest koja je mogla doc u vezi s njim! Sevilja je odlican tim za njega, i tu ce on AkoBogDa postati lider kao i u Menpeljeu!!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Igrat sa : Navasom,Negredom,Kanuteom,Rakiticem,Perotijem... Veliki korak naprijed..kobe24 je napisao/la:To Spaha legendo bosanska! Ovo je najbolja vijest koja je mogla doc u vezi s njim! Sevilja je odlican tim za njega, i tu ce on AkoBogDa postati lider kao i u Menpeljeu!!
Da da! Sigurno da je tako! Imace priliku da se dokaze i u Evropa ligi! U svakom slucaju, sjajna vijest za nas Bosance!!!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Goalgetter
- Kontakt:
Obicno nakon reda vijesti da je transfer dogovoren, stize izjava da jos nista nije dogovoreno
.
Dakle, jos sam skeptican sto se tice ovog transfera.
Dakle, jos sam skeptican sto se tice ovog transfera.
Cuj Sevilja,pa bolji je Dinamo 8 puta 
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Gazi je napisao/la:Cuj Sevilja,pa bolji je Dinamo 8 puta
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- hule_barca
- Kontakt:
ako spaha potpise a to je vec skoro zavrseno, bice to sjajna vijest za sve nas, i veoma korisna prije svega za repku, a ovo sto se tice spahicevih suspenzija u francuskoj, pa budala ce skontati da je on to namjerno radio, samo kako bi ovi iz montpelliera popizdili i pustili ga da ide u neki drugi klub, jer je on vidio da njemu nema pobjeci iz francuske tako lako, a tamo mu zivot dosadio, spaha je kralj 
Mes Que Un Club
- neutralan__
- Kontakt:
Trenutno za njega nije moglo bolje.Ovo je odlična ponuda koja se ne propušta.
Igrati u jednoj od najjačih liga na svijetu nije mala stvar.
Bravo Spahiću zaslužio si da igraš u ovoj ligi.
Igrati u jednoj od najjačih liga na svijetu nije mala stvar.
Bravo Spahiću zaslužio si da igraš u ovoj ligi.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Principatus
- Kontakt:
Eto izgleda da je Spahic vidio kako nece uspjeti da zaigra u HNL-u, pa se alternativno pomirio sa spanskom ligom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Igrao je Spahic nekad davno protiv Seville u dresu Lokomotive,nije se tad proslavio ni on ni Lokomotiva no mozda su ga ipak zapazili pa ga pratili nekoliko godina 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo me podsjeca na onu sapunicu sa Nadarevicem, kada je trebao u EPL. Koliko se samo prasine diglo poslije njegove izjave da je vec sigurno novi clan ove lige? Na kraju sta se desilo, ostalo je tamo gdje i jest.
Ovo bi Spahicu bio vrhunac karijere, iako je vec u 30-im, jer je Sevilla jedan od boljih ekipa u Spaniji, a uz to igra i Europu.
Ovo bi Spahicu bio vrhunac karijere, iako je vec u 30-im, jer je Sevilla jedan od boljih ekipa u Spaniji, a uz to igra i Europu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Blue_He4rt
- Kontakt:

Nije moglo bolje za naseg Spahu.Sevilla je tim koji spada u bolju polovinu evropskog fudbala a bio si do neki dan povezivan s smijesnim Dinamom.Doduse i Andaluzani su pali protekle 2-3 godine ali nisu imalu ovakvog stopera
Chelsea F.C.