FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E sada kada su obećali borbu za trofeje ima da ih pratimo u stopu, koliko će se zaista držati toga u protivnom ....
TITULU SU OBECALI , TITULA IMA DA BUDE !!!!!!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Ako uprava zeli, da budemo konkurentni za titulu, onda se moraju obezbijediti adekvatna pojacanja, a ne otpad koji izbacuju ino-zemljeZike_HzSa je napisao/la:TITULU SU OBECALI , TITULA IMA DA BUDE !!!!!!

Naša liga nije ništa bolja tako da nam je taj otpad najbolje što možemo, a naravno, sad je do njih da izaberu najbolje od najgoregBiko#1 je napisao/la:Ako uprava zeli, da budemo konkurentni za titulu, onda se moraju obezbijediti adekvatna pojacanja, a ne otpad koji izbacuju ino-zemljeZike_HzSa je napisao/la:TITULU SU OBECALI , TITULA IMA DA BUDE !!!!!!

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Jeste vidjeli Spalevica nes se izvinjava .... Ma kada dodje na Kosevo nece ga ni 100000 izvinjenja oprati od toga sta je uradio !!!1
A Nijaz ga natjerao da se fol izvine nama preko novina i itd :S
ON nama prica , nes kao netreba da se osvrcemo na proslost, e moj Spalevicu to nije bilo `92 nego prije 2 mjeseca ....
ON nama prica , nes kao netreba da se osvrcemo na proslost, e moj Spalevicu to nije bilo `92 nego prije 2 mjeseca ....
- rob do grob
- Kontakt:
u vas je ko kod nas majkuli im **** u uprave takve kad gledaju samo sebe igracima plate nedaju a hoce zvjezde da dovedu a da neplate eto sada i celik sarajevo zeljo itd mogu samo gledati kako zrinski sve gazi za 700km samo redovne plate
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
Imas li link toga,nisam citao.Ako nemas prepricaj malo tu izjavu.Zike_HzSa je napisao/la:Jeste vidjeli Spalevica nes se izvinjava .... Ma kada dodje na Kosevo nece ga ni 100000 izvinjenja oprati od toga sta je uradio !!!1
Inter Baku vodi 1 - 0 protiv Spartaka
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Ma nema veze sto ce mu na Kosevu ****,nego se izvinjava jer ga je strah nesmije mirno gradom da hoda...nedavno su neki momci bili na treningu Olimpika,takodjer cuo sam da su mu vec par puta na ulici **** sve zivo,**** je jeza kako godZike_HzSa je napisao/la:Jeste vidjeli Spalevica nes se izvinjava .... Ma kada dodje na Kosevo nece ga ni 100000 izvinjenja oprati od toga sta je uradio !!!1

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hajde Spartak zabij ga !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- lolo d pitar
- Kontakt:
hajde iner zabij ga i tiZagor je napisao/la:Hajde Spartak zabij ga !

Zabio Spartak 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zabili su šta će im višelolo je napisao/la:hajde iner zabij ga i tiZagor je napisao/la:Hajde Spartak zabij ga !

edit: zabi ga Spartak !!!

Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 09 jul 2009, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Vodi Spartak 2-1 ,dakle to bi bilo to idemo na Spartak
- lolo d pitar
- Kontakt:
3-1
- adnan_nanda
- Kontakt:
koga ste vi navijaci vise prizeljkivali inter ili spartak? a usotalom odakle je taj spartak 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- lolo d pitar
- Kontakt:
pa prizeljkuju se vise ovi sto trenutno pobjedjuju,jer bi u slucaju njihove konacne pobjede,horde isle na gostovanje,predali su papire i sva sranja koja su potrebna,a u slucaju da inter prodje,horde ne bi putovale,jer je to negdje u pmadnan_nanda je napisao/la:koga ste vi navijaci vise prizeljkivali inter ili spartak? a usotalom odakle je taj spartak
Prodje Spartak lagano...znalo se da su bolji tim i prije ovog dvomeca,vidim da je njihov igrac Hanzel dobio crveni karton(nadam se da im je vazan igrac) pa on nece igrati na Kosevu 

Butmiran je napisao/la:Imas li link toga,nisam citao.Ako nemas prepricaj malo tu izjavu.Zike_HzSa je napisao/la:Jeste vidjeli Spalevica nes se izvinjava .... Ma kada dodje na Kosevo nece ga ni 100000 izvinjenja oprati od toga sta je uradio !!!1
Inter Baku vodi 1 - 0 protiv Spartaka
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-20320.htm
eto tu imas .....

Imaju dva Hanzela u ekipi , Hanzel Ľuboš i Hanzel Tomáš koji je od njih dvojice , igra bocnog ili stopera .... a dobio je crveni , nadam se da je taj sto igra za repku