P.S. Nikad me Rafa nije ovako razocarao...idi druzi se sa Andy-jem pa lijecite komplekse zajedno
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Teniseri su pretrcali po 140 kilometara u dosadasnjem dijelu meca...zivjela BHT i njihovi komentatori
P.S. Nikad me Rafa nije ovako razocarao...idi druzi se sa Andy-jem pa lijecite komplekse zajedno
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nije ovo onaj pravi Nadal, ne trci na lopte na koje inace trci i vraca ih. Jes da Novak igra odlicno ali i sa Rafom nesto nije udure ...
Sve u svemu Novak je trenutno prvi teniser svijeta, evo ga 2:0. Ovo je dobijen meč. 
YNWA!
Ma ajde bre
Ocekivali smo svi mec "na nivou" i naravno pobedu Djokovica,ali ovaj Nadal ko izgubljen slucaj igra,ovo mi izgleda kao da ja igram finale protiv Djokovica
cak bih mozda uzeo i neki poen vise 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Da, evo već peti put ove godine sa njim nešto nije u redu. Nema opravdanja, Novak ga gazi...samosarajvo je napisao/la:Nije ovo onaj pravi Nadal, ne trci na lopte na koje inace trci i vraca ih. Jes da Novak igra odlicno ali i sa Rafom nesto nije udure ...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kako ce biti udure kad ga covjek pregazi ko plitak potok, vec peti put ove godine.samosarajvo je napisao/la:Nije ovo onaj pravi Nadal, ne trci na lopte na koje inace trci i vraca ih. Jes da Novak igra odlicno ali i sa Rafom nesto nije udure ...
Unaprijed izvinjenje jednom forumašu na korištenju "njegovog" termina, ali moram: Ovo što Nole pokazuje je totalna dominacija.
Svaka čast Đokoviću na smirenosti, odličnim laganim promišljenim potezima, poenima. Nadal mi izgleda smiješno. (Ne znam smijem li to i reći, ali eto, napisala sam bar.)
Svaka čast Đokoviću na smirenosti, odličnim laganim promišljenim potezima, poenima. Nadal mi izgleda smiješno. (Ne znam smijem li to i reći, ali eto, napisala sam bar.)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Mislim da je ovo prevelika prednost za izgubiti. Tačnije, 2-0 u setovima u finalu Wimbledona je nedostižna prednost!
Svaka čast Nole, svijet je dobio novog kralja tenisa! Proud to be Serb!
Svaka čast Nole, svijet je dobio novog kralja tenisa! Proud to be Serb!
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
-
xxl basket
- Kontakt:
Rafa ovo uzima sa 3 2 , zivi bili pa vidjeli !!!!!!
Ako se iko moze vratiti onda je to Nadal, zato ga ne otpisujte! Ja ocekujem potpuni povratak u ovom mecu i Rafinu titulu!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nadal se ne pita apsolutno ništa u ovom meču.kobe24 je napisao/la:Ako se iko moze vratiti onda je to Nadal, zato ga ne otpisujte! Ja ocekujem potpuni povratak u ovom mecu i Rafinu titulu!
Sada ipak pita.Virtu4l je napisao/la:Nadal se ne pita apsolutno ništa u ovom meču.kobe24 je napisao/la:Ako se iko moze vratiti onda je to Nadal, zato ga ne otpisujte! Ja ocekujem potpuni povratak u ovom mecu i Rafinu titulu!
Vamos Rafa!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Zasada, ne. Ali Nadal ima takav mentalni sklop da mu 0:2 vjerovatno ne znači ništa. Neće puknut', kao što to radi Andy.Virtu4l je napisao/la: Nadal se ne pita apsolutno ništa u ovom meču.
Evo brejka.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Ovo se zove pritisak i ono o čemu sam već pisao. Rafa mora odigrati nekoliko nenormalnih poena, poljuljati samopouzdanje Đokovića, to je jedini način da ovaj prestane pogađati sve što zamisli...
Nevjerovatan je Nadal!! Kada protivniku sve ide za rukom, on pravi break! Pravi sampion, nema sta!
Izdržati, to je temelj vrline!
To je to. Ko' sto rece Valencia, bit ce ovdje svega.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
hodža je napisao/la:ako se iko može vratiti iz ovog ponora, to je Rafa...ali bit će jako, jako teško
idemo Rafaaaaaaaaaaa
FORZA MARŠAL !!!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Može se vratiti, ipak je to Nadal. Mada Đoković pogađa sve što zamisli, ali može i to prestati. Brejk sad, ako uzme ovaj set Nadal onda ne sumnjam da može i do pobjede.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.