RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

BICE GUSTO
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la BICE GUSTO » 03 jul 2011, 08:45

Pricat ce nam Ibraka o Evropi i perspektivama, a nakon treceg uzastopnog poraza ce zbrisati (iz zdravstvenih razloga) i pozelit ce Velezu sve najbolje u nastavku prvenstva :D
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 03 jul 2011, 08:51

BICE GUSTO je napisao/la:Pricat ce nam Ibraka o Evropi i perspektivama, a nakon treceg uzastopnog poraza ce zbrisati (iz zdravstvenih razloga) i pozelit ce Velezu sve najbolje u nastavku prvenstva :D

Samo leprsavo!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jul 2011, 11:28

Ma nema od ovog manekena ništa, to su pusti snovi uprave kluba, znamo šta je bilo prvi put, obećao evropu, euforija, pa na kraju smo jedva na 7. mjestu završili, a onda se hinjski ispario, i naravno, nakon njega je uslijedilo rasulo, uzeo pare, a klub ostao u dugovima i borbi za opstanak, e ja to ne zaboravljam, ali uprava izgleda da zaboravlja. Ja sam naravno PROTIV IBRAKOVIĆA, izuzetno je skup, nepouzdan, i voli galamiti i obećavati puno, bolje je te novce, iskoristiti, za izmirenje dugovanja igračima, da bi ušli spremni u sezonu,a ne njemu dati, uzme pare, i ispari, kao da nikad nije bio u klubu. Siguran sam, da će nas Borče Sredojević preuzeti, jer je i prošle sezone bio velika želja klub, to znam, tako da sam za Borčeta, a ne za ovoga manekena, jer je po meni Borče, ozbiljniji i kao čovjek i kao trener, a ima i autoriteta, što ovaj, baš i nema, zato Ibrakoviću, oni koji te žele u klubu daleko im bila kuća od Veleža...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 jul 2011, 11:49

Nažalost, dobili smo novog/starog trenera punog EU ambicija i željnog love koji će veoma brzo isprašiti guzicu kada vidi da to nije to.

Majku vam jbm više šta radite navijačima ovog kluba sve ove godine. FUJ!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jul 2011, 11:58

Evo za portal n**as*****a, Ibraković kaže, da ga niko još nije zvao, i da postoji želja, ali da on ima neke druge planove, a ukoliko dođe do kontakta, razmislit će dobro, tako da su to izgleda samo želje, i da Ibraković po ovome što kaže, sigurno neće sutra preuzeti Velež...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jul 2011, 12:15

Sumnjam da ce Ibrakovic doci ponovo u Velez. Ovo je samo da se malo zamazu oci navijacima da uprava nesto radi po pitanju dovodjenja trenera, a vec imaju pripremljenog trenera, cije cemo ime saznati sutra. Ibrakovic je dosta mlad strucnjak i zeli da trenira klub koji ima ambicije da zaigra u Evropi, a sumnjam da nasa uprava ima za cilj Evropu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jul 2011, 12:20

ja se nadam nekoj našoj legendi (možda kodro), da prezme klub ili borče sredojević, ali nikako ovaj maneken, koji je dok je prvi put nas vodio, imao dosta sumnjivih rabota, jer mi je jedan navijač veleža u direktnom kontaktu pričao, da je on od tarnsfera igrača u velež, uglavnom sebi uzimao lovu, a klubu nije ništa ostajalo, i tako je klub ostavio u ogromnim dugovima, zato Ibrakoviću, ne usuđuj se više vraćati u Velež, nemoj da ti više padne napamet, jer od mene nikada nećeš imati podršku, samo će je ekipa imati...

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 03 jul 2011, 13:13

Evo jedna Tanina recenica iz teksta sa oficijalne stranice kluba!!
"Uostalom vrlo skoro će se i to javnosti saopštiti, ali sigurno je da trener neće biti niko koje do sada vodio Velež. Neznam samo sa kojim pravom se povezuju sa Veležom".
Zato mislim da od Ibraka nece nista biti hvala Bogu!! Daleko mu kuca od Veleža bila!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 jul 2011, 13:15

Slobodan vam je nas prandelli ,vrijedi razmisliti :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 03 jul 2011, 13:20

Ma kakav Ibraković.Plaćeni "novinari" i menadžeri guraju ovakve priče da unesu pomutnju i nerovozu među navijače,a i u sami klub.Klošari jedni,ovaj put vam neće proći...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jul 2011, 13:52

ra1981 je napisao/la:Ma kakav Ibraković.Plaćeni "novinari" i menadžeri guraju ovakve priče da unesu pomutnju i nerovozu među navijače,a i u sami klub.Klošari jedni,ovaj put vam neće proći...
To su nečiji snovi, svakom je dozvoljeno da sanja, naravno da neće biti ništa, i ovi pojedini portali, služe uglavnom nekim menadžerima, da se piše kako njima odgovara ali ovaj put su naletili na tvrd orah, ništa od manekena.

Bitna je i ova rečenica sa oficijelne stranice:

"Uostalom Velež je u fudbalskoj Evropi ovog ljeta, a biće i na zimu, i sljedeće ljeto opet. Obećali smo i to ćemo ispuniti, vratit ćemo Velež na fudbalsku mapu Evrope, samo to nećemo učiniti da način da ispunjavamo nerealne želje bilo koga i da tako dovedemo klub u finansijsku propast, rekao je Sedin Tanović, direktor Veleža".
Ako ovo ispuniš Tana, onda će te raja gledati drugačijim očima. I da najvažnije, po meni je da klub preuzme pitanja statusa igrača kod transfera a ne kojekavi menadžeri, oni su također ovih svih godina bili zlo kluba, pa možda i najveće, ako neki igrač želi ili otići ili doći u našu svetnju, ima uprava pa nek s njom razgovara, nikakvi menadžeri.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 03 jul 2011, 14:05

Znas sta je bitno? Da se ovdje vecina najebala majke svakome ko ista i pokusava da radi, zbog jednog neprovjerenog novinarskog teksta! To je jedino bitno.
Support Velez, It's logical! ★

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 03 jul 2011, 14:41

On Tour. 8-)
slika
Who dares, wins !

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 03 jul 2011, 14:57

mogli ste manje putovat

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jul 2011, 16:50

Još nam fale bicikla, da posudimo od HEKOM -a, ali ove firme nažalost više nema...

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 03 jul 2011, 17:52

Lakičević novo ime u rosteru „Rođenih“

Pripremama „Rođenih“ od danas popodne se priključilo još jedno novo ime. Riječ je o Slobodanu Lakičeviću (23) polivalentnom igraču, koji može igrati na više pozicija u odbrani i veznom redu. Lakičević dolazi iz Bayer Leverkusena, odnosno U-23 ekipe ovog tima, sa kojima je radio posljednju polusezonu, a nakon što je u zadnjim minutama zimskog prelaznog roka stopiran prelazak u Genk. Ponikao je upravo u ovom njemačkom Bundesligašu. Nakon okončanja juniorskog staža nastupao je za Wehen i najveći crnogorski klub Budućnost iz Podgorice. Sa Podgoričanima je osvojio titulu prvaka ove zemlje i nastupao u evropskim kupovima. Lakičević je upisao 12 nastupa ua U-21 selekciju, a za „A“ reprezentaciju Crne Gore debitovao je na debiju Cice Kranjačara protiv Makedonije.

Lakičević bi trebao da nadomjesti upražnjeno mjesto lijevog krilnog veziste, obzirom da ga krasi izuzetno precizan centaršut, ali po potrebi može igrati i lijevog beka, zadnjeg veznog i stopera. Ugovor sa crnogorskim reprezentativcem će biti potpisan u narednim danima, a saradnja je već dogovorena.

8-)

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 03 jul 2011, 17:58

ra1981 je napisao/la:Lakičević novo ime u rosteru „Rođenih“

Pripremama „Rođenih“ od danas popodne se priključilo još jedno novo ime. Riječ je o Slobodanu Lakičeviću (23) polivalentnom igraču, koji može igrati na više pozicija u odbrani i veznom redu. Lakičević dolazi iz Bayer Leverkusena, odnosno U-23 ekipe ovog tima, sa kojima je radio posljednju polusezonu, a nakon što je u zadnjim minutama zimskog prelaznog roka stopiran prelazak u Genk. Ponikao je upravo u ovom njemačkom Bundesligašu. Nakon okončanja juniorskog staža nastupao je za Wehen i najveći crnogorski klub Budućnost iz Podgorice. Sa Podgoričanima je osvojio titulu prvaka ove zemlje i nastupao u evropskim kupovima. Lakičević je upisao 12 nastupa ua U-21 selekciju, a za „A“ reprezentaciju Crne Gore debitovao je na debiju Cice Kranjačara protiv Makedonije.

Lakičević bi trebao da nadomjesti upražnjeno mjesto lijevog krilnog veziste, obzirom da ga krasi izuzetno precizan centaršut, ali po potrebi može igrati i lijevog beka, zadnjeg veznog i stopera. Ugovor sa crnogorskim reprezentativcem će biti potpisan u narednim danima, a saradnja je već dogovorena.

8-)
Dobar vidi se da uprava radi svaka cast
Samo jedan klub Velež Mostar

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 03 jul 2011, 18:55

kako sada stvari stoje sef strucnog staba bit ce sredojevic a pomocnik amir smajic!!!

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 03 jul 2011, 19:01

imate na youtubu snimke igre od ovog slobodana sto je dosao!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 jul 2011, 19:16

demamo je napisao/la:imate na youtubu snimke igre od ovog slobodana sto je dosao!!
ima centarsut ko edin secic

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.