NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
mislim da bi nas samo jovic mogao spasit ove sezone...bio sam uvjeren da ce u gradacac najmanje jedno zvucno ime doc al nista od toga bar za sada,sto se tice tosunovica ako ode mislim da to nije gubitak jer i nije neki napadac jbg u par tekmi da je sve one golove i to je to.gledam ga neki dan na treningu los posve los,na kraju je i jovic s njim porazgovarao...sve u svemu los
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Kruži priča da će se ipak Labus pojaviti, vrijeme odmiče a mi nemamo konkretna pojačanja. Zasad jedan dobar potez je dolazak Halilovića, mislim da može igrati bez problema na mjestu Nuhanovića. Imamo sezonu pred sobom koja ovim potezom uprave ne garantuje povratak gledalaca na stadion. Žalosno što smo spali sa te gledanosti i podrške, pa bili smo u rangu gledanosti sa ekipama koje imaju daleko veći rejting. Mislim da je greška koja se zove Ćurguz nepovratna i da je daleko više oštetio Zvijezdu nego što mi mislimo.
Dragon Town
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Nemojte ba bezveze kakiti, po vama netko ko dođe iz nižeg ranga ne može biti pojačanje. Pa iz koje je lige to Nikola Nikić otišao u Želju, odakle je Ismet Mulavdić otišao u Sarajevo, tj, kada je Zvijezda igrala u regionalnoj ligi oni su bili pjačanja za ekipe koje su igrale u tadašnjoj prvoj ligi a to nije mala stvar (i ona ekipa koja je bila zadnja u toj ligi za ove današnje bila je velesila). Sve će to biti dobro i mi ćemo biti ove sezone prvaci jer nam je rođendan u narednoj godini.(90 godina)

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
nemoj me "husein veličanstveni" nasmijavat bgt, to za prvaka... hhehehehusein veličanstveni je napisao/la:Nemojte ba bezveze kakiti, po vama netko ko dođe iz nižeg ranga ne može biti pojačanje. Pa iz koje je lige to Nikola Nikić otišao u Želju, odakle je Ismet Mulavdić otišao u Sarajevo, tj, kada je Zvijezda igrala u regionalnoj ligi oni su bili pjačanja za ekipe koje su igrale u tadašnjoj prvoj ligi a to nije mala stvar (i ona ekipa koja je bila zadnja u toj ligi za ove današnje bila je velesila). Sve će to biti dobro i mi ćemo biti ove sezone prvaci jer nam je rođendan u narednoj godini.(90 godina)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a, ko zna za tu dvojicu, sumnjiv sam bio i kad su dosli i ristic i đelmice pa se ispostavi da nisu losi... a koiko se sjcam mi smo znali pogodit sa igracima iz bijeljine i brčkog.... sjetite se savića,vasilića,brkovića...
Prema napisima iz medija, koji ponekad imaju ulogu ispitivanja nogometnog tržišta, Denis Mujkić i Almir Halilović imaju ponude Zvijezde i Čelika, Stefan Gavarić i Darko Raca Kozare iz Gradiške, Samir Jogunčić Sarajeva, Tarik Okanović jednog austrijskog drugoligaša…
- Još nijedan igrač nije zatražio ispisnicu Slobode, što može značiti da i nisu dogovorili nikakvu saradnju s drugim klubovima – izjavio je tajnik Slobode Ekrem Ibrić.
- Još nijedan igrač nije zatražio ispisnicu Slobode, što može značiti da i nisu dogovorili nikakvu saradnju s drugim klubovima – izjavio je tajnik Slobode Ekrem Ibrić.
halilovic je potpiso na 2 godine a kojic mislim da nece ostat a ovaj drugi nijeemir_dj je napisao/la:i valjaju li bgt sta ta dvojica jel mali halilovic potpisaosony_91 je napisao/la:danas bili ko i inače, Kojić (FK Radnik Bijeljina) i Bošković (FK Lokomotiva Brčko)emir_dj je napisao/la:pa jel ima ko od novi igraca na treningu
iz brčkog on je iz novog sada doso i zove se ivan neznam prezime i mislim
da ce ostat dobar je stoper je po mom viđenju
ok, znam da kad je zimus nama trebao doć da je donio iz Lokomotive papire, vjerovatno je proljetos igrao u Novom Sadualtai je napisao/la:halilovic je potpiso na 2 godine a kojic mislim da nece ostat a ovaj drugi nijeemir_dj je napisao/la:i valjaju li bgt sta ta dvojica jel mali halilovic potpisaosony_91 je napisao/la:
danas bili ko i inače, Kojić (FK Radnik Bijeljina) i Bošković (FK Lokomotiva Brčko)
iz brčkog on je iz novog sada doso i zove se ivan neznam prezime i mislim
da ce ostat dobar je stoper je po mom viđenju
Ne mogu da shvatim da ne mogu dovesti specne igrace pod ovakvim uslovima.Leotar iz C.Zvezde dovodi dva igraca posto zasto a mi iz brcanske Lokomotive za dobre uslove.Ima tu ima nesto,i dijete moze skontat zbog cega je to tako.
moja greška, izgleda da su ovog iz Lokomotive nakon par treninga odma poslali kući, ostao je ovaj desni bek iz Bijeljine i ovaj stoper iz Novog Sada, tu je bila caka, mislio sam da je ovaj što je juče igrao ovaj iz Lokomotive jer su slični ali nije, ovaj je nakon par treninga samo poslan kući
znači kako stavristoje sa ta 3 igraca jos nam fali golma i eventualno napadac!!!
AKO SAM DOBRO SKONTO TAJ BOŠKOVIĆ SE ZOVE IVAN, JELI TO TAJ... OVAJ JE 2005 GODINE IGRAO I U FRANCUSKOJ
Nije to taj,ovaj je mladi igrac,novi sekretar u klubu je Senad Avdicevic,bio je u rukometu.emir_dj je napisao/la:
AKO SAM DOBRO SKONTO TAJ BOŠKOVIĆ SE ZOVE IVAN, JELI TO TAJ... OVAJ JE 2005 GODINE IGRAO I U FRANCUSKOJ
đe njega nađose krao u rukometu pa ga istjerali pa sad vamo doso smijesnoelvis j je napisao/la:Nije to taj,ovaj je mladi igrac,novi sekretar u klubu je Senad Avdicevic,bio je u rukometu.emir_dj je napisao/la:
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Izgleda da je dobar u tome.
A otkud sad to, pa pričalo se po gradu da Terza ne može obavljati nikakvu funkciju u Zvijezdi zato što je penzioner a i ovaj sad što je postavljen na mjesto sekretara isto je tako penzioner. Nema logike. Pa mogli su naći nekog nezaposlenog i mlađeg ili nekog od bivših zvijezdinih prvotimaca. Ne kontam. Jah čudne politike u Zvijezdi.

- husein veličanstveni
- Kontakt:
Izgleda da se napokon pojavio onaj golman iz Subotice i još je nekakvog igrača doveo. Tako sam čuo.
cuj to on doveo ono ko usput mora da je dobar ako je tako doso zar nije u nas profesionalnost u klubu i upravi 

hehehehhehe... jao samo profesionalani.... sramota da niko iz kluba ne da je nikakve inforamcije... za bilo koji poratal... sramotno da klub nema web prezentacjiu....
jel provjereno to za tog golmana
a mozda je tako bolje jer sjetite se prosle god sve novi zmaj Zvijezda dovela ovog igrača Zvijezda dovela onog igrača a borili se za opstanak mozda je ovako bolje sto se puno neprica u javnosti oko igrača barem po meni a i ja sam čuo da je se pojavio ovaj golman i da je doveo nekog igrača sad nezz koje i dal je 100% tačnoemir_dj je napisao/la:hehehehhehe... jao samo profesionalani.... sramota da niko iz kluba ne da je nikakve inforamcije... za bilo koji poratal... sramotno da klub nema web prezentacjiu....

- KB-TM87
- Kontakt:
Imal išta od pojačanja, nešto ste pisali da je neki sponzor oko milion dao za stadion i pojačanja 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Troše si taj milion, samo polakoKB-TM87 je napisao/la:Imal išta od pojačanja, nešto ste pisali da je neki sponzor oko milion dao za stadion i pojačanja

Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.