Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 02 jul 2011, 10:41

Lijepo je procitati te izvjestaje njemackih medija. Nadam se da ce u iducoj sezoni dobijati puno vise prostora za igru.

P.S. Susicu svaka cast jer ga je stavio na defanzivnog veznog. Mogao bi to biti nas Gattuso, samo malo manje agresivan! :)
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 03 jul 2011, 03:25

zaista me obradovaše ove vijesti. Imam neki osjećaj da ćemo ga za godinu - dvije. gledati u nekoj jačoj ekipi ili kao lidera Hamburga. Samo da ovako nastavi.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jul 2011, 15:02

http://www.mopo.de/sport/hsv/muhamed-be ... index.html

Evo procitajte ovaj novinski clanak. Muhamed Besic odusevio u pripremama Hamburga. Opisuju ga da ima monstruoznu kondiciju, a tek mu je 18 godina. Kazu da je brzi u drugom poluvremenu nego u prvom :mrgreen: . A navijaci su takodje odusevljeni, i zahtjevaju ga u pocetnih 11.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 03 jul 2011, 15:09

Sta kazu "Duracell Besic" :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jul 2011, 15:12

delija je napisao/la:Sta kazu "Duracell Besic" :D
Jedan od njegovih nadimaka :mrgreen: . ''Mo'' , ''Duracell Besic'', ''Speed Besic'' . itd :D

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 03 jul 2011, 15:59

Fakat bi bilo ogromna stvar da se nali nametne u prvih 11. Valjda ga planiraju na zadnjem veznom a ne stoperu.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jul 2011, 17:23

Hamburg trenutno igra protiv Wolfsburga prijateljsku. Muhamed Besic u prvih 11 :

Drobny - Diekmeier, Westermann, Sternberg, Jansen - Jarolim, Besic - Kacar - Ben-Hatira, Son, Arslan

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 03 jul 2011, 17:26

Goalgetter je napisao/la:Hamburg trenutno igra protiv Wolfsburga prijateljsku. Muhamed Besic u prvih 11 :

Drobny - Diekmeier, Westermann, Sternberg, Jansen - Jarolim, Besic - Kacar - Ben-Hatira, Son, Arslan
Odlično. Izgleda da bi ove sezone mogao imati dobru minutažu, sjajno se dokazao na ovim pripremama. Svaka čast. 8-)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 jul 2011, 20:50

Na kraju smo dozivjeli poraz od 5-1, i ako je vjerovati navijacima koji su bili na utakmici Besic je bio dosta nesiguran i imao je par katastrofalnih dodavanja s kojim je Vukojebina stvorila odlicne prilike.
Borbenost, zalaganje pokrivanje terena po navijacima je bilo na nivou, samo mu ostaje da popravi dodavanje lopte tj. da svaka druga lopta ne zavrsi u nogama protivnika.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 03 jul 2011, 20:54

amerosm je napisao/la:Na kraju smo dozivjeli poraz od 5-1, i ako je vjerovati navijacima koji su bili na utakmici Besic je bio dosta nesiguran i imao je par katastrofalnih dodavanja s kojim je Vukojebina stvorila odlicne prilike.
Borbenost, zalaganje pokrivanje terena po navijacima je bilo na nivou, samo mu ostaje da popravi dodavanje lopte tj. da svaka druga lopta ne zavrsi u nogama protivnika.
kad se izgubi 5:1, onda se krivi cijeli tim, a ne jedan igrac....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 jul 2011, 21:07

Papastathopoulos je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Na kraju smo dozivjeli poraz od 5-1, i ako je vjerovati navijacima koji su bili na utakmici Besic je bio dosta nesiguran i imao je par katastrofalnih dodavanja s kojim je Vukojebina stvorila odlicne prilike.
Naravno da je kriv cijeli tim ja to uopste ne sporim. Besic licno nije kriv ni za jedan gol on je sto se tice borbenosti, zalaganja i pokrivanja terena bio na visokom nivou, ali je imao tri "kardinalana" dodavanja u noge protivniku iz kojih je Wolfsburg stvorio PRILIKE.
Ja licno mislim da ce ta sigurnot pri dodavanju doci vremenom, no on licno mora na tome raditi ukoliko zeli da igra pored Kacara pocetkom nove sezone u Bundesligi - jer je u svim ostalim segmentima ispred Jarolima.
Ovo je danas bila jedna nebitna utakmica i za istu sutra niko nece pitati, ali i sam Besic zna sta takva dodavanja znace u Bundesligi - njegov kiks protiv Hannovera i nigdje ga na mapi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 03 jul 2011, 21:10

amerosm je napisao/la:
Naravno da je kriv cijeli tim ja to uopste ne sporim. Besic licno nije kriv ni za jedan gol on je sto se tice borbenosti, zalaganja i pokrivanja terena bio na visokom nivou, ali je imao tri "kardinalana" dodavanja u noge protivniku iz kojih je Wolfsburg stvorio PRILIKE.
Ja licno mislim da ce ta sigurnot pri dodavanju doci vremenom, no on licno mora na tome raditi ukoliko zeli da igra pored Kacara pocetkom nove sezone u Bundesligi - jer je u svim ostalim segmentima ispred Jarolima.
Ovo je danas bila jedna nebitna utakmica i za istu sutra niko nece pitati, ali i sam Besic zna sta takva dodavanja znace u Bundesligi - njegov kiks protiv Hannovera i nigdje ga na mapi.
naravno da ce on to vremenom popravit, jbt 18 mu je god....samo nek trenira i to ce se popravit....al ce mali bit igracina, vidim to....

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 08 jul 2011, 12:28

Besic odigrao svih 90 minuta u pobjedi HSV-a protiv policajaca iz pokrajine Hamburg
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 jul 2011, 15:36

afa97 je napisao/la:Besic odigrao svih 90 minuta u pobjedi HSV-a protiv policajaca iz pokrajine Hamburg
:mrgreen:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 jul 2011, 18:08

Besic je standardniji u Hamburgu nego Rahimic u CSK tenutno,napokon da dobijemo adekvatnu zamjenu za Rahimica koji igra svoju posljednu sezonu! Besic je buducnost ove reprezentacije...

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 15 jul 2011, 20:16

Besic od pocetka, cini mi se kao zadnji vezni protiv Al Ahlia

http://realtvsport.com/channel-2.php" onclick="window.open(this.href);return false;

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 15 jul 2011, 20:19

uz besica na toj poziciji mogu igrati i zahirovic i hadzic (onaj mali iz ried-a, on je 1989.godiste i vec je 3.sezonu standardan prvotimac u 1. austrijskoj ligi)..

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 15 jul 2011, 20:26

afa97 je napisao/la:Besic odigrao svih 90 minuta u pobjedi HSV-a protiv policajaca iz pokrajine Hamburg
:mrgreen:
dok vatrogasce iz dizeldorfa ne uzmu, ja ih ne smatram timom!
Nil Satis Nisi Optimum

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 jul 2011, 20:30

HSV u 20:30 h igra protiv Bayerna, u LIGA Total Cup.
Besic nije starter, ali nadam se da ce u nastavku susreta dobiti sansu .

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 20 jul 2011, 09:11

Dobro Bešić će vremenom dobit tu rutinu.
On će tek za 2-3 godine postat zvijezda. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Hafiz00 i 17 gostiju.