RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
EVO KOMSIJE NAM PRICAJU DA OVAJ IGRAC PONUDJEN NJIMA DANAS......
SAD NE ZNAM KOLIKO IMA ISTINE U OVOME
mislim da je momak nas jer je objavlejno na stranici kluba do sad nista nije objavljeno sto nije realizirano.
ovaj momak ce biti pravo pojacanje bar tako mislim,ne bih ga djabe zvao cico u repku da ne vrijedi....
bravo uprava!!!
SAD NE ZNAM KOLIKO IMA ISTINE U OVOME
mislim da je momak nas jer je objavlejno na stranici kluba do sad nista nije objavljeno sto nije realizirano.
ovaj momak ce biti pravo pojacanje bar tako mislim,ne bih ga djabe zvao cico u repku da ne vrijedi....
bravo uprava!!!
Super. Ako je tako kako se prica, on i Pero ce se odlicno nadopunjavati na toj lijevoj strani, ukoliko njegov dolazak ne znaci da Pero napusta klub
Gavrane, sve stoji sto si rekao...Po meni je najvecu gresku Ibrakovic napravio dajuci izjave o plasmanu u Evropu, nakon sto smo totalno pali u igri i kad je ta Evropa ostala daleko te sezone, raja se nenormalno ohladila, a do tada smo imali strasni prosjek gledalaca na domacem terenu. Kad je pocela prica o prodaji utakmice Zelji, on je dao otkaz. Ako mene pitas, ja nemam nista protiv da dodje, ali uz malo ozbiljnije istupe u medijima ovaj put, i uz malo ozbiljniju selekciju igraca i njihovih ugovora.
P.S. Ratka Ninkovica na klupu Veleza
Gavrane, sve stoji sto si rekao...Po meni je najvecu gresku Ibrakovic napravio dajuci izjave o plasmanu u Evropu, nakon sto smo totalno pali u igri i kad je ta Evropa ostala daleko te sezone, raja se nenormalno ohladila, a do tada smo imali strasni prosjek gledalaca na domacem terenu. Kad je pocela prica o prodaji utakmice Zelji, on je dao otkaz. Ako mene pitas, ja nemam nista protiv da dodje, ali uz malo ozbiljnije istupe u medijima ovaj put, i uz malo ozbiljniju selekciju igraca i njihovih ugovora.
P.S. Ratka Ninkovica na klupu Veleza
Support Velez, It's logical! ★
- Titova-Juga
- Kontakt:
I ja bih volio da Ninkovic dodje, koliko se samo njegovo ime vrtilo svaki puta kada bi neki trener otisao iz Veleza ili pak dobio otkaz.
Vrijeme je da se Ninkovicu da prilika !
Vrijeme je da se Ninkovicu da prilika !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
odakle sad ninkovca iscupaste??
99% trener veleza je sredojevic
ovo je informacija iz kluba
aisitent mu je Smajic!
aisitent mu je Smajic!
Ma svak ima neke svoje adute brate, opustenoVELEZDOGROBA je napisao/la:odakle sad ninkovca iscupaste??
aisitent mu je Smajic!
Support Velez, It's logical! ★
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
normala drug samo kazem sta sam veceras cuo....
naovdno mirza cemalovic ide u belgiju
ivetic je tu vratio se
sutra dolazi stokic!
moguce je da se rovcanin vrati ako ne zadovolji u svedskoj,
navodno i zaim je blizu povratka
to su neke crtice
ivetic je tu vratio se
sutra dolazi stokic!
to su neke crtice
- Titova-Juga
- Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:normala drug samo kazem sta sam veceras cuo....
ivetic je tu vratio se
sutra dolazi stokic!
to su neke crtice
Sa tim momkom iz CG i da smo jos Vladu, Drakula i Asima Skaljica uspjeli zadrzati u Velezu imali bi vise nego respektablinu ekipu.
A ovo sto se trenera tice su vise zelje nego sto smo nesto culi iz kluba ili ljudi blizu upravi...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Mi kad igramo u Evropi onda bas igramo utakmice a ne protiv Dudelange i ostalih "velikana" fudbala i ne brini se ti za putovanje.um94 je napisao/la:mogli ste manje putovat
A sto se tice igraca,nadam se da cemo biti bolji nego lani a ko ce biti trener,nadam se da cemo saznat sutra jer su tako rekli iz kluba
Normala to izgleda na klipu, valjda će nam biti od koristi. Uglavnom, dobrodošao u svetinju.
Uprava radi, to se da primjetiti a ne mazluma kao što neki to predočavaju.
Uprava radi, to se da primjetiti a ne mazluma kao što neki to predočavaju.
Who dares, wins !
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Navijači Veleža, popularni Red Army treba da daju bezrezervnu podršku gospodinu Ibrakoviću, poznatom kao balkanski Mark Hughes. Ako bude podrške i ako bude drugarski odnos između uprave i navijača, nikad neće biti problema i Velež će sigurno biti u top3 na kraju sezone. Uz to kad sponzori vide kako je u Veležu sve OK, shvatit će o kakvom se brandu radi i da više nema problema i nedrugarstva k'o iza rata što je bilo do sad.
ABDULAH IBRAKOVIĆ = INSTITUCIJA, A NE LJUDSKO BIĆE!!!

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Borce Sredojevic je vrlo dobar trener, nadam se da ce on preuzeti klupu Veleža!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Super, sjajan, odličan ali neka ga što dalje od Veleža.Chelsea_CBH je napisao/la:Navijači Veleža, popularni Red Army treba da daju bezrezervnu podršku gospodinu Ibrakoviću, poznatom kao balkanski Mark Hughes. Ako bude podrške i ako bude drugarski odnos između uprave i navijača, nikad neće biti problema i Velež će sigurno biti u top3 na kraju sezone. Uz to kad sponzori vide kako je u Veležu sve OK, shvatit će o kakvom se brandu radi i da više nema problema i nedrugarstva k'o iza rata što je bilo do sad.
Who dares, wins !
ovdje ocigledno ima dosta likova sto su placeni da pisu sve najbolje o ibrakovicu!! cuj Ibrakovic institucija, pffff, smijesno!! haj kad je institucija i kad je toliki strucnjak de nam napisi koje je to on rezultate kao menadzer ostvario koji su vrijedni pomena??? de nepricaj gluposti! njemu svaka cast, al neka ne dolazi u Velez!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
PA BONI - STO SE LOZITE?!?!
Sto dozvolite da vas par hablecina sa strane toliko navuce da se prepirete ovo-ono - 1000 puta vam je receno - AKO NIJE NA STRANICI FK VELEZ - NIJE SE DESILO.
Sta vi imate slusat Ibrakovica i Gakovica i ostale. Svaka cast svakom - divni krasni il da su i najgori - nebitno. Slusajte svoje ljude sta vam govore - i ne navlacite se ne supljake.
Sto dozvolite da vas par hablecina sa strane toliko navuce da se prepirete ovo-ono - 1000 puta vam je receno - AKO NIJE NA STRANICI FK VELEZ - NIJE SE DESILO.
Sta vi imate slusat Ibrakovica i Gakovica i ostale. Svaka cast svakom - divni krasni il da su i najgori - nebitno. Slusajte svoje ljude sta vam govore - i ne navlacite se ne supljake.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- KB-TM87
- Kontakt:
Raduju me sve vijesti iz Veleža, naprijed Rođeni !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
brato brato
- Kontakt:
Na Neretvi smo rođeni, na njoj ćemo i umrijet... !!!!!!!
VODI GA KUCIChelsea_CBH je napisao/la:Navijači Veleža, popularni Red Army treba da daju bezrezervnu podršku gospodinu Ibrakoviću, poznatom kao balkanski Mark Hughes. Ako bude podrške i ako bude drugarski odnos između uprave i navijača, nikad neće biti problema i Velež će sigurno biti u top3 na kraju sezone. Uz to kad sponzori vide kako je u Veležu sve OK, shvatit će o kakvom se brandu radi i da više nema problema i nedrugarstva k'o iza rata što je bilo do sad.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Chelsea_CBH je napisao/la:Navijači Veleža, popularni Red Army treba da daju bezrezervnu podršku gospodinu Ibrakoviću, poznatom kao balkanski Mark Hughes. Ako bude podrške i ako bude drugarski odnos između uprave i navijača, nikad neće biti problema i Velež će sigurno biti u top3 na kraju sezone. Uz to kad sponzori vide kako je u Veležu sve OK, shvatit će o kakvom se brandu radi i da više nema problema i nedrugarstva k'o iza rata što je bilo do sad.
Loha bola, daj nas spasi svog sarkazma i retardacije već jednom !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
IBRAKOVIĆU, PROŠETAJ MALO....Titova-Juga je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Navijači Veleža, popularni Red Army treba da daju bezrezervnu podršku gospodinu Ibrakoviću, poznatom kao balkanski Mark Hughes. Ako bude podrške i ako bude drugarski odnos između uprave i navijača, nikad neće biti problema i Velež će sigurno biti u top3 na kraju sezone. Uz to kad sponzori vide kako je u Veležu sve OK, shvatit će o kakvom se brandu radi i da više nema problema i nedrugarstva k'o iza rata što je bilo do sad.
Loha bola, daj nas spasi svog sarkazma i retardacije već jednom !
Danas je u 16.00 h taj famozni sastanak uprave, na kojem će se saznati novi šef struke, zato opušteno, a ovi što pokušavaju unijeti nemir, to više ne pali kao nekada...
- suicidesquad
- Kontakt:
Igračka križaljka Veleža počinje dobijati sve bitnije i bitnije konture. Danas je jednogodišnji ugovor sa Veležom parafirao Tarik Cerić (32), navode iz kluba. Ovaj korpulentni stoper, svoju karijeru počeo je u Napretku iz Sarajeva.
Jednu sezonu bio je član Sarajeva, da bi se nakon toga preselio u Posušje. Iz Pusušja je otišao u poljskog prvoligaša Lodzs, gdje je igrao dvije sezone. Iz Poljske se vraća u Hrvatsku, gdje je dvije godine branio boje Rijeke, da bi nakon toga jednu sezonu igrao u Šibeniku.
S klubom sa Šubićevca je bio u sporu skoro pola godine, što je bila prepreka i zimus da se transfer realizira.
Tarik Cerić će zajedno s momčadi otputovati sutra na bazične pripreme u Fojnicu. Njegovim dolaskom, te ostankom Stokića, Ivetića, Kajtaza, Škajića i Kazazića, kao i dolaskom crnogorskog reprezentativca Slobodana Lakičevića može se slobodno reći da će Velež u ovoj sezoni imati "granitnu" odbranu, čiji je kostur od prošle sezone nadograđen provjerenim internacionalcima, zaključuju iz FK Velež.
Jednu sezonu bio je član Sarajeva, da bi se nakon toga preselio u Posušje. Iz Pusušja je otišao u poljskog prvoligaša Lodzs, gdje je igrao dvije sezone. Iz Poljske se vraća u Hrvatsku, gdje je dvije godine branio boje Rijeke, da bi nakon toga jednu sezonu igrao u Šibeniku.
S klubom sa Šubićevca je bio u sporu skoro pola godine, što je bila prepreka i zimus da se transfer realizira.
Tarik Cerić će zajedno s momčadi otputovati sutra na bazične pripreme u Fojnicu. Njegovim dolaskom, te ostankom Stokića, Ivetića, Kajtaza, Škajića i Kazazića, kao i dolaskom crnogorskog reprezentativca Slobodana Lakičevića može se slobodno reći da će Velež u ovoj sezoni imati "granitnu" odbranu, čiji je kostur od prošle sezone nadograđen provjerenim internacionalcima, zaključuju iz FK Velež.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.