FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

warden
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la warden » 03 jul 2011, 11:07

SoloJuve26 je napisao/la:
warden je napisao/la:Inace Dl vlasnik NApolia je izjavio jednu vrlo zanimljivu stvar u vezi hamsika : "As I already said many times before, Hamsik is not for sale. However, if the press wants to know what his estimated value on the market is, my answer is : 100 million Euros, negotiable. .... I would like to add something on the subject : Inter Milan chairman Massimo Moratti was interested in signing the Slovak midfielder three years ago. We had a friendly chat that day and I told him I was not planning to sell. Than, Moratti contacted me again to inquire on Hamsik's availability two months ago. I told him that the midfielder is still not for sale, but I promised that he will have the priority to negotiate for Hamsik if the scenario changed. However, what matters is the present and there are no changes - I am keeping Hamsik .
Fino ,fino cijela ga raja Italije(osim juventina-naravno ) voli pa i Tajfuni , a nasa raja ga kudi ,i zakljucak je da je nasa raja STOKA :mrgreen:

Cijela raja italije osim Juventini?? smjesan si, taj lopov ni od rodjene majke nije voljen ;)
**** ne mozemo biti svi POSTENI i OZBILJNI kao sto su juventini ,neki od nas moraju bit saljivi i lopovi ;) ,ma rekoh ja sva ga raja voli osim 2 bolda .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 jul 2011, 11:23

warden je napisao/la:
warden je napisao/la:Inace Dl vlasnik NApolia je izjavio jednu vrlo zanimljivu stvar u vezi hamsika : "As I already said many times before, Hamsik is not for sale. However, if the press wants to know what his estimated value on the market is, my answer is : 100 million Euros, negotiable. .... I would like to add something on the subject : Inter Milan chairman Massimo Moratti was interested in signing the Slovak midfielder three years ago. We had a friendly chat that day and I told him I was not planning to sell. Than, Moratti contacted me again to inquire on Hamsik's availability two months ago. I told him that the midfielder is still not for sale, but I promised that he will have the priority to negotiate for Hamsik if the scenario changed. However, what matters is the present and there are no changes - I am keeping Hamsik .
Fino ,fino cijela ga raja Italije(osim juventina-naravno ) voli pa i Tajfuni , a nasa raja ga kudi ,i zakljucak je da je nasa raja STOKA :mrgreen:

Cijela raja italije osim Juventini?? smjesan si, taj lopov ni od rodjene majke nije voljen ;)
**** ne mozemo biti svi POSTENI i OZBILJNI kao sto su juventini ,neki od nas moraju bit saljivi i lopovi ;) ,ma rekoh ja sva ga raja voli osim 2 bolda .

Ma Mora da si sam napravio neku anketu i prohodo kroz cijelu italiju :lol: :lol: ..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 03 jul 2011, 13:18

warden je napisao/la:

Ma Mora da si sam napravio neku anketu i prohodo kroz cijelu italiju :lol: :lol: ..
Da ,da s motorom radio zipping around :roll:
IO SONO INTERISTA

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 03 jul 2011, 13:42

Izgleda da Ricky i Banega dolaze :D

Svidja mi se,jos da stvarno bude tako...Ricky ce navodno kostati 12 miliona,a Banega 9.

_________________JC

Jonathan_Ranocchia_Samuel_Zanetti/Naga

Zanetti/Banega_Cambiasso_Sneijder

______R.Alvarez_Pazzini_Eto'o

Sminka,jos bi uspjeli dosta podmladit prvu postavu 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 jul 2011, 14:20

Interista di cuore je napisao/la:Izgleda da Ricky i Banega dolaze :D

Svidja mi se,jos da stvarno bude tako...Ricky ce navodno kostati 12 miliona,a Banega 9.

_________________JC

mislis
_____________J.Cesar________________
___Lucio____Samuel____Ranocchia_____
Maicon___Cambiasso__Sneijder(Banega)__Nagatomo__
____Nasri____Milito_____Eto'o__________

Klupa:Castelazzi,Jonathan,Chivu,Sneijder(ode on ko hljeb),R.Alvarez,Castaignos,Pazzini
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 03 jul 2011, 16:20

adointer je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:Izgleda da Ricky i Banega dolaze :D

_________________JC

mislis
_____________J.Cesar________________
___Lucio____Samuel____Ranocchia_____
Maicon___Cambiasso__Sneijder(Banega)__Nagatomo__
____Nasri____Milito_____Eto'o__________

Klupa:Castelazzi,Jonathan,Chivu,Sneijder(ode on ko hljeb),R.Alvarez,Castaignos,Pazzini
Ojjjjjjjj lika,ahahahaha...

PRVO,Nasri nece doci 1000%...
DRUGO,Snajder nece otici 1000% i
TRECE (NAJVAZNIJE) ZANETIA NEMA NI NI KLUPI,AHAHAHAH...kakav si ti strucnjak dami bi znat,ccc...

Ovaj gore sastav sto si ti skrpio nece nikada zaigrati zajedno,mozda samo na igricama :D ..I trebam te napomenuti da je nas trener izjavio da ce igrati 4-3-3 a ne 3-4-3...I nema sanse da zajedno igraju Lucio,Samuel,Ranokia,Maicon,Nagatomo...

ja mislim da ce to ovako izgledati :

______________J.Cezar______________
__Maicon__Ranokia__Lucio(Samuel)__Nagatomo(ZANETTI)
____Cambiaso(Deki)__Zanetti(Pojacanje)__Snajder
_____Eto__Pacini(Milito)___Pojacanje
INTER SIAMO NOI ! ! !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 jul 2011, 16:47

gotov je Zanetti,njegovo je jos ovu godinu i to je to,samo klupu ce da grije ko Cordoba,,,Arsenalu treba golman a Viviano stoji bezveze,zatim prodaje Nasrija a nama treba,znaci Viviano i mozda 5-6 miliona i to je to,,a vidjeces da ce Sneijder da ode jer nece bit mjesta za njega,,a Gasp ako je naucio na 3-4-3,to ce najvise i da igra,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 03 jul 2011, 16:56

Grande je napisao/la:

Ojjjjjjjj lika,ahahahaha...

PRVO,Nasri nece doci 1000%...
DRUGO,Snajder nece otici 1000% i
TRECE (NAJVAZNIJE) ZANETIA NEMA NI NI KLUPI,AHAHAHAH...kakav si ti strucnjak dami bi znat,ccc...

Ovaj gore sastav sto si ti skrpio nece nikada zaigrati zajedno,mozda samo na igricama :D ..I trebam te napomenuti da je nas trener izjavio da ce igrati 4-3-3 a ne 3-4-3...I nema sanse da zajedno igraju Lucio,Samuel,Ranokia,Maicon,Nagatomo...

ja mislim da ce to ovako izgledati :

______________J.Cezar______________
__Maicon__Ranokia__Lucio(Samuel)__Nagatomo(ZANETTI)
____Cambiaso(Deki)__Zanetti(Pojacanje)__Snajder
_____Eto__Pacini(Milito)___Pojacanje
Da ovako nekako bi to trebalo da bude ,s tim da ce tu gdje rankoia igrat lucio ,znaci stoperski par Lucio i Samuel ,a mala korekcija sto se tice sredine zaneti(il taj neki ko bude igro) i Sneijder ce zamjenit pozicije jer sniejder bi trebao da igra tu iza napadaca znaci sredinu ,dok bi cambi i zaneti (il eventualno neka pojacanja )da igraju kao zadnja 2 vezna iza Sneijdera ,pa bi sve to ovako izgledalo (p0o meni i nekoj logici izbora igraca koje posjedujemo :
_____________________________J.C_______________________________________________
MAicon_______LUCio ________________________SAMUEL_______________NAgatomo
_____________________cambil /neko _____________zanneti /neko __________________________--
____________________________________Sneider________________________________________________-
_________________Alvarez /neko______PAzzini /MIllito______________ETO____________________________-
Zamjena :castellazi(posto viivano ode il na posudbu il ce ga prodat ) Ranokia /cordoba ,JOnathan ,pojacanje(sredina) ,stankovic ,pa sad il Pazzini /millito i doce najvjerovatnije Palacio ,ako ne dode onda Pandev .TO je moja vizija vise nego realna a ekipa je mrak,a sad kako ce se leavti uklopit u Gaspin sistem i kako ce on to postavit = dobro funkcionisanje i odlicne sanse na svim frontovima ,a ako se ne uklope onda smo ....takoder na svim frontovima .
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 03 jul 2011, 17:33

Inace pojavio se jedan fin naslov ,a glasi ovako :INter uvijek plese Tango , a u pitanju su 4 igraca Argentine za koje postoje velike sanse da ih dovedemo .Alvarez 12 mil , LAmela 19 mil ..Banega 9 mil ,i Palacio -pandev .Znaci ova pojacnja bi nas izaslo oko 40 mil a s tim da bi dobili 4 igraca ogromne kvlaitete super godina ( izuzev Palacio kom je 28 _a pandevu je 27 znaci to je tu negdje ). A mislim da i financijski fp ne bi bio ugrozen .
IO SONO INTERISTA

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 03 jul 2011, 19:36

Sve vise i vise se pise da je zavrsen transfer Alvareza za 13,5 miliona.Na kraju i nije tako malo para kako se spominjalo (10-ak),al nadam se da ce u narednoj sedmici ovaj transfer i zvanicno bit objavljen.Zanetti ga je navodno zvao i predlozio mu da dodje u Inter.

Jedan njegov gol,ima strasnu ljevicu :

[youtube][/youtube]
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

edulle
Kontakt:

Post Postao/la edulle » 03 jul 2011, 23:04

postignut dogovor sa alvarezom, tacnije njegovim menadžerom i klubom,,,, 13.7 miliona €,,,, fino bgm,,,, jos da se kutarisu igraca poput mote , pandeva , milita i nek naberu od njih 30 miliona € i nek uloze u nasrija ili pokusat ponovo sa sancezom,,,,

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 jul 2011, 00:23

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/zas ... -ceh/60022

a vid ovoga sto siri neke informacije kao :lol: :lol: :lol:
Inter falsirao Lucianu pasos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 jul 2011, 00:29

Blago vama pa je to jedina eventualna greska, mislim, strasna greska na odnosu ostalih "raznih informacija" u tekstu :lol: :mrgreen:

LOPOVI 8-)

Tavollini FC 8-)

Ne morate odg :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 jul 2011, 00:56

Ovan se ruga jarcu jer ima rogove :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 jul 2011, 01:04

Mogli ste onda to odmah reći vala, a ne ovako. 8-)

Vi ste se kleli da niste jarac...sta je sad??

Don Massimo Onesta

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 jul 2011, 01:08

pa naravno da jesmo,zna se ko je kaznjen a ko nije,,nego mi mozemo reci da je Juve krao a juventini ne mogu nama,jer su oni kaznjeni,,a ako se ikad ista dokaze i potvrdi onda mozemo samo biti kao ostali,gori nikako,,sve do tad mi mozemo reci da su drugi krali a mi nismo :P ;) eh sad Juventusu je dobro proslo sto su poceli da kontrolisu kasno,zamisli 1998 ili 2003 :!: :lol: :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 jul 2011, 01:11

Ko zna citati, sve lijepo stoji u tekstu. Sta, kako i zasto, nije neka filozofija, crno na bijelo i previse koincidencije(cinjenica).

Ali, ima Boga...kad tad ce se vratit. Ne ocekujemo sudsku pravdu,jer je to nemoguce zbog nekih vecih interesa, ali istina ce se znati...

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 04 jul 2011, 01:17

Aaa jesu dosadni ovi navijaci propalog kluba,ccc...haloo bolan KRALI STE,VARALI STE,NAMJESTALI STE i sada ispastajte...osuđeni ste i to je to,jednostavno ste propali i eto...Sto dolazite ovdje na nasu temu???

Narucen tekst na ovom portalu i odma ste se digli,de ohante malo covjece...NEBITNI STE ! ! !

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 jul 2011, 01:19

moguce,,moguce da Inter bude jos gori od Juveta pa im uzmu i 5 titula,,sta znas,,ja kad bih mogao uzeo bih jos koju titulu Juvetu,tako i juventini zele da Interu uzmu,,jbga,takav je zivot,uvijek te spopadne nesto ;) samo stvarno je cudno da neko osvoji haman 30 scudetta a samo 2 Lp,ja ipak mislim da nisu imali srece,,il evo za 2 godine kupe 20 igraca i ne moze bolje od 6og mjesta da ga **bes,, :roll:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jul 2011, 01:21

Calciopoli je tema od koje sam se uvijek trudio maksimalno distancirati, nak ostane i ubuduce tako

nego interesuje me ovo
Seria A je bila i ostace liga sa najvise navijaca sirom svijeta,jedina sto ima dusu a ove komercijale premiership i primera.to ja ne racunam, to je sve oko tv prava serija A je nadmetanje cisto fudbalskog...a ovo sto SS.ba otkriva da ima novinarcice sto ga bacaju na juventus i vide istinu kao juventusovi navijaci koji su u zabludi..za svi koji prate reci cu maj 2002 utakmica Lacio-Inter kad su Interu UKRALI titulu i suze Ronalda..kraj price sad kad je posteno vidjeli smo ko dominira i ko ima najbolju ekipu 6-7 godina..pozz Interisti
da li je momak koji je napisao ovaj komentar na facebook stranici prijavljen na forum :?:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []