Teniski turnir
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Teniski turnir
Svaka cast kralju,bas sam lafcina 

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Pogodio sam pobjednika i setove po redoslijedu.Koliko bi imao bodova.Nisam nesto upratio to bodovanje.Mozda bi se borio za prvo mjesto da sam se prijavio od pocetkaUz veliko olaksanje Nole ce uci sutra u finale.Mislim da je mu ovo 1.mjesto na ATP listi donijelo vise samopouzdanja nego ona 41.pobjeda u nizu.Po meni sutra favorit.Jos ako dodamo da su Nadalu ranije nabijeni kompleksi od 1.reketa svijeta
Đoković - Nadal 7:5 6:3 4:6 6:4

Chelsea F.C.
Znaci, ni u igri me ne moze mimoiciL-Train je napisao/la:1. Virtu4l 95-Djokovic, NovakNumber1 je napisao/la:eo me ko Murray, 4. igrač sportsport.ba![]()
![]()
popraviću svoju igru sljedeći turnir, želim zasjesti na prvu poziciju!
2. Barca u srcu 92-Nadal, Rafael
3. Edin TM87 90-Federer, Roger
4. Number1 87-Murray, Andy
5. neutralan_84-Soderling, Robin
6. kobe24 77-Ferrer, David
7. 28TAGOE 74-Monfils, Gael
8. harry_90 73-Fish, Mardy
9. hodza 70-Berdych, Tomas
10. mnogo_smo_jaki 69-Roddick, Andy
11. Lepinja 60-Gasquet, Richard
12. jedan_je_nole 57-Melzer, Jurgen
13. papilon20 56-Almagro, Nicolas
14. Feco 50-Tsonga, Jo-Wilfried
15. maminho 49-Wawrinka, Stanislas
16. scorpion 46-Troicki, Viktor
17. adnan24 45-Youzhny, Mikhail
18. nando 45-Simon, Gilles
19. kelner 44-Del Potro, Juan Martin
20. RogerRF 40-Mayer, Florian
21. Begonja 29-Nalbandian, David
22. deno_TM87 29-Chela, Juan Ignacio
23. S-Y-L-A-R 29-Verdasco, Fernando
24. Cema 26-Baghdatis, Marcos
25. Zabac 26-Dolgopolov, Alexandr
26. legenda reala 23-Raonic, Milos
27. Galion 21-Cilic, Marin
28. Madafaka 21-Llodra, Michael
29. Claus 19-Tipsarevic, Janko
30. L-train 16-Davydenko, Nikolay
31. ever 15-Lopez, Feliciano
32. gunners 12-Ljubicic, Ivan
eto ako koga zanima

a legenda Raonic

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Im'o bi pisljivih 7 bodova, dzaba kad nisi pogodio tacan setBlue_He4rt je napisao/la:Pogodio sam pobjednika i setove po redoslijedu.Koliko bi imao bodova.Nisam nesto upratio to bodovanje.Mozda bi se borio za prvo mjesto da sam se prijavio od pocetkaUz veliko olaksanje Nole ce uci sutra u finale.Mislim da je mu ovo 1.mjesto na ATP listi donijelo vise samopouzdanja nego ona 41.pobjeda u nizu.Po meni sutra favorit.Jos ako dodamo da su Nadalu ranije nabijeni kompleksi od 1.reketa svijeta
Đoković - Nadal 7:5 6:3 4:6 6:4

Totalni luzer sam na ovom turniru ispao a nisam tako loš... Da sam malo više odigrao, eh...da je ova pamet bila
Ništa, čekamo drugi turnir...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Taman kad sam bio na pragu top 10 igra zavrsi al eto racunajte sljedeci turnir imace te ozbiljnog kandidata za prvo mjesto 

Za malo mi je izmakao igrac koji sigurno zasluzuje top 10, jedan od rijetkih ovdje koji su osvojili GSL-Train je napisao/la:
1. Virtu4l 95-Djokovic, Novak
2. Barca u srcu 92-Nadal, Rafael
3. Edin TM87 90-Federer, Roger
4. Number1 87-Murray, Andy
5. neutralan_84-Soderling, Robin
6. kobe24 77-Ferrer, David
7. 28TAGOE 74-Monfils, Gael
8. harry_90 73-Fish, Mardy
9. hodza 70-Berdych, Tomas
10. mnogo_smo_jaki 69-Roddick, Andy
11. Lepinja 60-Gasquet, Richard
12. jedan_je_nole 57-Melzer, Jurgen
13. papilon20 56-Almagro, Nicolas
14. Feco 50-Tsonga, Jo-Wilfried
15. maminho 49-Wawrinka, Stanislas
16. scorpion 46-Troicki, Viktor
17. adnan24 45-Youzhny, Mikhail
18. nando 45-Simon, Gilles
19. kelner 44-Del Potro, Juan Martin
20. RogerRF 40-Mayer, Florian
21. Begonja 29-Nalbandian, David
22. deno_TM87 29-Chela, Juan Ignacio
23. S-Y-L-A-R 29-Verdasco, Fernando
24. Cema 26-Baghdatis, Marcos
25. Zabac 26-Dolgopolov, Alexandr
26. legenda reala 23-Raonic, Milos
27. Galion 21-Cilic, Marin
28. Madafaka 21-Llodra, Michael
29. Claus 19-Tipsarevic, Janko
30. L-train 16-Davydenko, Nikolay
31. ever 15-Lopez, Feliciano
32. gunners 12-Ljubicic, Ivan

Izdržati, to je temelj vrline!
@Edin
ja bi dao Legendi neko priznanje
kao one misice što dobijaju razne lente, mis ovoga, mis onoga, možda bi i Legendi trebali neku utješnu nagradu dati..ipak momak razbija monotoniju

ja bi dao Legendi neko priznanje

kao one misice što dobijaju razne lente, mis ovoga, mis onoga, možda bi i Legendi trebali neku utješnu nagradu dati..ipak momak razbija monotoniju

FORZA MARŠAL !!!
Dajte mu vi, mene optuzuje da sam mu hakov'o mailhodža je napisao/la:@Edin
ja bi dao Legendi neko priznanje![]()
kao one misice što dobijaju razne lente, mis ovoga, mis onoga, možda bi i Legendi trebali neku utješnu nagradu dati..ipak momak razbija monotoniju![]()

Znaci, Virtual ima 1 titulu, i on se upis'o na listu koja glasi:
1. Virtual 1000 bodova
2. Barca u srcu 500 bodova
3. Edin TM87 250 bodova
4. Number1 125 bodova
Dakle, ovo je sportsport.ba ATP lista! Sljedece godine na Wimbledonu, navedeni brane bodove! Zaduzujem nekog da se brine o ovoj listi, posto smo TAGOE i ja zauzeti pravom listom! Sad ce Davis Cup jos malo, dakle 3 dana igre, svaki dan ce bit po 4 para min, uzimat cemo najzanimljivije parove

pa trebao si dati bodove i ostaloj raji a ne samo vama četvorici 

FORZA MARŠAL !!!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Dajte mu vi, mene optuzuje da sam mu hakov'o mailhodža je napisao/la:@Edin
ja bi dao Legendi neko priznanje![]()
kao one misice što dobijaju razne lente, mis ovoga, mis onoga, možda bi i Legendi trebali neku utješnu nagradu dati..ipak momak razbija monotoniju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci, Virtual ima 1 titulu, i on se upis'o na listu koja glasi:
1. Virtual 1000 bodova
2. Barca u srcu 500 bodova
3. Edin TM87 250 bodova
4. Number1 125 bodova
Dakle, ovo je sportsport.ba ATP lista! Sljedece godine na Wimbledonu, navedeni brane bodove! Zaduzujem nekog da se brine o ovoj listi, posto smo TAGOE i ja zauzeti pravom listom! Sad ce Davis Cup jos malo, dakle 3 dana igre, svaki dan ce bit po 4 para min, uzimat cemo najzanimljivije parove
A mozes li sada dodati na listu jos ove koji se zanimaju za turnir (gdje i ja spadam naravno) ili ces pred sami Davis cup.Da se makar vidim na toj listi

Chelsea F.C.
Mogu se i ja prijaviti za slijedeci turnir ? 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kako cu prepolovit 125?hodža je napisao/la:pa trebao si dati bodove i ostaloj raji a ne samo vama četvorici

Evo hodza se javio za ovu tabelu, pa nek on boduje ako hoce svih 30 i masa ucesnika! Sve prepustam hodzi

Ma samo ti postavi prognozu pred Davis kup i kad uknjizis bodove eto te...Blue_He4rt je napisao/la:A mozes li sada dodati na listu jos ove koji se zanimaju za turnir (gdje i ja spadam naravno) ili ces pred sami Davis cup.Da se makar vidim na toj listi

EDIT: Ko hoce da se prijavi nek pegla 28TAGOE-a, on je strucnjak za broj ucesnika (zna covjek kolko moze racunat)

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Zasto ne bodovati kao po ATP listi,Grand Slam toliko bodova zatim turniri iz serije Mastersa itd ?
Poslije Davis Cupa bi mogli Hamburg,Washington,Montreal i Cincinnati.
Poslije Davis Cupa bi mogli Hamburg,Washington,Montreal i Cincinnati.
Chelsea F.C.
To nije moguće. Polufinalisti npr. dobijaju isto bodova, u teniskom turniru nema treće ili četvrto mjesto. Za to nam treba naš interni sistem bodovanja. Kako ćeš procijeniti ko je ispao u polufinalu?Blue_He4rt je napisao/la:Zasto ne bodovati kao po ATP listi,Grand Slam toliko bodova zatim turniri iz serije Mastersa itd ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta reći,čestitke Virtu4l.
Bilo je vrlo zanimljivo,doduše ja sam bio da svako kolo ima bar 2 para,zbog bodova i neizvjesnosti.
Dakle friend Edinko je pojasnio koji će se turniri igrati i pravila bodovanja (drago mi je da to sve nije svedeno samo na gs)jer ko bi to čekao,ovako ćemo maltene svakodnevno tipovat i družit se na forumu.
Isto tako malo sam skeptik,povodom ove vječne liste ss.ba za ovaj naš turnir,po mom nekom skromnom mišljenju (naravno ako turnir preživi moguće nalete vjetra,povrede,otkup tv prava
) najbolje bi bilo da zapravo nakon kraja svakog turnira koji prognoziramo ostaju tabele za taj turnir,a na kraju godine sabrati bodove sa svakog turnira i dobit konačnog pobjednika godine.
Naravno ako se slaže većina,jer nije mi u interesu da nekom nešto ja tu sad naredjujem i odredjujem,bilo bi lakše,ja imam digitron u glavi,al bi bilo zbunjujuće ono branjenje bodova i brojke sa 1000-ama.
Još nešto naš Forum tour de Blatnjarka , je dobio četiri nova učesnika koji su prošli težak put juniorskog sakupljanja loptica i prljanja šortseva u nekvalitetnim šljakama i zasluženo pristupili već narednom turniru,što Edinko reče Davis Cupu: Ted Mosby, afa97, Blue_He4rt,Maestro.
Dakle sada nas je 36,ne zelim se pravit bitan,al eto još četiri mjesta su ostala prazna pa ko voli nek izvoli,neće biti više prijava u toku turnira.

Bilo je vrlo zanimljivo,doduše ja sam bio da svako kolo ima bar 2 para,zbog bodova i neizvjesnosti.
Dakle friend Edinko je pojasnio koji će se turniri igrati i pravila bodovanja (drago mi je da to sve nije svedeno samo na gs)jer ko bi to čekao,ovako ćemo maltene svakodnevno tipovat i družit se na forumu.

Isto tako malo sam skeptik,povodom ove vječne liste ss.ba za ovaj naš turnir,po mom nekom skromnom mišljenju (naravno ako turnir preživi moguće nalete vjetra,povrede,otkup tv prava

Naravno ako se slaže većina,jer nije mi u interesu da nekom nešto ja tu sad naredjujem i odredjujem,bilo bi lakše,ja imam digitron u glavi,al bi bilo zbunjujuće ono branjenje bodova i brojke sa 1000-ama.
Još nešto naš Forum tour de Blatnjarka , je dobio četiri nova učesnika koji su prošli težak put juniorskog sakupljanja loptica i prljanja šortseva u nekvalitetnim šljakama i zasluženo pristupili već narednom turniru,što Edinko reče Davis Cupu: Ted Mosby, afa97, Blue_He4rt,Maestro.
Dakle sada nas je 36,ne zelim se pravit bitan,al eto još četiri mjesta su ostala prazna pa ko voli nek izvoli,neće biti više prijava u toku turnira.

LARISSA RIQUELME!
U petak pocinje Davis cup a predlazem da se od srijede pocne sa tipovanje.
Evo i parove
Sweden vs. Serbia - Halmstad, Sweden
Argentina vs. Kazakhstan - Buenos Aires, Argentina
United States vs. Spain - Austin, TX, USA
Germany vs. France - Stuttgrat, Germany
Evo i parove
Sweden vs. Serbia - Halmstad, Sweden
Argentina vs. Kazakhstan - Buenos Aires, Argentina
United States vs. Spain - Austin, TX, USA
Germany vs. France - Stuttgrat, Germany
BiH - Estonija mora biti u ponudi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.