Bilo bi to odlično pojačanje za Borac pratio sam igre Pavićevića čitave sezone.Lepinja je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Stvarno imamo tim za vrh tabele i ove godine a jos sa Pavicevicem,Bogunovicem i brazilcima bili bi sigurno jaci nego prosle godine 

Ima li od njih ista,dolaze li ili ne?Lepinja je napisao/la:Stvarno imamo tim za vrh tabele i ove godine a jos sa Pavicevicem,Bogunovicem i brazilcima bili bi sigurno jaci nego prosle godine

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trebaju stici u srijedu ili cetvrtak 

Jako lijepe vijesti,vjerujem da ce Borac biti opet ispred Zelje,Sarajeva i SirokogLepinja je napisao/la:Trebaju stici u srijedu ili cetvrtak

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Zlatan Muslimovic je na odmoru u Banja luci i nesto se suska da bi mogao doci na pozajmicu ali to je veoma tesko ma da je on ranije govorio da ce se vratiti jednog dana i zaigrati za Borac .
Pregovara se nesto sa Muhamedom Subasicem iz Olimpika

Zar nije on otisao u Ukrajinu?Lepinja je napisao/la:Zlatan Muslimovic je na odmoru u Banja luci i nesto se suska da bi mogao doci na pozajmicu ali to je veoma tesko ma da je on ranije govorio da ce se vratiti jednog dana i zaigrati za Borac .

Heh Zlatan je Banjalucanin,pa bi bilo izvrsno ako bi se dogovorila ta posudba

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jes i sa Aguerom isto,ko li tebi daje te informacije i odakle ih prikupljas iz naftalina bolje nebi vadioLepinja je napisao/la:Zlatan Muslimovic je na odmoru u Banja luci i nesto se suska da bi mogao doci na pozajmicu ali to je veoma tesko ma da je on ranije govorio da ce se vratiti jednog dana i zaigrati za Borac .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- spielführer_21
- Kontakt:
$, & је то $?Lepinja je napisao/la:Zlatan Muslimovic je na odmoru u Banja luci i nesto se suska da bi mogao doci na pozajmicu ali to je veoma tesko ma da je on ranije govorio da ce se vratiti jednog dana i zaigrati za Borac .
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ja sam samo cuo tako za Subasica ma da i ja nisam siguran da bi moglo doci do tog transfera vidjecemo sve za par dana.
A Muslimovica cete posuditi od njegove mame? ili koga vec,posudit ces igraca koji nema klub,divna zamisao i ideja
Cak losija prica od Subasica,vec kad pises takve stvari,prvo skontaj jel to prosto izvodivo,i kako mislis kupiti igraca koji je vec kupljen,i kako mislis posuditi igraca koji nema klub,stvarno si car
Cak losija prica od Subasica,vec kad pises takve stvari,prvo skontaj jel to prosto izvodivo,i kako mislis kupiti igraca koji je vec kupljen,i kako mislis posuditi igraca koji nema klub,stvarno si car
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 jul 2011, 16:09, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo bi taj gol proslavljao tako sto bi skinuo dres a ispod dresa bi bili Ljiljani pa neznam bas kako bi ga docekali !Lepinja je napisao/la:Zlatan Muslimovic je na odmoru u Banja luci i nesto se suska da bi mogao doci na pozajmicu ali to je veoma tesko ma da je on ranije govorio da ce se vratiti jednog dana i zaigrati za Borac .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Avdukic igra vec godinu i po kod nas pa nikad nije imao probleme sto je muslimana zasto bih i ova dvojica imala a pogotovo Muslimovic rodjeni Banjalucanin ja sam samo napisao da se nesto suska a ne da je doslo do transfera.
Pavicevic dolazi gotovo sigurno, a Bogunovic 100% ne dolazi, a Brazilci stizu u srijedu mada je pitanje hoce li se potpisati, prioritet je bio zadrzati Maletu a pregovara se sa jos par kvalitetnih igraca koja bi bila pojacanja za ovaj tim.
Sve u svemu ulazimo jaci u sledecu sezonu mada su nas ovde gotovo ugasili.....
Sve u svemu ulazimo jaci u sledecu sezonu mada su nas ovde gotovo ugasili.....
Sa Pavićevićem se ne bi bojao ni Makabija, to je igračina. Pravi napadač.
Muslimovica sam vidio veceras u gradu, trebalo bi ga napiti pa na kvarno da potpise

-
- Kontakt:
Vi mozda mislite na Halida Muslimovica,al on je prijedorcan,tako da ce prije za Rudar potpisati

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Nisam ja nista rekao to sto je muslimanLepinja je napisao/la:Avdukic igra vec godinu i po kod nas pa nikad nije imao probleme sto je muslimana zasto bih i ova dvojica imala a pogotovo Muslimovic rodjeni Banjalucanin ja sam samo napisao da se nesto suska a ne da je doslo do transfera.

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Hoce li Borac i ove sezone nositi (za mene nakaradnu) NAAI opremu?
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.