Dobro pitanje ,mogo sam malo bolje formulisat naslov ,ovo sto ima transfers to znaci da su na ttransferu oficjalno i da nisu u planovima za slj ..sezonu _tako da bi ovo odgovaralo ovom drugom dijelu
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
1. mvb
2. shevchenko da nije napravio najveću grešku i ostao u milanu vjerovatno bi imao priliku da postane najbolji strijelac milana svih vremena. koja bi budala iz onakve pozicije šutirala protiv buffona? [youtube][/youtube]
3. batistuta
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
1. Van Basten - Nemogu da vjerujem da je toliko malo galsova dobio ovaj čovjek koji je sam donio Milanu 2 titule LP za redom. Najkompletniji napadač ikada !
2. Batistuta
3. Ibrahimovic
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Ineriste bit ce jedna gajba izgleda kako si krenuo sa mustulucima
A vijest je vise nego dobra ,pravilo sa jednim non Eu je bilo preglupo ,savez je sam uvidio da nije sve onako kako su planirali i konacno su tu glupost promjenili .
IO SONO INTERISTA
Rossi -Smith ovo je najlude definitivno , ja 3 _4 dana hod"o i pit"o po mahali ko je ovaj
AL mozemo se mi rugati gt al je ubjedljivo najlakse sredstvo prijevoda jezika .mada ,mada ....al eto svi ga koriste .
IO SONO INTERISTA
Prvi rezultat sporazuma izmedju Empolija i Udinezea je taj da ce od sledece sezone Diego Fabbrini(20) igrati na Friuliju.On igra na poziciji ofanzivnog veznog ,i clan je italijanske U21 selekcije.I za tu selekciju je debitovao prosle godine na tekmi protiv Bosne u Sarajevu.