Ma ja sumnjam da će kod nas išta uraditi u vezi stadiona.Dejan, BL je napisao/la:Tako je i nama bilo i onda odjednom uhvatiše se posla i za nevjerovatnih 20 dana ispuniše sve najnovije uslove UEFA.
Hoćete ići na Evropu sljedeće godine kakvo je stanje u klubu, doduše kod nikog nije idealno al kakva je situacija oko igračkog kadra koliko je otišlo - došlo
Kad sam čuo na početku prelaznog roka ko sve odlazi mislio sam da sigurno ispadamo. Ali onda neki se igrači vratiše (nisu našli angažan), upravi odradi dobar posao i dovede nekoliko, po meni, baš dobrih igrača i trenera. Ne vjerujem da ćemo se baš boriti za Evropu. Kod nas je uvijek primarni cilj - sredina tabele.
Evo malo tačnije što se tiše transfera:
Otišli: Saša Kovačević (Borac), Aleksandar Kikić (Čelik) i vjerovatno će otići Mirza Džafić (Dynamo Dresden)... A možda i Nebojša Šodić (negdje na Kipar).
Došli: Dalibor Krezović (Drina Z.), Stevan Jovanović (Radnik B.), Nedeljko Šuka (Sutjeska), Smail Šadić (Olimpic), Marko Kolundžija (Sloboda NG), Nemanja Vejnović (Sloboda NG) i još neki (govore da je odličan) Maksimović iz Borca (Čačak).
Možda dođu i Milan Muminović (Sutjeska) i Branislav Veinović (BASK).