Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

pinoche
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la pinoche » 09 jul 2009, 20:30

calcio je napisao/la:
pinoche je napisao/la:
Franck Ribery je napisao/la:Normala... Neka ostane u Split, neka ostane blizu svoje domovine i neka ostane ogranicen igrac..
mozes li pojasniti ovaj termin "ogranicen igrac", ako ode u hannover onda nije ogranicen ili....
igrac napreduje kad igra protiv jakih protivnika. U Hannoveru bi igrao protiv Riberyja i slicnih, u Hajduku igra protiv Lokomotive. Sto nisu Modric i Eduardo ostali, bas im je bilo lijepo u Dinamo, bili su carevi u Zagrebu?
zelis reci da ibro nije napredovao u zadnju godinu dana, ti onda fakat ne gledas tekme repke i hajduka, poenta je u tome da on ako je sretan tamo onda tamo treba i ostati, a licno mislim da nema ponudu nekog jakog kluba i da zato ne zeli ici, ova dvojica gore navedenih su otisli u gigante, a ne u neku refuzu koja se nudi ibri, to je ta razlika i jos nesto, meni modric nije bas napredovao, odnosno bolji mi je bio kad je igrao u dinamu, a ti mi reci zasto je to tako

Franck Ribery
Kontakt:

Post Postao/la Franck Ribery » 09 jul 2009, 20:38

Hvala @Calcio sto si covjeku objasnio kako i zasto... Stvarno nemam zelju da se raspravljam o njegovom transferu. Zna se, ako hoce da napreduje neka dodje u BL da igra protiv mene.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 09 jul 2009, 20:42

ibrina je logika bolje biti kralj u selu, nego siromasni potrcko u nekom velikom klubu i sjediti na klupi

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jul 2009, 20:48

pinoche je napisao/la:
calcio je napisao/la:
igrac napreduje kad igra protiv jakih protivnika. U Hannoveru bi igrao protiv Riberyja i slicnih, u Hajduku igra protiv Lokomotive. Sto nisu Modric i Eduardo ostali, bas im je bilo lijepo u Dinamo, bili su carevi u Zagrebu?
zelis reci da ibro nije napredovao u zadnju godinu dana, ti onda fakat ne gledas tekme repke i hajduka, poenta je u tome da on ako je sretan tamo onda tamo treba i ostati, a licno mislim da nema ponudu nekog jakog kluba i da zato ne zeli ici, ova dvojica gore navedenih su otisli u gigante, a ne u neku refuzu koja se nudi ibri, to je ta razlika i jos nesto, meni modric nije bas napredovao, odnosno bolji mi je bio kad je igrao u dinamu, a ti mi reci zasto je to tako
U zadnjih godinu dana? Koji napredak? Uporedi njegov napredak sa drugim igracima iz njegove generacije, onim sto sada haraju po Bundesligi.
Modric i Eduardo su otisli jer imaju ambicije da napreduju, da vide dokle mogu doci sa svojim karijerama. Nebitno sto su otisli u gigante, otisli su mnogi drugi u manje klubove ali u bolje lige. Neki i u slabije lige. Dzeko je otisao u Cesku drugu ligu, ne zato sto voli igrati po malim ceskim selendrama nego zato jer je znao da je to put koji vodi na vrh, gdje se sad nalazi.
Mislim da Ibricic moze postici mnogo vise, zato ovo i pisem. U svakom slucaju se uvijek moze vratiti u Hajduk ako ne uspije vani, docekali bi ga rasirenih ruku. Mada mislim da si u pravu sto se tice ponuda, ali kad igrac otvoreno govori da nece da ide onda i nije bitno ima li ponuda. Moras reci "hocu da idem" da bi klubovi znali da si na trzistu ;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 09 jul 2009, 20:49

anlayan je napisao/la:Bajić kod Berberovića

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1& ... &go=159463
Eh, ja sam htio da napisem to ali evo : http://sportsport.ba/bh_fudbalp-20354.htm

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 09 jul 2009, 21:10

a kako da pošaljem informaciju? ima nešto Ccc bla bla ..

Franck Ribery
Kontakt:

Post Postao/la Franck Ribery » 09 jul 2009, 21:30

bh hrvat je napisao/la:ibrina je logika bolje biti kralj u selu, nego siromasni potrcko u nekom velikom klubu i sjediti na klupi
To mu je filozofija jer tu nikakve logike nema!

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 09 jul 2009, 21:44

pazi, mi svi ovdje smo skloni pretjerivanju sto se tice kvalitete nasih igraca, i svi kenjamo ko foke oko ibre, cinjenica je da on nije za "veliki" klub i drago mi je sto me sve vise uvjerava da je svjestan toga,i po mom misljenu zato nece da ide iz hajduka, mada su sve prilike da ce ga ovi prodati jer im treba love, e sad veliko je pitanje da li ce ibro odlaskom u jacu ligu nestati sa scene, odnosno da li ce uspjeti u ligi gdje se puno bolji fudbal igra, gdje su stoperi i veznjaci terijeri, gdje ne mozes loptu cuvati 10 sekundi, a da te kakav dasa ne pokupi, ali opet ti ponavljam, moje misljenje je da je njemu u hajduku najbolje, ali i nama jer je tamo standardan, tamo ga vole, i nikad se necu sloziti sa vasom logikom da mozes samo napredovati u nekoj od liga petica, jer puno je primjera koji dokazuju bas suprotno, naveo sam ti onu dvojicu latina, a ima ih jos mnogo, sjeti se balabana, otisao je kao zvijezda u villu i sta se desilo, pa onda se sjetim onog malog iz rijeke, cini mise smoje, nisam siguran ali mislim da se tako zove, otisao je u milan sa 18 i gdje je sad ijos je mnogo takvi da dalje ne nabrajam, u svakom slucaju ibro najbolje zna gdje,sta i kako, a nama ostaje samo da ga uvijek podrzimo u njegovim odlukama

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 09 jul 2009, 22:08

neka nama ibrage u hajduku, ne vidim tko bi ga trenutno mogao zamijeniti. takvoga igraca bili u hrvatskoj za kupiti nemaju.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 09 jul 2009, 22:09

en' Supić ga, nažalost, primio ..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jul 2009, 22:11

Hehe, 90
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jul 2009, 22:19

BiH-TiTo je napisao/la:
MentalitaUltras je napisao/la:a jes ovaj Ibricic budaletina ..
Ljudi ga tjeraju iz Hajduka zele ga prodat ..
a on nedajte da me prodaju haha :lol: :lol:

ko da ga tjeraju iz Reala ..
c.c.c

Pa sta treba da uradi?!

Da izjavi "hajde molim vas ko ce da me kupi"
"molim vas smiluj te se odkupite moj ugovor da pobjegnem iz hajduka jel mi nije dobro"

Pa koja bi to budaletina uradila?!

Normalno da momak cuva dobro to sto ima a ako neko zeli da ga kupi to ce se i desiti
Stigne li dobra ponuda za njega u Hajduk ode on prije nego sto si trepnuo i ostavi mjesto Zecu....
Ali nije glup da svakakvim izjavama izgubi mjesto i u Hajduku i da ga navijaci uhvate na zub.....

Pametan je Ibro!

Gledaj sta se napravilo Husejinovicu sa onom izjavom o repki koju je on demantovao ali kasno
Jel vidite sta radi ljubomora i nesmotrenost?!

Said se nije nikada ogradio od repke ali su pojedinci jedva docekali da mu uvale i potjeraju ga ne samo iz repke nego i iz Werdera,u Kaiserslauternu zavrsio na tribinama.......

Zato dok igras u jednom klubu taj klub je svetinja......
neznam to za Saida ali moguce je da si u pravu za Ibricica, mozda je to samo prica dok ne dodje neka konkretna ponuda. iskreno me cudi zasto nema ponuda, ipak je on jak igrac i dovoljno se puta pokazao, sto u Hajduku sto u repci... ali recesija je nemaju klubovi puno para za trosenje

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 09 jul 2009, 22:24

ibro jest formiran igrac, ali ne toliko kvalitetan koliko mi mislimo, po mom skromnom misljenju rakitic ima predispozicije puno bolje od ibre i upravo je mozda i on jedan od ovih primjera, po meni samo stagnira u "velikom"klubu, ibro zna lopte, igrac je poteza, ali igrač koji nema brzinu, koji nema dvije noge, koji nema extra udarac glavom, i zbog svega toga me je strah dane bi prosao u nekom jacem klubu ili ligi, kako hoces, hrvatska, austrija, ukrajina, svica, belgija mozda i najbolje rjesenje, recimo anderlecht ili brugge

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 09 jul 2009, 22:33

ibro i rakita su dva skroz razlicita igraca, jedan je izraziti plej drugi je vise krilo nego sreda. to je isto kao porediti salihovica sa misimovicem

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 09 jul 2009, 22:43

BiH-TiTo je napisao/la:
pinoche je napisao/la:ibro jest formiran igrac, ali ne toliko kvalitetan koliko mi mislimo, po mom skromnom misljenju rakitic ima predispozicije puno bolje od ibre i upravo je mozda i on jedan od ovih primjera, po meni samo stagnira u "velikom"klubu, ibro zna lopte, igrac je poteza, ali igrač koji nema brzinu, koji nema dvije noge, koji nema extra udarac glavom, i zbog svega toga me je strah dane bi prosao u nekom jacem klubu ili ligi, kako hoces, hrvatska, austrija, ukrajina, svica, belgija mozda i najbolje rjesenje, recimo anderlecht ili brugge

Ibro ima "ono nesto" sto vecina zapadnih klubova trazi a to je "prirodni play"
Sve se moze trenirati ali biti vodja to je urodjeno

Meni je Ibro jaci igrac od Rakitica izmedju ostaloga sto se ne boji
a sta nesto ima i koji ga to zapadni klubovi traze, jos uvijek ga ne traze, izgleda da ja i ti fudbal gledamo dosta drugacije ali to i jeste dobro

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 09 jul 2009, 23:33

znal ko sta je sa pandzom iz hajduka.i njega su slali u stoke city

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 10 jul 2009, 07:55

pinoche je napisao/la:ibro jest formiran igrac, ali ne toliko kvalitetan koliko mi mislimo, po mom skromnom misljenju rakitic ima predispozicije puno bolje od ibre i upravo je mozda i on jedan od ovih primjera, po meni samo stagnira u "velikom"klubu, ibro zna lopte, igrac je poteza, ali igrač koji nema brzinu, koji nema dvije noge, koji nema extra udarac glavom, i zbog svega toga me je strah dane bi prosao u nekom jacem klubu ili ligi, kako hoces, hrvatska, austrija, ukrajina, svica, belgija mozda i najbolje rjesenje, recimo anderlecht ili brugge
samo mi reci kolko je ibro dao golova glavom a kolko rakitic...de sta vam je kakav onaj rakitic igra 20 utakmici i jedna dade 1 gol....a to sto kazers da ibro nije brz,pa i miske je spor ako cemo to gledat pa ga opet svi smatraju jednim od najboljih dodavaca u evropi...ibro zasluzuje tim npr.ROMA,FIORENTINA ....ovo vam 1000% tvrdim...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 10 jul 2009, 07:59

Tarik14 je napisao/la:
anlayan je napisao/la:Bajić kod Berberovića

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1& ... &go=159463
Eh, ja sam htio da napisem to ali evo : http://sportsport.ba/bh_fudbalp-20354.htm
Možda Bajića treba Ćiro još jednom pozvati u rep. mislim da je i sam izjavio da su mu onaj intervju napakovali novinari.
SAMO ŽELJO

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 10 jul 2009, 11:44

miralem444 je napisao/la:
samo mi reci kolko je ibro dao golova glavom a kolko rakitic...de sta vam je kakav onaj rakitic igra 20 utakmici i jedna dade 1 gol....a to sto kazers da ibro nije brz,pa i miske je spor ako cemo to gledat pa ga opet svi smatraju jednim od najboljih dodavaca u evropi...ibro zasluzuje tim npr.ROMA,FIORENTINA ....ovo vam 1000% tvrdim...
pa ljudi velika je razlika izmedju hajduka i schalkea

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 10 jul 2009, 13:09

boban i robert nisu posjedovali igru sa dvije noge, ne kontam te, ili nisi gledao te igrace ili pak pises samo da napises, pa reci mi ti ako mozes, po drugi put te pitam, sta ibro ima ono nesto, ne zelim sada umanjivati kvalitet njegovih igara, ali cinjenica je da on nema ponudu "velikog" kluba i na nasu zalost, jedina je istina i da je nece imati jer to je realnost, njegov vrh su andrlecht, brugge, austrija, red bull, hannover, bochum, itd, i zato covjek nece iz hajduka jer je i sam svjestan toga

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter i 24 gosta.