FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ZLi

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ZLi » 04 jul 2011, 17:27

FCS-FCS je napisao/la:Ono sto me malo brine je situacija sa Skorom. Ako i dobije papire do sutra , sigurno je da ce ga Plisek povesti u Medjugorje i bice prijavljen do petka za league europe.
Medjutim sta ako se to ne desi. Imamo Obucu (pehlic je out do pocetka nase lige)..Kojasevic se moze uvijek pridodati napadu...iskreno na Harisa H ne racunam (trenutno)...imamo tog Smigalovica i Haskica...ali mislim da je slag na tortu Skorino igranje protiv orebra. Napad bi bio ubojitiji barem 50 % a znaci imali bi vise igraca u rotaciji sto je dobra stvar i radi konkurencije ali i povreda , kartona..!!??
Racunat ces itekako kad ga Hare zabiberi Orebru u rebra...Samo lakapo burageru !!!
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

drpitar
Kontakt:

Post Postao/la drpitar » 04 jul 2011, 17:38

Mr.Casual je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:
drpitar je napisao/la:Sarajevo je najbolje i normalno da cemo da upisemo 2 pobjede protiv orebra. Sarajevo i dalje samo gazi u Europu dok ovi malo losiji nasi klubovi ispadaju u prvim rundama i to REDOVNO. **** ako mozete krasti PLBIH nemoze te u euro.
KRALJ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dijaspora :lol:
:lol: :lol: 5 :lol: :lol:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 04 jul 2011, 17:39

ZLi je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Ono sto me malo brine je situacija sa Skorom. Ako i dobije papire do sutra , sigurno je da ce ga Plisek povesti u Medjugorje i bice prijavljen do petka za league europe.
Medjutim sta ako se to ne desi. Imamo Obucu (pehlic je out do pocetka nase lige)..Kojasevic se moze uvijek pridodati napadu...iskreno na Harisa H ne racunam (trenutno)...imamo tog Smigalovica i Haskica...ali mislim da je slag na tortu Skorino igranje protiv orebra. Napad bi bio ubojitiji barem 50 % a znaci imali bi vise igraca u rotaciji sto je dobra stvar i radi konkurencije ali i povreda , kartona..!!??
Racunat ces itekako kad ga Hare zabiberi Orebru u rebra...Samo lakapo burageru !!!
Kakvo god da je Haretovo ponasanje on zna igrati fudbal.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 04 jul 2011, 18:55

Brisis ovo dok ``ZLi`` nije vidio hahaha

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 04 jul 2011, 18:58

babilonTM je napisao/la:
drpitar je napisao/la:Sarajevo je najbolje i normalno da cemo da upisemo 2 pobjede protiv orebra. Sarajevo i dalje samo gazi u Europu dok ovi malo losiji nasi klubovi ispadaju u prvim rundama i to REDOVNO. **** ako mozete krasti PLBIH nemoze te u euro.
KRALJ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Normalno da je Kralj jer nije nista pogrijesio ;) ! Sta je bilo prosle godine uzimali ste vecinu utakmica kad ste osvojili titulu al da ne ulaziimo u raspravu pitam te samo : Hoće li opet Osim na poluvremenu u svlacionici zamoliti domacu ekipu da ne daje vise golova ;)
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 jul 2011, 19:00

FCS-FCS je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:1.TV prenos?

2.Zapadna tribina?
...kao sto rekoh na prosloj stranici..jos se u klubu razmislja o cijeni prenosa ali koliko sam juce cuo(iz povjerljivih usta) ispod 10 000 KM niko nece dobiti tv prava
zapad..ehh , izgleda mrka kapa (sve su prilike) i nama i vama
ali tredicionalno nama je i bolje ISTOK i SJEVER a vala i na jugu nesto raje..jer 90% navijaci iz svedske nece ni doci
..a ako ipak dodju onda im je mjesto na jugu...ali cisto sumnjam da ce se pojaviti
Halalit cu ti ovaj put,drugi put bicu ljut... ;)
F.K.SARAJEVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jul 2011, 19:01

E gledaj sudije sto ce nam suditi protiv Svedjana,kakav si ti Belgijanac da mi je znati :)

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 jul 2011, 19:02

-SiviSoko- je napisao/la:
Brisis ovo dok ``ZLi`` nije vidio hahaha[/quote
Pa ja sam i napiso u vezi njega "trenutno"...sto znaci da trenutno nije za prvih 11]
Sto bih briso kad smo svi vidjeli da kod Harisa nije upitno znanje i umijece. Neke su druge stvari kod njega u pitanju ...ocigledno. Kako god bilo , vidjecete da mu je klupa sudbina dok neke stvari ne dovede u red. Ipak , ako Skoro ne dodje moguce je da zaigra u tandemu sa Emirom jer je Pehlic tek operisan. Ako bude sve OK sa Skorom tj njegovim papirima pa vec sutra ili u srijedu dobije ispisnicu iz Mexica, garantujem da mu je klupa 100 %

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 04 jul 2011, 19:53

FCS-FCS je napisao/la:
-SiviSoko- je napisao/la:
Brisis ovo dok ``ZLi`` nije vidio hahaha[/quote
Pa ja sam i napiso u vezi njega "trenutno"...sto znaci da trenutno nije za prvih 11]
Sto bih briso kad smo svi vidjeli da kod Harisa nije upitno znanje i umijece. Neke su druge stvari kod njega u pitanju ...ocigledno. Kako god bilo , vidjecete da mu je klupa sudbina dok neke stvari ne dovede u red. Ipak , ako Skoro ne dodje moguce je da zaigra u tandemu sa Emirom jer je Pehlic tek operisan. Ako bude sve OK sa Skorom tj njegovim papirima pa vec sutra ili u srijedu dobije ispisnicu iz Mexica, garantujem da mu je klupa 100 %
Ma brate i da ne dodje Skoro do euro utakmica napad bi bio Obuca-Haskic ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jul 2011, 20:19

Evo Devile mozda ce te zanimati :)

[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 jul 2011, 20:30

Od naredne sezone ulaz placaju zene i djeca,iskljucivo uz godisnju clansku kartu,koja kosta 20 km.
F.K.SARAJEVO

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 04 jul 2011, 20:34

miky_hz je napisao/la:E gledaj sudije sto ce nam suditi protiv Svedjana,kakav si ti Belgijanac da mi je znati :)

slika
Sudeći po faci, Overbro je stručnjak za njega.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 04 jul 2011, 20:38

Jeli istina da Kojasevic ima nekih problema sa srcem?
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jul 2011, 20:40

Gazi je napisao/la:Jeli istina da Kojasevic ima nekih problema sa srcem?
Jest zato i nije igrao protiv Slavije,ali kaze da nije nista ozbiljnije zbog cega bi propustio iduce utakmice

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 04 jul 2011, 20:41

miky_hz je napisao/la:
Gazi je napisao/la:Jeli istina da Kojasevic ima nekih problema sa srcem?
Jest zato i nije igrao protiv Slavije,ali kaze da nije nista ozbiljnije zbog cega bi propustio iduce utakmice
Meni rece lik koji radi sa mnom,kaze da je bio na nekim pretragama i da ima problema.Koje vrste i koji stadij nije mi rek'o.Znaci sve je OK?!
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jul 2011, 20:42

Pa ako je njemu vjerovati onda je sve ok,vadio je nalaze i nije se nista pokazalo sto bi ga trebalo zabrinuti

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 jul 2011, 22:06

Šta mislite da oficijelni spiker na stadionu na tekmi protiv Orebra bude
Marjan M
bila bi špica milion %
kad ga zabijemo on bi se onesvijestio od vriske...a mogu misliti kako bi najavio naše igrace
eto prijedloga za upravu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jul 2011, 22:07

FCS-FCS je napisao/la:Šta mislite da oficijelni spiker na stadionu na tekmi protiv Orebra bude
Marjan M
bila bi špica milion %
kad ga zabijemo on bi se onesvijestio od vriske...a mogu misliti kako bi najavio naše igrace
eto prijedloga za upravu

Hmm, nije loš prijedlog.
Usput, Marjan je naš simpatizer!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

suad
Kontakt:

Post Postao/la suad » 04 jul 2011, 22:22

Bogami, svi u ovom trenutku pricate o napadu i Skori al je nama puno veci problem u ovom trenutku pozicija desnog beka gdje je realno Comor katastrofa lik na toj poziciji igra isto kao da je s Marsa pao. Takojer, ni lijevi bek nam nije nesto extra al eto mozda ipak Beli moze izgurat ovo. Ja nebih imao nista protiv da se u Europi krene sa Obucom, Haskicem ili Smigalovicem a naravno ako Skoro dodje to je jos jedan plus al ako nedodje opet nije neka frka. Kazem veci nam je u ovom trenutku sigurno problem desnog beka a ne napada.. ;)
Samo tebe volimo...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jul 2011, 22:25

Desnog beka imas u Muharemovicu,samo sto nevjerujem da ce biti spreman za Orebro,al haj,za Svedjane skupit to sto imas kasno je sad izmisljati toplu vodu,a za sezonu imas beka,koji ce po meni odigrati puno bolje neko mozda i sam Bane

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, HordeSaSjevera, nedimmmm1337, Pantelija, Posejdon i 26 gostiju.