EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
Ma kakav Banić, dobro je što je izostavljen, tu su sjajni Barać i Tomić, Žorić koji je otišao u Unicaju a ni Andrić nije bio loš u Turskoj
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Imal naša BiH sanse da prodzemo jednom tu Grupnu fazu i hocel biti normalna ekipa da i na SP probamo otici imamo finih igraca ,.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
ko ce vam igrati 4?!Ted Mosby je napisao/la:Ma kakav Banić, dobro je što je izostavljen, tu su sjajni Barać i Tomić, Žorić koji je otišao u Unicaju a ni Andrić nije bio loš u Turskoj
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Slatinash_7
- Kontakt:
Mozda budu igrali sa 2 centra kao Zagreb Tomic i Zoric nije to losa kombinacija a tu moze i Radosevic uskociti,u paru sa Baracem koji je mrcina,meni se ovaj ostatak ekipe ne cini nimalo dobrim,pa tu je jedan Rudez po meni smijesan igrac ispod nivoa Bavcica cak.nerminh74 je napisao/la:ko ce vam igrati 4?!Ted Mosby je napisao/la:Ma kakav Banić, dobro je što je izostavljen, tu su sjajni Barać i Tomić, Žorić koji je otišao u Unicaju a ni Andrić nije bio loš u Turskoj
Imamo sanse protiv njih samo da Gordic i Sasa odigraju odbranu na Ukicu ili bi i Henry to mogao preuzeti na sebe igrao je on odbranu protiv Boa sasvim dobro
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Zasto? Hoce da da maksimalnu minutazu Baracu i Zoricu. Bolja su obojica od njega. Marko je undersized petica. Jednostavno je nevjerovatno kako taj covjek pruza tako dobre partije. Jedan od cudnijih igraca u Europi.[/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Uvrstio ga, zato sto ga hoce u Ciboni, to je finta. Banic nikada nije donio kvalitet u repki, Barac, Tomic, Zoric su sigurno bolji od njega u ovom trenutku.Dylan Dog je napisao/la:Vrankovic izostavio Banica sa spiska za Eurobasket![]()
S druge strane,fino je sto je uvrsio Pilepica,mada ce vjerovatno i on otpasti do konacnoga spiska,ali momak je fantastican talenat..
kako god,čudan je to izbor vrankovića
da,ali igra na 4
a kao zorzic je 4
banic isto kao zorzic su one stare 4 koje su vise igrale pod kosem, a izvlacele se na poludistancu za sut
razlika izmedju zorzica i banica je u tome sto je zorzic visi i suta bolje sa malo vece distance, ali oba su pri sutu za 3 truba
banic isto kao zorzic su one stare 4 koje su vise igrale pod kosem, a izvlacele se na poludistancu za sut
razlika izmedju zorzica i banica je u tome sto je zorzic visi i suta bolje sa malo vece distance, ali oba su pri sutu za 3 truba
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:a kao zorzic je 4
sve su to nijanse,male razlike su tu
u cemukakavdanakneiskustvu je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:a kao zorzic je 4
ako mislis izmedju zorzica i banica tu se slazem
ali ako mislis izmedju jedne moderne 4 tipa teletovica i ove dvojice ogromna je jer teletovic izuzetno siri reket
Trebali bi proci skupinu, sa Preldzicem i Teletovicem, mislim da imamo realne sanse!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:u cemukakavdanakneiskustvu je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:a kao zorzic je 4
ako mislis izmedju zorzica i banica tu se slazem
ali ako mislis izmedju jedne moderne 4 tipa teletovica i ove dvojice ogromna je jer teletovic izuzetno siri reket
mala je razlika kad neko kaže za npr. žorića da je 4 i kad neko kaže da je 5,na to sam mislio
Ne, nego igra na pet, i to u paru sa eksplozivnim Akselom Hervelom.da,ali igra na 4
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Ne, nego igra na pet, i to u paru sa eksplozivnim Akselom Hervelom.da,ali igra na 4
prije će biti da je banić starter na 4 a mavroeidis starter na 5
za ono sto kazu za zorzica na 4 i 5 je tacno zato sto najvise igrapod kosemkakavdanakneiskustvu je napisao/la:
mala je razlika kad neko kaže za npr. žorića da je 4 i kad neko kaže da je 5,na to sam mislio
ali je velika razlika izmedju moderne 4 tipa teletovica koji igru zasniva kombinacijom suta sa distance, prodora pod kos i igrom pod kosem i klasicnog centra tipa tomic
Ko bi mogao ciniti udarnu petorku : Djedovic, Preldzic, Teletovic i koju jos dvojicu ubaciti ?
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:za ono sto kazu za zorzica na 4 i 5 je tacno zato sto najvise igrapod kosemkakavdanakneiskustvu je napisao/la:
ali je velika razlika izmedju moderne 4 tipa teletovica koji igru zasniva kombinacijom suta sa distance, prodora pod kos i igrom pod kosem i klasicnog centra tipa tomic
slažem se,zbog takve teletovićeve igre neki smatraju da on može igrati i na 3,što je smiješno
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
admirone je napisao/la:Ko bi mogao ciniti udarnu petorku : Djedovic, Preldzic, Teletovic i koju jos dvojicu ubaciti ?
vardu,domercanta i gordića, na klupu đedovića
Varda - Teletovic - Preldzic - Domercant - Gordickakavdanakneiskustvu je napisao/la:admirone je napisao/la:Ko bi mogao ciniti udarnu petorku : Djedovic, Preldzic, Teletovic i koju jos dvojicu ubaciti ?
vardu,domercanta i gordića, na klupu đedovića
prve izmjene: Kikanovic, Bajramovic, Ikonic, Djedovic i Nesovic (znam da imamo bolje plejmejkera, al' zablokir'o mi mozak ne mogu se sjetit
Roger Federer the greatest of all time!
NIsam nesto upucen pa ako neko zna nek napise u kakvoj su formi Gordic i Domercant 
Željezničar 1921
gordic, domercant, preldzic, teletovic i vardaadmirone je napisao/la:Ko bi mogao ciniti udarnu petorku : Djedovic, Preldzic, Teletovic i koju jos dvojicu ubaciti ?
ali opet to nistane znaci jer petorku isto mozes prilagodzavati protivniku
Mnogo vremena provode zajedno na parketu Banic i Axel. Gotovo uvijek kada se odlucuje pobjednik. Jer su donosili vise opcija u napadu.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Ne, nego igra na pet, i to u paru sa eksplozivnim Akselom Hervelom.da,ali igra na 4
prije će biti da je banić starter na 4 a mavroeidis starter na 5
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.