prema tm.de Salihamidžić direktan asistent kod golajuventus 0244 je napisao/la:Dobro je Hasan odigrao večeras kada je ušao, nadam se da je LDN shvatio da Hasan mora igrati na desnom beku, nadam se da će protiv Chieva biti u prvi 11A kod gola Hasan ubacio, Toni prebacio (dirao), a Pepe zabio
Hasan Salihamidžić
Re: Hasan Salihamidžić
Džo_Rigorozni je napisao/la:Asistir'o k'o Pjanic u Ligi prvaka protiv Reala
Cuva Bog Zelju svog!
Ja sam gledao utakmicu, koliko sam vidio da je Toni malo dirao, ali nema veze Hasan je jedan od zaslužniji za taj gol, kako godsony_91 je napisao/la:prema tm.de Salihamidžić direktan asistent kod golajuventus 0244 je napisao/la:Dobro je Hasan odigrao večeras kada je ušao, nadam se da je LDN shvatio da Hasan mora igrati na desnom beku, nadam se da će protiv Chieva biti u prvi 11A kod gola Hasan ubacio, Toni prebacio (dirao), a Pepe zabio
http://www.transfermarkt.de/en/lazio-ro ... 47673.html
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Jedan igrac manje je dirao loptu za razliku od asistencije Pjanemirzza je napisao/la:Džo_Rigorozni je napisao/la:Asistir'o k'o Pjanic u Ligi prvaka protiv Reala
U svakom slucaju respect za picica Hasana
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
hasan se vraca u bundesligu. magath ga doveo u wolfsburg!
uskoro stize potvrda!!!
uskoro stize potvrda!!!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Nadam se da će se ovaj velikaš uskoro vratiti i u reprezentaciju. Srce me zaboli kad vidim da se takav Bosanac i Hercegovac nema pravo vratiti u svoju domovinsku izabranu vrstu.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- Goalgetter
- Kontakt:
Magath doveo Salihamidzica u Wolfsburg !! Nakon sto ce Riether napustiti Wolfsburg, Magath je sebi pronasao desnog beka 
Sjajan potez Magatha i Salihamidžića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- el-fighter
- Kontakt:
Nasi se bas lijepo prodase u ovom prelaznom roku. Hasan se vraca u ligu u kojoj je sagradio karijeru i u kojoj je postao popularan. Za ocekivati je da se dobro uklopi u igru Wolfsburga i da postane vazan igrac u Magathovoj taktici.
Nadam se da ce ovaj covjek odigrati bar jos jednu utakmicu za reprezentaciju BiH.
Nadam se da ce ovaj covjek odigrati bar jos jednu utakmicu za reprezentaciju BiH.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dok je Emir Spahic u reprezentacija,repka Brazzu nece dugo vidjet
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Molim Boga da se ovo desi!el-fighter je napisao/la:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Očekivalo se, priželjkivalo se i onda kada se najmanje nadaš, BOOM.

Vom Jäger zum Gejagten
Znam da je u Italiji zbog ''euro''drzavljanstva na neki nacin BIH repku ostavio po strani nakon ostavljanja po strani.geronimo je napisao/la:Očekivalo se, priželjkivalo se i onda kada se najmanje nadaš, BOOM.
Da li postoje neke bolje stvarcice na nivou Svabije,benefecije zakon o koliko igraca mogu igrati van Euro clanica ti folovi.
Posto je Braco mlad i Rahimic ga jos moze po pivu poslati.
Zadnjih dvadeset minuta i njegova trka,zvrka bi mogla da popravi utisak u repci.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 jul 2011, 21:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Sto se Bundeslige tice,moze 11 Bosanaca izaci u jednom timu.U Njemackoj nema tog pravila,bitno je da si iz Evrope,a ne samo EU.Jedino pravilo postoji za one koji ne dolaze iz Evrope,najvise njih 3 mogu biti na terenu.harishp je napisao/la:Znam da je u Italiji zbog ''euro''drzavljanstva na neki nacin BIH repku ostavio po strani nakon ostavljanja po strani.geronimo je napisao/la:Očekivalo se, priželjkivalo se i onda kada se najmanje nadaš, BOOM.
![]()
Da li postoje neke bolje stvarcice na nivou Svabije,benefecije zakon o koliko igraca mogu igrati van Euro clanica ti folovi.
Zadnjih dvadeset minuta i njegova trka,zvrka bi mogla da poravi utisak u repci.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Onda ,kad se Braco dohvati felixovih medicinki,bit ce spremniji od 90% nasih reprezentativaca
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hasan je jedna od najvećih fudbalskih legendi sa prostora balkanskog poluostrva...
Drago mi je da se vratio svom treneru... Da mu se još pridruži i Pjanke, to bi bilo šminka.
Drago mi je da se vratio svom treneru... Da mu se još pridruži i Pjanke, to bi bilo šminka.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Goalgetter
- Kontakt:
Zelimo Hasana nazad u reprezentaciji
Kad moze Rahimic, moze i Braco, pa makar kao joker 
kao sto sam reko!!!!Maestro je napisao/la:hasan se vraca u bundesligu. magath ga doveo u wolfsburg!
uskoro stize potvrda!!!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
nema vise ni tog ogranicenja koje si naveo... od sezone 2006/07 da budem precizniji.. uvedeno je local player pravilo umjesto ogranicenja strancima... teoretski moze igrat' 11 brazilaca, pod uslovom da najmanje 12 domacih igraca im profi ugovor s klubom...Pasodzigera je napisao/la:Sto se Bundeslige tice,moze 11 Bosanaca izaci u jednom timu.U Njemackoj nema tog pravila,bitno je da si iz Evrope,a ne samo EU.Jedino pravilo postoji za one koji ne dolaze iz Evrope,najvise njih 3 mogu biti na terenu.harishp je napisao/la:Znam da je u Italiji zbog ''euro''drzavljanstva na neki nacin BIH repku ostavio po strani nakon ostavljanja po strani.geronimo je napisao/la:Očekivalo se, priželjkivalo se i onda kada se najmanje nadaš, BOOM.
![]()
Zadnjih dvadeset minuta i njegova trka,zvrka bi mogla da poravi utisak u repci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.