J..em ti i scbistrikboy je napisao/la:Igrali smo 2-2spielführer_21 je napisao/la:Oklen to?nime_tm87 je napisao/la:ZELJO- Zadar 2-0 Visca, Savic
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
sutra se izvlači raspored za premijer lige u 14.00 sati
-
Decko s tribine 2
- Kontakt:
PLAVA BRACO extra vijest Smajke sutra dobija papire i dolazi u dolinu cupova...
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
Od lika koji radi sa ženom koja poznaje komišinicu Smajićeve strine?Decko s tribine 2 je napisao/la:PLAVA BRACO extra vijest Smajke sutra dobija papire i dolazi u dolinu cupova...
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
old school
- Kontakt:
samo se nadam promjenom komiteta da ce se i termin derbija promijenitinidi je napisao/la:sutra se izvlači raspored za premijer lige u 14.00 sati
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
Decko s tribine 2
- Kontakt:
Pasa moj izvinut ces mi se kad vidis da sam upravu, do tada uzivaj...babilonTM je napisao/la:Od lika koji radi sa ženom koja poznaje komišinicu Smajićeve strine?Decko s tribine 2 je napisao/la:PLAVA BRACO extra vijest Smajke sutra dobija papire i dolazi u dolinu cupova...
Decko s tribine 2 je napisao/la:Pasa moj izvinut ces mi se kad vidis da sam upravu, do tada uzivaj...babilonTM je napisao/la:Od lika koji radi sa ženom koja poznaje komišinicu Smajićeve strine?Decko s tribine 2 je napisao/la:PLAVA BRACO extra vijest Smajke sutra dobija papire i dolazi u dolinu cupova...
Onda smo na ovom forumu svi informisani, svi imamo izvore u klubu...Pa mi saznamo za pojačanje i prije nego se Amar zainteresuje za tog igrača!
-
Decko s tribine 2
- Kontakt:
Od lika koji radi sa ženom koja poznaje komišinicu Smajićeve strine?
[/quote]
Pasa moj izvinut ces mi se kad vidis da sam upravu, do tada uzivaj...[/quote]
Onda smo na ovom forumu svi informisani, svi imamo izvore u klubu...Pa mi saznamo za pojačanje i prije nego se Amar zainteresuje za tog igrača![/quote]
Ovu informaciju sam dobio od smajica a ne od tetkica i strinica
Pasa moj izvinut ces mi se kad vidis da sam upravu, do tada uzivaj...[/quote]
Onda smo na ovom forumu svi informisani, svi imamo izvore u klubu...Pa mi saznamo za pojačanje i prije nego se Amar zainteresuje za tog igrača![/quote]
najbolje bih bilo gostovati slobodi prvo koloold school je napisao/la:samo se nadam promjenom komiteta da ce se i termin derbija promijenitinidi je napisao/la:sutra se izvlači raspored za premijer lige u 14.00 satiocekujem ga u 4 kolu
- zubanovic89
- Kontakt:
najbolja izjava prelaznog roka je bila citirambabilonTM je napisao/la: Onda smo na ovom forumu svi informisani, svi imamo izvore u klubu...Pa mi saznamo za pojačanje i prije nego se Amar zainteresuje za tog igrača!
Novinar "U medijima se pojavila spekulacija da je kvesic blizu potpisa"
Amar "Jest i ja sam procitao u novinama da pregovaramo sa kvesicem i da ga trebamo dovest "
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Čekamo vas -žeeeeeljnooo.
Onda ga na kraju i dovede,hajde ko da ne znas Amara i njegov nacin komuniciranja.On ti je sav u tom nekom fazonu,kad ga pitas nesto konkretno ,on ce ti sve zivo reci ,samo nece ono sto si ga pitao.Isti babo.zubanovic89 je napisao/la:najbolja izjava prelaznog roka je bila citirambabilonTM je napisao/la: Onda smo na ovom forumu svi informisani, svi imamo izvore u klubu...Pa mi saznamo za pojačanje i prije nego se Amar zainteresuje za tog igrača!
Novinar "U medijima se pojavila spekulacija da je kvesic blizu potpisa"
Amar "Jest i ja sam procitao u novinama da pregovaramo sa kvesicem i da ga trebamo dovest "![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Pasa moj izvinut ces mi se kad vidis da sam upravu, do tada uzivaj...[/quote]Decko s tribine 2 je napisao/la:Od lika koji radi sa ženom koja poznaje komišinicu Smajićeve strine?
Meni juce Clishy preko fb rece da ce doci kod nas, ali izgleda da me je slagao...
Buddy je napisao/la:Pasa moj izvinut ces mi se kad vidis da sam upravu, do tada uzivaj...Decko s tribine 2 je napisao/la:Od lika koji radi sa ženom koja poznaje komišinicu Smajićeve strine?
Meni juce Clishy preko fb rece da ce doci kod nas, ali izgleda da me je slagao...[/quote]
Neko mu ba provalio šifru, gdje će tebe Clishy slagati
-
Decko s tribine 2
- Kontakt:
Ovu informaciju sam dobio od smajica a ne od tetkica i strinicababilonTM je napisao/la:Buddy je napisao/la:Pasa moj izvinut ces mi se kad vidis da sam upravu, do tada uzivaj...Decko s tribine 2 je napisao/la:Od lika koji radi sa ženom koja poznaje komišinicu Smajićeve strine?
Onda smo na ovom forumu svi informisani, svi imamo izvore u klubu...Pa mi saznamo za pojačanje i prije nego se Amar zainteresuje za tog igrača!
Meni juce Clishy preko fb rece da ce doci kod nas, ali izgleda da me je slagao...[/quote]
Neko mu ba provalio šifru, gdje će tebe Clishy slagati
kako cu vam se smijati za koji dam
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Jao i ja bi volio da on dode pa da vidim sta kazu,ali znas onu pricu o djecaku i vuku pa niko vise ne vjeruje ovde ne kazem da si ti djecak ali ipak.Decko s tribine 2 je napisao/la: kako cu vam se smijati za koji dam![]()
![]()
![]()
svoj ti pos'o !
-
Decko s tribine 2
- Kontakt:
hvala ti sto me podmladiGrbavica moj zivot je napisao/la:Jao i ja bi volio da on dode pa da vidim sta kazu,ali znas onu pricu o djecaku i vuku pa niko vise ne vjeruje ovde ne kazem da si ti djecak ali ipak.Decko s tribine 2 je napisao/la: kako cu vam se smijati za koji dam![]()
![]()
![]()
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma uglavnom bitna je poenta.Decko s tribine 2 je napisao/la:hvala ti sto me podmladiGrbavica moj zivot je napisao/la:Jao i ja bi volio da on dode pa da vidim sta kazu,ali znas onu pricu o djecaku i vuku pa niko vise ne vjeruje ovde ne kazem da si ti djecak ali ipak.Decko s tribine 2 je napisao/la: kako cu vam se smijati za koji dam![]()
![]()
![]()
Uglavnom toliko o smajketu, ima ona zivi bili pa vidjeli..
svoj ti pos'o !
Kvesic potpisao!
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, pinki i 36 gostiju.