Goste bi zabavljala Hanka Paldum, hehehe. Sorry za off.Virtu4l je napisao/la:Kod nas bi bio šou od Vječne do M. Dvora
Novak Đoković
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Novak Đoković
A **** ga, sta se moze kad narod voli veseloMaGiCa je napisao/la:Valencia je napisao/la: Da sam na tvome mjestu, otis'o bi pozdravit Novaka i poput ptice trkacice razgulio da ne vidim ni sekundu onog seljakluka. Ocekiv'o sam nesto manje kicasto,... Kad sam vidio Gocu Trzan, odmah sam prebacio, jer me je bilo sramota gledati
.
Al' neka se ljudi vesele, nemamo svi iste ukuse![]()
.
Jel sad shvatas zasto ne mogu da navijam za solo igrace![]()
Jesu li on ili njegove tetke, stricevi, braca, riba... qrci-palci uzeli taj WBJel u njegovim vitrinama zavrsava ovaj trofej ili u Narodnom muzeju Srbije
![]()
Ispada da je to Srbija uzela i vaskoliko srpstvo, a ne 1 genijalni igrac.![]()
Klasicna manifestacija kica. Falila je samo Ceca (koja je opravdano odsutna).
Znaci, ponovilo se ono od pre 10 godina iz Splita, kada je povod bio identican. Isti qrac, samo drugo pakovanje.

Ove velike proslave su vazda bile parade pijanstva i kica (i poznati junaci u bijelom)

Da imam tako ostre kriterije kao ti, ne bi me bilo ni na mapi, zatvorio bih se u podrum

Evo na CNN hvale Djokovica. Pominju veliki skup podrske itd. Nisu javili da pjeva Goca Trzan

Ovo je velika reklama za Srbiju bez obzira na sve.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Posto ja Wimbledon nisam ni gledao nakon 1/4 finala, iskrene cestitke Novaku na osvajanju Wimbledona, zasluzio je sigurno.
Ako moze meni za dushu da se okace klipovi kad budu na kojima pjeva Miroslav Ilic, cujem da je i on pjevao veceras
Ako moze meni za dushu da se okace klipovi kad budu na kojima pjeva Miroslav Ilic, cujem da je i on pjevao veceras
nema potpisa
Sada sam na Sportklubu pogledao zadnji gem. Kakav pritisak, isčekivanje, tenzije... nešto čudno u zraku... nevjerovatan osjećaj...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- drinin vuk
- Kontakt:
" " " $ - " ".$ " $ & Гоце,$ " $ & $,$ " $ & ",$ је $ & & " то не ?,- & 150 000.
$ " & ? о ' & је " " % је " је %. Тај " & " $ на срању & је " Вајнхаус,на срању & је " ",на срању & је " ?,на срању & је ".
А то % је " у $ " је $ $," је све,& је ? ? ",$ " се " ? " за " &,за ? тај ",? то је & $ " " то је оно % & ? $ " се " $ $ ",- & ".
$ " & ? о ' & је " " % је " је %. Тај " & " $ на срању & је " Вајнхаус,на срању & је " ",на срању & је " ?,на срању & је ".
А то % је " у $ " је $ $," је све,& је ? ? ",$ " се " ? " за " &,за ? тај ",? то је & $ " " то је оно % & ? $ " се " $ $ ",- & ".
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Valencia je napisao/la:
A **** ga, sta se moze kad narod voli veselo.
Ove velike proslave su vazda bile parade pijanstva i kica (i poznati junaci u bijelom). Vjerujem da se velike proslave navijaca Napolija gledaju sa podsmjehom i gadjenjem na sjeveru Italije. Tako je to svugdje, a posebno u siromasnim drzavama. Nema prevelike razlike u proslavama solo igraca, reprezentacije ili klubova. Isto sranje.
Da imam tako ostre kriterije kao ti, ne bi me bilo ni na mapi, zatvorio bih se u podrum. Pa u mom gradu se pusta najzesci krkanluk od muzike, pa zivim ovdje,.. Opet volim svoj grad. Maksimalno 5% ljudi slusa muziku kao ja, a maksimalno 10% ljudi mogu svrstati kao urbane gradjane po mojoj mjeri
,.. Sta da radim, da se selim u Englesku i postanem Englez
!?
Evo na CNN hvale Djokovica. Pominju veliki skup podrske itd. Nisu javili da pjeva Goca Trzan.
A gle, nisam ja ocekivao da mu prirede docek uz gudacki kvartet i da mu Smetanina "Vltava" bude standard.
Ali, brate, seljoberizam, popovi, zastava od 50 metara, pola guzonja iz Vlade, cela familija, kic muzika, Miroslav Ilic+Carmina Burana... sve to u nekoj nacionalnoj euforiji, kao onomad kad smo rusili Milosevica, na istom tom mestu pre 11 godina...
Ne svidja mi se to pravljenje Mesije od mladog decka, koji se samo bavi tenisom i opako je dobar u tome. Ovo je ono rimsko: Hleba i igara.

@ Magica ovo oko nacionalne euforije si u pravu
Strava i uzas
Samo jos neko od radikalskih dzibera da izadje da otpeva nesto 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Ako mu to znaci toliko kao sto je napisao,ne moras brate da ga podjbavas.
No sikiriki ako je dedek zaista volio Broza : )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Dobro veče drugari , moj prvi post će reći svaka čast Noletu , i pošto vidim da tempira formu vrhunski i da zna kako treba i šta treba igrati od turnira šta jače i šta slabije?! , samim tim mislim da će US.OPEN biti sigurno njegov!
Nadal je u depresiji , a Federer je sklerotičan , tako da zna se!
Nadal je u depresiji , a Federer je sklerotičan , tako da zna se!

Pa ti kao da si pao sa MarsaMaGiCa je napisao/la:Valencia je napisao/la:
A **** ga, sta se moze kad narod voli veselo.
Ove velike proslave su vazda bile parade pijanstva i kica (i poznati junaci u bijelom). Vjerujem da se velike proslave navijaca Napolija gledaju sa podsmjehom i gadjenjem na sjeveru Italije. Tako je to svugdje, a posebno u siromasnim drzavama. Nema prevelike razlike u proslavama solo igraca, reprezentacije ili klubova. Isto sranje.
Da imam tako ostre kriterije kao ti, ne bi me bilo ni na mapi, zatvorio bih se u podrum. Pa u mom gradu se pusta najzesci krkanluk od muzike, pa zivim ovdje,.. Opet volim svoj grad. Maksimalno 5% ljudi slusa muziku kao ja, a maksimalno 10% ljudi mogu svrstati kao urbane gradjane po mojoj mjeri
,.. Sta da radim, da se selim u Englesku i postanem Englez
!?
Evo na CNN hvale Djokovica. Pominju veliki skup podrske itd. Nisu javili da pjeva Goca Trzan.
A gle, nisam ja ocekivao da mu prirede docek uz gudacki kvartet i da mu Smetanina "Vltava" bude standard.
Ali, brate, seljoberizam, popovi, zastava od 50 metara, pola guzonja iz Vlade, cela familija, kic muzika, Miroslav Ilic+Carmina Burana... sve to u nekoj nacionalnoj euforiji, kao onomad kad smo rusili Milosevica, na istom tom mestu pre 11 godina...
Ne svidja mi se to pravljenje Mesije od mladog decka, koji se samo bavi tenisom i opako je dobar u tome. Ovo je ono rimsko: Hleba i igara.

Tako je bilo uvijek na ovim prostorima, a nije puno drugacije na 99% velikih proslava u cijelom svijetu. Pa evo, do sada nisam vidio neku proslavu koja je po mome ukusu. Mislis da bi bila bolja proslava da Srbija osvoji Svjetsko prvenstvo u fudbalu!?? Bio bi jos veci brdjanluk

Ne volem njemacke navijace koji naredaju one znacke na budjave prsluke, ne volem navijace koji su okiceni sa nekoliko salova, ne volem kape, trube, pistaljke, vuvuzele, ne volem ofarbane navijace, ne volem zabarske usminkane pozere, ne volem danske navijace koji pjevaju neke baladice na stadionima itd itd
Hocu reci, svako ima neki svoj fazon, pa neka ga fura. Meni se to ne svidja, tu ne mogu prisustvovati, al' ko moze, neka izvoli, meni ne smeta.
Ne znam zasto te sve to toliko frustrira i tangira. Najbolje da preselis u Napulj i postanes Talijan

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Tacno, koji ce djavo tu crkva i politikaTitova-Juga je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:
Ajde mi reci, sta popovi traze tu sa cisto teoloskog stanovista? I to nisu obicni popovi, vec pola Sinoda.
Treba covek da ima docek. To je sve u redu. Ali seljoberizam tipa pola politicke scene + pola estrade + pola crkvenog Sinoda + zastave od 50 metara sa Kosova... Sve to nije trebalo. Pravi se nacionalni simbol - superheroj od sportiste, a to nikada nije bilo dobro.
A protiv familije mu nemam nista, jedino sto ne vidim vezu izmedju osvajanja WBa i tetke i brata od strica...
O Milosevicu ti neces, jer se izgleda slazes sa onim sta je on radio. Zato si i uzeo da me prozivas, svojevremeno.
Dakle, dovidjenja.
Potpis, pogotovo boldirano.

nema potpisa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jeste l' se ispuhali? Dobro je napis'o @Van Basten (don't feed the troll), stoga ću sve ovo izbrisati, a onda idem na počinak. Nadam se da će se moći diskutovati o temi koja glasi NOVAK ĐOKOVIĆ, te da se neće pisati o ratu, velikim/malim Srbima, Bosancima, Hrvatima. Nema smisla gospodo. Nema smisla. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hajde živ ti meni bio, prvo briši, pa onda na počinakMonolog je napisao/la:stoga ću sve ovo izbrisati, a onda idem na počinak.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pazi, nemoj prvo ic' na pocinak pa brisat!Virtu4l je napisao/la:Hajde živ ti meni bio, prvo briši, pa onda na počinakMonolog je napisao/la:stoga ću sve ovo izbrisati, a onda idem na počinak.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
'ta ćeš ti Monologu govoriti šta će prvo raditi 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma stari, pa da ne zaboraviVirtu4l je napisao/la:'ta ćeš ti Monologu govoriti šta će prvo raditi

Roger Federer the greatest of all time!
- suicidesquad
- Kontakt:
eh to je taj transparent 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- jedan_je_nole
- Kontakt:
Šta reći nego toliko puta ponavljano,ponosni smo na tebe,na tvoje rezultate,na tvoje titule,na ostvarenje tvoga sna,na tvoj ponos,na tvoj ponos identitetom,na to što si na najbolji mogući način predstavio zemlju iz koje potičeš,što si uprkos svemu svjestan gdje se najbolje slavi,gdje se živi za sport,gdje samo malobrojni u zemlji sporta imaju ovakve dočeke.Hvala ti za sve.

http://www.novosti.rs/upload/thumbs/ima ... _620x0.jpg[/img]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- jedan_je_nole
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Doček u Beogradu najboljeg srpskog i svetskog tenisera i pobednika Vimbldona, Novaka Đokovića, propratili su i strani mediji, koji su u superlativima pisali o dešavanjima na platou ispred Doma Narodne skupštine.
Nemački "Kiker" prenosi da je novog broja 1 na ATP listi i pobednika Vimbldona Novaka Đokovića u centru glavnog grada Srbije dočekalo "100.000 frenetičnih navijača koji su uzvikivali 'Kralj Nole'"! Isti list dodaje da se ne pamti kada je ovoliko navijača dočekalo jednog sportistu u Beogradu.
Britanski "Rojters" prenosi da je Novak Đoković u Beogradu doživeo doček kakav mu priliči - kraljevski, a da se za to pobrinulo oko 100.000 ljudi u samom centru grada.
Mediji iz komšiluka, u Hrvatskoj pre svega, pišu o spektaklu koji se sinoć mogao videti ispred Narodne skupštine u Beogradu, gde je u nezapamćenoj atmosferi dočekan novi teniski kralj, Novak Đoković.
"Srbija se poklonila svom i novom svetskom teniskom kralju", piše na "Indeksu", dok portal "Net.hr" na naslovnoj strani piše o tome da "Đoković ovakvo ludilo nikada neće zaboraviti"!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.