FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Na tv SA rekose 
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Ja samo napisah sta sam vidio ocima,i moze on potpisati ugovor,samo je fazon sto ne moze igratialeksandar_veliki je napisao/la:Frajer jos nije raskinuo ugovor sa Varteksom, ne kontam kako ce potpisati.Gazi je napisao/la:Na tv SA rekose
Ne moze niko potpisati zvanican ugovor ako ima vazeci ugovor sa nekim drugim klubom...moze dogovoriti detalje daljnje saradnje sa novim klubom ali ne moze staviti potpis dok nema ciste papire...nadam se da ce se ovo brzo rijesiti i da cemo u njemu dobiti novog igraca vrlo brzo...da napomenem,on cak ne moze ni trenirati s nama dok nema ciste papireGazi je napisao/la:Ja samo napisah sta sam vidio ocima,i moze on potpisati ugovor,samo je fazon sto ne moze igratialeksandar_veliki je napisao/la:Frajer jos nije raskinuo ugovor sa Varteksom, ne kontam kako ce potpisati.Gazi je napisao/la:Na tv SA rekose
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ne kontam onda zasto su obajvili da je potpisao? Jedino da je u medjuvremenu raskinuo i potpisao,ili ovo lupaju.Drugo nema sta.
Znam da ne moze potpisati,ni trenirati cak ne moze..isti slucaj kod komsija sa Skorom.
Znam da ne moze potpisati,ni trenirati cak ne moze..isti slucaj kod komsija sa Skorom.
samo što škori ne duguju 9 plataGazi je napisao/la:Ne kontam onda zasto su obajvili da je potpisao? Jedino da je u medjuvremenu raskinuo i potpisao,ili ovo lupaju.Drugo nema sta.
Zapravo dogovorili su detalje,a sa potpisom ce se sacekati do onog momenta kada Kvesic rijesi problem sa papirima.Tek onda moze se smatrati nasim igracem sto do ovog momenta nije slucaj.Valjda ce biti u dan dva.Gazi je napisao/la:Ne kontam onda zasto su obajvili da je potpisao? Jedino da je u medjuvremenu raskinuo i potpisao,ili ovo lupaju.Drugo nema sta.
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Ako potpise ovaj mali Kvesic i ako Smajic dodje(a i ako ne dodje) to je sasvim solidno za nasu ligu. U odnosu na prosle 2 sezone, a posebno na prvu slabiji smo u odbrani a jaci bi trebali biti naprijed. Sigurno je da bi trebao i neki kvalitetan stoper, ali samo u slucaju da je vesilic otiso u iran, ovako imamo ova 3 stopeta i Alica ako zatreba nekad kad su ovi kartonirani. Tako da ce biti zanimljivo gledati tu promjenu u nasoj igri tj. hoce li napad uspjeti nadoknaditi slabiju odbranu, kao sto je to odbrana cinila proteklih sezona kad je napad bio ocajan.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma i ako se Varazdin bude kofrcio ovaj tuzbu podigne jos ce mu morati i isplatit naknade.A ako je takav slucaj za te plate ne znam kako su licencu dobili.boccaccio je napisao/la:Zapravo dogovorili su detalje,a sa potpisom ce se sacekati do onog momenta kada Kvesic rijesi problem sa papirima.Tek onda moze se smatrati nasim igracem sto do ovog momenta nije slucaj.Valjda ce biti u dan dva.Gazi je napisao/la:Ne kontam onda zasto su obajvili da je potpisao? Jedino da je u medjuvremenu raskinuo i potpisao,ili ovo lupaju.Drugo nema sta.
svoj ti pos'o !
To sam i ja cuo,ali ovo me malo iznenadi,pozitvno naravno.Valjda ce ubrzo biti kraj jedne sapunice sto se tice pojacanja.boccaccio je napisao/la:Zapravo dogovorili su detalje,a sa potpisom ce se sacekati do onog momenta kada Kvesic rijesi problem sa papirima.Tek onda moze se smatrati nasim igracem sto do ovog momenta nije slucaj.Valjda ce biti u dan dva.Gazi je napisao/la:Ne kontam onda zasto su obajvili da je potpisao? Jedino da je u medjuvremenu raskinuo i potpisao,ili ovo lupaju.Drugo nema sta.
Pa Kvesic svakako ima dobru osnovu da dobije ciste papire,jer klub nije ispostovao dogovorene uslove prema njemu,i on bi to trebao cisto da dobije i vrlo brzo.To je ono cemu se mi nadamo.Varazdin bi mogao nekim glupostima da to odugovlaci,sto se nama ne isplati,pa kad bi mali jos i otisao na arbitrazu,to odnosi dosta vremena,jedino ako to kod njih ide nesto brze nego je to slucaj kod nas.U svakom slucaju,jako je bitno da je Kvesic postigao dogovor oko uslova sa nama i da je zadovoljan ponudjenim,a ovo ostalo je rutina koju Kvesic mora sam da uganja sto brze,da bi se mogao prikljuciti nama i da bude u kombinacijama.
NK Maribor 0 - 0 Istanbul Buyuksehir
Sturm Graz 0 - 1 FC Copenhagen
Sheriff 1 - 0 Chernomorets
Nije da nema veze sa nama,ali nije na odmet
Sturm Graz 0 - 1 FC Copenhagen
Sheriff 1 - 0 Chernomorets
Nije da nema veze sa nama,ali nije na odmet
Citavo vrijeme sam sutio i cekao, jer sam znao da cemo biti pojacanja. Vecina vas je kritikovala Amara i upravu kako nedovode pojacanja. Epika ja sad jako dobra. Igracki kadar smo rijesili, mozda jos jedan igrac da dodje. Imamo dva golmana solidna. Karic da smrsa i moze izgurat sezonu. Iduce sezone vec ce moci braniti i Kojevski. Odbrana slabija od prosle sezone, al' je idalje solidna. Falio lijevi bek sad smo i njega doveli. Sad lijevo imamo Stanica i Kvasica, a Amar kaze da moze igrat na toj poziciji i Drakul. Imamo stopere jako dobre, na desnoj strani Colic i Markovic. Srednji red nam je najbolji. Na svakoj poziciji imamo po dva kvalitetna igraca. Napad je sigurno bolji od prosle sezone. Oslato je da se ekipa uigra. To i nece biti veliki problem jer su pokazali da jako dobro igraju zajedno. Dokaz je utakmica protiv Sturma. Sad nam ostaje da se nadamo uz malo sportske srece da prodjemo Sheriffa. Jer imamo kvalitete da prodjemo. 
boccaccio je napisao/la:Pa Kvesic svakako ima dobru osnovu da dobije ciste papire,jer klub nije ispostovao dogovorene uslove prema njemu,i on bi to trebao cisto da dobije i vrlo brzo.To je ono cemu se mi nadamo.Varazdin bi mogao nekim glupostima da to odugovlaci,sto se nama ne isplati,pa kad bi mali jos i otisao na arbitrazu,to odnosi dosta vremena,jedino ako to kod njih ide nesto brze nego je to slucaj kod nas.U svakom slucaju,jako je bitno da je Kvesic postigao dogovor oko uslova sa nama i da je zadovoljan ponudjenim,a ovo ostalo je rutina koju Kvesic mora sam da uganja sto brze,da bi se mogao prikljuciti nama i da bude u kombinacijama.
On ne traži raskid ugovora pa da se previše odugovlači, njegov ugovor sa Varaždinom je istekao.Barem se nadam da se neće previše odugovlačiti.
pa ako mu je istekao ugovor ne bi isao na arbitraze, druga stvar neko napisa da je prijavljen kod varteksa bio za utakmicu eurolige to je moralo biti na osnovu necega ili nekog dogovora sa klubom
Može raskinuti ugovor sa Varaždinom zbog dugovanja koja ovaj klub ima prema njemu, a raduje nas činjenica da može nastupiti u Evropskoj ligi. Raskid ugovora bi trebao da dobije lagano radi dugova.Almir9 je napisao/la:boccaccio je napisao/la:Pa Kvesic svakako ima dobru osnovu da dobije ciste papire,jer klub nije ispostovao dogovorene uslove prema njemu,i on bi to trebao cisto da dobije i vrlo brzo.To je ono cemu se mi nadamo.Varazdin bi mogao nekim glupostima da to odugovlaci,sto se nama ne isplati,pa kad bi mali jos i otisao na arbitrazu,to odnosi dosta vremena,jedino ako to kod njih ide nesto brze nego je to slucaj kod nas.U svakom slucaju,jako je bitno da je Kvesic postigao dogovor oko uslova sa nama i da je zadovoljan ponudjenim,a ovo ostalo je rutina koju Kvesic mora sam da uganja sto brze,da bi se mogao prikljuciti nama i da bude u kombinacijama.
On ne traži raskid ugovora pa da se previše odugovlači, njegov ugovor sa Varaždinom je istekao.Barem se nadam da se neće previše odugovlačiti.
Nije mu istekao ugovor,nego mu klub nije ispostovao neplacanjem pa on moze raskinuti.Da mu je istekao ugovor ne bi bilo nikakvih prepreka i on bi bio slobodan igrac.I onda se citava ova prica ne bi pricalahordas'87 je napisao/la:pa ako mu je istekao ugovor ne bi isao na arbitraze, druga stvar neko napisa da je prijavljen kod varteksa bio za utakmicu eurolige to je moralo biti na osnovu necega ili nekog dogovora sa klubom
pa zato i kazem neki ugovor ili dogovor ima sigurno
Ugovor mu je istekao 30.06.2011. Kakva je onda frka ostala, što ne potpisuje?
http://www.transfermarkt.de/de/kvesic/p ... 01042.html
http://www.transfermarkt.de/de/kvesic/p ... 01042.html
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Ugovor mu jeste istekao ne pricajte nebuloze, a dali ce potpisati ili ne to Amar najbolje zna, ja sam opet povjerovo vama i mislio sam da je vec potpisao kakve vi samo gluposti valjate
Mozda Amar nije ni imao nikakvog kontakta snjim niti je uopste cuo za njega, vi na forumu sve znate i saznate a prije ljudi u upravi, samo supljirate.
@ Decko s tribine, Smajic sutra potpisuje? Ti si onaj sto je neki dan govorio da Torlak potpisuje za nas 100% pa daj stvarno niste normalni kako vam ne dosadi vise to laganje, mozda ima tu istine i mozda stvarno dodze ali nemojte govoriti kada niste 100% sigurni
@ Decko s tribine, Smajic sutra potpisuje? Ti si onaj sto je neki dan govorio da Torlak potpisuje za nas 100% pa daj stvarno niste normalni kako vam ne dosadi vise to laganje, mozda ima tu istine i mozda stvarno dodze ali nemojte govoriti kada niste 100% sigurni
Polako se slazu kockice i popunjavamo roster.Pojacanja se dovode ciljano i ne po svaku cijenu.Neki govore da nam je odbrana slabija nego lani,a moje misljenje je da imamo dva izuzetna stopera za nase uslove i solidnog Vasilica koji uvijek moze dostojno zamjeniti jednog od ove dvojice.Alica ne znam ipak vjerujem da moze odgovoriti zadatku kad to bude trebalo.Desna strana je isto tako pristojna.Markovic i Colic su slicni ovaj prvi nesto iskusniji,Cola nase dijete i vjerujem da moze igrati.Lijeva strana bi bila najveci problem ukoliko ne potpise Kvesic,ali nadam se da ce potpisati.
Vezni red je nasa najveca snaga.Zao mi je sto se povrijedio Selimovic jer je kvalitetan igrac i vjerujem da bi se uklopio,ali ima vremena.Od Stanceskog i Jamaka ocekujem vise.Beslija ce vjerovatno manje sanse dobivati.U napadu je Adilovic i jos par ovi mladji igraca od koji Ramic odskace.On i Zolotic ce nadam se igrati vise nego u prosloj sezoni i najvece su nade kluba.
Prelazni rok nije zavrsen i jos jedan ili dva igraca ne bi bila na odmet.Smajic se spominje i bilo bi odlicno da potpise.
Sertif je favotit,ali nadamo se..
Vezni red je nasa najveca snaga.Zao mi je sto se povrijedio Selimovic jer je kvalitetan igrac i vjerujem da bi se uklopio,ali ima vremena.Od Stanceskog i Jamaka ocekujem vise.Beslija ce vjerovatno manje sanse dobivati.U napadu je Adilovic i jos par ovi mladji igraca od koji Ramic odskace.On i Zolotic ce nadam se igrati vise nego u prosloj sezoni i najvece su nade kluba.
Prelazni rok nije zavrsen i jos jedan ili dva igraca ne bi bila na odmet.Smajic se spominje i bilo bi odlicno da potpise.
Sertif je favotit,ali nadamo se..
AMAR OSIM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.