RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Šta ovom Tarkiku Ceriću genetski dođe naš uvaženi efendija reijusulema, efendija Bosne i Sandžaka?
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
NIŠTA!!!Chelsea_CBH je napisao/la:Šta ovom Tarkiku Ceriću genetski dođe naš uvaženi efendija reijusulema, efendija Bosne i Sandžaka?
Tarik Cerić je sarajlija, a Mustafa Cerić je visočak.
-
- Kontakt:
Nemoj da te neko cuje kralju,nego brze obrisi ovaj post.stampy je napisao/la:IVETIĆ je hrvat - katolik.Tito_1922 je napisao/la:Volio bi vidjeti i jednog katolika u nasem dresu...

Jes' Hrvat k'o i Novak Djokovic.

Zrinjski je zivot i vise od toga ! ! !
Znači ime trenera će se tek sutra znati abd...pošto na zvaničnoj stranici kluba nema ništa...
- Crveni_1922
Chelsea_CBH je napisao/la:Šta ovom Tarkiku Ceriću genetski dođe naš uvaženi efendija reijusulema, efendija Bosne i Sandžaka?
Ja sam cuo dodje mu milju maraka

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Po meni super bi vam došao Glavaš.
Pa koja su imena za trenera Veleza?Ja koliko mogu procitat,ovo se sve nagadja i niko nista ne znadeset je napisao/la:Po meni super bi vam došao Glavaš.
za sad su samo nagadjali ibrakovic i sredojevic. nista visecunami je napisao/la:Pa koja su imena za trenera Veleza?Ja koliko mogu procitat,ovo se sve nagadja i niko nista ne znadeset je napisao/la:Po meni super bi vam došao Glavaš.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kodro mi reče, Mustafa naravno, da je najvjerovatnije Borče trener.
Daj Bože !
Daj Bože !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja licno ne bi volio da trener bude neko ko je vec bio trener u Velezu.vm22 je napisao/la:za sad su samo nagadjali ibrakovic i sredojevic. nista visecunami je napisao/la:Pa koja su imena za trenera Veleza?Ja koliko mogu procitat,ovo se sve nagadja i niko nista ne znadeset je napisao/la:Po meni super bi vam došao Glavaš.
Citam kako su dosla dva igraca,cuo sam za ovog Cerica a za ovog Lakicevica nikad ali ipak se nesto radi u upravi
Iako je dolazak Borčeta Sredojevića na klupu Veleža posljednjih dana izgledao kao gotova stvar, do tog scenarija, čini se, ipak neće doći. Trener u stručnom štabu A reprezentacije i čelnici mostraskog kluba ipak nisu uspjeli naći zajednički jezik, tako da Rođeni sutra u Fojnicu putuju bez šefa stručnog štaba.
Ko će na klupi Mostaraca naslijediti Milomira Odovića za sad se samo špekuliše. Najčešće se spominje ime dojučerašnjeg trenera Čelika, Abdulaha Ibrakovića, koji je sa dosta uspjeha već sjedio na klupi Veleža. Iako smo danas u više navrata pokušali doći do njegove izjave, u tome ipak nismo uspjeli.
Izgleda da je opet blizu igra kratkih pasova i borba za evropu

Ko će na klupi Mostaraca naslijediti Milomira Odovića za sad se samo špekuliše. Najčešće se spominje ime dojučerašnjeg trenera Čelika, Abdulaha Ibrakovića, koji je sa dosta uspjeha već sjedio na klupi Veleža. Iako smo danas u više navrata pokušali doći do njegove izjave, u tome ipak nismo uspjeli.
Izgleda da je opet blizu igra kratkih pasova i borba za evropu

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Jesi li Bosanac ili nisi ?
Može Vlatko Glavaš. A Abdulah, ni u kojem slučaju.

Who dares, wins !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Izgleda jesam ja zaboravio da to samo kod nas mozeNeToBoLa je napisao/la:Jesi li Bosanac ili nisi ?![]()

svoj ti pos'o !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Samo da kažem nešto što sam zapamtio prateći ovaj klub skoro 2 decenije.
Ovo je smiješno!
Ovo je smiješno!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
hoćemo li danas konačno dobiti šefa struke, a da ne bude igra kratkih pasova?
Damir Rovčanin (23) dogovorio je produženje saradnje sa „Rođenim“. Ovaj krilni napadač, koji je zimus došao na posudbu iz Željezničara ostavio je dobar dojam u Veležu. Uprava „Rođenih“ dogovorila je dvogodišnji ugovor sa Rovčaninom, a koji će biti potpisan narednih dana. Rovčanin će se ekipi Veleža priključiti na pripremama u Fojnici.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
svaki dan me uprava sve više iznenađuje, ali u pozitivnom smislu, ali jedino da onaj maneken opet ne dođe za trenera...
- el-fighter
- Kontakt:
Evo izgleda da smo rijesili i pitanje napadaca. Rovcanin ce po svemu sudeci nastaviti igrati kod nas i sada imamo napadaca kakvog trebamo u narednoj sezoni. Jos samo da dobijemo kvalitetnog sefa struke i uigravanje ekipe moze poceti.
NAPRIJED RODJENI
NAPRIJED RODJENI
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.