Hasan Salihamidžić
Re: Hasan Salihamidžić
On topic: Čestitam Braci, nadam se da će se, ako ništa, naigrati u Wolfsburgu i zaraditi još "koju paru". Uglavnom, bolje mu je i ovdje gdje će vjerovatno igrati, nego u Juventusu gdje mu je i klupa pod znakom pitanja.
- JuveSissoko
- Kontakt:
hajd da ne pravimo temu o Wolfsburgu i Juventusu ovdje, taj mele-bele je igrao za reprezentaciju Brazila standardno i takav je doveden, to sto nije otplatio ulozeno je greska sportskog direktora, koji je dobio otkaz, Vukovi prave pare, e pa dok su Vukovi se borili za opstanak i tabirili po sredini BL, tih godina je Juventus vec provodio finansijski fair play, koji tada nije bio ni "izmisljen", od Zidana za par miliona , Inzaghia,Davidsa i slicnih za sicu, prodavali su se za rekordne sume i dovodili za iste pare igraci jednakog kvaliteta, onda se desio krah, spletkarenja oko fudbala i rusenje Juventusa, tako da Wolfsburg i njegova kupovina za male para a prodaja za velike, nema sta da uci Juventus kako se to radi, to smo radili mi davno, cak mislim da su oni od Juventusa tacnije Moggia ucili i mogli da nauce ,kako se pravi najvecih 13 godina u istoriji najveceg italijanskog kluba bez marke od vlasnika istog, e to je umjetnost na djelu,pozdravharishp je napisao/la:Vukovi pare prave.svabe nedaju i ne bacaju uzalud pare kao neki.Ne mjesaj pojmove.Dzeko kupljen za 4 miliona prodan za 31.Zestoko se zayebali.![]()
Gotovo je sigurno da ce Vukovi bolje kotirati ovih sezona na tabeli od juveta.
Rukovodstvo Juvea ocigledno ne moze da shvati da se od stare slave ne zivi,isto tako da prazna ne puca.
I jos uz to od jednog kloca trenera uzmu jos goreg.Na dobro nece niti moze izaci.
Usporedba je bila u vezi Brace i to je sala Magatha.Jer svako svog konja hvali kao i ti Juve.![]()
I jos nesto Magath ce maksimalno iskorititi Bracu u klubu,dok to u Juveu nisu znali.Nego Mele-Bele i duge budalase gurali.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- molotovljev
Sta da pokusa?emir_ je napisao/la:joooooj kako mi je drago zbog Hasana. A ponovo se javlja nostalgija za njegovim nastupima. žao mi je ljudi što ovaj čovjek nije u reprezentaciji u pm, i to pravo žao. od njegovog dolaska u bayern sam navijač tog kluba, kako sam samo uživao u njegovim igrama po desnoj strani u duelima kada je R.Carlosa u vakat vozao gore dolje. Ajde Pape molim te pokušaj
Hasan je vec odavno digao ruke od reprezentacije,ako je uopste i bio u njoj,u pravom smislu.
F.K.SARAJEVO
- Papastathopoulos
- Kontakt:
boldano si u pravu, a ovo drugo si presr`o....molotovljev je napisao/la:Sta da pokusa?emir_ je napisao/la:joooooj kako mi je drago zbog Hasana. A ponovo se javlja nostalgija za njegovim nastupima. žao mi je ljudi što ovaj čovjek nije u reprezentaciji u pm, i to pravo žao. od njegovog dolaska u bayern sam navijač tog kluba, kako sam samo uživao u njegovim igrama po desnoj strani u duelima kada je R.Carlosa u vakat vozao gore dolje. Ajde Pape molim te pokušaj
Hasan je vec odavno digao ruke od reprezentacije,ako je uopste i bio u njoj,u pravom smislu.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Bravo Haso majstore, odlilcna stanica za zavrsetak karijere.
Haso je zasluzio oprostajnu tekmu u repci, sa Konjom, Hibom, Bolom, Baljom i ekipom koja je igrala 96 godine, kada je Haso zario i palio.
Pored onog fute futavog, nece u repku sigurno, a dobro bi nam dosao za lijevi bok, i ovakav je klasa za pojedince.
Kakva bi to strasna lijeva Jablanicka strana bila, Haso i Lula uhhhhhhh
Haso je zasluzio oprostajnu tekmu u repci, sa Konjom, Hibom, Bolom, Baljom i ekipom koja je igrala 96 godine, kada je Haso zario i palio.
Pored onog fute futavog, nece u repku sigurno, a dobro bi nam dosao za lijevi bok, i ovakav je klasa za pojedince.
Kakva bi to strasna lijeva Jablanicka strana bila, Haso i Lula uhhhhhhh
Cuva Bog Zelju svog!
-
convict321
- Kontakt:
Bravo Brazzo legendo...drago mi je samo zbog onih kvazipatriota što te mrze što će ponovo igrati u Bundesligi i pokazati svoj kvalitet 
Nikada nećemo imati ovakvog uspješnog i korisnog igrača. Volimo te Hasane
4-IN-A-ROW
- molotovljev
Pa dobro sad,Jablanica,razumijem te..hocu da kazem da nikada nije davao maximum za repku,kao recimoPapastathopoulos je napisao/la:boldano si u pravu, a ovo drugo si presr`o....molotovljev je napisao/la:Sta da pokusa?emir_ je napisao/la:joooooj kako mi je drago zbog Hasana. A ponovo se javlja nostalgija za njegovim nastupima. žao mi je ljudi što ovaj čovjek nije u reprezentaciji u pm, i to pravo žao. od njegovog dolaska u bayern sam navijač tog kluba, kako sam samo uživao u njegovim igrama po desnoj strani u duelima kada je R.Carlosa u vakat vozao gore dolje. Ajde Pape molim te pokušaj
za Bayern,a imao je taj kvalitet...
Uglavnom nek' mu je sa srecom...a ti biraj rijeci.
F.K.SARAJEVO
Prelistaj ti ovu temu od početka, shvatit ćeš da nisi u pravu.molotovljev je napisao/la:Pa dobro sad,Jablanica,razumijem te..hocu da kazem da nikada nije davao maximum za repku,kao recimo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
nema nikakve veze sto je iz jablanice....nego, ne volim da kenjate po nasim igracima kad to ne treba....i nemam ja sta birat rijeci....rekao sam onako kako dolikuje tvom postu....Pa dobro sad,Jablanica,razumijem te..hocu da kazem da nikada nije davao maximum za repku,kao recimo
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Neki ovdje ili imaju zablje pamcenje ili su im 13 godina ili su pak poceli repku pratiti od dolaska cire. Oni pak malo stariji i koji prate reprezentaciju od njenog osnivanja znaju koliko je Hasan dao za reprezentaciju. Covjek koji je igrao za reprezentaciju kad mnogi to nisu htjeli a mogao je da bira. Covjek koji je davao kljucne golove i asistencije. Covjek koji je uvijek sa mudima isao u utakmicu. Primjer Marakana kad su se nase "zvijezde" usrale on je jedini igrao. Sjetite se njegove asistencije protiv danske na kosevu. Covjek je dao za repku onoliko koliko su mu nasi lopovi a i navijaci dopustili. Ljudi su htjeli da Braco igra sa repku isto kao u Bayernu sto je nemoguce. Kako je mogao dati maksimum kad mu je saigrac bio Jakirevic a u Bayernu Efenberg. Nas narod je ocekivao da Braco brani na golu da igra odbranu da uzme loptu na svojoj polovici da prodje sve igrace da ubaci sam sebi i da zabije gol guzicom. Mislim da je i to radio da bi mu nasli manu neku.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Mnogo me je ova vijest obradovala, Braco dobro dosao nazad nazalost ne u Bayern, ali opet cu te gledati u Bundes ligi, nikad tvoje igre u dresu najdrazeg kluba necu zaboraviti, i mnogo sam ti zahvalan na tome, i ako je mnogima drzak kao igrac i kao karakter zbog toga sto se oprostio od reprezentacije, vecina od vas ne zna pravu istinu.Siguran sam da ce Felix izvuci od njega maksimum i da ce uci u pravu formu, i ako je i on usao u godine moze on jos pruzati dobre partije.
Edit : Adnane svaka cast na postu, odlicno si to napisao
Edit : Adnane svaka cast na postu, odlicno si to napisao
Jos nek Pjanu ili Stilu dovede, i Wukojebina je glavni izazivac Bayernu.
Felixa za selektora BiH!
Realno.
Felixa za selektora BiH!
Realno.
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Bravo Braco !
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Ovi kruticari Brace su samo Baho debelguzi kolacojedac sindrom.adnan_hzsa je napisao/la:Neki ovdje ili imaju zablje pamcenje ili su im 13 godina ili su pak poceli repku pratiti od dolaska cire. Oni pak malo stariji i koji prate reprezentaciju od njenog osnivanja znaju koliko je Hasan dao za reprezentaciju. Covjek koji je igrao za reprezentaciju kad mnogi to nisu htjeli a mogao je da bira. Covjek koji je davao kljucne golove i asistencije. Covjek koji je uvijek sa mudima isao u utakmicu. Primjer Marakana kad su se nase "zvijezde" usrale on je jedini igrao. Sjetite se njegove asistencije protiv danske na kosevu. Covjek je dao za repku onoliko koliko su mu nasi lopovi a i navijaci dopustili. Ljudi su htjeli da Braco igra sa repku isto kao u Bayernu sto je nemoguce. Kako je mogao dati maksimum kad mu je saigrac bio Jakirevic a u Bayernu Efenberg. Nas narod je ocekivao da Braco brani na golu da igra odbranu da uzme loptu na svojoj polovici da prodje sve igrace da ubaci sam sebi i da zabije gol guzicom. Mislim da je i to radio da bi mu nasli manu neku.
nego mene zanima da li postoje teoretske sanse da zaigra makar u Ukrajini,ne mora u Poljskoj.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 jul 2011, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Pa jadan ne bio, jesi li ti pregledao i jednu utakmicu za vrijeme Bracine ere u reprezentacijimolotovljev je napisao/la: Pa dobro sad,Jablanica,razumijem te..hocu da kazem da nikada nije davao maximum za repku,kao recimo
Porediš igre u Bayernu i našu reprezentaciju
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- neutralan__
- Kontakt:
Bravo Braco odličan potez.Pred kraj karijere ćeš se naigrati i zaraditi još koju paru.
Još jednom čestitke.
Još jednom čestitke.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ja stvarno ne znam kako neki ljudi ne mogu skontati da Hasan više ne može igrati za reprezentaciju čak i da hoće (a neće), jer se ODREKAO BH DRŽAVLJANSTVA!! Znači posjeduje samo njemačko državljanstvo.
- molotovljev
Nema potrebe da listam niti da citam sta mongoloidi pisu,dovoljno je da se podsjetim njegove igre u dresuVirtu4l je napisao/la:Prelistaj ti ovu temu od početka, shvatit ćeš da nisi u pravu.molotovljev je napisao/la:Pa dobro sad,Jablanica,razumijem te..hocu da kazem da nikada nije davao maximum za repku,kao recimo
reprezentacije...bez volje...namjerni zuti kartoni...hocu-necu i na kraju necu...
Ne,ne sjeca se toga @adnan_hz,jer ima zablje pamcenje...a @harishp je toliko duhovit,da ni sam nezna sta pise..
Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 05 jul 2011, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO
Gdje to pise?voltron30 je napisao/la:Ja stvarno ne znam kako neki ljudi ne mogu skontati da Hasan više ne može igrati za reprezentaciju čak i da hoće (a neće), jer se ODREKAO BH DRŽAVLJANSTVA!! Znači posjeduje samo njemačko državljanstvo.
Nationalität: Bosnien-Herzegowina
Deutschland
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.