FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 05 jul 2011, 08:41

Da hoće više ovo izvlačenje parova.
Očekujem težak raspored. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 05 jul 2011, 09:45

FCS-FCS je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Ugovor mu jeste istekao ne pricajte nebuloze, a dali ce potpisati ili ne to Amar najbolje zna, ja sam opet povjerovo vama i mislio sam da je vec potpisao kakve vi samo gluposti valjate :roll: Mozda Amar nije ni imao nikakvog kontakta snjim niti je uopste cuo za njega, vi na forumu sve znate i saznate a prije ljudi u upravi, samo supljirate.

@ Decko s tribine, Smajic sutra potpisuje? Ti si onaj sto je neki dan govorio da Torlak potpisuje za nas 100% pa daj stvarno niste normalni kako vam ne dosadi vise to laganje, mozda ima tu istine i mozda stvarno dodze ali nemojte govoriti kada niste 100% sigurni :!:
Vi jos stvarno mislite da postoji 0,00001% sanse da Torlak potpise za vas...strasno , nevjerovatno !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quoteIsto onako kao sto ste vi mislili da nema sanse da vas kapiten u kojeg ste se kleli (Pelak) nema sanse da potpise za ns :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 05 jul 2011, 09:57

Kvesić ima ugovor sa Varaždinom još godinu dana, transfermart.de je vrlo nepouzdana stranica na koju se ne vrijedi pozivati.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 10:13

Pelak ili" prison brake"...je bio u svadji sa vise likova u klubu....al et , tada je bio extra pojacanje za vas .ali kod vas je pokazo ZERO kad poredimo kako je kod nas igro...
Torlak nece potpisati za vas i zna se da je tu kraj price,,,a vi sanjajte
jest ga amar zvao i pricali su ali na tome se zavrsilo...dream on

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 05 jul 2011, 10:17

FCS-FCS je napisao/la:Pelak ili" prison brake"...je bio u svadji sa vise likova u klubu....al et , tada je bio extra pojacanje za vas .ali kod vas je pokazo ZERO kad poredimo kako je kod nas igro...
Samo hocu da kazem da nije niste nemoguce, jer je pelak bio Kapiten Torpeda i znam pojedine navijace koji su se kleli "PELĆE MI MOG" A on vas proda, ma j.ebo torlaka imamo mi boljih igraca
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 jul 2011, 10:20

Željezničar dobio novo pojačanje

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... -pojacanje
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 05 jul 2011, 10:22

Jos jedan igrac po nevjerovatnoj cijeni od samo 0KM :mrgreen: :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 05 jul 2011, 10:23

slika
Zadnja izmjena: ipetm, dana/u 05 jul 2011, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 05 jul 2011, 10:24

Novo ime u kadru Željezničara je mladi reprezentativac BiH Josip Kvesić. On je s klubom usaglasio uvjete ugovora a pripremama će se priključiti sutra.

Kvesić je rođen u Širokom Brijegu 21. septembra 1990. godine. Prošao je omladinsku premijerligaša iz rodnog mjesta da bi kao izuzetno talentovani junior prešao u slovačku Žilinu. Za višestrukog slovačkog prvaka nastupao je nepune dvije sezone da bi u zimskog prelaznom roku pretprošle sezone stigao u Varaždin. U prvoj sezonu zabilježio je 12 nastupa za hrvatskog prvoligaša da bi u prošloj, bio jedan od najstandardnijih igrača u ekipi odigravši 22 ligaške utakmice.

Pokriva poziciju lijevog bočnog koja je u plavom timu ostala upražnjena odlaskom Mirka Radovanovića. Visok je 189 cm, a vrlo uspješno može pokriti i poziciju stopera. Za juniorsku reprezentaciju naše zemlje odigrao je 12 utakmica, a nalazi se u planovima selektora Jagodića i za naredne akcije mlade reprezentacije BiH.

Kvesić ima ugovor sa Varaždinom ali zbog dugovanja koje prema njemu imaju u ovom klubu, bez problema će dobiti raskid i kao slobodan igrač preći u Željezničar.

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/se ... n-stroja-0
Nova akvizicija Željezničara Vernes Selimović po svemu sudeći propusit će prvi meč Evropske lige protiv Sheriffa iz Moldavije. Naime, novi igrač Željezničara je povrijedio zglob na jednom od treninga te se njegova povreda na prvi mah učinila bezazlenom.

Ipak, Selimović je već ranije lomio tu nogu pa mu slijedi mirovanje od desetak dana. Selimović se u prvim danima priprema odlično uklopio u ekipu, a uspio se jednom i upisati u listu strijelaca na meču protiv Maribora.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 10:25

tm87gigo je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Pelak ili" prison brake"...je bio u svadji sa vise likova u klubu....al et , tada je bio extra pojacanje za vas .ali kod vas je pokazo ZERO kad poredimo kako je kod nas igro...
Samo hocu da kazem da nije niste nemoguce, jer je pelak bio Kapiten Torpeda i znam pojedine navijace koji su se kleli "PELĆE MI MOG" A on vas proda, ma j.ebo torlaka imamo mi boljih igraca
Na mjestu stopera NEMATE "nikakvog" igraca a ne boljeg od Torlaka...!!!
Da imate, ne bi dzaba amar zvao istog...!!!
Isto kad sipac AVDIJA dotrca na Husrefov poziv...haj ne budali !!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 jul 2011, 10:34

FCS-FCS je napisao/la:Na mjestu stopera NEMATE "nikakvog" igraca a ne boljeg od Torlaka...!!!
Koju poziciju u Želji igra Nyema? Sta igraju Bogičević i Vasilić? Nije moguce da ni jedan od njih trojice ne igra stopera? Ili se ta pozicija u Želji drugacije zove?
AMAR OSIM

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 05 jul 2011, 10:38

Nyema je sigurno bolji od Torlaka...ali dobro bi nam dosao i on, ali nezz otkud uopste da se prica o njemu, ja ne vjerujem u taj transfer ;)

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 05 jul 2011, 10:43

Ta ce nam igrac koji godinu dana zivi na "sportskoj ishrani" :mrgreen: :mrgreen:

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 jul 2011, 10:46

Raja sada ja ozbiljan.Bio sam u Sarajevu 2 dana tako dan nisam upratio baš sve.Šta je sa Ješeom bilo :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 10:46

Stole iz Bora je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Na mjestu stopera NEMATE "nikakvog" igraca a ne boljeg od Torlaka...!!!
Koju poziciju u Želji igra Nyema? Sta igraju Bogičević i Vasilić? Nije moguce da ni jedan od njih trojice ne igra stopera? Ili se ta pozicija u Želji drugacije zove?
jest da je off al da kazem
Torlak nikada ne bi pristo da bude zamjena..znaci svi ovi koje si nabrojao bi imali prednost a najvjerovatnije Torlak bi pusio klupu ...!!! Nije lud da se od prvotimca pretvori u zamjenu. Ovdje namjerno ne govorim da je mrtvi pitar i da nikada kod vas ne bi preso. Iako mu se na kosevu duguje oko 25 000 opet nije poletio za vasom ponudom, nego je saceko razgovore sa direktorom, iako je znao da imate lovu i da bi sigurno neku cifru dobio na ruke !! Znaci dokazo je svoju ljubav prema FCS
Ili je nesto drugo u pitanju..mozda amar nije zadovoljan sa 1 ili dvojicom od nabrojanih pa ih konto poslati na klupu..jer samo Nyema moze biti bare-bare sa Torlakom..ova druga dvojica su ispod Torlaka 100%

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 05 jul 2011, 10:46

--------------------Karić---------------------

Marković----Nijema---Bogičević----Kvesić

------------Stančeski---Svraka--------------

Selimović----------Zeba-------------Višća

-------------------Adilović-------------------

OSTALI:
Golmani: Bukvić, Gušo
Štoperi: Vasilić, Alić
Bekovi: Čolić, Stanić
Sredina: Savić, Zolotić, Drakul, Jamak
Krila: Bešlija, Čolić, Stanić
Napadači: Ramić, Baljić, Nikolić

Sve u svemu, respektabilna ekipa...
U odbrani nismo slabiji, jer su nam i u prošloj sezoni njih dvojica bila najbolji štoperi, ali je frka jer je konkurencija slabija.
Na sredini ih ima na izvoz, ako Svraka ili Stančeski zakažu tu je uvjek Savić, a ako treba malo ofanzivnije odigrati tu je Jamak.
Na krilima imamo odličnu konkurenciju. Uz Višću i Selimovića tu je Bešlija koji će dobijati oko pola sata svake utakmice, Stanić koji je puno bolji u ofanzivi i Čolić za ne daj Bože.
Napad me opet najviše brine jer nemamo osim Adilovića nijednog iskusnog napadača, sve sami juniori.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 05 jul 2011, 10:47

@FCS-FCS

sve zna čemu polemika,

nemamo stopera boljeg od torlaka i točka, ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 jul 2011, 10:52

Sedinu je navodno ponudjeno da dodje u Želju, momak je odbio ponudu i tu pricu treba zaboraviti.
Ali i dalje mi nije jasna ova tvoja izjava pa moram opet pitati. Koju poziciju igraju Nyema, Vasilić i Bogičević?
AMAR OSIM

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 10:55

Stole iz Bora je napisao/la:Sedinu je navodno ponudjeno da dodje u Želju, momak je odbio ponudu i tu pricu treba zaboraviti.
Ali i dalje mi nije jasna ova tvoja izjava pa moram opet pitati. Koju poziciju igraju Nyema, Vasilić i Bogičević?
a jel ti vidis znake navoda
citas previse brzo

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 05 jul 2011, 10:57

Mozda je mislio da ovo sto imamo se nemoze nazvati igracima, jer su toliko losi.

Treba kolegij da se sastane da se skonta sta covjek hoce da kaze, koliko je to dubokoumno :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Blank123 i 60 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []