Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

BrnJeeH
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la BrnJeeH » 09 jul 2009, 13:25

Trasimaco je napisao/la:Spanski website terra.es je objavio da Samuel Etoo prelazi u United. :D Vidjecemo koliko je istine tu, ali ovog momka ja prosto obozavam i jedva cekam da potpise. :D
Ma vama je sad da bilo ko potpise..ostali ste bez ronalda sad ste ko riba na suhom

Treba vas nauciti pameti pa vam uzeti i vidica, pa i ferdinanda..nek nama zagrijavaju klupu..ko bi u manchester kraj reala.. to je pokazao i najbolji na svijetu - ustvari dvojica :mrgreen:

Biko#1
Kontakt:

Post Postao/la Biko#1 » 09 jul 2009, 14:19

BrnJeeH je napisao/la:
Ma vama je sad da bilo ko potpise..ostali ste bez ronalda sad ste ko riba na suhom

Treba vas nauciti pameti pa vam uzeti i vidica, pa i ferdinanda..nek nama zagrijavaju klupu..ko bi u manchester kraj reala.. to je pokazao i najbolji na svijetu - ustvari dvojica :mrgreen:
Kao prvo sezona jos nije pocela, tako da nemas nekih adekvatnih cinjenica osim suplje price. Real je svake godine trosio velike sume novca i upropastavao mnoge dobre igrace, koji su dovedeni samo kako bi pokazali da su mocniji od ostalih jer takvi tipovi igraca im uopste nisu ni trebali. Kao drugo, Ferdinand i Vidic su jedni od najboljih odbrambenih igraca na svijetu, bolji od svakog iz Reala. Imate vi kantu Heinze-a koji vam igra vise nego u Man-u.

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 09 jul 2009, 14:55

pa da zato cemo i uzeti vidica i ferdinanda :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 jul 2009, 15:34

Uzet cete,nemoj da kazem sta. Zadnjih 5 godina slusam kako je to vasa godina,no medjutim,jos se nije desila. Tako nece biti ni ove. Kaka,Ronaldo,Benzema jesu extra igraci,no medjutim nogomet se igra 11:11,a ne 3:11. Nece njih biti tako lako uklopiti u jednu cjelinu. Manchester ce biti extra jak od iduce sezone. Abd pa dodje young, tu su jos rooney,anderson,Berbatov,najbolja dva stopera na svijetu Ferdinand i Vidic,zatim dvije legende scholes i giggs,dzokeri park i fletcher,novajlije obertan i valencia. Jos nam samo fali ramos na beku i to je to.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 09 jul 2009, 19:03

majestic24 je napisao/la:Uzet cete,nemoj da kazem sta. Zadnjih 5 godina slusam kako je to vasa godina,no medjutim,jos se nije desila. Tako nece biti ni ove. Kaka,Ronaldo,Benzema jesu extra igraci,no medjutim nogomet se igra 11:11,a ne 3:11. Nece njih biti tako lako uklopiti u jednu cjelinu. Manchester ce biti extra jak od iduce sezone. Abd pa dodje young, tu su jos rooney,anderson,Berbatov,najbolja dva stopera na svijetu Ferdinand i Vidic,zatim dvije legende scholes i giggs,dzokeri park i fletcher,novajlije obertan i valencia. Jos nam samo fali ramos na beku i to je to.
pa nece biti vidica, on ce u real :mrgreen:

kod vas se je igrao nogomet 1:11 pa ste osvojili ligu prvaka prije dvije sezone :mrgreen:

nemate vi para za ramosa... :mrgreen:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 jul 2009, 19:11

Vidim ja dosao nam El Madridista u goste. Neka, neka... I ja sam sinoc bio kod njih u posjeti. Treba da se druzimo, zar ne? :mrgreen: Brnjo, lijepe su to provokacije, samo problem je sto nemaju neke osnove. Kad iskopas nesto u Asu ili Marci a da ide na stetu Uniteda, odmah pozuri ovdje i prenesi nam to. Moze? :mrgreen: Dotad uzivaj u "Circo de Madrid" :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 jul 2009, 20:53

Glory glory MANutd.. :lol:
Jos da nam je Ibru dovesti, bili bi kao 6 Realcica, a ovako smo 3.. :)
Iduce sezone Manchester jos jaci bez CR jer taj je ovu zadnju sezonu samo se valjao, hodao, jadao se, i bio je od vrlo male koristi naspram ostalih. Obertan ce od svih pojacanja pokazati najvise, jer fkt lik igra fantasticno, i nisam vidio igraca koji brze mijenja smijer od njega..
Iduce sezone titula 100% i aBd trece uzastopno finale LP.. :)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 09 jul 2009, 21:04

s ovakvim pojacanjima nakon odlazka dvaju najboljih igraca moci ce te se boriti za 4 mjesto kvalifikacije LP :?
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 jul 2009, 21:11

buja je napisao/la:s ovakvim pojacanjima nakon odlazka dvaju najboljih igraca moci ce te se boriti za 4 mjesto kvalifikacije LP :?
Tevez vala je samo borben bio, ali i to urijetko..
A CR nece sigurno faliti.. ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 jul 2009, 21:23

Baja_Zvjerka je napisao/la:Glory glory MANutd.. :lol:
Iduce sezone Manchester jos jaci bez CR jer taj je ovu zadnju sezonu samo se valjao, hodao, jadao se, i bio je od vrlo male koristi naspram ostalih. Obertan ce od svih pojacanja pokazati najvise, jer fkt lik igra fantasticno, i nisam vidio igraca koji brze mijenja smijer od njega..
To care, volim ja kad u svom drustvu imam optimiste. ;) Samo ne treba pretjerivati. Ronaldo je puno znacio, ali zato sto se igra vrtila oko njega. Tako je prije bio slucaj sa Beckhamom i sa RVN. Kad su oni otisli, igra se promijenila i pronalazio se novi nacin za uspjeh. Imamo mnogo super-talenata koji ce eksplodirati ove ili slijedece sezone. Tako da i nisam uopste zabrinut sto se toga tice. Posto je Ferguson znao da Ronaldo odlazi, vjerovatno je imao vremena da se pripremi na to i osmisli nesto novo. Pa ne prodaje se najbolji igrac svijeta svakog dana i tek tako, zar ne? I ja isto vjerujem u uspjeh i 19. titulu prvaka Engleske, a LP moze malo i da saceka. Barca je prejaka za sviju ove godine i prvi su favorit za tu titulu. Samo polako! Uvijek se sve vrati na svoje mjesto.

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 09 jul 2009, 21:24

treba realan biti i kazati da je zadnje dvije godine C Ronaldo bio najbolji igrac ne samo Man UTD nego i cijelog svijeta :D na jedno stranu treba staviti njegovu aroganciju a na drugu njegov nesporiv talenat koji donio mnogo toga dobrom Man Utd :lol:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 jul 2009, 21:51

buja je napisao/la:treba realan biti i kazati da je zadnje dvije godine C Ronaldo bio najbolji igrac ne samo Man UTD nego i cijelog svijeta :D na jedno stranu treba staviti njegovu aroganciju a na drugu njegov nesporiv talenat koji donio mnogo toga dobrom Man Utd :lol:

Ronaldo je prosle godine bio najbolji igrac manchetsera,ove godine nije. Problem je u tome sto je on previse sebican. Jbg,zabio je on neke vazne golove ove godine,al njegovo je bilo i da razigrava Berbatova i Rooneya,ali on to nije radio. Lako je bilo Ronaldu biti non-stop u napadu,kad je njegove rupe u obrani krpio rooney. Hvala mu za ono sto je napravio u manchesteru,nek napravi i vise u realu,meni je svejedno. Ronaldo nije Manchester United, vec je Man Utd 25 igraca koji se bore za ovaj tim. Eno,Villa je potpisao za Barcelonu,mislim da Fergie treba dovesti Eto'a. On bi sa Berbatovim cinio sjajan napadacki dvojac. Rooneya treba staviti na poziciju ronalda,sto ce SAF sigurno i uraditi. Treba dovesti i jednog beka,Neville je ostario,a Rafael nije bas najbolje sazrio. Ramos ili Maicon bi bili idealna pojacanja. I trebamo se rijesiti ovih ofanzivnih vezni,imamo ih previse. Mozda dovesti jos jednog zadnjeg veznog. I da,za one koji nisu znali,Foster je od sljedece sezone prvi golman.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 09 jul 2009, 21:53

buja je napisao/la:treba realan biti i kazati da je zadnje dvije godine C Ronaldo bio najbolji igrac ne samo Man UTD nego i cijelog svijeta :D na jedno stranu treba staviti njegovu aroganciju a na drugu njegov nesporiv talenat koji donio mnogo toga dobrom Man Utd :lol:
da nema one arogancije ne bi bio najbolji na svjetu...on je namjerno isao na to da ga svi zamrze,a kad ga mrze i citav stadion mu zvizdi tad i jest najbolji,po meni je on i dalje najbolji igrac na svjetu bez obzira na to sto je Messi ove sezone igrao odlicno :!:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 jul 2009, 21:56

Baja_Zvjerka je napisao/la:Glory glory MANutd.. :lol:
OMG . Sto mrzim ovo ! Lafo , jaci bez Cristiana ( najboljeg iraca na svijetu ) ha! ha! ha .... Dok je igrao za vas bio je najbolji , nema njega na svijetu . Sada kada je otisao boli vas .l. JOJ STO TO MRZIM !!! Dok nije igrao bili ste mozda cak i iznad 10 pozicije , sve dok se nije vratio taj ( koji se valjao , hodao , jadao se i bio od MALE koristi naspram ostalih i doveo vas na 2. mjesto , pa onda ispred Liverpoola pred kraj ;)

A Obertan jeste dobar ali 5 njih ne moze zamjeniti Cristiana Ronalda .. Ja navijam za Liverpool i kazem da mi je jako drago sto necu Cristiana gledati protiv omiljenog kluba .... Da odu Torres , Gerrard ili Mascerano iz Liverpoola strasno bi bilo ali pisao o tome da me boli .l. NE BI

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 09 jul 2009, 23:12

Trasimaco je napisao/la:Vidim ja dosao nam El Madridista u goste. Neka, neka... I ja sam sinoc bio kod njih u posjeti. Treba da se druzimo, zar ne? :mrgreen: Brnjo, lijepe su to provokacije, samo problem je sto nemaju neke osnove. Kad iskopas nesto u Asu ili Marci a da ide na stetu Uniteda, odmah pozuri ovdje i prenesi nam to. Moze? :mrgreen: Dotad uzivaj u "Circo de Madrid" :mrgreen:

Hahaha o sunce ti tvoje hahah BRNJO hahahaha :D ovo J nako upalo, trebalo biti BrneeH samo mi jednom obrisali account, a J je ispalo na neku vrstu eci peci peca :mrgreen:

a sto se tice marce i ostale bagre koja malo kad, barem kako vi kazete, iznese tacne podatke (sto pokazuje da je prva objavila cetiri velika transfera prije nego sto se to znalo :D), bice toga jos! znaci, marca je prva objavila transfer ronalda u real..dok ste vi jos uvijek mislili da on ostaje.. ali normalno..bolje je u real nego u manchester, jel tako? :D vi nemate postene legende.. oni sto su isli prema legendama su poginuli.. one bebe necije :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=xeR-zQyTswc sjecatel se ovoga :D ovo vam je tata nogometa.. ovako ce vam akobogda i ronaldo zabijati :mrgreen:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 jul 2009, 23:51

Pardon, to sam brzo kucao pa sam slucajno stavio pogresan nick. :mrgreen:
Istina da ta Marca pogodi nekad, ali su to pretezno smece od vijesti. I ja sam cak mogao predvidjeti prelazak Ronalda u Real. Mogao je bilo ko.
A te legende su uistinu legende. Znam da to znas, pa ovo podsmijavanje tim igracima necu shvatiti ozbiljno. Da je ta ekipa ostala, svi znaju sta bi bilo i koliko bi United imao titula LP. Ali na nasrecu, nije bilo tako. Taj clip jos nisam vidio tako da cu baciti komentar kad vidim. Drago mi je da smo se poceli fino druziti. :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 jul 2009, 00:01

Mislim da se Mančester nebi trebao mnogo boriti za Etoa, imaju Berbatova, Owena, Ronneya, mlade Welbecka i Machedu kojima treba dati šansu. Takođe jedan bek nebi naškodio jer je Neville ostario, a Rfael je još mlad. Neznam koliko je to tačno da je Mančester bez Ronalda bolji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Biko#1
Kontakt:

Post Postao/la Biko#1 » 10 jul 2009, 00:10

el-fighter je napisao/la:Mislim da se Mančester nebi trebao mnogo boriti za Etoa, imaju Berbatova, Owena, Ronneya, mlade Welbecka i Machedu kojima treba dati šansu. Takođe jedan bek nebi naškodio jer je Neville ostario, a Rfael je još mlad. Neznam koliko je to tačno da je Mančester bez Ronalda bolji.

Znas ono sto te ne ubije to te ojaca, niko ne kaze da Cristiano nije imao velikog znacaja za uspjehe ekipe, ali opet treba uzeti u obzir njegovo soliranje koje nas je dosta puta kostalo. Ako ekipa zavisi od jednog igraca, onda za nju se ne moze reci da zasluzuje vrh, jer 11 igraca je igri i svi oni imaji svog uticaja, neko veceg, a neko manjeg. Mislim, da nam je potrebna drugacija koncepcija igre, koju cemo bazirati na neke druge alternative. Uopste ne sumnjam da ce sve to dobro Alex ukomponirati.

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 10 jul 2009, 01:03

Trasimaco je napisao/la:Pardon, to sam brzo kucao pa sam slucajno stavio pogresan nick. :mrgreen:
Istina da ta Marca pogodi nekad, ali su to pretezno smece od vijesti. I ja sam cak mogao predvidjeti prelazak Ronalda u Real. Mogao je bilo ko.
A te legende su uistinu legende. Znam da to znas, pa ovo podsmijavanje tim igracima necu shvatiti ozbiljno. Da je ta ekipa ostala, svi znaju sta bi bilo i koliko bi United imao titula LP. Ali na nasrecu, nije bilo tako. Taj clip jos nisam vidio tako da cu baciti komentar kad vidim. Drago mi je da smo se poceli fino druziti. :mrgreen:
Jooooj da mi te je dohvatiti :mrgreen: zasto se ne das isprovocirati? koji je tvoj problem :mrgreen: ja hocu da te naljutim, da mi opsujes, da se ponasas kao divljak..kao ja...

ne zelim da budes nacitan kao miky_hz...

:mrgreen:

Biko#1 je napisao/la:
Znas ono sto te ne ubije to te ojaca, niko ne kaze da Cristiano nije imao velikog znacaja za uspjehe ekipe, ali opet treba uzeti u obzir njegovo soliranje koje nas je dosta puta kostalo. Ako ekipa zavisi od jednog igraca, onda za nju se ne moze reci da zasluzuje vrh, jer 11 igraca je igri i svi oni imaji svog uticaja, neko veceg, a neko manjeg. Mislim, da nam je potrebna drugacija koncepcija igre, koju cemo bazirati na neke druge alternative. Uopste ne sumnjam da ce sve to dobro Alex ukomponirati.
odjednom vas je kostao :mrgreen:

Alexova se klupa trese kao sljiva ... mislim da je njegovoj taktici dosao kraj.. a k njegovoj bijednoj dusi je napokon dosao azrail - hocel biti da taj uzima dusu :D

Ono sto hocu reci jeste da ste propali kao sjekira u vodu...poceli ste kao milan.. sada umjesto bolnickih vozila imate ona mrtvacka :mrgreen: "Pogrebno drustvo Teatar snova"

pu ebem vas .. ne bil se bin laden poigrao sa vama :mrgreen:

Biko#1
Kontakt:

Post Postao/la Biko#1 » 10 jul 2009, 16:08

BrnJeeH je napisao/la:

odjednom vas je kostao :mrgreen:

Alexova se klupa trese kao sljiva ... mislim da je njegovoj taktici dosao kraj.. a k njegovoj bijednoj dusi je napokon dosao azrail - hocel biti da taj uzima dusu :D

Ono sto hocu reci jeste da ste propali kao sjekira u vodu...poceli ste kao milan.. sada umjesto bolnickih vozila imate ona mrtvacka :mrgreen: "Pogrebno drustvo Teatar snova"

pu ebem vas .. ne bil se bin laden poigrao sa vama :mrgreen:
Komentari ti nemaju osnove, tako da ova rasprava nema smisla

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.