FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Colorado

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Colorado » 05 jul 2011, 13:14

nidi je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Danas ce sve biti jasno.Nadam se da ce svi potpisati nove ugovore :D .
što se brineš hoće li potpisati kad te igrače neće niko,da su imali i jednu ponudu otišli bih davno.
hahahahaha cuj niko ih nece sta ti je bolan ? ko zasluzuje da nosi bordo dres dobit ce priliku , ostali cao cao vozdrica ... ;)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 jul 2011, 13:19

CoDe je napisao/la:
dino lj je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Ti poredis BESIKTAS i jadni LITEX.. :lol: :lol: :lol:
morbidno , strasno , nevjerovatno
Najveća morbitnost je spominjati bilo kakav Željin rezultat u Evropi poslije KUSISIJA najvece bruke BH fudbala u Evropi i nisam pisao da bi se prepucavao sa nekim .Svi smo imali i dobrih i losih rezultata i svako ce reci da je njegov klub bolji i uspjesniji pa bilo kakvi komentari su mlacenje prazne slame.Postoje statistike pa ko je realan znace koje uspjesniji u Evropi.
Pa realno daj vase uspjehe ? Mi smo ostvarili u Europi : 3 Pretkolo LP i 2x igrali za EL s Rapidom i s Clujom a Zeljeznicar je igrao samo 3 Pretkolo LP sa Newcastelom i to je to . Ako ima jos neki uspjeh izvini .
Momak jesi li svjestan sta pises pa ne igra se fudbal od rata na ovamo,pa Zeljo i Sarajevo su igrali mnogo vece utakmice od tih sto nabroja.pa zar ti je veci uspjeh Sarajeva igranje sa Rumunima u cetvrtom pretkolu(to je plasman medzu 64 ekipe) od igranja sa M.U i kupu sampiona ili protiv HSV-a ili od Zeljinog igranja prvo jednu sezonu u cetvrtfinalu kupa Uef-a a onda drugu polufinalu kupa Uef-a(te sezone su u kupu Uefa igrali Real,Inter, Mancester junajted,Juventus i jos mnogi evropski velikani jer je bio drugaciji sistem takmicenja.Prije nego nesto napises informisi se barem danas to nije tesko u ovom informatickom svijetu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 jul 2011, 13:27

Colorado je napisao/la:
nidi je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Danas ce sve biti jasno.Nadam se da ce svi potpisati nove ugovore :D .
što se brineš hoće li potpisati kad te igrače neće niko,da su imali i jednu ponudu otišli bih davno.
hahahahaha cuj niko ih nece sta ti je bolan ? ko zasluzuje da nosi bordo dres dobit ce priliku , ostali cao cao vozdrica ... ;)
reci mi ime kluba koji je tražio jednog od ovih igrača što nisu potpisali izuzev što je željo zvao torlaka

Colorado

Post Postao/la Colorado » 05 jul 2011, 13:38

reci mi ime kluba koji je tražio jednog od ovih igrača što nisu potpisali izuzev što je željo zvao torlaka[/quote]
to ti ja licno me mogu reci znaci moras nazvati njihove menadjere pa se kod njih informisati :D

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 jul 2011, 13:57

Colorado je napisao/la:reci mi ime kluba koji je tražio jednog od ovih igrača što nisu potpisali izuzev što je željo zvao torlaka
to ti ja licno me mogu reci znaci moras nazvati njihove menadjere pa se kod njih informisati :D[/quote]
koja bi budala produžila ugovor kad mu nije isplaćen ni onaj što je odradio.Kada već hvalite ređžepagića što ne izvadi iz đžepa 100 000 pa ne isplate igračima dug za prošlu godinu,pa neka uzme kada dobijete pare od evrope.Koliko znam da je mirza dva puta davao pare za platu.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 jul 2011, 14:01

...nidi, dobro si rekao, koliko ti znaš, a hvala Bogu puno ne znaš. Mirza davao iz svog đepa ?! Daj ba, nemoj se prosipat...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 05 jul 2011, 14:03

GunnerS je napisao/la:...nidi, dobro si rekao, koliko ti znaš, a hvala Bogu puno ne znaš. Mirza davao iz svog đepa ?! Daj ba, nemoj se prosipat...
Zna nidi ba 100% :lol: On je jedan od onih 100.000 koji su ga podrzavali ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 05 jul 2011, 14:06

nidi je napisao/la:
Colorado je napisao/la:reci mi ime kluba koji je tražio jednog od ovih igrača što nisu potpisali izuzev što je željo zvao torlaka
to ti ja licno me mogu reci znaci moras nazvati njihove menadjere pa se kod njih informisati :D
koja bi budala produžila ugovor kad mu nije isplaćen ni onaj što je odradio.Kada već hvalite ređžepagića što ne izvadi iz đžepa 100 000 pa ne isplate igračima dug za prošlu godinu,pa neka uzme kada dobijete pare od evrope.Koliko znam da je mirza dva puta davao pare za platu.[/quote]

Nemoj Boga ti - i Konakovic je davao pare iz svog djepa pa se Bosna umalo ugasi. Nije Irfanovo da daje svoje pare nego da radi svoj posao dobro (sto on upravo i radi). Stipu se suplje o davanju svoje love u danasnji vakat - nece niko. Ako mislis na posudbe postoje krediti, kamate,.... Cim dajes SVOJU lovu, imas i prava i bezuslovnu kontrolu - tako je i mahala radila. Neka hvala velika. Svako svoj posao a igraci svoj i treba se ugledati na RK Bosna.

A to za Mirzu da je svoj cash i krv davao - malo morgen.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 jul 2011, 14:18

kengur je napisao/la:
nidi je napisao/la:
koja bi budala produžila ugovor kad mu nije isplaćen ni onaj što je odradio.Kada već hvalite ređžepagića što ne izvadi iz đžepa 100 000 pa ne isplate igračima dug za prošlu godinu,pa neka uzme kada dobijete pare od evrope.Koliko znam da je mirza dva puta davao pare za platu.
Nemoj Boga ti - i Konakovic je davao pare iz svog djepa pa se Bosna umalo ugasi. Nije Irfanovo da daje svoje pare nego da radi svoj posao dobro (sto on upravo i radi). Stipu se suplje o davanju svoje love u danasnji vakat - nece niko. Ako mislis na posudbe postoje krediti, kamate,.... Cim dajes SVOJU lovu, imas i prava i bezuslovnu kontrolu - tako je i mahala radila. Neka hvala velika. Svako svoj posao a igraci svoj i treba se ugledati na RK Bosna.

A to za Mirzu da je svoj cash i krv davao - malo morgen.[/quote]
nije irfanovo da daje a jest da torlak produži ugovor a dužni mu 25 000 KM.Zar nije lakše da irfan sačeka koji ima nego torlak.Na kraju krajeva to jest posao člana uprave da nabavi pare i isplati igrače.Raspitaj se kolika je plata njegovog guznog havera plišeka i hoće li on čekati godinu platu.Nisam ja izmislio da je mirza posuđivao pare za plate igračima to su igrači pričali .

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 jul 2011, 14:23

Ja, dušebrižnika u **** materinu :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 05 jul 2011, 14:49

nidi,
U pravu si da nije u redu sto dugujemo Torlaku i nadam se da se to vise sa novom upravom nece ponavljati. Takodje dobro si rekao da Irfan treba da nadje pare - ali ako on da svoje onda je to nesto drugo. Da li bi ti dao svoju lovu na lijepe oci. Onda bi ja ocekivao da mogu raditi sta hocu i da je klub moj. A to nije dobro taman da je i Husref ili ne znam ti ja ko u pitanju (cast legendi). Neka radi za dobru platu i daje sve od sebe. Ako neko ne radi dobro ali daje svoju lovu kako ces ga ikada pomaci iz kluba. Ovo nema veze sa Irfanom licno nego sa svakim do sada kao i u buducnosti. Tvojom logikom cemo se opet vrtiti u kolu i vratiti gdje smo bili. Shvatam ja tebe ali nemoj molim te.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 14:53

Loše znaš ili ne znaš ništa. MV nije davo pare za plate igrača i vi sa sugavice ne kakite o takvim stvarima kad pojma nemate. Za vašu info Vakufska Banka je obezbijedila 70% para za plate a 30% su obezbijedila 2 člana UO
jbg do kad će vaginice sve najbolje znati

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 jul 2011, 15:11

FCS-FCS je napisao/la:Loše znaš ili ne znaš ništa. MV nije davo pare za plate igrača i vi sa sugavice ne kakite o takvim stvarima kad pojma nemate. Za vašu info Vakufska Banka je obezbijedila 70% para za plate a 30% su obezbijedila 2 člana UO
ne kaki kad je mirza davao pare za plate nije ni bilo rizvanovića u klubu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 jul 2011, 15:16

nidi je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Loše znaš ili ne znaš ništa. MV nije davo pare za plate igrača i vi sa sugavice ne kakite o takvim stvarima kad pojma nemate. Za vašu info Vakufska Banka je obezbijedila 70% para za plate a 30% su obezbijedila 2 člana UO
ne kaki kad je mirza davao pare za plate nije ni bilo rizvanovića u klubu
Koja je tvoja poenta, uopće?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 15:50

Evo opet psihopate sa grbe tipa nidi i slicni
Sta vas boli ba za nas i ne serite da je MV davo pare kad pojma nemate
Imate svog ORKU ili jos bolje GOLUMA..amara kome sve slijepo vjerujete i tu treba traziti uzrok vaseg psihodelicnog stanja !!
Please..braco bordo krvi...od sada su na ignore definitivno!!!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 05 jul 2011, 16:02

kengur je napisao/la:
nidi je napisao/la:

A to za Mirzu da je svoj cash i krv davao - malo morgen.[/quote]
hahahaha pa ne mogu da vjerujem , pa zar ti mislis da bi igraci igrali na lijepe oci hahahahahaha i zamolio bih sve navijace fk pruga da se ne petljaju oko naseg kluba , imate svoju avliju pa bujrum kom ;)

Colorado

Post Postao/la Colorado » 05 jul 2011, 16:04

Vise iz godine u godinu sve se vise nerviram ... uvijek derbi nekad pred kraj sezone :? :? :? :? :? ovo bas ko da je namjesteno .. sto jednom ne bude prvo kolo npr zadnjih par sezona sve nesta 11 , 12 , 13 kolo nigdje veze :? . Ali eto drago mi je sto nam sloboda dolazi prvo kolo , koliko sam informisan oslabili su pravo .. lose rezultate biljeze i na pripremama tako da se nadam i da sam uvjeren da cemo ih mlatnuti sigurno sa jedno 2 , 3 : 0 :D 8-)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 jul 2011, 16:08

Colorado je napisao/la:Vise iz godine u godinu sve se vise nerviram ... uvijek derbi nekad pred kraj sezone :? :? :? :? :? ovo bas ko da je namjesteno .. sto jednom ne bude prvo kolo npr zadnjih par sezona sve nesta 11 , 12 , 13 kolo nigdje veze :? . Ali eto drago mi je sto nam sloboda dolazi prvo kolo , koliko sam informisan oslabili su pravo .. lose rezultate biljeze i na pripremama tako da se nadam i da sam uvjeren da cemo ih mlatnuti sigurno sa jedno 2 , 3 : 0 :D 8-)
ja se samo nadam da Evropa neće uticati na rezultate u ligi...sjećaš se one sezone sa helsimborgom i clujom pa 1-1 sa Sloodom i Veležom...

Mrkva_i_Cevapi
Kontakt:

Post Postao/la Mrkva_i_Cevapi » 05 jul 2011, 16:27

Colorado je napisao/la:Vise iz godine u godinu sve se vise nerviram ... uvijek derbi nekad pred kraj sezone :? :? :? :? :? ovo bas ko da je namjesteno .. sto jednom ne bude prvo kolo npr zadnjih par sezona sve nesta 11 , 12 , 13 kolo nigdje veze :? . Ali eto drago mi je sto nam sloboda dolazi prvo kolo , koliko sam informisan oslabili su pravo .. lose rezultate biljeze i na pripremama tako da se nadam i da sam uvjeren da cemo ih mlatnuti sigurno sa jedno 2 , 3 : 0 :D 8-)
Njesra razbu i to zesce!!
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 16:28

Cuj fk pruga
prejako

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, dmx, Jadnimi, N3R3D, perodeformero, plisek, ubipara, VolimBiH96 i 91 gost.