damirfile je napisao/la:Po cemu je taj Kvesic extra igrac,osim sto je mlad. Ako neko ima video ili zna nesto vise o njemu volio bi da napise.... Da je neka igracina otimali bi se za njega to je moje misljenje.
Vidjecemo,u svakom slucaju Amar je zagrijan za njega,igrac je mlade reprezentacije,ljevak je sto je deficitarno u nasim redovima,ima dobre fizicke predispozicije,mlad je i perspektivan a ne sjedi na klupi u hrvatskom prvoligasu koji je izganjao evropske utakmice.Tako mlad vec ima internacionalno iskustvo,ima nekih utakmica u nogama i gledajuci prema tome,dobili smo jednog perspektivnog mladica koji bi mogao da napreduje u Zelji i da od njega imamo velike koristi na kraju u svakom smislu.
To ne mora da znaci da je on igracina,ali mi ovaj transfer,koji je dzabni,ima vise smisla od Drakula npr. koji je godinu dana bio povrijedjen i iako je mlad i perspektivan talenat,nije se naigrao ni vani ni bilo gdje zbog bolesti i povreda.Primjer Drakula je evidentan i kroz ove pripreme.Da li ce Kvesic biti pojacanje,mozda i nece trenutno,ali ostaje da se vidi,mi smo samo dobili novog mladog igraca u kojem je nas strucni stab vidio nesto sto vrijedi,cim su ga uzeli.