Nema, koliko znam. Imaju 4 Arene.OTNYS_YNWA je napisao/la:Zanima me ima li ova mojaTV sportklubove?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nema sport klub, ali ima eurosport i arenasportOTNYS_YNWA je napisao/la:Zanima me ima li ova mojaTV sportklubove?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U posljednje vrijeme se nešto odužilo ovo oko biometrijskih pasoša (barem na području TK-a). Uglavnom, oko 3 sedmice se čeka na isti. Da, može se podnijeti zahtjev za brzi pasoš (u roku 48 sati, ako se ne varam), al' isti se mora platiti oko 2 stoje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da, znam na sopstvenom primjeru pošto sam iz Tuzle. I vjeruj mi, ako ne uplatiš brzi pasoš, ne gine ti čekanje barem mjesec dana. Izgleda da su pojačali "mjere sigurnosti".Monolog je napisao/la:U posljednje vrijeme se nešto odužilo ovo oko biometrijskih pasoša (barem na području TK-a). Uglavnom, oko 3 sedmice se čeka na isti. Da, može se podnijeti zahtjev za brzi pasoš (u roku 48 sati, ako se ne varam), al' isti se mora platiti oko 2 stoje.

Imas:OTNYS_YNWA je napisao/la:Zanima me ima li ova mojaTV sportklubove?
ArenaSport 1
ArenaSport 2
ArenaSport 3
ArenaSport 4
EuroSport
EuroSport 2
EuroSport News
Extreme Sports.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kad dizete pasos, dizete dok ne pocne sezone, al kad ljudi krenu, onda cekajte... ja kad sam dizao, dignem prij nego sto ljudi krenu na more ili bilo kakva putovanja, i cekao 7 danaClaus je napisao/la:Da, znam na sopstvenom primjeru pošto sam iz Tuzle. I vjeruj mi, ako ne uplatiš brzi pasoš, ne gine ti čekanje barem mjesec dana. Izgleda da su pojačali "mjere sigurnosti".Monolog je napisao/la:U posljednje vrijeme se nešto odužilo ovo oko biometrijskih pasoša (barem na području TK-a). Uglavnom, oko 3 sedmice se čeka na isti. Da, može se podnijeti zahtjev za brzi pasoš (u roku 48 sati, ako se ne varam), al' isti se mora platiti oko 2 stoje.

Ja bih išao sa svojim roditeljima na moree, da li umijesto pasoša mogu izvaditi neku punomoć ?
Glupo mi da im u Neum, preko one planine c.c.c
Glupo mi da im u Neum, preko one planine c.c.c
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa punomoc dobijas od roditelja. Oni ti to potpisuju. Tako da ti ova solucija svakako ne treba ako ces ici sa njima. Moras imati pasos osim u slucaju da ne ides u Neum preko Svitave.patinho7 je napisao/la:Ja bih išao sa svojim roditeljima na moree, da li umijesto pasoša mogu izvaditi neku punomoć ?
Glupo mi da im u Neum, preko one planince c.c.c

Ma vala neču ni u Neum kad nebi nigdje išao, kontao sam u Makarsku ili Omiš, pa se pitam da li će mi biti pasoš gotov, predao sam zahtjev 26.juna, a na more kontam oko 20-22.jula ..OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa punomoc dobijas od roditelja. Oni ti to potpisuju. Tako da ti ova solucija svakako ne treba ako ces ici sa njima. Moras imati pasos osim u slucaju da ne ides u Neum preko Svitave.patinho7 je napisao/la:Ja bih išao sa svojim roditeljima na moree, da li umijesto pasoša mogu izvaditi neku punomoć ?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ceka se maksimalno 15 dana tako da ces sigurno dobiti na vrijeme.
- Megamon
- Kontakt:
joj ja sam preko vikedna bio u Nemu.U subotu se smrz'o i debil napio se ja i usao u hladnu vodupatinho7 je napisao/la:Ma vala neču ni u Neum kad nebi nigdje išao, kontao sam u Makarsku ili Omiš, pa se pitam da li će mi biti pasoš gotov, predao sam zahtjev 26.juna, a na more kontam oko 20-22.jula ..OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa punomoc dobijas od roditelja. Oni ti to potpisuju. Tako da ti ova solucija svakako ne treba ako ces ici sa njima. Moras imati pasos osim u slucaju da ne ides u Neum preko Svitave.patinho7 je napisao/la:Ja bih išao sa svojim roditeljima na moree, da li umijesto pasoša mogu izvaditi neku punomoć ?

Zato danas imam posljedice.A kad sve skontas nije ti bitna destinacija nego raja.Nek ima alkohola to je najvaznije

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Problem je što sam rođen u Zenici a živim u Travniku, pa puno se ćeka za neku provjeru indefikacije, e sad koliko se čeka, to me brineOTNYS_YNWA je napisao/la:Ceka se maksimalno 15 dana tako da ces sigurno dobiti na vrijeme.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E to ne znam, mada mislim kako ti isto dodje.patinho7 je napisao/la:Problem je što sam rođen u Zenici a živim u Travniku, pa puno se ćeka za neku provjeru indefikacije, e sad koliko se čeka, to me brineOTNYS_YNWA je napisao/la:Ceka se maksimalno 15 dana tako da ces sigurno dobiti na vrijeme.)

Rekla mi je 'tetkica' da cu ga najvjerovatnije dobiti sljedeće sedmice, a meni dobro dođe i da dođe do 19-ogOTNYS_YNWA je napisao/la:E to ne znam, mada mislim kako ti isto dodje.patinho7 je napisao/la:Problem je što sam rođen u Zenici a živim u Travniku, pa puno se ćeka za neku provjeru indefikacije, e sad koliko se čeka, to me brineOTNYS_YNWA je napisao/la:Ceka se maksimalno 15 dana tako da ces sigurno dobiti na vrijeme.)

- Donnie Darko
- Kontakt:
Mozel mi neko reci koji je film danas na programu 9 sati, u multiplexu kod nas u zenici, onda ljetna revija filmova. ja ne mogu uc sad, hitno!!!
Sumrak:PomrcinaDonnie Darko je napisao/la:Mozel mi neko reci koji je film danas na programu 9 sati, u multiplexu kod nas u zenici, onda ljetna revija filmova. ja ne mogu uc sad, hitno!!!
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- spielführer_21
- Kontakt:
Samo obriši iz historije stranicu tj, odaberi opciju "forget this page".. to ti je najlakši način..nime_tm87 je napisao/la:Kako napraviti da mi Mozila ne pamti stranice koje posjecujem ?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Je l' to da starci ne vide?nime_tm87 je napisao/la:Kako napraviti da mi Mozila ne pamti stranice koje posjecujem ?

On topic: Odgovor ti je dao @spielführer_21.

Mrsko mi pitati gugl i tražiti po njemu, pa da pitam ovdje iz prve ruke ako netko zna, a ako ne, ode do veleposlanstva
. Što bih trebao napraviti da dobijem BiH osobnu?! Koji su mi dokumenti najpotrebniji?!
S tim da nemam ni prebivalište ni boravište dole. Jedino što imam jest krsni list i onaj stari papir s ljiljanima o potvrdi državljanstva

S tim da nemam ni prebivalište ni boravište dole. Jedino što imam jest krsni list i onaj stari papir s ljiljanima o potvrdi državljanstva

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 50 gostiju.