FK Kozara Gradiška

KreKre
Kontakt:

Re: FK Kozara Gradiška

Post Postao/la KreKre » 30 jun 2011, 17:35

FK Sarajevo je napisao/la:KreKre jarane mozes li mi reci nesto vise o Kojicu i Gigovicu,kod nas su na probi??
pa za ovoga Kojica znam da je '86, da je vazio za talenta, krasi ga brzina, bio je neko vrijeme u Borcu... Mozda je subjektivno od mene, ali nista posebno za FK Sarajevo. Ovaj Gigovic je solidan igrac, mozda bi on i mogao nesto pokazati... to je sve koliko znam, posto zadnje vrijeme nisam cesto u prilici da ih gledam...
www.fkkozara.net

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 jun 2011, 17:38

KreKre je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:KreKre jarane mozes li mi reci nesto vise o Kojicu i Gigovicu,kod nas su na probi??
pa za ovoga Kojica znam da je '86, da je vazio za talenta, krasi ga brzina, bio je neko vrijeme u Borcu... Mozda je subjektivno od mene, ali nista posebno za FK Sarajevo. Ovaj Gigovic je solidan igrac, mozda bi on i mogao nesto pokazati... to je sve koliko znam, posto zadnje vrijeme nisam cesto u prilici da ih gledam...
Juce su igrali izmedju sebe prva ekipa i igraci iz druge ekipe zajedno sa pojacanjima i igracima na probi.Kojic je igrao za drugu ekipu koja je izgubila 4-0.Mnogi kazu da je Kojic bio najbolji igrac,a da je i Gigovic odigrao solidno.Vidjet cemo,sve u svemu hvala :) .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 30 jun 2011, 17:40

Čekaj Kojić, to je onaj ćelo, ustvari bio je ćelav kada je igrao za mlađe kategorije Borca, ne znam sad :D ... Ako je taj, nije on neki igrač nikad bio, čak ispodprosječan a taj Gigović od onog maga iz sudijske komisije FSRS. Ako je na tatu zaobiđite ga u širokom luku.

Možeš li mi samo opisati Gigovića, gledao sam par utakmica Kozare ali se ne mogu sjetiti koji je, da nije onaj čupo

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 jun 2011, 17:42

Dejan, BL je napisao/la:Čekaj Kojić, to je onaj ćelo, ustvari bio je ćelav kada je igrao za mlađe kategorije Borca, ne znam sad :D ... Ako je taj, nije on neki igrač, čak ispodprosječan a taj Gigović od onog maga iz sudijske komisije. Ako je na tatu zaobiđite ga u širokom luku.

Možeš li mi samo opisati Gigovića, gledao sam par utakmica Kozare ali se ne mogu sjetiti koji je, da nije onaj čupo
Miodrag se mislim zove,igra stopera i proslu sezonu je bio standardan u Kozari.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

KreKre
Kontakt:

Post Postao/la KreKre » 30 jun 2011, 17:47

Dejan, BL je napisao/la:Čekaj Kojić, to je onaj ćelo, ustvari bio je ćelav kada je igrao za mlađe kategorije Borca, ne znam sad :D ... Ako je taj, nije on neki igrač nikad bio, čak ispodprosječan a taj Gigović od onog maga iz sudijske komisije FSRS. Ako je na tatu zaobiđite ga u širokom luku.

http://fkkozara.net/igraci/gigovic_miodrag.html
ovo je Gigovic, i nije od tog lika sin

http://fkkozara.net/igraci/kojic_dejan.html

Kojic potice iz mladjih kategorija Kozare, u Borcu je kasnije igrao ja mislim
www.fkkozara.net

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 30 jun 2011, 17:50

E tu dvojicu ne znam, nije to taj Kojić za kojeg sam ja mislio da jeste. Znam da je onaj truba i teško da bi i za Kozaru mogao u igrati u prvom timu

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 01 jul 2011, 15:23

Zoran Nikić, napadač koji je minulu sezonu proveo u Podrinju iz Janje mogao bi nastaviti karijeru u novom premijerligašu Kozari.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 jul 2011, 21:03

dosadašnji napadač Gradine iz Srebrenika, Damir Smajlović, veoma blizu Kozare

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 jul 2011, 23:15

Moze li mi neko reci koju pziciju igra Kojic ?? Prvo su govorili da je spic pa onda da igra oba krila a onda da je zadnji vezni ???
Svi ga hvale,kazu da bi mogao biti pojacanje za FKS , sad samo gdje igra, nadam se da je krilo :P jer imamo Obucu,Haskica, vrlo vjerovatno Skoru i Harisa u spicu

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 04 jul 2011, 21:41

Cestitam na ulasku u Premier ligu
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 05 jul 2011, 17:52

Kao što je i najavljivano, povratnik u Premijer ligu BiH, Kozara iz Gradiške, postigla je dogovor sa napadačem Podrinja iz Janje, Zoranom Nikićem, i on će narednih godinu dana nositi dres ovog kluba.

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 05 jul 2011, 18:02

Gdje ce biti smjesteni gostujuci navijacu u Gradisci pravili se neka tribina :?:

sasa99
Kontakt:

Post Postao/la sasa99 » 06 jul 2011, 15:16

samosarajvo je napisao/la:Moze li mi neko reci koju pziciju igra Kojic ?? Prvo su govorili da je spic pa onda da igra oba krila a onda da je zadnji vezni ???
Svi ga hvale,kazu da bi mogao biti pojacanje za FKS , sad samo gdje igra, nadam se da je krilo :P jer imamo Obucu,Haskica, vrlo vjerovatno Skoru i Harisa u spicu
Kojic igra podjednako i na krilu i u spicu...

sasa99
Kontakt:

Post Postao/la sasa99 » 06 jul 2011, 15:20

Lepinja je napisao/la:Gdje ce biti smjesteni gostujuci navijacu u Gradisci pravili se neka tribina :?:
Ne pravi se nikakva tribina...

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 08 jul 2011, 18:10

sasa99 je napisao/la:
Lepinja je napisao/la:Gdje ce biti smjesteni gostujuci navijacu u Gradisci pravili se neka tribina :?:
Ne pravi se nikakva tribina...
Pravi se istocna tribina, nije nista posebno i predvidjena je za gostujuce navijace, ako zelite mogu napravit i neku sliku :)

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 08 jul 2011, 18:13

FK Sarajevo je napisao/la:
:?: :?: :?: :?:
Malo kasnim a i cini mi se da nisu postigli dogovor sa vama jer sam ih vidio u gradu neki dan :)
bilo bi mi drago da je tako pogotovo zbog Gigovica jer je po meni najbolji igrac Kozare, veoma pouzdan stoper koji zna vrlo dobro iznjeti loptu, a Kojic igra dobra na oba krila i ove godine je postigao par vrlo vaznih i ljepih golova za Kozaru, pozz ;)

legenda 74
Kontakt:

Post Postao/la legenda 74 » 09 jul 2011, 17:19

Fudbaleri Kozare danas igraju prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za takmičenje u Premijer ligi BIH.Protivnik je ekipa Sloge iz Doboja.Utakmica počinje u 18:00h na Stadionu Luke u Doboju.
http://www.fkkozara.net" onclick="window.open(this.href);return false;

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 09 jul 2011, 18:30

Evo i nove tribinice da vidite malo, jest da nije jos gotova :D

http://imageshack.us/photo/my-images/81 ... 0116z.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://imageshack.us/f/684/fotografija0118m.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

evo i zapadne, na njoj treba da se postavi jos 1200 stolica, svlacionice se sredjuju i prostorije kluba i to je to, spremni smo :)

http://imageshack.us/f/27/fotografija0117q.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

KreKre
Kontakt:

Post Postao/la KreKre » 09 jul 2011, 19:05

Avalanche je napisao/la:Evo i nove tribinice da vidite malo, jest da nije jos gotova :D

http://imageshack.us/photo/my-images/81 ... 0116z.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://imageshack.us/f/684/fotografija0118m.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

evo i zapadne, na njoj treba da se postavi jos 1200 stolica, svlacionice se sredjuju i prostorije kluba i to je to, spremni smo :)

http://imageshack.us/f/27/fotografija0117q.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
jesi upucen ko je sve stigao? ko je otisao? sta je sa gigovicem i kojicem?
www.fkkozara.net

legenda 74
Kontakt:

Post Postao/la legenda 74 » 09 jul 2011, 20:01

Fudbaleri Kozare su danas u prvoj pripremnoj utakmici poraženi u Doboju od domaće Sloge rezultatom 1:0.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.