Puma je napisao/la:Gledao sam interrvjue Troickog i Bolellija koji su tvrdili da je Nole navijac Milana
ipak ni Inter nije bez potpore, tu je - Schiavonne
Ubjedljivo najruznija sportasica danasnjice...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Puma je napisao/la:Gledao sam interrvjue Troickog i Bolellija koji su tvrdili da je Nole navijac Milana
ipak ni Inter nije bez potpore, tu je - Schiavonne
idemoooo, robinho i neymar imaju istog frizera, hajmo joga bonitoWarrick je napisao/la:Evo nam sanse da vidimo kako ce fukncionisati Ganso i Pato
Daleko bi korisniji bio od Fabregasa u to sam siguran,dosta jak fizicki i trkacki, igrac prilagodjen za Seriu ALAW je napisao/la:Jučer Brazil 0:0 Venezuela, Pato i Robinho zamijenjeni u 2 PV. Katastrofalno odigrali. Pato propustio 3 dobre šanse. Robinho bio bolji u defanzivi nego u napadu. Thiago Silva bio ponajbolji igrač u Brazilskoj repki sinoc.
Inače Nasri viđen u Italiji ... Milan, Inter ili Roma je destinacija ...
Fabregas prodaje kucu u Londonu, ali vjerovatno se seli ili u Madrid ili Barcelonu ...
Hamšik nam se ponovo sam nudi, a Laurentis mu diže cijenu. Valjda to Galliani riješi. Sad Hamšik, u januaru Ganso i to je to![]()
Znači vezni red :
----------Ganso--------------
-----Hamsik-------Boateng-----
Ganso nosi broj 10 u repki![]()
Moguća posudba El-Shaarawiya u Atalantu ili Novaru ...
Spominje se Marchisio kao zamjena za Hamšika ...
Sad ponovo priča oko Schweinsteigera ... iskreno nebi ga volio, nije mi neki igrač a i košta 30m ... Hamšik je puno bolje riješenja pa i Vidal ...
Ako je jeftin dobro dosao ali mislim da nam on i nije toliko potreban mislim da bi mi prije trebali rijesiti vezni red kupiti jednog plejmekera i centralnog veznog i to je to npr. dovedemo nasria za jedno 30 miliona i hamsika za 20 miliona i to bi bilo to ..Boateng_27 je napisao/la:Prema Pariškim sportskim novinama Milan se ove sedmice susreće sa Park Chu-Young-ovim agentom kako bi pokusali dovesti ovog mladog Korejskog napadača koji bi služio kao alternativa Ibrahimovicu.
Momak je sjajan![]()
[youtube][/youtube]
Šta dobar , odličanBoateng_27 je napisao/la:Dobar Posao
Ma jos samo da dovedu nasria i hamsika i to bi bilo tomessilla je napisao/la:Šta dobar , odličanBoateng_27 je napisao/la:Dobar Posao
drug milan ima transfer budzet od 50 miliona i takodje santos je izjavio za danila da nepusta prije 2012 godine odnosno tek u januaru mogu pregovarati za danilaBoateng_27 je napisao/la:Milan ima transfer budžet od 35miliona
Naše mete su :
Hamšik - Ima EU pasoš ...
Danilo - Ima EU pasoš ...
Ganso - Nema EU pasoš ...
Najbolje bi bilo dovesti sada Hamšika i Danila
Hamšik 25-20m
Danilo 10m
Santos je izjavio da Neymara i Gansa ne pusta prije Januara tako da bi kupili Gansa u januarskom prijelaznom roku ... a Ako nebi mogao doci ni Danilo ... Mogo bi se "lapit" ovaj Koreanac ... ili odraditi trampu za Fiorentinom Cassano+5m za Montoliva ... Ili u drugom planu imati i Lamelu koji se moze sitno i lako dovesti ... al onda on uzima mjesto Gansa![]()
Al' ono što je sigurno je da Hamšik dolazi 100%
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.