pa nije valjda Željo najveći klub
on nema pojma treba pitati megamona(on sve zna)

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To pile kralju nek si ovo podebljo, za Smajica se davno znalo da dolazi jos dok je cviko bio u Belgiji samo je cekao ciste papire, ovo je zavrsena stvar dobili smo extra igracapile87 je napisao/la:Mogu li posjetioci najčitanijeg sportskog portala u Bosni i Hercegovini znati u kojem ćeš klubu nastaviti karijeru.tm8782 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zeli ... lubu/60148
Evo i konacno jedna vijest lijepa
"Zašto da ne. Moja velika želja je zaigrati u najvećem bh. klubu, sarajevskom Željezničaru i mislim da će mi se ista ispuniti. Uspostavljeni su kontakti i uvjeren sam da će se sve završiti na obostrano zadovoljstvo. Želim navijačima ovog kluba donijeti mnogo radosti, kako na domaćoj sceni, tako i u Evropi", zaključio je Smajić.
Dolazi KerlaBuddy je napisao/la:Vise bi volio da smo nekog u odbrani doveli
Ne bi bilo zanimljivo da se pojacamo na bas svakom mjestuBuddy je napisao/la:Vise bi volio da smo nekog u odbrani doveli, ali dobro nije ni lose ako Smajic potpise
Ko i TorlakKB-TM87 je napisao/la:Dolazi KerlaBuddy je napisao/la:Vise bi volio da smo nekog u odbrani doveli
haj ne dipr svega ti ...KB-TM87 je napisao/la:Dolazi KerlaBuddy je napisao/la:Vise bi volio da smo nekog u odbrani doveli
Gdje su sad oni kad ja reko danas raskid ugovora i dolazi kod nas, ismijavali su me, sad nek se javno izvinuNumber1 je napisao/la:DOBRODOŠAO MAJSTORE!
NAJVEĆE POJAČANJE OVE GODINE DEFINITIVNO!
FORZA ŽELJO, FORZA PLAVI!
Decko znas da sam uz tebe bioDecko s tribine 2 je napisao/la:Gdje su sad oni kad ja reko danas raskid ugovora i dolazi kod nas, ismijavali su me, sad nek se javno izvinuNumber1 je napisao/la:DOBRODOŠAO MAJSTORE!
et brate nek se zna ko folira, ako zna znaGrbavica moj zivot je napisao/la:Decko znas da sam uz tebe bioDecko s tribine 2 je napisao/la:Gdje su sad oni kad ja reko danas raskid ugovora i dolazi kod nas, ismijavali su me, sad nek se javno izvinuNumber1 je napisao/la:DOBRODOŠAO MAJSTORE!
Ako je tako samo Široki,OlimpiC i eventualno mi cemo igrati Europu.Decko s tribine 2 je napisao/la:Ima jos jedna vijest koju sam saznao, nas Zeljo polako vraca dugove i debelo smo smanjili dug... ubrzo ce fifa uvest pravilo po kojem ni jedan klub nece moci igrati u evropi koji ima dugove i nasi vode brigu i o tome i to je za POHVALU...
Tako ce da bude, pa kako se ko snadje, a smajke ce potpisat na 2 godine ako vec nijeGrbavica moj zivot je napisao/la:Ako je tako samo Široki,OlimpiC i eventualno mi cemo igrati Europu.Decko s tribine 2 je napisao/la:Ima jos jedna vijest koju sam saznao, nas Zeljo polako vraca dugove i debelo smo smanjili dug... ubrzo ce fifa uvest pravilo po kojem ni jedan klub nece moci igrati u evropi koji ima dugove i nasi vode brigu i o tome i to je za POHVALU...
ova ti je dobraDecko s tribine 2 je napisao/la:Ima jos jedna vijest koju sam saznao, nas Zeljo polako vraca dugove i debelo smo smanjili dug... ubrzo ce fifa uvest pravilo po kojem ni jedan klub nece moci igrati u evropi koji ima dugove i nasi vode brigu i o tome i to je za POHVALU...
vidjeces ti gdje ce tvoj klub igrati za par godinamalta071 je napisao/la:ova ti je dobraDecko s tribine 2 je napisao/la:Ima jos jedna vijest koju sam saznao, nas Zeljo polako vraca dugove i debelo smo smanjili dug... ubrzo ce fifa uvest pravilo po kojem ni jedan klub nece moci igrati u evropi koji ima dugove i nasi vode brigu i o tome i to je za POHVALU...
vecina vodecih klubova u evropi imaju dugove i nece ih se rijesiti ni za sto godina...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, kontra, perodeformero i 44 gosta.