Ja samo pisem sto sam dobio info od rukovodecih ljudi u klubu,pitaj sam smajica zasto lani nije igrao niti malo skoro a nije ni jednu ozljedu imao"nogometnu"?!Decko s tribine 2 je napisao/la:To je tacno, stvarno ima lijepo misljenje o klubu, navijacima i to stoji...al sad pises potpisao, pa trebao, pa ovako, pa onako. pa skontaj se malo sta ces smislit, ako je ljudina ne blati ga sad i ne pisi dezinformacije za srce, budi i ti ljudinamostarskiplemic je napisao/la:Smajke je odlican igrac i ljudina!Sumnjam da u Zelji nece pruziti odlicne partije ,momak je ekstra talenat a i skupio je evropskog iskustva igrajuci za dender i lokeren,a ako ti smajketa znas privatno onda znas i sto misli o Zrinjskom i ljudima u njemu pogotovo nakon sto mu je otkrivena srcana mana i sto su sve ljudi iz kluba ucinili za njega i njegovu karijeru.
Mani me se djecijih fora!
Vraca se u ovu ligu jer je ovdje ritam igre sporiji i manje se fizicki trosi ,stvar logike,a prekvalitetan je igrac za bilo koji klub u BiH,zao mi je sto se u najboljim godinama vraca u ovu jos nesredjenu ligu.