FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kupus army
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kupus army » 05 jul 2011, 20:37

Ova formacija dole je vrh vrhova,al daje sve to izvesti da nam dodje uz dobrog desnog beka bili bi beton,al valja to izvesti da sve bude kako mi zelimo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jul 2011, 20:41

A kada cete skontati da se nemoze igrati sa jednim zadnjim vezni,ljudi mi nismo Barcelona da imamo loptu 80% u posjedu i da konstantno napadamo,i neznam da ima jos jedna ekipa u svijetu osim njih koja fura sa jednim zadnjim vezni,al eto kod nas svi crtaju sa jednim zadnjim i to ni manje ni vise nego sa Vucinom koji do prije par utakmica tu poziciju nije vidio ni na televiziji :) ne kazem da je los,ali Vucina je preblag da nosi kompletnu sredinu prema nazad,tako da zaboravite igru sa jednim zadnjim veznim posebno u nasoj ligi,znam da je mozda tesko sastaviti drugaciju formaciju kad imas toliko ofanzivnih igraca, ali vjerujte da nema sanse da se igra sa jednim zadnjim veznim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 jul 2011, 20:42

kupus army je napisao/la:Ova formacija dole je vrh vrhova,al daje sve to izvesti da nam dodje uz dobrog desnog beka bili bi beton,al valja to izvesti da sve bude kako mi zelimo.
Sumnjam da ćemo igrati ovu formaciju. Ako je suditi po meču sa Slavijom naša postavka bi terbala biti: 4-2-3-1.
No vidjećemo dal' je to bila samo proba, ili ćemo igrati u takvom sistemu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 jul 2011, 21:14

miky_hz je napisao/la:A kada cete skontati da se nemoze igrati sa jednim zadnjim vezni,ljudi mi nismo Barcelona da imamo loptu 80% u posjedu i da konstantno napadamo,i neznam da ima jos jedna ekipa u svijetu osim njih koja fura sa jednim zadnjim vezni,al eto kod nas svi crtaju sa jednim zadnjim i to ni manje ni vise nego sa Vucinom koji do prije par utakmica tu poziciju nije vidio ni na televiziji :) ne kazem da je los,ali Vucina je preblag da nosi kompletnu sredinu prema nazad,tako da zaboravite igru sa jednim zadnjim veznim posebno u nasoj ligi,znam da je mozda tesko sastaviti drugaciju formaciju kad imas toliko ofanzivnih igraca, ali vjerujte da nema sanse da se igra sa jednim zadnjim veznim
zadnjih par kola Vucina je igrao zadnjeg veznog i to kolko se sjecam sam i odradio je taj posao odlicno, lezi mu ta pozicija vise nego krilo ili sta je vec igrao prije ..:)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 21:53

Potpuno razumijem da ima bruka problema u klubu ali ipak sve ovo oko igrača i njihovih ugovora ide pravo kilavo. Uprava dobro zna da i sam prolazak orebra donosi još 90 milja eura plus mogućnost izvlacenja nekog evropskog giganta tpa Rome koji bi definitivno totalno napunio kosevo i zarada od karata i tv prava bi već u avgustu ispunila budjet za ovu god. Pa kad se sve to zna, brate mili zaduzite se i zavrsite ovu trakavicu sa igracima. Ponavljam taj orebro se može proci i nije mi jasno šta se ceka po ovim pitanjima koje sam naveo , pogotovo sto u našoj upravi sjedi par ljudi koji fakat imaju kredibillitet da mogu zakucati na par vrata i posuditi nekih 150 milja. Onaj jad Bakovic nas je odhebo po tom pitanju pa bi se već koliko je sutra trebala pronaći ta lova i završiti sapunicu sa igracima

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 jul 2011, 21:58

FK Sarajevo je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:ekipa za Europe(2 pretkolo protiv Orebra)

------------Dino/Bandovic/Hadzija--------------
Lede--------Torlak-----------Dupovac--------Beli
------------------Keno/Maksa----------------------
Vucina-------------------------------Hadzija/Hare
---------------------Pixi----------------------------
------------Obuca-------------Haskic--------------

za trece pretkolo aBd i PLBIH:

------------Bandovic/pojacanje/Hadzija----------
pojacanje---------Torlak------Dupovac--------Beli
-------------------------Vucina------------------------
Lede----------------------------------------Pehla/Hare
-------------------------Pixi-----------------------------
----------------Skoro---------Obuca-------------------

Boldirani trebaju doci dok se jos ne zna sta je sa Haskicem,Smigalovicem,Begicem,Torlakom,Ledetom,Hadzijom ali sutra ce biti jasnije :) Ako zelimo vise ne moze nam Dino branit cjelu sezonu, neka ga u Europi ako niko ne dodje ali 30 kola ne moze braniti,grjesi rpecesto.
Sa ovom formacijom za PL ja bi bio zadovoljan, skripio bi nam ljevi bek samo ali eto ne mogu sve pozicije biti extra savrsene, nije Beli los toliko.
Jarane mislim da bi Haskic trebao igrati.Obuci je vec 33 godine,a Haskic nije nista losiji napadac.Imat cemo sada jednu mladu,ali iskusnu i jaku ekipu.Ispod 23 godine imaju:Keno Handzic,Nermin Haskic,Almir Smigalovic,Haris Handzic,Denis Comor,Amer Dupovac,Ajdin Nuhic.Ovo su po meni mladi igraci koji mogu konkurisati za prvu postavu.Ovim ostalim:Peljti,Amelu Handzicu,Campari,Kadicu,Cakalu,Cizmicu bi bilo bolje ili da traze drugi klub ili da idu na posudbu.Takodje trebali bi se rijesiti i Ibre Hodzice,ne moze sa njim vise ovako.Ima 26 godina i zadovoljan je sa pozicijom treceg golmana.Dali su mu priliku protiv Sirokog u kupu(ako se ne varam) i lik nas je izbacio.Bolje za treceg golmana imati nekog juniora.
izvini brate al ovo je jedna velika glupost....da si gledao utakmicu a i b tima u hadzicima kad je obuca zabio 4 gola a haskic nije primio lopte sve bi ti bilo jasno...uostalom kako mozes porediti ova dva igraca ba...samo pogledaj emirovu statistiku od prosle polusezone kad je dosao u klub..dok je sa druge strane (priznali to mi ili ne)haskic jos uvijek jedan prosjecan igrac koji nema nikakvih sansi da bude ispred Obuce ,a to ces i sam vidjeti u toku prvenstva... ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Mrkva_i_Cevapi
Kontakt:

Post Postao/la Mrkva_i_Cevapi » 05 jul 2011, 22:02

mma_hz je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:

Lede--------Torlak-----------Dupovac--------Beli
------------------Keno/Maksa----------------------
Vucina-------------------------------Hadzija/Hare
------------Obuca-------------Haskic--------------

pojacanje---------Torlak------Dupovac--------Beli
Lede----------------------------------------Pehla/Hare

Boldirani trebaju doci dok se jos ne zna sta je sa Haskicem,Smigalovicem,Begicem,Torlakom,Ledetom,Hadzijom ali sutra ce biti jasnije :) Ako zelimo vise ne moze nam Dino branit cjelu sezonu, neka ga u Europi ako niko ne dodje ali 30 kola ne moze braniti,grjesi rpecesto.
Sa ovom formacijom za PL ja bi bio zadovoljan, skripio bi nam ljevi bek samo ali eto ne mogu sve pozicije biti extra savrsene, nije Beli los toliko.
Jarane mislim da bi Haskic trebao igrati.Obuci je vec 33 godine,a Haskic nije nista losiji napadac.Imat cemo sada jednu mladu,ali iskusnu i jaku ekipu.Ispod 23 godine imaju:Keno Handzic,Nermin Haskic,Almir Smigalovic,Haris Handzic,Denis Comor,Amer Dupovac,Ajdin Nuhic.Ovo su po meni mladi igraci koji mogu konkurisati za prvu postavu.Ovim ostalim:Peljti,Amelu Handzicu,Campari,Kadicu,Cakalu,Cizmicu bi bilo bolje ili da traze drugi klub ili da idu na posudbu.Takodje trebali bi se rijesiti i Ibre Hodzice,ne moze sa njim vise ovako.Ima 26 godina i zadovoljan je sa pozicijom treceg golmana.Dali su mu priliku protiv Sirokog u kupu(ako se ne varam) i lik nas je izbacio.Bolje za treceg golmana imati nekog juniora.
izvini brate al ovo je jedna velika glupost....da si gledao utakmicu a i b tima u hadzicima kad je obuca zabio 4 gola a haskic nije primio lopte sve bi ti bilo jasno...uostalom kako mozes porediti ova dva igraca ba...samo pogledaj emirovu statistiku od prosle polusezone kad je dosao u klub..dok je sa druge strane (priznali to mi ili ne)haskic jos uvijek jedan prosjecan igrac koji nema nikakvih sansi da bude ispred Obuce ,a to ces i sam vidjeti u toku prvenstva... ;) ;)
potpis!!!
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jul 2011, 22:05

samosarajvo je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:A kada cete skontati da se nemoze igrati sa jednim zadnjim vezni,ljudi mi nismo Barcelona da imamo loptu 80% u posjedu i da konstantno napadamo,i neznam da ima jos jedna ekipa u svijetu osim njih koja fura sa jednim zadnjim vezni,al eto kod nas svi crtaju sa jednim zadnjim i to ni manje ni vise nego sa Vucinom koji do prije par utakmica tu poziciju nije vidio ni na televiziji :) ne kazem da je los,ali Vucina je preblag da nosi kompletnu sredinu prema nazad,tako da zaboravite igru sa jednim zadnjim veznim posebno u nasoj ligi,znam da je mozda tesko sastaviti drugaciju formaciju kad imas toliko ofanzivnih igraca, ali vjerujte da nema sanse da se igra sa jednim zadnjim veznim
zadnjih par kola Vucina je igrao zadnjeg veznog i to kolko se sjecam sam i odradio je taj posao odlicno, lezi mu ta pozicija vise nego krilo ili sta je vec igrao prije ..:)
Pa jest igrao ali nije sam igrao i nisam spomenuo nista lose da igra tu ali mora pored njega biti neko,to ti pricam,nemoze sam drzati defanzivni dio,nego mora pored njega biti jos jedan,kao i sto je bio i to vrijeme sto je igrao na kraju sezone
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZLi

Post Postao/la ZLi » 05 jul 2011, 22:14

[quote="samosarajvo"]ekipa za Europe(2 pretkolo protiv Orebra)

Comor--------Torlak-----------Dupovac--------Beli
------------------Maksa----------------------
Vucina-------------------------------Hare
------------Obuca-------------SKORO--------------

Comor---------Torlak------Dupovac--------Beli
------Pehlic----------------------------------Hare

A Lede je vec u avionu odletio covjek...Sretno Lede !!!
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 05 jul 2011, 22:31

Prije 39 godina na Koševu
Real Madrid vodio 0:2, Sarajevo izjednačilo

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110705111
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Samo HZ
Kontakt:

Post Postao/la Samo HZ » 05 jul 2011, 22:35

izvuko se real :)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 05 jul 2011, 22:41

Bas me zanima dali ce biti vise Zeljinih navijaca protiv serifa ili pitara protiv onog rebra ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Decko s tribine 2
Kontakt:

Post Postao/la Decko s tribine 2 » 05 jul 2011, 22:48

ZLi je napisao/la:

Comor--------Torlak-----------Dupovac--------Beli
------------------Maksa----------------------
Vucina-------------------------------Hare
------------Obuca-------------SKORO--------------

Comor---------Torlak------Dupovac--------Beli
------Pehlic----------------------------------Hare

A Lede je vec u avionu odletio covjek...Sretno Lede !!!
A formacija za grupe :lol: :lol: :lol:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 05 jul 2011, 22:50

Bosnier je napisao/la:Bas me zanima dali ce biti vise Zeljinih navijaca protiv serifa ili pitara protiv onog rebra ?
ma koda je to vazno , bitnije je da oba kluba prodju ;)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 05 jul 2011, 22:52

bob je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Bas me zanima dali ce biti vise Zeljinih navijaca protiv serifa ili pitara protiv onog rebra ?
Tako je :)
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 jul 2011, 22:52

bob je napisao/la:
Slazem se ,ako Bog da oba kluba prolaze.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 jul 2011, 23:37

damirfile je napisao/la:
bob je napisao/la:
Slazem se ,ako Bog da oba kluba prolaze.
Za ocekivat je da nas bude vise(pod uslovom samo da ne izgubimo gore,bilo kakav remi ili pobjeda odgovara) jer je nas stadion,tu smo navikli igrati isl. Iako je njihov protivnik atraktivniji i igraju prvu na Kosevu mislimda bi trebala nasa posjeta biti veca.

Sutra aBd kad se probudim ocekujem da vidim da su svi potpisali i produzili!
SAMO SARAJEVO!

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 06 jul 2011, 00:02

Najveci uspjeh u historiji bh sporta ima zeljeznicar,polu finale kupa eufa,i to je kraj price!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 06 jul 2011, 00:15

ScooTeR je napisao/la:Najveci uspjeh u historiji bh sporta ima zeljeznicar,polu finale kupa eufa,i to je kraj price!
a sve one medalje u sjedećoj odbojci ??

ili to nije sport :D
FORZA MARŠAL !!!

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 06 jul 2011, 00:18

hodža je napisao/la:
ScooTeR je napisao/la:Najveci uspjeh u historiji bh sporta ima zeljeznicar,polu finale kupa eufa,i to je kraj price!
a sve one medalje u sjedećoj odbojci ??

ili to nije sport :D
Dobro to kralju,ja samo mislim na fudbal.
Oni momci su nedostizni,svaka im cast.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.