Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Može li neko postaviti tu listu ako nje problem. Čuj Džeko 32. Definitivno on zaslužuje da bude među prvih 10. Drugi strijelac Bundeslige pa 32. Džeko je puno bolji igrač od ovoga kako su ga predstavili na ovoj listi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Mah, jbg, teško da može i bit među prvih 10 jer mu je ovo prva sezone u ligi petice
Ako ove sezone pokaže se ko prošle a ako Bog da hoče onda će da bude sigurno u prvih 10...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
a u stvari što se oko toga opterećujemo koji je džeko na listi
znamo svi da je paklen igrač, da je zabijao golove ove sezone kako i kada je htio a to što su ga oni stavili gore negdje, ma boli nas *****
sljedeće sezone nastavlja po starom tj. zabijanje golova, ja sam u to siguran
p.s. i naravno ibišević

sljedeće sezone nastavlja po starom tj. zabijanje golova, ja sam u to siguran
p.s. i naravno ibišević

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
32. u cijelom svijetu i nama lose,dje lose bog vas nije ****,pa milijardu igraca na kulgi zemljaskoj i covjek usao medju 32...i opet se oni nesta bude oni bi ga medju 10,oni bi mu dali zlatnu kopacku,oni bi mu zlatnu loptu dali,majkemi niste normalni nikad vam nije dosta,pogledajte koji su igraci ostali iza njega jbt...
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 08 jul 2009, 02:53, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad mislim da će proći, sve se ponavlja...
Očekujem još veču ekspanziju Džeke u narednoj sezoni, čini mi se da je ova prva sezona bila samo vruće zagrijavanje. Dijamant može i zna više.
Očekujem još veču ekspanziju Džeke u narednoj sezoni, čini mi se da je ova prva sezona bila samo vruće zagrijavanje. Dijamant može i zna više.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
eto wlf je dzeki u cast zabio 32 komada 

- majestic24
- Kontakt:
car_medju_kraljevima je napisao/la:eto wlf je dzeki u cast zabio 32 komada
Haha. Jes vala. Sreca po tog nizeligasa sto dzeko nije bio losije rangiran.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Horst Hrubes koji je 80-tih godina harao Njemackom i Evropom i koji u Njemackoj vazi kao najbolji igrac glavom svih vremena, za sportski portal ''Bundesliga.de'' napravio je listu igraca koji po njegovom misljenju igraju ili su igrali najbolje glavom i naravno nas Dzekson je prvi na toj listi.
Za Dzeku Hrubes kaze da je ''aktuelni najbolji napadac Bundeslige, njegovo kretanje, tehnika i angazovanost su jednostavno vrhunski, a posebno njegova tehnika glavom je izuzetna i nije bez razloga u prosloj sezoni postigao 9 golova glavom.
Ovako izgleda Hrubesova lista:
1. Edin Dzeko (Wolfsburg)
2. Klaus Fischer (1860 München, Schalke, Köln, Bochum):
3. Dieter Hoeneß (Stuttgart, Bayern):
4. Karlheinz Riedle (BW Berlin, Bremen, Dortmund):
5. Michael Ballack (Kaiserslautern, Leverkusen, Bayern):
6. Oliver Bierhoff (Uerdingen, HSV, Gladbach):
7. Mario Gomez (Stuttgart):
8. Michael Preetz (Düsseldorf, Duisburg, Hertha):
9. Olaf Marschall (Dresden, Kaiserslautern):
10. Horst Hrubesch (Essen, HSV, Dortmund):
Svaka cast Horsti, sad me manje bole oni njegovi golovi protiv FK Sarajevo u kupu UEFA 1982. ili 83.cini mi se da je tri gola uvalio na Kosevu.
http://bundesliga.de/de/liga/news/2008/ ... 130123.php
Za Dzeku Hrubes kaze da je ''aktuelni najbolji napadac Bundeslige, njegovo kretanje, tehnika i angazovanost su jednostavno vrhunski, a posebno njegova tehnika glavom je izuzetna i nije bez razloga u prosloj sezoni postigao 9 golova glavom.
Svaka cast Horsti, sad me manje bole oni njegovi golovi protiv FK Sarajevo u kupu UEFA 1982. ili 83.cini mi se da je tri gola uvalio na Kosevu.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
prvo sam pomislio da je lista za proslu sezonu kad vidim ove stare igrace na njoj, znaci to je lista najboljih igraca glavom svih vremena u Bundesligi i Dzeko na prvom mjestu! to je velika cast, ali stvarno ih Dzeko sa lakocom zabija glavomkukurijek je napisao/la:Horst Hrubes koji je 80-tih godina harao Njemackom i Evropom i koji u Njemackoj vazi kao najbolji igrac glavom svih vremena, za sportski portal ''Bundesliga.de'' napravio je listu igraca koji po njegovom misljenju igraju ili su igrali najbolje glavom i naravno nas Dzekson je prvi na toj listi.

Ova lista je smijesna,cuj Gomez ispred Marschala ili Preetza,a Dzeko ispred Bierhoffa,nigdje veze majke mikukurijek je napisao/la: Ovako izgleda Hrubesova lista:
Tracy McGrady!!!
Ne želim umanjiti Džekin uspjeh, ali staviti ga ispred Olivera Bierhoffa može samo lud čovjek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Edo_Majka je napisao/la:Ova lista je smijesna,cuj Gomez ispred Marschala ili Preetza,a Dzeko ispred Bierhoffa,nigdje veze majke mikukurijek je napisao/la: Ovako izgleda Hrubesova lista:
Pa ti imas svoje misljenje Hrubes svoje.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Onda ja njega bolje znam neo on sam sebe,cuj Gomez 7.hahahah,pa to je isto kad bi napravio listu najboljih tehnicara i stavio Bierhoffa na 7.mjesto a covjek nije nikad nikog predriblaoBIHfan je napisao/la:Edo_Majka je napisao/la:Ova lista je smijesna,cuj Gomez ispred Marschala ili Preetza,a Dzeko ispred Bierhoffa,nigdje veze majke mikukurijek je napisao/la: Ovako izgleda Hrubesova lista:
Pa ti imas svoje misljenje Hrubes svoje.

Tracy McGrady!!!
birhof je bio kralj sa igrom glavom, noge mu nisu ni trebale, jer sa njima i nije nista znao. da je musemić igrao u švabskoj ligi sigurno bi bio medju prvih deset
Pa sigurno vise nego DzekoBiH-TiTo je napisao/la:Koliko je to Oliver Bierhoff zabijo golova u Bundes ligi?!... i to se racuna prijatelju....!

Tracy McGrady!!!
Slažem se sa Edom u potpunosti. Od kako ja aktivno pratim fudbal, Bierhoff je imao najbolji šut glavom, čovjek je bio specijalista za taj udarac. Edin je odigrao jednu sezonu i ima sve predispozicije da Bierhoffa pošalje u zaborav, ali o tom po tom...BiH-TiTo je napisao/la:Procitaj jos jednom o cemu raspravljas dragi moj Edo.....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Ma ko koga ovdje više handri! Na sportsport informacija kako će Džeko biti spreman 22. Jula a na ReprezentacijaDOTnet da će pauzirati mjesec dana (do 7. augusta)? Hajmo anketu da vidimo ko je sad u pravu? Ili nije ni bitno? 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
Iako je oporavak Edina Džeke od povrede zadobijene prije tačno sedam dana, trebao trajati najviše tri sedmice, Džeko će prema vijestima koje stižu iz Wolfsburga, na teren se vratiti tek 7. augusta u prvom kolu Bundeslige, u kojem u Vučiju jazbinu dolazi ekipa Stuttgarta.
Inače, Džeko prema saznjanjima **** portala još uvijek ne trenira, te se njegova terapija svodi na lasersko liječenje i uklanjanje povrede. No, kako sam Edin Džeko ističe, najvažnija je činjenica da su bolovi izrazito manji nego po samoj povredi.
U svakom slučaju, za očekivati je, da ćemo Džeku vidjeti na okupljanju reprezentacije početkom augusta mjeseca u punoj formi.
heprezentacija.net
pa stvarno nas jebu u ovo malo zdravog mozga sto nam je ostalo....pa neko mora biti toliko glup da izmislja informacije i "razgovor" sa čovjekom.....ne znam kome vjerovat vise!
Inače, Džeko prema saznjanjima **** portala još uvijek ne trenira, te se njegova terapija svodi na lasersko liječenje i uklanjanje povrede. No, kako sam Edin Džeko ističe, najvažnija je činjenica da su bolovi izrazito manji nego po samoj povredi.
U svakom slučaju, za očekivati je, da ćemo Džeku vidjeti na okupljanju reprezentacije početkom augusta mjeseca u punoj formi.
heprezentacija.net
pa stvarno nas jebu u ovo malo zdravog mozga sto nam je ostalo....pa neko mora biti toliko glup da izmislja informacije i "razgovor" sa čovjekom.....ne znam kome vjerovat vise!
- NoName
- Kontakt:
Nešto mi naumpade: Možda imaju dvojica Edina Džeka pa onda ovi sa sportsport rade intervju sa jednim a heprezentacija.net sa drugim 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- miralem444
- Kontakt:
evo zbag cega je dzeko najbolji napadac BIH svih vremena koji je to patriota svak ti cast zmaju,dijamantu nas...ti i vedo poharajte evropu ove sezone ...pa onda afrika odigraj im bosansku sambu majstore,zadivi jos vise svijet svojim carolijama,svojom nevjerovatnom kretnjom najbolji si ....
http://www.san.ba/index.php?id=7496
http://www.san.ba/index.php?id=7496
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, jasmin10 i 20 gostiju.