Ima i to ali se ide preko Hrvatske.Puma je napisao/la:Mene interesuje isto ovo, ali samo za voz, ako neko zna.
planiram odavno malo do BG-a, onako cisto turisticki

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ima i to ali se ide preko Hrvatske.Puma je napisao/la:Mene interesuje isto ovo, ali samo za voz, ako neko zna.
planiram odavno malo do BG-a, onako cisto turisticki
Vase odbojkasice su otisle u potragu za 'lebom.legenda reala je napisao/la:Čuvaj mi ljubav Beograde ,tako ti Knez Mihajlove![]()
Idemo u Beograd kad bude ono prvenstvo u rukometu ,Stefan će nam pokazati grad ,upoznati mene i malog sarajliju sa onim odbojkašicama itd.![]()
Ma šta ćemo im govoriti ,kad bi te i one ostavile zbog nekog ružnijegT-MAC je napisao/la:sta bi dali da ste na mom mjestu:![]()
ostale mi pare od mora na koje nisam otisao..znaci pun sam k'o brod![]()
sad ce mi mati ubrzo ostavit prazan stan ode ona na more..cirka nekih 7 dana...![]()
jos samo da mi auto ostavi al tesko...
al i ovako je dobro....et recite svojim kolegicama da pravim party
hahahahahahahahahahahahalegenda reala je napisao/la:
Ma šta ćemo im govriti ,kad bi te i one ostavile zbog nekog ružnijeg
Neka su otišle ba ,pa ima i drugih odbojkašicaDevil je napisao/la:Vase odbojkasice su otisle u potragu za 'lebom.legenda reala je napisao/la:Čuvaj mi ljubav Beograde ,tako ti Knez Mihajlove![]()
Idemo u Beograd kad bude ono prvenstvo u rukometu ,Stefan će nam pokazati grad ,upoznati mene i malog sarajliju sa onim odbojkašicama itd.![]()
![]()
![]()
p.s Dobro ti stoji ta pesma,a mogao bih i ja malo da razdrmam komsije sada.
Mislim da smo mi u Bg,sto znaci jos Slovaci,Danci i Poljaci.Karte su pustene pre par dana u prodaju,jbg i nisu tako skupe samo moram da se raspitam kako to ide.legenda reala je napisao/la:Neka su otišle ba ,pa ima i drugih odbojkašicaDevil je napisao/la:Vase odbojkasice su otisle u potragu za 'lebom.legenda reala je napisao/la:Čuvaj mi ljubav Beograde ,tako ti Knez Mihajlove![]()
![]()
![]()
p.s Dobro ti stoji ta pesma,a mogao bih i ja malo da razdrmam komsije sada.u BG ,nego ko igra u BG koje reprezentacije ,kad budem dolazio
![]()
A pesma mi se jako svidela
To je najveca glupost sto smo mi prebaceni u Pionir a ne u Cair.legenda reala je napisao/la:Danci i Poljaci super ekipe ,šta hoćeš ,nego nam nakupuj karti da ne nestane,čudo Srbi ne igraju u Čairu
E jbg u Čairu bi bili uvijek favoriti .Devil je napisao/la:To je najveca glupost sto smo mi prebaceni u Pionir a ne u Cair.legenda reala je napisao/la:Danci i Poljaci super ekipe ,šta hoćeš ,nego nam nakupuj karti da ne nestane,čudo Srbi ne igraju u Čairu
![]()
Kupi sam karte,svakako se prodaju preko ticketlinea.
Nije ovo nista kakvih scena ima, strasna serija. Nema normalne recenice .Faraon iz Visokog je napisao/la:[youtube][/youtube]
ahahahah
Evo sav se tresem ,sjedeći za kompijuterom,zima srce pucaharry_90 je napisao/la:Ima li zime kod vas ?
Znao sam ko ce odgovoritlegenda reala je napisao/la:Evo sav se tresem ,sjedeći za kompijuterom,zima srce pucaharry_90 je napisao/la:Ima li zime kod vas ?
Nema ništa ,kod tebe ,e našo si vala koga ćeš pitati za curiceharry_90 je napisao/la:Znao sam ko ce odgovoritlegenda reala je napisao/la:Evo sav se tresem ,sjedeći za kompijuterom,zima srce pucaharry_90 je napisao/la:Ima li zime kod vas ?sta ima kod tebe,ima li curica?
E jbs Megamoj ,ti nas napravi najgorim ,pa naš Hary ti je veliki **** nemoj takoMegamon je napisao/la:Da ima curica nebi visili na forumu.Svaki od nas je kronicni gubitnik.Eto mi bi u ova doba da imamo batre pisali po forumu a nebi radili neke malo delikatnije stvari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.