Ali posle markovica i benjeGrbavica moj zivot je napisao/la:Moze Cola beka igratiFaruk_Edin Džeko je napisao/la:a dok ga nismo imali toliko smo ga zeljeli i pricali o njemu ...a sad ne moze ni na klupi da bude...Admiral_TM87 je napisao/la:Po ovome bi E.Colic mogao biti suvisan, ako su krila visca, smajic, beslija, stanic i selimovic(po potrebi) tesko ce imati mjesta jos nespreman.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Koju poziciju Smajić igra ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
vezniragazzidelsud1987 je napisao/la:Koju poziciju Smajić igra ?
I ja sam mišljenja da E.Čolić može igrati beka.I ne treba čovjeka tek tako lahko otpisatiGrbavica moj zivot je napisao/la:Moze Cola beka igratiFaruk_Edin Džeko je napisao/la:a dok ga nismo imali toliko smo ga zeljeli i pricali o njemu ...a sad ne moze ni na klupi da bude...Admiral_TM87 je napisao/la:Po ovome bi E.Colic mogao biti suvisan, ako su krila visca, smajic, beslija, stanic i selimovic(po potrebi) tesko ce imati mjesta jos nespreman.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Zna se raspored utakmica i krenule su mamine kašike letjeti po kuhinji.Vidoviti Manijaci već upisuju koliko bodova osvajamo na polusezoni,nemojte da vas digitron zaje*e ako je onaj solarni.Ovih dana pravo oblačno(zamisli jada ti u pola računanja i nestane energije u digitronu a vani veeeeeliki oblak prekrio sunce koje bi ga eventualno napunilo). 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
ja danas u Merkatoru nema graha, u DP nema graha, u Konzum nema grada...pa reko sta je ovo? Kazu ovi Vidoviti Manijaci sve pokupovali jer su saznali raspored PL i da razbace grah da vide koliko ce se bodova osvojiti:Hamo je napisao/la:Zna se raspored utakmica i krenule su mamine kašike letjeti po kuhinji.Vidoviti Manijaci već upisuju koliko bodova osvajamo na polusezoni,nemojte da vas digitron zaje*e ako je onaj solarni.Ovih dana pravo oblačno(zamisli jada ti u pola računanja i nestane energije u digitronu a vani veeeeeliki oblak prekrio sunce koje bi ga eventualno napunilo).

Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
da dovedemo Messija pojedinci bi nasli neku zamjerkupropuh je napisao/la:Jacamo mi super al na veoma cudan nacin po meni
kako je krenulo igracemo sa golmanom i 11 veznaih![]()
al dobro je bar su kvalitetni za nasu fidzan ligu

nakon ovih odigranih pripremnih utakmica, te pojacanja i onih izvjesnih, plasim sam sebe koliko sam optimista kako pred duel sa Serifom tako i za predstojecu sezonu... 

Tiocfaidh ár lá
Gledajte sredinu
Smajic Stanceski Visca Beslija Zeba
Moze li bolje ?
Moze li bolje ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
xavi bousqets iniesta messi i pedroBosnier je napisao/la:Gledajte sredinu
Moze li bolje ?
vidiš da može

Nil Satis Nisi Optimum
@Manijac 18Manijac18 je napisao/la:da dovedemo Messija pojedinci bi nasli neku zamjerkupropuh je napisao/la:Jacamo mi super al na veoma cudan nacin po meni
kako je krenulo igracemo sa golmanom i 11 veznaih![]()
al dobro je bar su kvalitetni za nasu fidzan ligu
Upravu si, da imamo ekipu kao barca i rean neki bi imlali zamjerke. na ovom forumu nemozes svima udovoljit.
Slican igac Visci, igra po strani. Moze igrat i lijevo i desno.Sweex je napisao/la:vezniragazzidelsud1987 je napisao/la:Koju poziciju Smajić igra ?
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
joj cime se vi zamarate... sta vas boli rinaka sto neko prognozira? za 8 dana igramo VAZNU TEKMU, dobili smo extra pojacanja, radujte se, pijte od srece, drogirajte se, radite nesto sto vas cini sretnim, al pustite se vise tih fazona po forumu... nemoj prognozirat i komentarisat raspored, onaj tamo se ljuti sto se prenosi sa orga rezultat tekme koja je u toku... pa mislim stvarno dokle...sasatm87 je napisao/la:ja danas u Merkatoru nema graha, u DP nema graha, u Konzum nema grada...pa reko sta je ovo? Kazu ovi Vidoviti Manijaci sve pokupovali jer su saznali raspored PL i da razbace grah da vide koliko ce se bodova osvojiti:Hamo je napisao/la:Zna se raspored utakmica i krenule su mamine kašike letjeti po kuhinji.Vidoviti Manijaci već upisuju koliko bodova osvajamo na polusezoni,nemojte da vas digitron zaje*e ako je onaj solarni.Ovih dana pravo oblačno(zamisli jada ti u pola računanja i nestane energije u digitronu a vani veeeeeliki oblak prekrio sunce koje bi ga eventualno napunilo).

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
stiže i đžafić 

- blueman-TM87
- Kontakt:
Kakva je ovo sad "bomba" na sabahu?nidi je napisao/la:stiže i đžafić

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
od viška glava ne boli,slobodan igrač,pišu da ga je brko mislio dovesti na polusezoni ali imao ugovor.blueman-TM87 je napisao/la:Kakva je ovo sad "bomba" na sabahu?nidi je napisao/la:stiže i đžafić
Hajde bitno je da se o necemo prica, sad mi je srce puno, samo mi je zao sto nije Jese potpisao.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
nikad ne reci nikad,još nema kluba,mada bih ja više volio kerlu i ako je šupaktm87gigo je napisao/la:Hajde bitno je da se o necemo prica, sad mi je srce puno, samo mi je zao sto nije Jese potpisao.
Jednom supak uvijek supak
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Ferroviere1987, Nekadasiigrostarsno i 40 gostiju.