FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Neka,hvala Bogu neka potpisuju.Što jača konkurencija za startnih 11,to sigurno i bolji rezultati!
p.s.sada ŽELJO ima DVA tima,prvi će igrati euro tekme,te protiv ovih tzv.malo boljih ekipa u PL,a drugi tim protiv Kozare,GOŠK-a,Travnika...!
Pozdrav i sretno ŽELJO!
p.s.sada ŽELJO ima DVA tima,prvi će igrati euro tekme,te protiv ovih tzv.malo boljih ekipa u PL,a drugi tim protiv Kozare,GOŠK-a,Travnika...!
Pozdrav i sretno ŽELJO!
Samo Smajić je pojačanje ,a ovi drugi samo tuđi otpad i menadžerska linija.
- SarajlijaTM
Vala bas steta sto jese nije potpisao,al eto.Kerla je takodjer odlican igrac,nemoj tako da je supak,bio je slobodan igrac,mogao je otici odma na polusezoni,ali je potpisao neki ugovor da zeljo dobije bar nestonidi je napisao/la:nikad ne reci nikad,još nema kluba,mada bih ja više volio kerlu i ako je šupaktm87gigo je napisao/la:Hajde bitno je da se o necemo prica, sad mi je srce puno, samo mi je zao sto nije Jese potpisao.
Ne bi bilo lose da se vrati,svi smo vidjeli koliko je falio u odbrani u proljetnom djelu
Nemjte plakati za JešeTOM, bezveze. Nije on nikad ni bio igrač za Želju, ne zbog igračkih kvaliteta nego iz nekih drugih razloga 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ko bi tebi ugodio,da su hasana doveli rekli bi star magaracdeset je napisao/la:Samo Smajić je pojačanje ,a ovi drugi samo tuđi otpad i menadžerska linija.
I ja se slazem vise bi volio vidjeti Kerlu jer je klasa za JeseaVanBasten je napisao/la:Nemjte plakati za JešeTOM, bezveze. Nije on nikad ni bio igrač za Želju, ne zbog igračkih kvaliteta nego iz nekih drugih razloga
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
ovo neka niko ne uzima zasigurno ali kako sam dobio neke informacija nudi nam se veliki broj igraca od npr. zurzinov,vidakovic itd
ali ne vjeruje se da ce ikog vise Amar dovest do seriffa mozda tek poslije 

Argument mi je najveće oružje.Pogledajte statistiku igrača koje su vam doveli.Moje su želje da i Željo i svi naši klubovi što dalje doguraju,ali kad vidim šta menadžeri rade (a moj sin je nekad bio njihova žrtva ),onda se bojim da će i dalje naš fudbal zauzimati posljednje mjesto u svjetskoj ligi.Puno toga znam o fudbalu,a ovo što nam korupcija vlada klubovima, ja mislim nema nigdje u svijetu.Pred nama je pa se nekad čujemo.Sretno!
ELHAMDULILA,sve ide kako treba,prije par dana sam napisao da nema potrebe donositi zakljucke dok se ne zavrsi prelazni rok.Amar i ostali bez euforije i velike pompe u medijima dovode ono sto nam treba i sto objektivno mozemo platiti.Raja kada pocinje prodaja karata za Moldavce.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
slažem se da ima boljih igrača od adilovića ,selimovića,kvesića,smajića,drakula ali kad vidiš kakva je situacija u državi i u našem fudbalu ovi igrači su plafon.POgledaj sam pitare doveli dva igrača iz budučnosti ko da su doveli messija i ronalda a pola ekipe nema ugovor.Sloboda ,čelik,velež jedva da če skupiti ekipu da se ne bore za opstanak.Šeha otišao za fine pare,pripreme u međugorju i sloveniji,igrači redovno dobivaju platu itd malo skromnosti ne bih nam škodilo.deset je napisao/la:Argument mi je najveće oružje.Pogledajte statistiku igrača koje su vam doveli.Moje su želje da i Željo i svi naši klubovi što dalje doguraju,ali kad vidim šta menadžeri rade (a moj sin je nekad bio njihova žrtva ),onda se bojim da će i dalje naš fudbal zauzimati posljednje mjesto u svjetskoj ligi.Puno toga znam o fudbalu,a ovo što nam korupcija vlada klubovima, ja mislim nema nigdje u svijetu.Pred nama je pa se nekad čujemo.Sretno!
za naše uslove, nisi u pravu. iako sam gotivio lazara, siguran sam da će adilović biti puno bolji. kvesić je '90 godište, igrao je za mladu repku i žilinu, za nas će biti i pojačanje odmah i potencijal za daljnju prodaju.deset je napisao/la:Samo Smajić je pojačanje ,a ovi drugi samo tuđi otpad i menadžerska linija.
- AzuR SlasH
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Obavezno prosirite!!
Obavezno prosirite!!
ja danas u Merkatoru nema graha, u DP nema graha, u Konzum nema grada...pa reko sta je ovo? Kazu ovi Vidoviti Manijaci sve pokupovali jer su saznali raspored PL i da razbace grah da vide koliko ce se bodova osvojiti:sasatm87 je napisao/la:Hamo je napisao/la:Zna se raspored utakmica i krenule su mamine kašike letjeti po kuhinji.Vidoviti Manijaci već upisuju koliko bodova osvajamo na polusezoni,nemojte da vas digitron zaje*e ako je onaj solarni.Ovih dana pravo oblačno(zamisli jada ti u pola računanja i nestane energije u digitronu a vani veeeeeliki oblak prekrio sunce koje bi ga eventualno napunilo).

Ima zadnja opcija uz jutarnju kafu gledati u fildžan neće li on štagoda reči.

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Kako kazu da mu je napukla kost tako da se njegov povratak ocekuje za dvadesetak dana ali na njegovu poziciju uljece smajke

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Na kraju mi sklopismo jako dobru ekipu,i predstoje nam lijepi dani.Jedina stvar koja mene brine je golman,nekako nemam povjerenja u Karica.Ne znam mogli smo onog Bandovica dovest ,ali eto valjda nece biti problema sa Karicem.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Eh sada , idemo naglabati koji bi nam golman odgovarao i da li svakome od nas pojedinacno valjaju igraci koji su dosli ! Usput jos mozemo da probamo sloziti taktiku protiv Sherifa i neke stvari na koje cemo Amaru i strucnom stabu posebno skrenuti paznju !
Koliko ce gledalaca da bude nije ni bitno jer ako Amar odradi sve kako smo mu rekli pobjedjuemo 1000 % !

Koliko ce gledalaca da bude nije ni bitno jer ako Amar odradi sve kako smo mu rekli pobjedjuemo 1000 % !

Željezničar za život cijeli !
1. kolo: Široki Brijeg - Željezničar
2. kolo: Željezničar - Rudar (P)
3. kolo: Travnik - Željezničar
4. kolo: Željezničar - Zrinjski
5. kolo: Olimpic - Željezničar
6. kolo: Čelik - Željezničar
7. kolo: Željezničar - Zvijezda
8. kolo: Borac - Željezničar
9. kolo: Željezničar - Sloboda
10. kolo: GOŠK - Željezničar
11. kolo: Željezničar - Velež
12. kolo: Slavija - Željezničar
13. kolo: Željezničar - Sarajevo
14. kolo: Kozara - Željezničar
15. kolo: Željezničar - Leotar
Nije loše.
2. kolo: Željezničar - Rudar (P)
3. kolo: Travnik - Željezničar
4. kolo: Željezničar - Zrinjski
5. kolo: Olimpic - Željezničar
6. kolo: Čelik - Željezničar
7. kolo: Željezničar - Zvijezda
8. kolo: Borac - Željezničar
9. kolo: Željezničar - Sloboda
10. kolo: GOŠK - Željezničar
11. kolo: Željezničar - Velež
12. kolo: Slavija - Željezničar
13. kolo: Željezničar - Sarajevo
14. kolo: Kozara - Željezničar
15. kolo: Željezničar - Leotar
Nije loše.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Pa u cemu je problem ,ako neko iznese misljenje,da ekipa izgleda dobro,samo mozda golman nije kvalitetan dovoljno.To je moje misljenje,moj stav.Hoce li koga dovesti,ili nece,kako ce Amar igrati,to uopste nije bitno.Nisam uopste nezadovoljan radom,samo kao navijacu mi licno Karic ne ulijeva samopuzdanje.rusina_jr je napisao/la:Eh sada , idemo naglabati koji bi nam golman odgovarao i da li svakome od nas pojedinacno valjaju igraci koji su dosli ! Usput jos mozemo da probamo sloziti taktiku protiv Sherifa i neke stvari na koje cemo Amaru i strucnom stabu posebno skrenuti paznju !
![]()
VOLIM TE ZELJO
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, ritam21, Rule_hz, Vanja8, zeljovolimte i 60 gostiju.