legenda reala je napisao/la:Efendija haj produži ,ovdje nije Islamska Zajednica![]()
vidiš, rek'o sam ja..ne bi legenda nikad ovako na Rijaset udario
Moderator/ica: insider
legenda reala je napisao/la:Efendija haj produži ,ovdje nije Islamska Zajednica![]()
Ne bi me iznenadilo,jedino je alfa non stop tu bio,sta god napises on se javi,a sad je tu ulogu preuzeo ponos Gorazdahodža je napisao/la:
alfaroquamimindahfuahf je hakirao legendin profil![]()
Konačno fkt si svima dosadiolegenda reala je napisao/la:Eto bilo mi je drago što smo se družili ovu godinu ,dana ,zbog učestalih provokacija i udara na moje ime ,povlačim se sa foruma![]()
Tebe jedino drina moze povuci do Ustipracelegenda reala je napisao/la:Eto bilo mi je drago što smo se družili ovu godinu ,dana ,zbog učestalih provokacija i udara na moje ime ,povlačim se sa foruma![]()
Amin !legenda reala je napisao/la:Eto bilo mi je drago što smo se družili ovu godinu ,dana ,zbog učestalih provokacija i udara na moje ime ,povlačim se sa foruma![]()
Ne ide ti to tako lako kak' misliš.Boateng_27 je napisao/la:Napravit novu
Ovaj isto ko Rasid nije cuo za spacekelner je napisao/la:http://www.facebook.com/tahir.redzepi
Udjite molim vas ovom liku u profil i procitajte NJEGOVE komentare navlastitim fotkama,ja sam se valjao po podu od smijeha,jos nmgu sebi doc![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.