Zike_HzSa je napisao/la:Imaju dva Hanzela u ekipi , Hanzel Ľuboš i Hanzel Tomáš koji je od njih dvojice , igra bocnog ili stopera .... a dobio je crveni , nadam se da je taj sto igra za repku
U pitanju je ovaj Lubos Hanzel...nadam se da je to taj...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zike_HzSa je napisao/la:Imaju dva Hanzela u ekipi , Hanzel Ľuboš i Hanzel Tomáš koji je od njih dvojice , igra bocnog ili stopera .... a dobio je crveni , nadam se da je taj sto igra za repku
Mirza_Hordas je napisao/la:
evo jedan okršaj
miky_hz je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:
evo jedan okršaj
Ne kopiraj mi postove sa fksinfa![]()
**** njih na tribini im je bruka sabana,a ko fight ekipa su dobri
A ukakvoj to ligi igra Dinamo?-nije to bas tolika razlika da oni prodaju igrace za milione a mi ne mozemo ni za 900 000The Game je napisao/la:Ma nije Handzic biser,al kazem da se odugovlacilo i da se moglo uzeti vise para da ga se ranije prodalo. Al opet nisu prodani ni za male pare kad gledas u kakvoj su ligi igrali. Ne mozes ocekivati da Sarajevo sad u ovoj situaciji prodaje igrace ko Dinamo, za milione, a sad su im trebale pare da barem malo isplate igrace da bi u kad sezona pocne mogli trazit od njih da igraju kako treba. Jer ko ce ti igrati kad znas da neces dobiti platu, ja prvi nit bi se zalagao ni nikoji klinac
Nije u ligi ali jeste u ljudima koji su u klubovimaadnan24 je napisao/la:A ukakvoj to ligi igra Dinamo?-nije to bas tolika razlika da oni prodaju igrace za milione a mi ne mozemo ni za 900 000The Game je napisao/la:Ma nije Handzic biser,al kazem da se odugovlacilo i da se moglo uzeti vise para da ga se ranije prodalo. Al opet nisu prodani ni za male pare kad gledas u kakvoj su ligi igrali. Ne mozes ocekivati da Sarajevo sad u ovoj situaciji prodaje igrace ko Dinamo, za milione, a sad su im trebale pare da barem malo isplate igrace da bi u kad sezona pocne mogli trazit od njih da igraju kako treba. Jer ko ce ti igrati kad znas da neces dobiti platu, ja prvi nit bi se zalagao ni nikoji klinac
The Game je napisao/la:Upravo to, razlika je u ljudima jer dinamo proda igraca za velike pare pa kad mamic ukrade to se ne osjeti previse,al Merdanovic hem proda jeftino i jos uzme pola od toga
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, Dave, Jadnimi, JavierBosnia, Lavcina, Sinfoc1986, TETRAPAK, THEC, Vanja8 i 95 gostiju.