FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 06 jul 2011, 12:48

Kojasevica sam maloprije vidio, isao po nalaze..vadio krv i jos neke pretrage..reko sta ti je blan..kaze nemam pojma znacu danas...al bogami nesto mi nije dobar...kaze mi tako...cisto sumnjam da ce biti spreman i za revans...daj boze

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 06 jul 2011, 12:52

nidi je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Znali se koliko je istina da Lede odlazi??
Navodno neće da pristane na uslove koje mu nudi klub. E to bi bila zestoka zajebancija ako 8 dana pred orebro ostanemo bez desnog( iskusnog) beka!!
Nadam se da ovo nije istina al et, sve je moguće!!
neće ni torlak,nude mu duplo manje od želje
Ne brini se, svi su(ce) pristati, osim Muharemovica. Torlak ide u Medjugorje. ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 jul 2011, 12:53

Posto @ nidi sve zna neka nam kaže koliko fcs nudi torlaku pa će mo mi to pomnoziti sa 2 i vidjeti koliko mu to fk pruga nudi !!
Samo polako @ nidi da se ne provalis sa ciframa

ZLi

Post Postao/la ZLi » 06 jul 2011, 12:54

Lede odletio za Iran a Torlak jos se nista nezna..OREBRO-SARAJEVO 0-2 !!!
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 jul 2011, 12:56

A ja se tamam ponadao da se u Sarajevu sprema nesto veliko,na kraju nit su dovedena vrhunska pojacanja,nit se Skoro vratio a izgleda ni najbolji igraci se ne mogu zadrzati :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 jul 2011, 12:59

Dylan Dog je napisao/la:A ja se tamam ponadao da se u Sarajevu sprema nesto veliko,na kraju nit su dovedena vrhunska pojacanja,nit se Skoro vratio a izgleda ni najbolji igraci se ne mogu zadrzati :roll:
sto bi rekli sranje u Ruandi

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 06 jul 2011, 13:13

ado-hz je napisao/la:Kojasevica sam maloprije vidio, isao po nalaze..vadio krv i jos neke pretrage..reko sta ti je blan..kaze nemam pojma znacu danas...al bogami nesto mi nije dobar...kaze mi tako...cisto sumnjam da ce biti spreman i za revans...daj boze
Ja prije par dana napisah info da sam cuo da ima problema,eto cini se da su ozbiljni :roll:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 06 jul 2011, 13:15

Vi ste sampioni u dizanju euforije,dupla ovo ono........a ne micete se s mjesta.Volio bi da smo i mi takvi u euforiji :mrgreen: :mrgreen:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 jul 2011, 13:16

damirfile je napisao/la:Vi ste sampioni u dizanju euforije,dupla ovo ono........a ne micete se s mjesta.Volio bi da smo i mi takvi u euforiji :mrgreen: :mrgreen:
Nismo ni mi ništa bolji :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 jul 2011, 13:18

BegAx je napisao/la:
nidi je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Znali se koliko je istina da Lede odlazi??
Navodno neće da pristane na uslove koje mu nudi klub. E to bi bila zestoka zajebancija ako 8 dana pred orebro ostanemo bez desnog( iskusnog) beka!!
Nadam se da ovo nije istina al et, sve je moguće!!
neće ni torlak,nude mu duplo manje od želje
Ne brini se, svi su(ce) pristati, osim Muharemovica. Torlak ide u Medjugorje. ;)
torlaku će se prije ukazati gospa u međugorju nego dug od prošle sezone :D

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 06 jul 2011, 13:21

damirfile je napisao/la:Vi ste sampioni u dizanju euforije,dupla ovo ono........a ne micete se s mjesta.
hajd, makar završimo na mjestu koje je ispred vas na tabeli 8-)

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 06 jul 2011, 13:26

pacovi_tu_ima je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Vi ste sampioni u dizanju euforije,dupla ovo ono........a ne micete se s mjesta.
:lol: :lol: :lol: :lol:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 jul 2011, 13:28

pacovi_tu_ima je napisao/la:
nekome trofeji, nekome opanci. :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 jul 2011, 13:29

Sto se ovo @ nidi ne javi sa tacnim info koliko je nk pruga nudila torlaku??
Ništa ne brinite , skoro će sigurno biti novi član fcs, neće igrati protiv sveda ali sigurno hoće u našem prvenstvu.. I naravno strumpfovima zabiti i na sugavici i kosevu. Potpisace za FCS 100% vidjecete.
Torlak koliko čujem ;istina neprovjereno ide u medjugorje a lede je ckapi samo takva ... Sve nas je zavlacio malo sa povredom a onda nož u ledja i na površinu isplivase pravi razlozi njegovog odbijanja novog ugovora sa klubom. Aferim Lede ..Iran je pravo mjesto da nastavis karijeru...još jednom, Svaka čast na tvom hinjaluku

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 jul 2011, 13:37

Torlak nece nigdje za razliku od Ledeta koji je paksu ispao. Trazio je vecu platu koja ce biti konstantna bez obzira na rezultate. vidio da su ljudi poceli raditi,redovne djele plate i sad bi on vise... Dobar igrac jeste a da je u formi nije vala, jos je i povrjedjen.
Nek nam dovedu Skoru i Vidovica te desnog beka(samo nek je bolji od Comora). Comora u sredinu, brzi i jaci je od Kene a ni u znanju sa loptom ne kaska puno. Vucinu na desno krilo,Hadziju,Hareta a kasnje Pehlu na ljevo. Pixija iza napadaca....Uz dolazak ovih gore bi imali solidnu ekipu sa slabim bekovima.
p.s. sta je sa pixijem ??

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 jul 2011, 13:38

FCS-FCS je napisao/la:Sto se ovo @ nidi ne javi sa tacnim info koliko je nk pruga nudila torlaku??
Ništa ne brinite , skoro će sigurno biti novi član fcs, neće igrati protiv sveda ali sigurno hoće u našem prvenstvu.. I naravno strumpfovima zabiti i na sugavici i kosevu. Potpisace za FCS 100% vidjecete.
Torlak koliko čujem ;istina neprovjereno ide u medjugorje a lede je ckapi samo takva ... Sve nas je zavlacio malo sa povredom a onda nož u ledja i na površinu isplivase pravi razlozi njegovog odbijanja novog ugovora sa klubom. Aferim Lede ..Iran je pravo mjesto da nastavis karijeru...još jednom, Svaka čast na tvom hinjaluku
alen škoro po 12 put welcome in sarajevo
hocel bit i torlak ckapi, ako ne potpise novi ugovor ?
Za zivot cijeli!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 jul 2011, 13:40

joj ljudi pa sta rade ovaj recepagic i ovaj rizvanovic bio sam veliki optimista kad su uspjeli izac na kraj sa onim hijenama ali posije ovih saga oko produzenja ugovora pda mi optimizam jos nijedno pojacanje nisu doveli kako treba
Samo Sarajevo

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 jul 2011, 13:43

[quote="FCS-FCS"]Sto se ovo @ nidi ne javi sa tacnim info koliko je nk pruga nudila torlaku??
Torlak koliko čujem ;istina neprovjereno ide u medjugorje a lede je ckapi samo takva ... Sve nas je zavlacio malo sa povredom a onda nož u ledja i na površinu isplivase pravi razlozi njegovog odbijanja novog ugovora sa klubom. Aferim Lede ..Iran je pravo mjesto da nastavis karijeru...još jednom, Svaka čast na tvom hinjaluku[/quote
neznam tačno cifre ali je torlak pričao da su mu nudili duplo bolje uslove od sarajeva ,možda je pričao da sebi nabije cijenu nemam pojma,lede je baš šupak neće da igra đžaba :?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 jul 2011, 13:51

kanarinac je napisao/la:joj ljudi pa sta rade ovaj recepagic i ovaj rizvanovic bio sam veliki optimista kad su uspjeli izac na kraj sa onim hijenama ali posije ovih saga oko produzenja ugovora pda mi optimizam jos nijedno pojacanje nisu doveli kako treba
Pa idolu jedan isplatili su Vucini i Pixiju 30 hiljada. Nadali su se da ce Torlak,Lede i HAdzija imati vise razumjevanja jer su ipak kod nas mnogo duze i znaju situaciju. Nece jedan Vucina cekat pare po godine, boli njega za Sarajevo...
Lede je izradio i njemu nek je na dusu...
Nema se para, valja isplatiti 2 plate(redovne) preko ljeta a nemas prihoda....
Ne trebaju nam pojacanja sem Skore i Vidovica. Prvi ce doci za obicnu platu i nece traziti nista na ruke. Ni drugi ne trazi previse 10000% sam siguran. Beli nije los na ljevom beku, ako ostatak funkcionise nije on problem. Comora istrpit na desnom i to je to. Momak je fizicki najjaci u ligi, masina a i znao je odigrati dobre tekme na desnom beku (Banja Luka) ...
Bitno je da ljudi rade da pokusavaju a ne da sjede i cekaju da im se stvari same posloze... Svaku platu su dali odkako su tu, UNFKS ih podrzava i na nama je da uradimo isto

@nidi lede nece da igra za manju platu uz mogucnost premija za dobre rezultate i odigrane tekme. Ako bi odigrao 25 tekmi u godini na kraju bi se to svelo na istu platu ali jok zna i on da je povrjedjen i da ga mozda Plisek nece uvrstiti u svakoj tekmi u prvu i onda nema para kolko se nadao. Nemoj pricati kad ne znas vec samo trolujes i provociras.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 jul 2011, 14:02

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Sto se ovo @ nidi ne javi sa tacnim info koliko je nk pruga nudila torlaku??
alen škoro po 12 put welcome in sarajevo
hocel bit i torlak ckapi, ako ne potpise novi ugovor ?
Skoro može doći i otići 1222 puta jer on TO MOZE...pogotovo sto voli lesiti vaginice i redovno zabija. A za Torlaka te moram razocarati...dream on

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dave, keli, mosarajvosa83, TETRAPAK, ubipara i 43 gosta.