HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

el-fighter
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la el-fighter » 09 jul 2009, 00:13

Oko ove pretplate imate puno pravo. Kao da nekoga u Bosni zanima tekma play-offa za ulazak u Prvu englesku ligu između Shefilda i nekog desetog kluba, a sigurno je da im je to i skuplje, a utakmice naših klubova su veoma gledane, a iprava na njih su puno jeftinija. ( sorry za offtopic )

Zrinjski je ove pripreme za Evropu krunisao pobjedom protiv Želje. Tim je potpuno uigran i igrači Želje su izgledali smiješno naspram igrača Zrinjskog. Oni Ganci su odlični i jedino oni škripe u sastavu. Uigraće se to do prve utakmice i Zrinjiski može proći u naredni krug kvalifikacija za Ligu prvaka. Samo naprijed momci i da nas što bolje predstavite u Evropi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 09 jul 2009, 01:33

Ovo za TV pretplate je potpuno neozbiljna politika,nezrela državnih TV kuća,znači kada nitko nebi plaćao pretplatu,onda bi komotno mogli zaposlit kineze i njemce i njihov program prenosit.

Jednostavno,domaći program se mora promovirat i to je cilj svake državne televizije u svijetu,osim izgleda kod nas.
Ako se misle "svetit" onima koji ne plaćaju pretplatu,za to ima i puno inteligentnijih riješenja nego ovako.
Ali šta pričat o televiziji čije vodstvo na upit " Zbog čega se ne prenosi domaći sport ?" odgovara " Pa tko bi to uopće gledo!"
Takav način razmišljanja u civiliziranom svijetu ne postoji.

Nakon ovoga čitavom vodstvu bi bilo najpametnije da izvrši kolektivno samoubojsto.

A sada malo o Zrinjskom

Čini se da su Ganci potpisali ( neprovijereno,mahalska!)
A koliko se zna,oni su pristali na ugovor od 2 godine,iako je naša uprava tražila 4 g.Jednostavno da je naša liga na takvom glasu da nitko u njoj ne želi ostajat duže vrijeme,ovom im je bio proboj na eu tlo i sada će samo tražiti priliku da odu vani.
Što se tiče europe,mislim da ne možemo nadati da će Ganci zaigrat.Rok za prijavu igrača je do petka,a kako naša uprava mora poslati papire u naš savez,pa dok oni iskontroliraju to i tek onda se šalje Uefi,onda je jasno da će se prijava igrača sastavljati i zaključiti prije petka.

Međutim ova ekipa i bez Ganaca ima kvalitet i uigranost,samo se bojim da to ne bude lažna slika,jer onaj sinoćnji Željo je bio skroz neadekvatan protivnik i naši momci su ostvarili sve što su zamislili na terenu.Svima je jasno da nam Slovan neće dopustiti da igramo našu igru.

Al opet,samopouzdanje i atmosfera u svaličionici se digla,tako da se ne bojim.Imamo igrače koji je ostaviti srce na terenu,i navijače koji će ostavit grla na tribini.A ruku na srce treba priznati i da je Slovan **** od ekipe,baš kao i mi,bar u europskim standardima.I da je i njih vrlo lako proć.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 09 jul 2009, 17:16

A jbg za Gance bili bi nam od velike pomoci,barem s klupe da uđu zadnih 30 ak minuta ako vec nisu uigrani jer momci mogu trcat po terenu ko tigrovi :D
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 09 jul 2009, 17:36

Nemoj pisati gluposti... Izbrišite mu ovo šta je napisao,a zatim i ovo moje...Ako će svi šutjeti na ovakve gluposti ja neću...

Moderator:Na tu se temu došlo jer je u tom trenutku imala veze sa Zrinjskim odnosno državnom televizijom.Forumaši su to riješili između sebe,te moderacija i administracija nije morala reagovati.
Imate milion političkih foruma,a vi ste našli jedan sportski da o tome raspravljate.
A ti ako nećeš šutit,onda se nećeš dugo ni zadržati na ovom forumu.

Ima bolan i drugih foruma... ;)
Zadnja izmjena: bayer 04, dana/u 09 jul 2009, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 09 jul 2009, 17:36

Ganci i službeno prijavljeni za Europu 8-)
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 09 jul 2009, 18:05

maistor_mo je napisao/la:Ganci i službeno prijavljeni za Europu 8-)
Jedan od ove dvojice Ganaca je igrao za Chelsea FC ( doduse iz Gane ),pa eto kako se vremena mjenjaju.
Igrači iz Chelsea prelaze u Zrinjski :D

Moram odat priznanje upravi koja je u rekordnom roku prikupila dokumentaciju,jer se stvarno nitko nije nadao,zapravo teoretski skoro nije bilo moguće da se Ganci prijave do petka,ali evo uspijeli su i svaka čast na tome.
Dragičević i Hadžić nam u ovom trenutku nisu potrebni,al bilo bi dobro da i oni potpišu,jer od viška glava ne boli,a sigurno su kvalitetni igrači,a na ovom zadnjem bi se mogla i neka para zaradit.

Daj Slovake da se igramooooooo!

el zrinja
Kontakt:

Post Postao/la el zrinja » 09 jul 2009, 18:36

gori sve...
jedno pitanje kako to da široki kreće od 1.pretkolo,a sarajevo i slavija od 2. stvarno nemam pojma ???

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 09 jul 2009, 18:52

Zbog pozicije na tablici,3 kluba idu u kup uefa odnosno europsku ligu,a najlošije plasirani klub na tablici počinje od 1. pretkola.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 09 jul 2009, 19:02

el zrinja je napisao/la:gori sve...
jedno pitanje kako to da široki kreće od 1.pretkolo,a sarajevo i slavija od 2. stvarno nemam pojma ???

SIROKI NIJE TREBA NI DA IGRA U EVROPI NEK BUDU ZAHVALNI STO UOPSTE IGRAJU

a ovo za TV je potpuna sramota

isto kao prije 2 godine nisu htjeli da prenose 1 i 2 pretkolo lige prvaka i hajat uzeo prava, a kad je sarajevo doslo do dinama iz kijeva onda su im oteli prava sramota
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 09 jul 2009, 23:38

irfan41 je napisao/la:
el zrinja je napisao/la:gori sve...

SIROKI NIJE TREBA NI DA IGRA U EVROPI NEK BUDU ZAHVALNI STO UOPSTE IGRAJU

a ovo za TV je potpuna sramota

isto kao prije 2 godine nisu htjeli da prenose 1 i 2 pretkolo lige prvaka i hajat uzeo prava, a kad je sarajevo doslo do dinama iz kijeva onda su im oteli prava sramota
Pa niste im (mislim na upravu) trebali prodati prava nego ih prodati Hayatu! Hebo ti televiziju koja prenosi domaće klibove samo kad se zna 90% da će izgubiti tj. protiv velikih klubova.
Ja se nadam ako slučajno prođemo Slovana da naši neće pustiti BHT ili FTV da prenose. Ako hoće, onda neka rade u paketu da i Zrinjski ima malo koristi od toga, znači sve ili ništa!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 jul 2009, 23:53

Iznenadjen sam zaista da ste ih uspjeli registrirati vec, svaka cast i sretno protiv Slovana. :)
...Život za Široki...

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 10 jul 2009, 09:06

Pohvale ovaj put za upravu!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 jul 2009, 09:37

Sretno vam,ako prođete vidimo se na Pecari... 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 10 jul 2009, 12:09

Radio emisija Zrinjski info sutra nastavlja svoje emitiranje i u 13 izdanju imat ćete priliku čuti kako se HŠK Zrinjski priprema za utakmicu drugog pretkola Lige prvaka sa Slovanom iz Bratislave. Ekipa radio emisije bila je na utakmicama Plemića u Posušju i Mostaru, kao i na današnjem treningu.

Za Zrinjski info govore Igor Musa, Krešimir Kordić, Dragan Jović, Dragan Perić, Marin Aničić, Danijel Stojanović, Mario Ivanković i Bobby Prince. U sutrašnjoj emisiji čut ćete i premieru nove pjesme Zrinjskog koju izvodi Maka Golemac. Sve ono o čemu drugi šute sutra ćete čuti na valovima radija Herceg Bosne, stoga u 20 sati i 15 minuta budite uz svoje radio prijemnike na frenkvecijma našeg radija Herceg Bosne.

Zrinjski.info

Psychosocial.
Kontakt:

Post Postao/la Psychosocial. » 10 jul 2009, 13:18

ima li igdje skinut pjesmu ovu ???? slušao sam je na radiu sinoć... prejaka stvar... baš čudoo.. tražim cijelo jutro po netu nemogu nać :)

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 10 jul 2009, 14:33

Psychosocial. je napisao/la:ima li igdje skinut pjesmu ovu ???? slušao sam je na radiu sinoć... prejaka stvar... baš čudoo.. tražim cijelo jutro po netu nemogu nać :)
http://www.forum.zrinjski.info/pjesme/zrinjski.mp3 ;)
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

Psychosocial.
Kontakt:

Post Postao/la Psychosocial. » 10 jul 2009, 15:47

hvala kralju ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jul 2009, 17:11

Ama ja kolko znam da je BHT Zrinjskom davao pare htijeli su da prenose utakmice,sad sto u Zrinjskom nisu htijeli da prihvate te uslove,nego su htijeli nesto vise...nije do televizije nego do kluba,tako da je glupo govoriti BHT nece da prenosi Zrinjski ili Siroki,svim klubovima se nudila suradnja sad sto klubovi nisu htijeli da za te pare koje su im se davale dozvole da se snima to je vec njihov problem zar ne ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 10 jul 2009, 17:19

miky_hz je napisao/la:Ama ja kolko znam da je BHT Zrinjskom davao pare htijeli su da prenose utakmice,sad sto u Zrinjskom nisu htijeli da prihvate te uslove,nego su htijeli nesto vise...nije do televizije nego do kluba,tako da je glupo govoriti BHT nece da prenosi Zrinjski ili Siroki,svim klubovima se nudila suradnja sad sto klubovi nisu htijeli da za te pare koje su im se davale dozvole da se snima to je vec njihov problem zar ne ;)
I ne treba pristat za sicu dati TV prijenos ipak je to Liga prvaka a ne Premier Liga.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jul 2009, 17:22

Komunikacija je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ama ja kolko znam da je BHT Zrinjskom davao pare htijeli su da prenose utakmice,sad sto u Zrinjskom nisu htijeli da prihvate te uslove,nego su htijeli nesto vise...nije do televizije nego do kluba,tako da je glupo govoriti BHT nece da prenosi Zrinjski ili Siroki,svim klubovima se nudila suradnja sad sto klubovi nisu htijeli da za te pare koje su im se davale dozvole da se snima to je vec njihov problem zar ne ;)
I ne treba pristat za sicu dati TV prijenos ipak je to Liga prvaka a ne Premier Liga.
Jbg ja citam da su im ponudili maximalne uvijete,al hajd nije ni bitno,ionako nista od toga ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.