AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Warrick
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Warrick » 05 jul 2011, 23:52

Usvojeno je pravilo o 2 non eu igraca,sjajna vijest sjajna vijest!!!!Eh hajmo sad Ćelavi klošaru redom to sve pohapsi i daj im Milanove dresove i prestani se praviti lud fol on vezze nema ni ocemu i mi necemo nikoga hahahahahaahhahaha Daj Gansa i Mareka!!!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jul 2011, 00:06

Piše: E. Škorić
Utorak, 05.07.11. 23:56.

Ricardo Jose Araujo Ferreira, mladi portugalski defanzivac, napustio je Porto i karijeru nastavlja u italijanskom prvaku Milanu.
Ferreira nikada nije nastupao za seniorski tim Porta, ali se razvio u kvalitetnog igrača u mlađim selekcijama.

U Milan dolazi bez odštete, a trener Massimiliano Allegri će odlučiti hoće li ga zadržati u momčadi za narednu sezonu ili će ga, pak, poslati na posudbu kako bi skupio dodatnog iskustva.

Nakon Philippea Mexesa, Tayea Taiwa i Stephana El Shaarawyja, Ferreira je četvrto pojačanje Rossonera u odbra :)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jul 2011, 11:15

Milan ce na Audi CUP-u pokusati sve dogovoriti sa Bayernom oko prelaska Bastiana Schweinsteigera u redove talijanskog prvaka, i sam igrac zeli taj transfer te je s tim posao olaksan a njemacki mediji su objavili da je Milan vec kontaktirao glavne ljude bavarskog diva
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 06 jul 2011, 12:25

Mauro Suma napisao knjigu Zlatanu Ibrahimovicu. Piše se o njegovoj biografiji i anegdotama iz zivota. Knjiga je izasla jutros na traziste.

To ovaj majstor i zaslužuje ! 8-)

http://translate.googleusercontent.com/ ... 5Gqs8joQ9w

slika
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 jul 2011, 13:10

meho-medo je napisao/la:Milan ce na Audi CUP-u pokusati sve dogovoriti sa Bayernom oko prelaska Bastiana Schweinsteigera u redove talijanskog prvaka, i sam igrac zeli taj transfer te je s tim posao olaksan a njemacki mediji su objavili da je Milan vec kontaktirao glavne ljude bavarskog diva

grozno ja njega nebih volio nikako vidjeti u Milanu i cisto sumnjam, pa lik je jednostavno PRESPOR..

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 06 jul 2011, 13:52

meskalin je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Milan ce na Audi CUP-u pokusati sve dogovoriti sa Bayernom oko prelaska Bastiana Schweinsteigera u redove talijanskog prvaka, i sam igrac zeli taj transfer te je s tim posao olaksan a njemacki mediji su objavili da je Milan vec kontaktirao glavne ljude bavarskog diva

grozno ja njega nebih volio nikako vidjeti u Milanu i cisto sumnjam, pa lik je jednostavno PRESPOR..
I ja se nadam da od toga nece biti ništa, nije neki igrač a ima ogromnu platu. Dobili smo to drugo non-EU mjesto taman za Gansa i dovedemo još jednog veznog kao što je Montolivo i to bi bilo to.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jul 2011, 16:00

Passarella dosao u Italiju da proda Lamelu
Predsjednik argentinskog fudbalskog velikana River Plate,Daniel Passarella,ovih dana ce boraviti u Italiji kako bi sa predstavnicima nekoliko klubova razgovarao o transferu 19-godisnjeg Erica Lamele.River Plata je nedavno prvi put u svojoj 110 godina dugoj istoriji ispala iz prve lige Argentine,a dug kluba narastao je do 30 miliona eura sto je Passarellu i njegove saradnike navelo da prodaju svoje najvece talente medju kojima se nalazi i Lamela.Interes za ovog fudbalera za sada su pokazali Milan,Roma i Napoli,ali cini se da je Milan u blagoj prednosti zbog vec duzeg kontakta sa celnicima kluba iz Buenos Airesa.
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 06 jul 2011, 21:01

Izgleda da smo veoma blizu Seydou Keiti iz Barcelone ii Guess What ?? neće doći džaba jer ima ugovor do 2014 :roll: ... Prema transfermarktu cijena mu 14 milki :roll:

Bolje trampit Cassana za Montoliva ...

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jul 2011, 22:17

Boateng_27 je napisao/la:Izgleda da smo veoma blizu Seydou Keiti iz Barcelone ii Guess What ?? neće doći džaba jer ima ugovor do 2014 :roll: ... Prema transfermarktu cijena mu 14 milki :roll:

Bolje trampit Cassana za Montoliva ...
ma neznam nebi volio da dodju ni montolivo a ni keita najbolje bi bilo dovesti gansa i hamsika a posto nasri ode u city a lamela u romu ali sada procita na jednoj fb stranici da je mister x bale ili svajnstajger dobro bi bilo kada bismo mogli kupiti balea i hamsika ili balea i gansa
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 07 jul 2011, 10:27

Hamšik nam 100% dolazi, doći će za pare ...

Vec smo prenatrpani u napadu tj. " polušpicevima " (Pato,Cassano,Robinho,Seedorf) zar nebi bilo bolje trampiti Cassana koji nije nista pokazao za Montoliva koji je mlađi i igra zadnjeg veznog gdje ce nam sljedece godine trebati jedan jer Ambrosini i Gattuso odlaze ... Montolivo je Talijan i igra u prvoj postavi ITA repke ...

Valjalo bi dovesti onog ŠPICA, Koreanca Parko Choo-Younga koji pokazuje da zna da igra ...

Ganso nece da mrda iz Santosa do Januara kao i Neymar ...

Bale i Schweinsteiger su samo snovi, njih treba zaboravit ;)

Danilo bi mozda mogao doći ...

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 07 jul 2011, 10:42

[quote=Boateng_27"]Hamšik nam 100% dolazi, doći će za pare ...

Vec smo prenatrpani u napadu tj. " polušpicevima " (Pato,Cassano,Robinho,Seedorf) zar nebi bilo bolje trampiti Cassana koji nije nista pokazao za Montoliva koji je mlađi i igra zadnjeg veznog gdje ce nam sljedece godine trebati jedan jer Ambrosini i Gattuso odlaze ... Montolivo je Talijan i igra u prvoj postavi ITA repke ...

Valjalo bi dovesti onog ŠPICA, Koreanca Parko Choo-Younga koji pokazuje da zna da igra ...

Ganso nece da mrda iz Santosa do Januara kao i Neymar ...

Bale i Schweinsteiger su samo snovi, njih treba zaboravit ;)

Danilo bi mozda mogao doći ...[/quote=
Hajde svejedno sada hoce li doci hamsik ili montolivo pored njih dvojce ja mislim da nam treba jos jedan plejmeker
znaci dovesti gansa u januaru a sada ili hamsika ili montoliva a za tog napadaca mislim da nam sada nije potreban ali ako ce doci za male pare dobrodosao
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 07 jul 2011, 12:00

Joooj pade mi na pamet da smo prije zime bili zainteresovani za Giovania Dos Santosa ... momak tek ima 21 godinu i gledo sam ga na Gold Cupu za Mexico pa lik čini čuda, podsjeca na Ronaldinha ... bgm bilo bi ga lijepo dovesti, bilo bi steta da onakav talenat propada. Još kakav gol dade u finalu :o
[youtube][/youtube]

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 07 jul 2011, 13:29

Boateng_27 je napisao/la:Joooj pade mi na pamet da smo prije zime bili zainteresovani za Giovania Dos Santosa ... momak tek ima 21 godinu i gledo sam ga na Gold Cupu za Mexico pa lik čini čuda, podsjeca na Ronaldinha ... bgm bilo bi ga lijepo dovesti, bilo bi steta da onakav talenat propada. Još kakav gol dade u finalu :o
[youtube][/youtube]
Znam ja to ali covjek se nije dokazao u barci i u totenhemu jeste da je talenat ali on jedino igra dobro za reprezentaciju a za klub cini se da nenudi mnogo od januara je valjda bio na posudbi u racingu a sadadali ce ga totenhem prodati ja misilim da hoce i ja bi volio da ga dovedemo sjajan talenat i sigurno ga mozemo dobiti za jedno 20 miljki mozda cak jos i manje jer u totenhemu imaju pienar bale lenon tako da tesko moze do prve postave
(İbn Qajjim)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 13:32

Boateng_27 je napisao/la:Joooj pade mi na pamet da smo prije zime bili zainteresovani za Giovania Dos Santosa ... momak tek ima 21 godinu i gledo sam ga na Gold Cupu za Mexico pa lik čini čuda, podsjeca na Ronaldinha ... bgm bilo bi ga lijepo dovesti, bilo bi steta da onakav talenat propada. Još kakav gol dade u finalu :o
[youtube][/youtube]
Ma dobar je on ,samo bio je u BArci ,Totenhamu itd, ,,B og zna u kojem je timu sad ,ja sam prestao davno da ga pratim ,da je bilo kakve koristi mislim da bi se zadrzao u BArci ,,neznam nisam siguran ja sam ga uvijek smatrao za velikog talenta al .....
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 07 jul 2011, 13:40

[/quote]
Znam ja to ali covjek se nije dokazao u barci i u totenhemu jeste da je talenat ali on jedino igra dobro za reprezentaciju a za klub cini se da nenudi mnogo od januara je valjda bio na posudbi u racingu a sadadali ce ga totenhem prodati ja misilim da hoce i ja bi volio da ga dovedemo sjajan talenat i sigurno ga mozemo dobiti za jedno 20 miljki mozda cak jos i manje jer u totenhemu imaju pienar bale lenon tako da tesko moze do prve postave[/quote]

:o kakvih crnih 20 :oops:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 07 jul 2011, 13:49

scudetto je napisao/la:
Znam ja to ali covjek se nije dokazao u barci i u totenhemu jeste da je talenat ali on jedino igra dobro za reprezentaciju a za klub cini se da nenudi mnogo od januara je valjda bio na posudbi u racingu a sadadali ce ga totenhem prodati ja misilim da hoce i ja bi volio da ga dovedemo sjajan talenat i sigurno ga mozemo dobiti za jedno 20 miljki mozda cak jos i manje jer u totenhemu imaju pienar bale lenon tako da tesko moze do prve postave[/quote]

:o kakvih crnih 20 :oops:[/quote]
pa dobro rekao sam mozda i za manje ali za njega treba realno izmedju 10-15 miliona
(İbn Qajjim)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jul 2011, 14:10

Eto ankete, ja mislim da je to Montolivo, bas sam danas nesto citao o interesu Milana, za njega.

Mada je i ova posljednja opcija realna. :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 07 jul 2011, 14:12

sarajlija89 je napisao/la:Eto ankete, ja mislim da je to Montolivo, bas sam danas nesto citao o interesu Milana za njega.

Mada je i ova posljednja opcija realna. :lol:
Samo ti prcaj' :mrgreen:

Montolivo ako bude dolazio, to će biti trampa Cassano-Montolivo ;) a za pare da dođe nema šanse ...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 jul 2011, 14:13

Montolivo, Hamsik, o Boze....

Kakav je onda Mr. "Y" kad su ovo Mr. "X"
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 07 jul 2011, 14:15

Titova-Juga je napisao/la:Montolivo, Hamsik, o Boze....
Gospodine da nećete možda Ronalda ?? ili Messija ?? ili bi ipak možda Iniestu ?? :mrgreen:

Pokrivaj se kolko ti je jorgan dug i širok ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.