ne provociram samo sam realan škoro je tri puta išao iz sarajeva čim nađe bilo kakav klub a muharemović ode da zaradi **** ne kontam.samosarajvo je napisao/la:Pa idolu jedan isplatili su Vucini i Pixiju 30 hiljada. Nadali su se da ce Torlak,Lede i HAdzija imati vise razumjevanja jer su ipak kod nas mnogo duze i znaju situaciju. Nece jedan Vucina cekat pare po godine, boli njega za Sarajevo...kanarinac je napisao/la:joj ljudi pa sta rade ovaj recepagic i ovaj rizvanovic bio sam veliki optimista kad su uspjeli izac na kraj sa onim hijenama ali posije ovih saga oko produzenja ugovora pda mi optimizam jos nijedno pojacanje nisu doveli kako treba
Lede je izradio i njemu nek je na dusu...
Nema se para, valja isplatiti 2 plate(redovne) preko ljeta a nemas prihoda....
Ne trebaju nam pojacanja sem Skore i Vidovica. Prvi ce doci za obicnu platu i nece traziti nista na ruke. Ni drugi ne trazi previse 10000% sam siguran. Beli nije los na ljevom beku, ako ostatak funkcionise nije on problem. Comora istrpit na desnom i to je to. Momak je fizicki najjaci u ligi, masina a i znao je odigrati dobre tekme na desnom beku (Banja Luka) ...
Bitno je da ljudi rade da pokusavaju a ne da sjede i cekaju da im se stvari same posloze... Svaku platu su dali odkako su tu, UNFKS ih podrzava i na nama je da uradimo isto
@nidi lede nece da igra za manju platu uz mogucnost premija za dobre rezultate i odigrane tekme. Ako bi odigrao 25 tekmi u godini na kraju bi se to svelo na istu platu ali jok zna i on da je povrjedjen i da ga mozda Plisek nece uvrstiti u svakoj tekmi u prvu i onda nema para kolko se nadao. Nemoj pricati kad ne znas vec samo trolujes i provociras.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sad si me malo zbunio, jel škoro neki yebač(voli lesiti vaginice i redovno zabija) il igrac tamo nekog meksickog kluba ?FCS-FCS je napisao/la:Skoro može doći i otići 1222 puta jer on TO MOZE...pogotovo sto voli lesiti vaginice i redovno zabija. A za Torlaka te moram razocarati...dream onThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:alen škoro po 12 put welcome in sarajevoFCS-FCS je napisao/la:Sto se ovo @ nidi ne javi sa tacnim info koliko je nk pruga nudila torlaku??
Ništa ne brinite , skoro će sigurno biti novi član fcs, neće igrati protiv sveda ali sigurno hoće u našem prvenstvu.. I naravno strumpfovima zabiti i na sugavici i kosevu. Potpisace za FCS 100% vidjecete.
Torlak koliko čujem ;istina neprovjereno ide u medjugorje a lede je ckapi samo takva ... Sve nas je zavlacio malo sa povredom a onda nož u ledja i na površinu isplivase pravi razlozi njegovog odbijanja novog ugovora sa klubom. Aferim Lede ..Iran je pravo mjesto da nastavis karijeru...još jednom, Svaka čast na tvom hinjaluku
hocel bit i torlak ckapi, ako ne potpise novi ugovor ?
Za zivot cijeli!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Koji idiotizam po ovom forumu. Postovi su vam tragikomicni.
-
- Kontakt:
Za Skoru smo bar dobivali sta para, bio je pod ugovorom nikad nije ovako odugovlacio a Lede ucjenjivao klub do zadnjeg momenta, konta trebam im pristace sigurno. Niko nije veci od klub pa ni on.nidi je napisao/la:ne provociram samo sam realan škoro je tri puta išao iz sarajeva čim nađe bilo kakav klub a muharemović ode da zaradi **** ne kontam.samosarajvo je napisao/la:Pa idolu jedan isplatili su Vucini i Pixiju 30 hiljada. Nadali su se da ce Torlak,Lede i HAdzija imati vise razumjevanja jer su ipak kod nas mnogo duze i znaju situaciju. Nece jedan Vucina cekat pare po godine, boli njega za Sarajevo...kanarinac je napisao/la:joj ljudi pa sta rade ovaj recepagic i ovaj rizvanovic bio sam veliki optimista kad su uspjeli izac na kraj sa onim hijenama ali posije ovih saga oko produzenja ugovora pda mi optimizam jos nijedno pojacanje nisu doveli kako treba
Lede je izradio i njemu nek je na dusu...
Nema se para, valja isplatiti 2 plate(redovne) preko ljeta a nemas prihoda....
Ne trebaju nam pojacanja sem Skore i Vidovica. Prvi ce doci za obicnu platu i nece traziti nista na ruke. Ni drugi ne trazi previse 10000% sam siguran. Beli nije los na ljevom beku, ako ostatak funkcionise nije on problem. Comora istrpit na desnom i to je to. Momak je fizicki najjaci u ligi, masina a i znao je odigrati dobre tekme na desnom beku (Banja Luka) ...
Bitno je da ljudi rade da pokusavaju a ne da sjede i cekaju da im se stvari same posloze... Svaku platu su dali odkako su tu, UNFKS ih podrzava i na nama je da uradimo isto
@nidi lede nece da igra za manju platu uz mogucnost premija za dobre rezultate i odigrane tekme. Ako bi odigrao 25 tekmi u godini na kraju bi se to svelo na istu platu ali jok zna i on da je povrjedjen i da ga mozda Plisek nece uvrstiti u svakoj tekmi u prvu i onda nema para kolko se nadao. Nemoj pricati kad ne znas vec samo trolujes i provociras.
ne branim muharemovića ali mislim da je tu pogriješila uprava sarajeva ,trebao je rizvanović reći momci ovoliko para vam klub može ponuditi imate tri dana da odlučite i ćao.Ovako ni trener ni klub još ne znaju na koga mogu računati 7 dana prije tekme.
- tarikhordas
- Kontakt:
Znaci, nemogu da vjerujem sta nam je lede uradio
Poznav'o sam mu oca i nisam nikad ni sumnjao da bi nam lede nesto vako mogo uraditi. Nadam se iskreno da je ovo samo jos jedna mahalska prica. 

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
šta vam je uradio ,otišao momak da zaradi nešto.Isto ovo vam je uradio maksumić kad je otišao u rumuniju i opet se vratio u svoj voljeni klub.Sječaš li se kad je pola ekipe sarajeva prešlo u đžerzelez,pa ihtijarević ,čenan, pelak,obuća u želju. Nama navijačima bilo kojeg kluba treba da bude jasno da je to njima posao i šta zarade do 30 godine to je to.tarikhordas je napisao/la:Znaci, nemogu da vjerujem sta nam je lede uradioPoznav'o sam mu oca i nisam nikad ni sumnjao da bi nam lede nesto vako mogo uraditi. Nadam se iskreno da je ovo samo jos jedna mahalska prica.
-
- Kontakt:
Evo sad sam procitao na jednom portalu da postoji sansa da Muharemovic predje u FK Prugu
Ija sam to cuo mada nasi nista nepricju o tome sute ali mute-SiviSoko- je napisao/la:Evo sad sam procitao na jednom portalu da postoji sansa da Muharemovic predje u FK Prugu

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
- Kontakt:
Igro je 3 godine u Belgiji, netreba njemu para, ima on za zivota. A jedan Torlak koji igra u Sarajevu od pocetka i koji jedva spaja kraj sa krajem je ostao u Sarajevu a mogao je otici negdje vani ili evo u prugu koja mu je nudila bolje uslove.nidi je napisao/la:šta vam je uradio ,otišao momak da zaradi nešto.Isto ovo vam je uradio maksumić kad je otišao u rumuniju i opet se vratio u svoj voljeni klub.Sječaš li se kad je pola ekipe sarajeva prešlo u đžerzelez,pa ihtijarević ,čenan, pelak,obuća u želju. Nama navijačima bilo kojeg kluba treba da bude jasno da je to njima posao i šta zarade do 30 godine to je to.tarikhordas je napisao/la:Znaci, nemogu da vjerujem sta nam je lede uradioPoznav'o sam mu oca i nisam nikad ni sumnjao da bi nam lede nesto vako mogo uraditi. Nadam se iskreno da je ovo samo jos jedna mahalska prica.
Izgubili smo dvojicu igraca dosad a mozemo ih nadoknaditi jednim igracem, desnim bekom.
Pixi,Pehla,Suljic mogu igrati njegovu poziciju a Hare i Hadzija ljevo krilo. Znaci jednim igracem nadoknadimo dvojicu.
Skoro,Vidovic ,bek i golman i ne treba nam vise nista!!!
sad morate mijenjati formacijusamosarajvo je napisao/la:ekipa za Europe(2 pretkolo protiv Orebra)
------------Dino/Bandovic/Hadzija--------------
Lede--------Torlak-----------Dupovac--------Beli
------------------Keno/Maksa----------------------
Vucina-------------------------------Hadzija/Hare
---------------------Pixi----------------------------
------------Obuca-------------Haskic--------------
za trece pretkolo aBd i PLBIH:
------------Bandovic/pojacanje/Hadzija----------
pojacanje---------Torlak------Dupovac--------Beli
-------------------------Vucina------------------------
Lede----------------------------------------Pehla/Hare
-------------------------Pixi-----------------------------
----------------Skoro---------Obuca-------------------
Boldirani trebaju doci dok se jos ne zna sta je sa Haskicem,Smigalovicem,Begicem,Torlakom,Ledetom,Hadzijom ali sutra ce biti jasnijeAko zelimo vise ne moze nam Dino branit cjelu sezonu, neka ga u Europi ako niko ne dodje ali 30 kola ne moze braniti,grjesi rpecesto.
Sa ovom formacijom za PL ja bi bio zadovoljan, skripio bi nam ljevi bek samo ali eto ne mogu sve pozicije biti extra savrsene, nije Beli los toliko.

-
- Kontakt:
nista strasno...gore sam rekao, Ledeta i Baneta mozemo nadoknadit jednim igracem, i to ne zakrpit nego imati isti kvalitet.nidi je napisao/la:sad morate mijenjati formacijusamosarajvo je napisao/la:ekipa za Europe(2 pretkolo protiv Orebra)
------------Dino/Bandovic/Hadzija--------------
Lede--------Torlak-----------Dupovac--------Beli
------------------Keno/Maksa----------------------
Vucina-------------------------------Hadzija/Hare
---------------------Pixi----------------------------
------------Obuca-------------Haskic--------------
za trece pretkolo aBd i PLBIH:
------------Bandovic/pojacanje/Hadzija----------
pojacanje---------Torlak------Dupovac--------Beli
-------------------------Vucina------------------------
Lede----------------------------------------Pehla/Hare
-------------------------Pixi-----------------------------
----------------Skoro---------Obuca-------------------
Boldirani trebaju doci dok se jos ne zna sta je sa Haskicem,Smigalovicem,Begicem,Torlakom,Ledetom,Hadzijom ali sutra ce biti jasnijeAko zelimo vise ne moze nam Dino branit cjelu sezonu, neka ga u Europi ako niko ne dodje ali 30 kola ne moze braniti,grjesi rpecesto.
Sa ovom formacijom za PL ja bi bio zadovoljan, skripio bi nam ljevi bek samo ali eto ne mogu sve pozicije biti extra savrsene, nije Beli los toliko.
golman - isto kao i gore samo sto se jos spominje i Mujkic iz Slobode ali ni Dino nije los meni,malo sigurnosti,kvaliteta ima.
stoperi i ljevi bek isto.
desni bek - sad je samo on problematican!
Vucina na desno krilo a Maxa/Keno ili Comor zadnjeg veznog
Hadzija,Hare i Pehla kad se oporavi na ljevo krilo
napad isti, pixi iza njih...
jedan igrac je problem
Raja ovo sto je Lede uradio to je bilo na nagovor njegovog menadjera kunem vam se svim neki dan sam ga vidio u drustvu ovog papka od menadjera onaj mesar Muris Mujanović, mesar i nogometni menadžer,sto je pokušao pretući nasu legendu Pasica sjedili u vatri i znao sam da se nesta kuha **** sve svoje nebranim ni Ledea ispo je cmar pravi i razocaran sam u njega nije frajr imo za hljeba sarajevo ga prodalo ba i onaj gol protiv begijanaca u pretkolu,i frajr se vratio pun ko brod Bengu uzo i sad vako sjeba sve,a mesar je zlo sarajeva to sam siguran onaj mrmonja pravi kag ga vidim povracami se prava prigradska seljacina i on nas **** godinama nesta u upravi tamo vamo cvaka samo nista,kad ga nigdje nije mogo odvesti kad nije odigro minute u belgiji cuo papak u sarajevu pare dok je belkic bio i skonto hajmo dole odigraj malo pa opet da se oparimo negjde **** mesnicu svoju
rimaa
de se ba saberi pa napiši malo jasnije post da te možemo skontati
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Čini se da je riješena neizvjesnost kada je u pitanju status stopera Sarajeva. Iskusni Sedin Torlak otputovao je sa ekipom na pripreme u Međugorju, što sugeriše da su pregovori sa ovim igračem uspješno okončani.
Kao sto rekoh prije 3 sata, svi igraci osim Muharemovica ce produziti svoje ugovore i putuju sa ostalima u Medjugorje.
"Torlak je otputovao sa ekipom u Međugorje. Osim Veldina Muharemovića, koji je vani i ima slobodne papire, te Damira Kojaševića koji je na pretragama svi igrači su na raspolaganju treneru Jiržiju Plišeku“, rekao je Edim Hadžialagić
Kao sto rekoh prije 3 sata, svi igraci osim Muharemovica ce produziti svoje ugovore i putuju sa ostalima u Medjugorje.

"Torlak je otputovao sa ekipom u Međugorje. Osim Veldina Muharemovića, koji je vani i ima slobodne papire, te Damira Kojaševića koji je na pretragama svi igrači su na raspolaganju treneru Jiržiju Plišeku“, rekao je Edim Hadžialagić
ma brate iznerviro sam se paravo piso sam ono sto bi se reklo zbrda zdola,ali sve u svemu htio sam reci da sam prije par dana vido ledea i ovog njegovog mesara u vatri sjedili,i siguran sam da su vako nesta i planirali da ode i da ucjenjuje on nesta sarajevo,a isto tako ovaj mesar je napao paju kazu raja umal ga nije prebio na nedavno odrzanoj skupstini i tako da sam bas ovo razocaran u muharemovica kako je mogao vako zavlaciti sve fol povrijedjen vamo tamo a ode sad fol negdje,a moram isto tako reci i da se nahapo para tamo u belgiji tako da nije bas da mu gori odavdje je otisao u bjelom jugi a vratio se u bengi,i on najbolje zna kakva je situacija u klubu a siguran sam da je trazio ovaj njegov "menadjer"-mesar neke nenormalne uslove koje uprava u ovom trenutku nije mogla ispuniti,a ako ode u selju onda nek zavrsi ko pelak to mu ja zelim!!!!!gavran je napisao/la:rimaa
ma brate iznerviro sam se paravo piso sam ono sto bi se reklo zbrda zdola,ali sve u svemu htio sam reci da sam prije par dana vido ledea i ovog njegovog mesara u vatri sjedili,i siguran sam da su vako nesta i planirali da ode i da ucjenjuje on nesta sarajevo,a isto tako ovaj mesar je napao paju kazu raja umal ga nije prebio na nedavno odrzanoj skupstini i tako da sam bas ovo razocaran u muharemovica kako je mogao vako zavlaciti sve fol povrijedjen vamo tamo a ode sad fol negdje,a moram isto tako reci i da se nahapo para tamo u belgiji tako da nije bas da mu gori odavdje je otisao u bjelom jugi a vratio se u bengi,i on najbolje zna kakva je situacija u klubu a siguran sam da je trazio ovaj njegov "menadjer"-mesar neke nenormalne uslove koje uprava u ovom trenutku nije mogla ispuniti,a ako ode u selju onda nek zavrsi ko pelak to mu ja zelim!!!!
sad evo iz udruzenja,isao uplatiti put za split...jos se nezna tacno vrijeme polaska al znace se veceras preko foruma...inace vidjeo sam i skoru na ciglanama sa advokatom i Dzemidzicem i kaze da i dalje rjesava pitanje tih papira ugl sto sam on kaze vec je igrac Sarajeva samo ti papiri kako kaze "prokleti",nikada da stignu...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Neka je Vldin otisao on za mene svakako ne vrijedi vise poslije utakmice u Banja luci, tako da ovo i nije hendikep zaboravio seljacic ko mu je dao sve sto sada ima ... neka se on uhvati mesara i sto dalje od FKS !!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Beli98, Bilosta, bosnas_, edgarallanpoe04, enzo1, Evander, Hajdeee, Haksss, iliyaa8, JavierBosnia, MaroonWhite1946, samoFKS, svabonja, XCustom i 168 gostiju.