I sve da je istina za tu svađu sa Spahićem, pa zar se zbog toga napušta rep.i u drugim rep.se igraci svađaju, pa ne napuštaju rep.npr.Podolski ošamari kapitena Balaka pred nekoliko miliona gledalaca, pa niko ljut. Ono njegovo bacanje dresa kada je zamjenjen, ma daj...mirzza je napisao/la:Kralju, nemoj opet sa glupostima, dosta je takvih fakat. Procitaj temu od pocetka i onda tek nesto reci. Toliko je dobrih postova za Hasana napisano i toliko puta ispricana prica da mi se vise gadi pricati opet Bahinim pulenima.molotovljev je napisao/la:Zasto se oprostio od drzavnog grba? Povreda? Suspenzija? Pozivan je?Virtu4l je napisao/la:Samo argumenti, u protivnom ispadaš smiješan.
Jednostavno je rekao NE.Dres reprezentacije BiH,NE,NE i NE.
Ako neko zna neke druge razloge neka kaze,tj.napise.
Ja imam svoje misljenje o njemu i stojim iza toga,na stranu njegov fudbalski talenat i kvalitet...
Tajpi i kapetana od Sevilje, zasto Braco odusta od repke.
Hasan Salihamidžić
Re: Hasan Salihamidžić
- molotovljev
Stice se dojam(proslo vrijeme)da gotovo pa svaki njegov žuti karton je izbjegavanje naredne ili jedne od
narednih utakmica.
Da se razumijemo:ne osporavam njegov kvalitet,strasan igrac u svoje vrijeme..samo sto(moje misljenje)
svoje znanje nije prenio u dresu repke ili jos gore nije htjeo,previse je 'sjeckao' svoje nastupe za BiH...
Stvarno se ne sjecam da je uvezao 4-5 utakmica..u trenutku kada nije bilo nekih izrazitih 'zvijezda'
u timu,osim njega,u trenutku kada je bio najpotrebniji,nismo mogli racunati na njega.ZAŠTO?
To je poenta,ZAŠTO?
Naravno,asistencija protiv Danske je nesto sto se ne zaboravlja,ali nije dovoljno kada znam da je trebao vise.
Toliko od mene sto se tice H.S.
Pozdrav
narednih utakmica.
Da se razumijemo:ne osporavam njegov kvalitet,strasan igrac u svoje vrijeme..samo sto(moje misljenje)
svoje znanje nije prenio u dresu repke ili jos gore nije htjeo,previse je 'sjeckao' svoje nastupe za BiH...
Stvarno se ne sjecam da je uvezao 4-5 utakmica..u trenutku kada nije bilo nekih izrazitih 'zvijezda'
u timu,osim njega,u trenutku kada je bio najpotrebniji,nismo mogli racunati na njega.ZAŠTO?
To je poenta,ZAŠTO?
Naravno,asistencija protiv Danske je nesto sto se ne zaboravlja,ali nije dovoljno kada znam da je trebao vise.
Toliko od mene sto se tice H.S.
Pozdrav
F.K.SARAJEVO
Ja sam ti rekao, pročitaj temu iz početka, svaka tvoja teza je demantovana više puta. Vjeruj mi da vrijedi odvojiti sat vremena da se sve to pročita.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zasto e pa zato sto je Braco u svojoj karijeri imao par yebenih povrijeda.Zbog koje bi se neki pojedinci i oprostili od fudbala davnih dana.I u Bajernu je znao zbog toga izbivati mjesecima.Jos kad se zna da jednu povredu zacinio bas na tekmama repke dovoljno.
Ovdje ima ljudi sa foruma koji prate Bracu jos od HSV i prvih dana u repci.Tako da je iluzorno ulaziti u polemiku ako nisi u toku dogadjaja bas sve i jednu tekmu koju je odigrao u repci.
Ima tu slucaj recimo,protiv Irana.Barba rece Baki da je povrijedjen a Braco odigra u nedelju navecer vazan mec Bajerna.Da bi sabahirle bio vec na putu za Sarajevo a odmah zatim za Teheran.Barba nakon dva dana poslije tekme BIH u Teheranu iako nije igrao u repci ''zbog povrede'',u HSV zaigra kao da mu nista nije bilo i zabi jos dva gola i asistenciju.Dok Braco obnovi povredu i onda dva mjeseca imao problema u Bajernu.Ovaj kralj a Braco vazda supak.
Bahina ofirna farsa sa zutim je bila dno dna.Da bi se na Kosevu protiv Francuske u reziji bahe i njegovih neandrtalaca sa dva ili tri zuba u glavi dozivjelo kulminaciju.Zvizdanje i psovanje najmilijih od takvih dovelo je da Braci vise nikad ne padne pamet da zaigra za BIH repku.Za koju je 10 godina igrao i vise nego dobro.s kim je bio.Jer ocito neki neadrtalci su ocekivali da Braco stane na gol,uzme loptu i bude desni ili lijevi bek,stvori se u sredini i odmah pojavi kao spic da bi guzicom dao gol.
Aha kako da ne.
Na Marakani je jedini muda odvalio,dok su se drugi usrali i cuvali rezultat nakon Kezmanovog gola.
Ovdje ima ljudi sa foruma koji prate Bracu jos od HSV i prvih dana u repci.Tako da je iluzorno ulaziti u polemiku ako nisi u toku dogadjaja bas sve i jednu tekmu koju je odigrao u repci.
Ima tu slucaj recimo,protiv Irana.Barba rece Baki da je povrijedjen a Braco odigra u nedelju navecer vazan mec Bajerna.Da bi sabahirle bio vec na putu za Sarajevo a odmah zatim za Teheran.Barba nakon dva dana poslije tekme BIH u Teheranu iako nije igrao u repci ''zbog povrede'',u HSV zaigra kao da mu nista nije bilo i zabi jos dva gola i asistenciju.Dok Braco obnovi povredu i onda dva mjeseca imao problema u Bajernu.Ovaj kralj a Braco vazda supak.
Bahina ofirna farsa sa zutim je bila dno dna.Da bi se na Kosevu protiv Francuske u reziji bahe i njegovih neandrtalaca sa dva ili tri zuba u glavi dozivjelo kulminaciju.Zvizdanje i psovanje najmilijih od takvih dovelo je da Braci vise nikad ne padne pamet da zaigra za BIH repku.Za koju je 10 godina igrao i vise nego dobro.s kim je bio.Jer ocito neki neadrtalci su ocekivali da Braco stane na gol,uzme loptu i bude desni ili lijevi bek,stvori se u sredini i odmah pojavi kao spic da bi guzicom dao gol.
Aha kako da ne.
Na Marakani je jedini muda odvalio,dok su se drugi usrali i cuvali rezultat nakon Kezmanovog gola.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 jul 2011, 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma utakmice protiv Danske ili Španije mu nikad neću zaboraviti. Sergi Barjuan će ga se sjećati do kraja života.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Takav slucaj je i sa Spahicem.Jedni ga kude drugi ga hvale.
A istina je da su obojica muda otrala u repci da bi im se na takav nacin zahvaljivalo.
A i Bolic je pjesma neopjevana,60 minuta mi na BP par pjanaca iznad uha mrljavi o hebavanju od a-do z bolicu.
Da bi nakon njegovog razguzavanja casilasa bio tito i u zvjezde ga kovali.
Od dvolicnjaka i dlake na tabanima pocinju rasti.
A istina je da su obojica muda otrala u repci da bi im se na takav nacin zahvaljivalo.
A i Bolic je pjesma neopjevana,60 minuta mi na BP par pjanaca iznad uha mrljavi o hebavanju od a-do z bolicu.
Da bi nakon njegovog razguzavanja casilasa bio tito i u zvjezde ga kovali.
Od dvolicnjaka i dlake na tabanima pocinju rasti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma Hasan je oličenje sportiste i najbolji primjer kako se mukotrpan rad isplati. Promijenio je sve pozicije koje postoje u fudbalu, na svakoj je davao svoj maksimum, ostavio velik trag u onoj sjajnoj generaciji Bayerna, osvojio sve što se osvojiti može. Uvijek je bio miran, tih, povučen, idealna figura za sve one koji su bili željni dokazivanja, od Hadžibegića pa do (navodno) Spahića. Na kraju, kad se sve sabere, Braco je ispao najveći gospodin.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/hasan ... r_214.htmlamho je napisao/la:brkas pojmove nacionalnost i drzavljanstvo... jedno s drugim ne mora imat' veze...afa97 je napisao/la:Gdje to pise?voltron30 je napisao/la:Ja stvarno ne znam kako neki ljudi ne mogu skontati da Hasan više ne može igrati za reprezentaciju čak i da hoće (a neće), jer se ODREKAO BH DRŽAVLJANSTVA!! Znači posjeduje samo njemačko državljanstvo.
Nationalität: Bosnien-Herzegowina
Deutschlanda da bi stranac stekao njemacko drzavljanstvo, mora se odrec' prethodnog....
nevezano za to:ima li gdje ovih administratora??? nacin komunikacije pojedinaca je stvarno ispod svakog nivoa.
Pogledaj malo brojne Nijemce koji imaju dvojno drzavljansvo, pa ce ti biti jasnije
- Principatus
- Kontakt:
Zato ga poneki pljuju. Sa provjerenima argumentima tipa: Cuo sam negdje.Virtu4l je napisao/la:Na kraju, kad se sve sabere, Braco je ispao najveći gospodin.
Salihamidzic nam je doveo Misketa, sama ta cinjenica govori o njemu i koliko mu je reprezentacija vazila.
BTW nemoze imati i njemacko i BiH drzavljanstvo.
Ili jedno ili drugo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
@ bilal
stranac kod dobijanja njemackog drzavljanstva se mora odrec' onog drzavljanstva koje je do tada imao... nijemac moze imat' dvojno drzavljanstvo... hasan nije nijemac, odnosno nije mu prvo drzavljanstvo bilo njemacko, a ne pripada ni dijelu njemackog naroda iz rusije, poljske, ukrajine i ostalih zemalja, niti mu je jedan od roditelja nijemac pa da po jednom od tih osnova dobije njemacko drzavljanstvo i ne smatra strancem kod apliciranja za isto...
to sto u profilima igraca na tm-u stoje po dvije zastavice, ne znaci puno... uostalom napisao sam vec... drzavljanstvo i nacionalnost nisu isto...
PS: nemoj drugima solit' pamet prije nego sto se sam informises...
stranac kod dobijanja njemackog drzavljanstva se mora odrec' onog drzavljanstva koje je do tada imao... nijemac moze imat' dvojno drzavljanstvo... hasan nije nijemac, odnosno nije mu prvo drzavljanstvo bilo njemacko, a ne pripada ni dijelu njemackog naroda iz rusije, poljske, ukrajine i ostalih zemalja, niti mu je jedan od roditelja nijemac pa da po jednom od tih osnova dobije njemacko drzavljanstvo i ne smatra strancem kod apliciranja za isto...
to sto u profilima igraca na tm-u stoje po dvije zastavice, ne znaci puno... uostalom napisao sam vec... drzavljanstvo i nacionalnost nisu isto...
PS: nemoj drugima solit' pamet prije nego sto se sam informises...
-
Alipasino071
- Kontakt:
čovjek sve fino objasnio. jedan od najvećih igraca koje je drzava ikada imala, poslije rata najuuspješniji svakako. imali smo veliku zvijezdu svjetskog fudbala, profesionalca i igraca, a to se u bosni ne prasta
slobodna bosna, 2008. godina, intervju u juventusovom kampu
Tvoj se dolazak u Torino nekako poklopio sa oproštajem od reprezentacije BiH. I danas se mnogo priča o razlozima zbog kojih si se odlučio ne odazivati pozivima selektora. Isto tako, mora se kazati kako mnogi misle da nikada za BiH nisi igrao istim žarom kao za Bayern. Jesi li ikada osjetio da navijači ili novinari smatraju kako nisi u reprezentaciji igrao onoliko dobro koliko si igrao za svoj klub?
Naravno da sam osjetio da se na mene uvijek nekako drugačije gledalo, ali ne znam zašto se sve to dešavalo, zašto su ljudi uopće došli u situaciju da o meni tako razmišljaju. Svako od nas je profesionalac i svaki od nas koji su igrali u reprezentaciji uvijek je dolazio na utakmice kako bi pobijedio. Barem sam se ja tako ponašao, nikada nisam izašao na teren a da nisam htio pobijediti. Ne znam kako to izgleda kada se počne igrati utakmica, a da se štedi, igra “pod ručnom”, da se ne daje sve od sebe. Glupo je misliti da sam ja davao manje za reprezentaciju nego za klub. Mene su takve stvari koje sam čitao i slušao užasno nervirale, jer znam kako sam pristupao utakmicama. Ponekada sam igrao bolje, nekada lošije, ali je sigurno da sam uvijek davao sve od sebe kako bismo pobijedili. Nikada nisam izašao na teren i samom sebi kazao kako ću se danas poštediti napora. Nema šanse! Kada god smo igrali u Sarajevu ili Zenici, kada sam igrao za svoju državu, nije bilo šanse da izađem na teren i da se skrivam. Ljudi danas mogu pričati i pisati šta hoće, ja znam kako sam se ponašao i zbog toga me nikada neće gristi savjest. Ali će mi uvijek biti žao što nismo iskoristili svoje šanse i plasirali se na evropsko ili svjetsko prvenstvo. To, jednostavno, shvatam kao neizbrisivu mrlju u svojoj karijeri.
Da li je, odlaskom iz Münchena, prestao tvoj angažman u humanitarnoj fondaciji koju je osnovao tvoj nekadašnji suigrač Jens Jeremies?
Naravno da nije, fondacija i dalje uspješno funkcionira. ^esto se čujem sa direktorom Doma za nezbrinutu djecu u Zenici i pokušavamo napraviti što više za njih. Ja sam lud za djecom, volim ih najviše na svijetu i zato sam i angažiran u fondaciji. Pokušavamo pomoći domu u Zenici jer je to jedna velika, važna stvar za mene. Nekoliko sam puta bio tamo, donio poklone, i smatram da je to najmanje što ja mogu učiniti za tu djecu. Fondacija je aktivna u nekoliko zemalja svijeta, pomažemo djeci u istočnom dijelu Njemačke, u Rusiji, ali ja uvijek na sastancima pokušavam što više novaca da usmjerim u BiH.
slobodna bosna, 2008. godina, intervju u juventusovom kampu
Tvoj se dolazak u Torino nekako poklopio sa oproštajem od reprezentacije BiH. I danas se mnogo priča o razlozima zbog kojih si se odlučio ne odazivati pozivima selektora. Isto tako, mora se kazati kako mnogi misle da nikada za BiH nisi igrao istim žarom kao za Bayern. Jesi li ikada osjetio da navijači ili novinari smatraju kako nisi u reprezentaciji igrao onoliko dobro koliko si igrao za svoj klub?
Naravno da sam osjetio da se na mene uvijek nekako drugačije gledalo, ali ne znam zašto se sve to dešavalo, zašto su ljudi uopće došli u situaciju da o meni tako razmišljaju. Svako od nas je profesionalac i svaki od nas koji su igrali u reprezentaciji uvijek je dolazio na utakmice kako bi pobijedio. Barem sam se ja tako ponašao, nikada nisam izašao na teren a da nisam htio pobijediti. Ne znam kako to izgleda kada se počne igrati utakmica, a da se štedi, igra “pod ručnom”, da se ne daje sve od sebe. Glupo je misliti da sam ja davao manje za reprezentaciju nego za klub. Mene su takve stvari koje sam čitao i slušao užasno nervirale, jer znam kako sam pristupao utakmicama. Ponekada sam igrao bolje, nekada lošije, ali je sigurno da sam uvijek davao sve od sebe kako bismo pobijedili. Nikada nisam izašao na teren i samom sebi kazao kako ću se danas poštediti napora. Nema šanse! Kada god smo igrali u Sarajevu ili Zenici, kada sam igrao za svoju državu, nije bilo šanse da izađem na teren i da se skrivam. Ljudi danas mogu pričati i pisati šta hoće, ja znam kako sam se ponašao i zbog toga me nikada neće gristi savjest. Ali će mi uvijek biti žao što nismo iskoristili svoje šanse i plasirali se na evropsko ili svjetsko prvenstvo. To, jednostavno, shvatam kao neizbrisivu mrlju u svojoj karijeri.
Da li je, odlaskom iz Münchena, prestao tvoj angažman u humanitarnoj fondaciji koju je osnovao tvoj nekadašnji suigrač Jens Jeremies?
Naravno da nije, fondacija i dalje uspješno funkcionira. ^esto se čujem sa direktorom Doma za nezbrinutu djecu u Zenici i pokušavamo napraviti što više za njih. Ja sam lud za djecom, volim ih najviše na svijetu i zato sam i angažiran u fondaciji. Pokušavamo pomoći domu u Zenici jer je to jedna velika, važna stvar za mene. Nekoliko sam puta bio tamo, donio poklone, i smatram da je to najmanje što ja mogu učiniti za tu djecu. Fondacija je aktivna u nekoliko zemalja svijeta, pomažemo djeci u istočnom dijelu Njemačke, u Rusiji, ali ja uvijek na sastancima pokušavam što više novaca da usmjerim u BiH.
- legenda reala
- Kontakt:
Naletih slučajno na ovo ,pa da postavim ,da više Hasana ne povezujemo sa repkom ,pošto je bila prepirka ,kako ga sad treba pozvat u repkuPašaliću smeta što se u medijima forsira povratak Hasana Salihamidžića u državni tim.
- Smatram da je glupo zvati Salihamidžića, kad on nema više bosanski pasoš. On je Nijemac, kao takav je došao u Juventus, inače ne bi potpisao ugovor, jer sada ne zauzima mjesto stranca. To je javna tajna. Salihamidžić je klasa, sjajan igrač i dobro bi došao našoj reprezentaciji, ali nažalost, ne može igrati za nas.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To je bila samo kap koja je prelila casu, od Musovica, Hadzibegica do Sliskovica je bilo treniranje strogoce na Hasanu, valjda najlakse, najveca zvijezda bio, a gino za repku, igrao sve osim stopera, jbg svakom prekipi a Haso je izduro 10 godina torture.ZOI84 je napisao/la:I sve da je istina za tu svađu sa Spahićem, pa zar se zbog toga napušta rep.i u drugim rep.se igraci svađaju, pa ne napuštaju rep.npr.Podolski ošamari kapitena Balaka pred nekoliko miliona gledalaca, pa niko ljut. Ono njegovo bacanje dresa kada je zamjenjen, ma daj...mirzza je napisao/la:Kralju, nemoj opet sa glupostima, dosta je takvih fakat. Procitaj temu od pocetka i onda tek nesto reci. Toliko je dobrih postova za Hasana napisano i toliko puta ispricana prica da mi se vise gadi pricati opet Bahinim pulenima.molotovljev je napisao/la:
Zasto se oprostio od drzavnog grba? Povreda? Suspenzija? Pozivan je?
Jednostavno je rekao NE.Dres reprezentacije BiH,NE,NE i NE.
Ako neko zna neke druge razloge neka kaze,tj.napise.
Ja imam svoje misljenje o njemu i stojim iza toga,na stranu njegov fudbalski talenat i kvalitet...
Tajpi i kapetana od Sevilje, zasto Braco odusta od repke.
Samarali su se i Bola i Barba u Izraelu, pa se pomirili, ali kada ti dodje balavce, npr danas Subasic i zvekne Misketu samar a ima potporu Spahe i raje, pito bi te ja bil se i Miske oprostio.
Haso je imao uvezanih dobrih tekmi u repci, ko je gledao, vidio je, ko nije neka pogleda ponovo, od predstava protiv Italije, Hrvatske, Malte, Danske, SCG, Spanije i ostalo.
Cuva Bog Zelju svog!
A i Pasalic zvani plasticna kesica je relevantan.legenda reala je napisao/la:Naletih slučajno na ovo ,pa da postavim ,da više Hasana ne povezujemo sa repkom ,pošto je bila prepirka ,kako ga sad treba pozvat u repkuPašaliću smeta što se u medijima forsira povratak Hasana Salihamidžića u državni tim.
- Smatram da je glupo zvati Salihamidžića, kad on nema više bosanski pasoš. On je Nijemac, kao takav je došao u Juventus, inače ne bi potpisao ugovor, jer sada ne zauzima mjesto stranca. To je javna tajna. Salihamidžić je klasa, sjajan igrač i dobro bi došao našoj reprezentaciji, ali nažalost, ne može igrati za nas.
Italija je iza njega.Ako ga Felix opet isturira,nikakav problem nebi bio da ovaj vrati drzavljanstvo.Uostalom na kraju krajeva moze dobiti i Spansko preko hanume.
Medjutim dosta je govana izasrano na njegov racun,tako da je tu malo priupitno sta i kako.
On bi u repci dosao ko' budali samara.Vjerujem da bi i Kenu mogao zamijeniti.U stvari prije ce Braco stati na gol,nego Begson.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Hasan Salihamidzic vec se upisao u listu strijelaca u svojoj prvoj utakmici
Portiv FC Sylta (1:0) postigao jedini gol i to iz penala.

VfL-Sylt: Benaglio – Schulze, Kjaer, Madlung, Schäfer – Josué, Ochs, Salihamidzic – Klich – Mandzukic, Koo
Tor: 1:0 Salihamidzic (16.)

VfL-Sylt: Benaglio – Schulze, Kjaer, Madlung, Schäfer – Josué, Ochs, Salihamidzic – Klich – Mandzukic, Koo
Tor: 1:0 Salihamidzic (16.)
- Megamon
- Kontakt:
Vidi im dresova,isto vaktijaGoalgetter je napisao/la:Hasan Salihamidzic vec se upisao u listu strijelaca u svojoj prvoj utakmici![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Pojasni? Ja sa sjećam da je poklonio dres invalidu na atletskoj stazi.ZOI84 je napisao/la:Ono njegovo bacanje dresa kada je zamjenjen, ma daj...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije bacio dres,nego trenerku kojom ga je neko od clanova strucnog staba ogrnuo nakon izlaska iz igreVirtu4l je napisao/la:Pojasni? Ja sa sjećam da je poklonio dres invalidu na atletskoj stazi.ZOI84 je napisao/la:Ono njegovo bacanje dresa kada je zamjenjen, ma daj...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- JuveSissoko
- Kontakt:
posto mi Bosanci volimo pljuvat po svome, evo sta kazu na odlasku iz Juventusa, navijaci sirom svijeta, sa "english speaking foruma", a imajte u vidu da je Hasan 90% vremena sjedio na klupi..
Blondu (Romania) :"glad we had him in our team..simbolised a true juventus player."
Trezegol17 :" he always played with alot of passion even when he knew didn't had much skills ,his hard hard work compramised it!"
The Curr :" Good luck, Brazzo!"
agp_frick:"Really good player.
Bye Brazzo and thank you for your service"
B3nji:"Forza hasan"
Joe:"Bye Hasan, thank you for everything.
Now we can give Aguero #7"
Bianconero_AUS :"Ciao Brazzo!"
Sheik_Yerbuit:"Thanks for all your contributions Brazzo! Goodbye and good luck!"
RAMI(Muich):"Ciao Brazzo..."
Vodka(Lithuania):"he was maybe the only of so-called 'dead wood' that I wouldn't mind him here for a one more season. Had i good influence on pitch when he was on.
Good bye Sali, you were good here."
Chesse(Morocco):"Thanks and good luck Brazzo"
FlavioJuve(Netherlands):"Good luck at Wolfsburg!"
Mondolon(Kuwait):"Good luck at Wolfsburg!"
Ahmed(UAE):"dear God that is a terrible jersey.(referring to a Wolfsburg yersey
)
Good luck Brazzo!
Legend.
IliveforJuve(Bolivia):"Grande Brazzo! Good luck, mister smiley!"
Yamen:"Thank You Hassan. You always delivered when called upon unlike some of our starters. Keep it up and best of luck.."
Nomuken(California):"Salihamazic thnx, you Should've been our RB last season given our demise with Motta Good Luck"
Salvo(Melbourne):"Good luck always liked the guy top bloke."
etc etc, meni licno Hasan nista posebno nije igrao u Juventusu, al cinjenica je da kad god je igrao vidjelo se da izgara i da nema zajebancije ni u 30-tim godinama, iako je presjedio na klupi ocigledno svi ovi clanovi koji su se pozdravili s njim preko foruma, a nije bilo nijednog loseg pozdrava, vidjeli su da je to super igrac, samo neki od nas Bosanaca sto se tice repke nismo vidjeli al eto svi smo mi ovdje "eksperti"
mnogi drugi igraci koji su odlazili iz Juventusa nisu ni blizu dobili pozdrave,iako su mnogo veci trag ostavili u istom timu, kao Hasan
Blondu (Romania) :"glad we had him in our team..simbolised a true juventus player."
Trezegol17 :" he always played with alot of passion even when he knew didn't had much skills ,his hard hard work compramised it!"
The Curr :" Good luck, Brazzo!"
agp_frick:"Really good player.
Bye Brazzo and thank you for your service"
B3nji:"Forza hasan"
Joe:"Bye Hasan, thank you for everything.
Now we can give Aguero #7"
Bianconero_AUS :"Ciao Brazzo!"
Sheik_Yerbuit:"Thanks for all your contributions Brazzo! Goodbye and good luck!"
RAMI(Muich):"Ciao Brazzo..."
Vodka(Lithuania):"he was maybe the only of so-called 'dead wood' that I wouldn't mind him here for a one more season. Had i good influence on pitch when he was on.
Good bye Sali, you were good here."
Chesse(Morocco):"Thanks and good luck Brazzo"
FlavioJuve(Netherlands):"Good luck at Wolfsburg!"
Mondolon(Kuwait):"Good luck at Wolfsburg!"
Ahmed(UAE):"dear God that is a terrible jersey.(referring to a Wolfsburg yersey
Good luck Brazzo!
Legend.
IliveforJuve(Bolivia):"Grande Brazzo! Good luck, mister smiley!"
Yamen:"Thank You Hassan. You always delivered when called upon unlike some of our starters. Keep it up and best of luck.."
Nomuken(California):"Salihamazic thnx, you Should've been our RB last season given our demise with Motta Good Luck"
Salvo(Melbourne):"Good luck always liked the guy top bloke."
etc etc, meni licno Hasan nista posebno nije igrao u Juventusu, al cinjenica je da kad god je igrao vidjelo se da izgara i da nema zajebancije ni u 30-tim godinama, iako je presjedio na klupi ocigledno svi ovi clanovi koji su se pozdravili s njim preko foruma, a nije bilo nijednog loseg pozdrava, vidjeli su da je to super igrac, samo neki od nas Bosanaca sto se tice repke nismo vidjeli al eto svi smo mi ovdje "eksperti"
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tek dos'o i odmah ima privilegiju pucati penal.
Tako ti je kad te trener voli i postuje.
Tako ti je kad te trener voli i postuje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.