FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj joj tek sad mi je puko zivac!! Pa gdje su oni sto podozose prozivati sve redom zbog ne dovodzenja pojacanja a liga nije ni zavrsila kako treba?? Vratite se 10-15str, unazad.. Yes Yes osjecajte se prozvanim
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ovoliko se može.. samo nije do nas, ako će pokrenuti neko ko ima uticaj i ime, ja ću podržati na ovaj ili onaj način. A vjerujem i mnogi drugi..Gazi je napisao/la: Ako nista bar da se uradi sto se da uraditi,mozemo drug jug srediti sami,ali sami da skupimo lovu,ofarbamo stepenice ,zid ispod tribine uraditi,ocictiti stolice,pocupati sto se treba pocupati.Ali znas kako to ide kod nas,mojne samo mene a za ostalo cemo lako.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
na motoru ga nebi mogli stićigavran je napisao/la:
samo još on fali
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo ako je Rudar Kakanj mogao ovo svojim sredstvima napraviti, mozemo onda i mi vala.. Ne mora se natkrivati, samo stolice sa naslonjacima, urediti prilaze, sminkanje, ovo ono i eto ga stadion spreman za evropske izazove..
Naravno, ukoliko postoje neke sanse za novi stadion onda to i treba uraditi, ali ako ne, onda bi ovo bilo i vise nego odlicno, i sam kapacitet bi se mogao podici za makar 5000 mjesta..

Naravno, ukoliko postoje neke sanse za novi stadion onda to i treba uraditi, ali ako ne, onda bi ovo bilo i vise nego odlicno, i sam kapacitet bi se mogao podici za makar 5000 mjesta..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ja sam to govorio pa su me ljudi budalom nazivali **** to je tako.Ovo se vrlo lako moze uradit sa malo ulozeni para a i malo vise znoja da stadion bude prava bombica 
svoj ti pos'o !
DANAS SAMO JEDNO POJAČANJE,AMARE ODLAZI
Pare su glavni problem, ali kako to biva kod nas nasa sve da se i skupe pare nasao bi se jedan "pojedinac" i nestao sa parama.nime_tm87 je napisao/la:Da mi organizujemo nesto slicno ovome navijaca berlina ...ako nista istok ...to je veoma izvodivo ...neznam ako nista treba neko ko je utjecajan u klubu da to predlozi ...ili ja sam zamislio da se pored svakog ulaza stavi neka kutija u koju bi ljudi ubacivali dobrovoljan prilog ...Skupilo bi se ako nista sa samu tribinu bez krova ..
Poslije bi nabacili i krov ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma šta vam je ljudi pustite se stadiona, ima ko o tome da razmišlja.Uživajte i pripremajte se za 14.07.
G R B A V I C A 2
Naravno da može. Ali dobro, ne treba žuriti, valjda se trenutno čeka šta će biti sa Slovencima, ako propadne, onda će biti nešto novo, možda tribinu po tribinu da uredjujemo.Grbavica moj zivot je napisao/la:Ja sam to govorio pa su me ljudi budalom nazivali **** to je tako.Ovo se vrlo lako moze uradit sa malo ulozeni para a i malo vise znoja da stadion bude prava bombica
Sjever treba takodjer malo doraditi. Novi krov, WC, možda i neka staklena fasada sa vanjske strane, nanovo ofarbati sve i možda i nove stolice. Istok dići da bude na nivou sjevera, prakticki da se tribine poklope. Mozda ne bi bilo lose da bude identicna sjevernoj, ali i ne mora. Jug nanovo betonirati, trebali bi tu i WC-eve odraditi, ogromnu navijačku tribinu uraditi. Nešto na ovaj fazon, prejako bi bilo
Posljedna faza, zapadna tribina. Dosta manja od istočne, ali bi se kao na neki način spajala sa sjevernom i južnom. Na tim mjestima gdje se spaja bi bila najveća pa bi se samo krov spustio s obje strane, na tom centralnom dijelu i visina bi bila negdje slično današnjem zapadu, za jedno 7 redova veća. Tu bi iza bile prostorije kluba itd.
Nova trava, da grmi. Da, sve tribine natkriti. Prefarbati obavezno reflektore. Novi semafor. Na mrežama za golove iscrtan grb Želje. Tako i na korner zastavicama. Pokretne reklame. Uf, grmilo bi to, biće slike za par dana kao što sam i obećao, volim da maštam malo, ne zamjerajte mi, još sam mlad
KAko sam se najezio kad sam gledao slike union berlina, kako bi bilo lijepo kad bi mi moglu nesto ovako da uradimo, makar istok i jug da napravimo, mislim da nam ne bi trebalo puno para, mislim da svaki pravi manijak bi jedva cekao da se ovakva akcija pokrene kad se moglo 1953 moze se i danas, samo sto vise nisu u folu radne akcije ali mi smo uvijek slozni bili pa tako mozemo i sada, ako ne graditi onda makar ocistit Jug i istok ofarbati ogradu, a onaj dole dio na jugu gdje nema stolica mozemo postaviti veliki natpis themaniacs od nece cerade ili nekog lima, ma svasta se moze uraditi za malo para, mislim da bi bilo lijepo to uraditi
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- spielführer_21
- Kontakt:
Bgme, satraše se od razmišljanja pa ne stignu uraditi ništaBaby je napisao/la:Ma šta vam je ljudi pustite se stadiona, ima ko o tome da razmišlja.Uživajte i pripremajte se za 14.07.
Dakako ne mislim na dil sa Slovencima, nego održavanje "sadašnjeg" stadiona..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
@Omar500
Malo previse od jedne radne akcije.Ja sam mislio na sitnice sad pa bar da malo dignemo istok da imamo stadion s cetri tribine razlicite.Ali opet to se oboji sredi i fino bi izgledalo.Da se dovede bar na to da mozemo igrati na nasem stadionu europu.Izvuce se neki para iz opstine,grada,kluba pa se pocne neka akcija za prikupljanje.Meni je draze da ide tribina po tribna nego nedo bog da ostanemo bez stadiona a i bez zemljista ovako bar znas da si svoj na svom
Malo previse od jedne radne akcije.Ja sam mislio na sitnice sad pa bar da malo dignemo istok da imamo stadion s cetri tribine razlicite.Ali opet to se oboji sredi i fino bi izgledalo.Da se dovede bar na to da mozemo igrati na nasem stadionu europu.Izvuce se neki para iz opstine,grada,kluba pa se pocne neka akcija za prikupljanje.Meni je draze da ide tribina po tribna nego nedo bog da ostanemo bez stadiona a i bez zemljista ovako bar znas da si svoj na svom
svoj ti pos'o !
stizu novi prihodi u klub,Nijaz Gracic ce morati Zelji platiti za Dzenana Duraka i Brkovica,koliko sam cuo po 50000 km za svakog,nadam se da je tacna ova informacija,pooozzzz TM
Ok, ovo sam se ja malo zanio. Ja bi na istoku iscupao travu, ogradu mozda obojio i mozda novog sloja betona, koliko ja znam, raspada se vec postojeca tribina. Uglavnom, super bi bilo, stadion bi mnogo ljepši bio, a ne bi mnogo novca trebalo. Klub da izdvoji od jedne utakmice sve prihode i da nam potrebni materijal, a mi radimoGrbavica moj zivot je napisao/la:@Omar500
osim-osim imas pposim-osim je napisao/la:stizu novi prihodi u klub,Nijaz Gracic ce morati Zelji platiti za Dzenana Duraka i Brkovica,koliko sam cuo po 50000 km za svakog,nadam se da je tacna ova informacija,pooozzzz TM
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
evo po 10 put gledam ove slike i tako mi je zao sto moj zeljo kojeg volim vise od mame, tate, djevojke, brata, sebe i koji mi je dao toliko radosti u zivotu da mi niko nikada toliko nece moci dati nema stadion koji ispunjava uvjete fife i uefe, ali mi makar mozemo nesto napraviti, mozemo oprati stolice, mozemo ga pripremiti za premijer ligu, malo ga usminkati i srediti, treba samo dobra volja, mozemo ocisitit onu sumu gore, mi kazemo da imamo svoj stadion, i hvala Bogu da je tako , ali nista ne cinimo da poboljsamo stanje na njemu, treba da se organitujemo i da pokrenemo incijativu, za ljepsu grbavicu, nemamo mi mamića da daje pare za stadion i nemamo grad da nam daje djaba na koristenje gradski, ali mi imamo ono sto niko od njih nema, nasa grbavica kakva je takva, ima dusu, mi imamo dusu i srce koje niko nema, i volimo svoj kluba na nacina na koji niko nevoli, kad dodjem na grbavicu iako imam 25 godina, ponovo postajem djecak koji je prvi put sa amidjom dosao na nju i tih 90 minuta sam nevjerovatno sretan i ispunjen, oprepstite zbog malo duzeg posta ali emocije su me ponijele.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Važno je samo da neko pokrene inicijativu. Možda i da neko s Amarom o tome popriča, pošto baš ne vjerujem Muharemoviću i Žujitm87gigo je napisao/la:evo po 10 put gledam ove slike i tako mi je zao sto moj zeljo kojeg volim vise od mame, tate, djevojke, brata, sebe i koji mi je dao toliko radosti u zivotu da mi niko nikada toliko nece moci dati nema stadion koji ispunjava uvjete fife i uefe, ali mi makar mozemo nesto napraviti, mozemo oprati stolice, mozemo ga pripremiti za premijer ligu, malo ga usminkati i srediti, treba samo dobra volja, mozemo ocisitit onu sumu gore, mi kazemo da imamo svoj stadion, i hvala Bogu da je tako , ali nista ne cinimo da poboljsamo stanje na njemu, treba da se organitujemo i da pokrenemo incijativu, za ljepsu grbavicu, nemamo mi mamića da daje pare za stadion i nemamo grad da nam daje djaba na koristenje gradski, ali mi imamo ono sto niko od njih nema, nasa grbavica kakva je takva, ima dusu, mi imamo dusu i srce koje niko nema, i volimo svoj kluba na nacina na koji niko nevoli, kad dodjem na grbavicu iako imam 25 godina, ponovo postajem djecak koji je prvi put sa amidjom dosao na nju i tih 90 minuta sam nevjerovatno sretan i ispunjen, oprepstite zbog malo duzeg posta ali emocije su me ponijele.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Mislim da bi se to trebalo pokrenuti ispred udruzenja navijaca da se sva raja jednu subotu ili nedelju zovnu na akciju da to sredimo,upravo tako ovo mjesto i ovaj stadion imaju dusu imaju bit u svim nasim zivotima imaju ono sto se zove ljubav,osjecaji i sjecanja.Jer je to nas stadion i nasa je duznost da se o njemu brinemo.tm87gigo je napisao/la:evo po 10 put gledam ove slike i tako mi je zao sto moj zeljo kojeg volim vise od mame, tate, djevojke, brata, sebe i koji mi je dao toliko radosti u zivotu da mi niko nikada toliko nece moci dati nema stadion koji ispunjava uvjete fife i uefe, ali mi makar mozemo nesto napraviti, mozemo oprati stolice, mozemo ga pripremiti za premijer ligu, malo ga usminkati i srediti, treba samo dobra volja, mozemo ocisitit onu sumu gore, mi kazemo da imamo svoj stadion, i hvala Bogu da je tako , ali nista ne cinimo da poboljsamo stanje na njemu, treba da se organitujemo i da pokrenemo incijativu, za ljepsu grbavicu, nemamo mi mamića da daje pare za stadion i nemamo grad da nam daje djaba na koristenje gradski, ali mi imamo ono sto niko od njih nema, nasa grbavica kakva je takva, ima dusu, mi imamo dusu i srce koje niko nema, i volimo svoj kluba na nacina na koji niko nevoli, kad dodjem na grbavicu iako imam 25 godina, ponovo postajem djecak koji je prvi put sa amidjom dosao na nju i tih 90 minuta sam nevjerovatno sretan i ispunjen, oprepstite zbog malo duzeg posta ali emocije su me ponijele.
svoj ti pos'o !
- AzuR SlasH
- Kontakt:
moze se to odradit za jedno 50 000 KM da se digne istok, sjedalice, (mozda natkrije)
nadam se da neko iz uprave ovo cita i da ce nest poduzeti
nadam se da neko iz uprave ovo cita i da ce nest poduzeti
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.