FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 10 jul 2009, 01:02

@Dzevad - citaj - @secer 8-)
Aludiram na nesto, ali da ne bih lupao, reci mi ti zasto je to Kopke postavio Lehmana za numero uno?
Da nije mozda iz nekakve mrznje kad je Andy bio nr.1, a ovaj mu visio za vratom?

Bilo kako bilo, u njemackom elfu je godinama bila pocinjena nepravda prema najboljim golmanima.

Kad je Kopke bio na vrhuncu karijere (doduse, branio je u malim sredinama..FCN, Eintracht) "smetao" mu Illgner, koji je po meni u to vrijeme bio daleko losiji golman od Andija, ali imao je taj lobi, da je branio dokle je htjeo...

Onda je Kopke docekao u poznim godinama svoju sansu u elfu (na EP '96, gdje je se i proslavio), dok je Kahn u to vrijeme rasturao i godinama poslije toga, ali sansu nije dobijao dokle god se ovaj nije povukao.
Zelim reci da su i jednom i drugom najbolje godine (pa gotovo) prosle na klupi nacionalnog tima. Kopke bljesno na europskom u Engleskoj a Oli na svjetskom 2002. A puno su vise mogli dati da su pravovremeno ubacivani u sastav.

...i kada je se Kahn trebao casno oprostiti od repke na domacem tlu 2006, suknu mu ga Klinsmann zajedno sa doticnim Kopkeom, postavivsi Lehmana (cistokrvnog pacera) za prvog golmana. :evil:

O Kahnu drugi put vise, u vecerasnjoj test utakmici protiv Salzburga necemo gledati Bilala...neka laksa ozljeda u pitanju, pauza sa treningom do ponedjeljka...
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jul 2009, 01:11

Onda se nema rašta ni utakmica gledati. Kada vidim Bastiana odmah mi nije to utakmice.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jul 2009, 01:21

Ma neka da vidimo na djelu pojacanja, vjerovatno ce Gaal svima dati sansu, malo probati razne taktike, a za Bilala svi mi znamo kako on igra, tako da nema razloga da igra u jednoj pripremnoj, iako bi ja licno volio da ga gledam, ali nema veze
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 10 jul 2009, 08:44

geronimo je napisao/la:@Dzevad - citaj - @secer 8-)
Aludiram na nesto, ali da ne bih lupao, reci mi ti zasto je to Kopke postavio Lehmana za numero uno?
Da nije mozda iz nekakve mrznje kad je Andy bio nr.1, a ovaj mu visio za vratom?

Bilo kako bilo, u njemackom elfu je godinama bila pocinjena nepravda prema najboljim golmanima.

Kad je Kopke bio na vrhuncu karijere (doduse, branio je u malim sredinama..FCN, Eintracht) "smetao" mu Illgner, koji je po meni u to vrijeme bio daleko losiji golman od Andija, ali imao je taj lobi, da je branio dokle je htjeo...

Onda je Kopke docekao u poznim godinama svoju sansu u elfu (na EP '96, gdje je se i proslavio), dok je Kahn u to vrijeme rasturao i godinama poslije toga, ali sansu nije dobijao dokle god se ovaj nije povukao.
Zelim reci da su i jednom i drugom najbolje godine (pa gotovo) prosle na klupi nacionalnog tima. Kopke bljesno na europskom u Engleskoj a Oli na svjetskom 2002. A puno su vise mogli dati da su pravovremeno ubacivani u sastav.

...i kada je se Kahn trebao casno oprostiti od repke na domacem tlu 2006, suknu mu ga Klinsmann zajedno sa doticnim Kopkeom, postavivsi Lehmana (cistokrvnog pacera) za prvog golmana. :evil:

O Kahnu drugi put vise, u vecerasnjoj test utakmici protiv Salzburga necemo gledati Bilala...neka laksa ozljeda u pitanju, pauza sa treningom do ponedjeljka...
Sta ti to pokusavas ubaciti na mala vrata :D Kan bolji od Kepketa?-reci mi da se salis :?:
ps
Dobio je Kan svojih par minuta na SP 06 8-)

Da je lud mora mu se priznati :D

da je primao primao je 8-)

jos i ovo 8-)

http://www.stern.de/sport-motor/fussbal ... 31914.html

Da je jedan od najboljih jeste.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 10 jul 2009, 08:59

E moj seceru, spominjes utakmicu sa Brazilom i greske Kahna, (sto jest, jest- zejebo je stvari u finalu), ali da nije njga bilo ne bi Svabe ni primirisale finalu. ;)

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 10 jul 2009, 09:55

ljudi moji dajte se koncentrirat,svako ko iole voli i prati fudbal zna da je kahn
5-6 sezona bio daleko najbolji golman na svijetu (bez konkurencije) koji je svojim odbranama direktno
uticao na krajnje rezultate....

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 10 jul 2009, 10:49

hoce li biti negdje prijenos vecerasnje prijateljske Red Bull - Bayern ??

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 jul 2009, 10:55

Hoce, na DSF-u, u 19 i 45 mislim

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 10 jul 2009, 10:58

The Game je napisao/la:Hoce, na DSF-u, u 19 i 45 mislim
hvala :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jul 2009, 14:46

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jul 2009, 14:57

evo ja sad htio da stavim link. Pa ovaj Fenerbahce nije normalan, ali postoji mogucnost s obzirom da Gaal zeli samo 22 igraca u ekipi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 jul 2009, 15:04

Postoji mogucnost, al ne vjerujem da bi ih van Gaal sve trojicu pustio. Po meni barem jedan od ove trojice bi trebao igrati u prvih 11, ako nece Lucio onda bar Altintop jer je puno bolji od Schweinsteigera

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jul 2009, 17:58

Holandski trener Lui van Gal nastavlja "sređivanje" Bajerna iz Minhena. Nezadovoljan velikim brojem igrača u prvom timu van Gal planira da petorici fudbalera da odrešene ruke i mogućnost pronalaska nove sredine, piše nemački "Bild".

- Trenutno imam 27 igrača u prvom timu, to nije dobro. Rekao sam i ranije da uvek radim sa 22 fudbalera i tri juniora. Igračima je veoma važno da znaju da imaju realnu mogućnost da nastupe na utakmicama. Koda imate veliki broj prvotimaca ta se migućnost gudbi i to nije dobro za motivaciju igrača. Upravo je motivacija ključna na treninzima i utakmicama - rekao je Holanđanin.

"Bild" je došao do saznanja da je reč o Kristijanu Lelu, Lusiu, Timu Borovskom, Hozeu Ernestu Sosi i, uz Klosea, najboljem strelcu Bajerna u protekle dve sezone Luki Toniju.

Italijan je u dresu Bavaraca postigao 38 golova i nada se da će i naredne sezone braniti boje Bajerna iako je dobio izuzentu konkurenciju u vidu Ivice Olića (došao iz HSV-a) i Marija Gomeza (došao iz Štutgarta).

- Dobro mi je ovde, Bajern mi nudi sve što želim. Imamo ekipu dovoljno jaku za titulu u Nemačkoj, a možda i za osvajanje Lige šampiona. Što se dolaska Olića i Gomeza tiče, mislim da je klub napravio dobar potez njihovim dovođenjem - samouveren je Toni.

Lui van Gal, koji je svoj stručni štab nedavno povećao sa šest na 13 članova, doneće konačnu odluku o tome ko će i naredne sezone igrati za Bajern.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jul 2009, 18:02

Ebo ga Ottl, izgleda da ce njega ostaviti. To je igrac koji je sazrio za prodat, a ne Lucio kojem po meni treba dati kapitensku traku....

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 10 jul 2009, 18:11

omerbavarac je napisao/la:Ebo ga Ottl, izgleda da ce njega ostaviti. To je igrac koji je sazrio za prodat, a ne Lucio kojem po meni treba dati kapitensku traku....
potpis
P.S. Cudak pravi ispade ovaj Van Gaal :?
Volim te Zeljo!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jul 2009, 18:23

Ma samo se nadam da nece uprskati sve, i da onda navijaci Bayerna ispastaju.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 10 jul 2009, 21:10

Evo poluvrijeme tekme protiv Salzburga, po meni nisu nista pokazali :( al eto ovo je tek prvo poluvrijeme mozda ce se u drugom malo raspucat.
Volim te Zeljo!!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 jul 2009, 21:27

zlatandr je napisao/la:Evo poluvrijeme tekme protiv Salzburga, po meni nisu nista pokazali :( al eto ovo je tek prvo poluvrijeme mozda ce se u drugom malo raspucat.
Al dobro, ne mozes ni ocekivati nesto previse. Ovo im je tek prva pripremna utakmica a uz to igra se i na umjetnoj travi sto ipak njima predstavlja problem. Po meni Timo se malo gubi na terenu, isto kao da nema neku tacno odredjenu ulogu jer sad je u vezi, pa na beku i odjednom se ubaca u napad. Od Braafheida bi i moglo mozda nesto biti, Gomez dvije prilike ciste fulio a pranjic se ne vidi

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 10 jul 2009, 22:10

The Game je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Evo poluvrijeme tekme protiv Salzburga, po meni nisu nista pokazali :( al eto ovo je tek prvo poluvrijeme mozda ce se u drugom malo raspucat.
Al dobro, ne mozes ni ocekivati nesto previse. Ovo im je tek prva pripremna utakmica a uz to igra se i na umjetnoj travi sto ipak njima predstavlja problem. Po meni Timo se malo gubi na terenu, isto kao da nema neku tacno odredjenu ulogu jer sad je u vezi, pa na beku i odjednom se ubaca u napad. Od Braafheida bi i moglo mozda nesto biti, Gomez dvije prilike ciste fulio a pranjic se ne vidi
Ma dobro al bas su bili tanki veceras, a upravu si za Braafheida, moglo bi biti nesto od njega.
Volim te Zeljo!!!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 10 jul 2009, 22:13

i kolko zavrsise Bavarci i jel igrao Ribery :?:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.