FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm87gigo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm87gigo » 06 jul 2011, 23:43

pa u zadnjih 10 godina samo su stolice stavljene, a proslu polusezonu sasvim slucajno udjem pod zapadnu tribinu, pa da se najezis, sve fleke od prokisnjavanja, pa majke mi moje prepao sams e da mi nesto na glavu ne padne
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 06 jul 2011, 23:43

Bogami kako je krenulo smijesi nam se finale u Dablinu :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 06 jul 2011, 23:48

Seyo_TM je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:
Jel može neko od dizajnera napraviti neki fensi raspored sa svih 30 kola, da se isprinta i zalijepi na zid. Da imamo u vidu koliko nam je još ostalo tekmi do proslave titule.
Stvarno neko, ako bi to fino mogao napravit, nek uradi i postavi ovdje!
Prepravite ovu od prije
http://i34.tinypic.com/2q8658w.jpg
imas mozda PSD ovoga?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 jul 2011, 23:54

Ma gigo je reko da to treba samo malo ciscenja da se sredi stadion opere ofarba udu vatrogasci s kamionom i smrkom i to se fino opere uzme se boje ofarba se,pocupa se trava.
svoj ti pos'o !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 jul 2011, 00:00

Napraviše ovi iz Berlina pravi haos na temi.. Mogli smo njima platiti da nam prave stadion, dosta bi bili jeftiniji od Slovenaca ili, ne daj Bože, nas..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 07 jul 2011, 00:04

Kakvu sam lavinu pokrenuo o tribini :mrgreen: Ja sam mislio da mi malo istok sredimo napravimo da se mogu stolice postaviti pa nek bude dvije,tri sezone sta fali ,i siguran sam da bi bilo cca 200 ljudi koji dosli dobrovoljno raditi tu,pa i jug srediti ali prvo istok kako treba napraviti ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 07 jul 2011, 00:05

Evo ja cu samo reci slijedece, ako uprava hoce da obezbijedi farbu i sve ono sto je potrebno da se ovo postojece stanje sredi ja cu prvi doci.
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 jul 2011, 00:05

LudLo 4 je napisao/la:Kakvu sam lavinu pokrenuo o tribini :mrgreen: Ja sam mislio da mi malo istok sredimo napravimo da se mogu stolice postaviti pa nek bude dvije,tri sezone sta fali ,i siguran sam da bi bilo cca 200 ljudi koji dosli dobrovoljno raditi tu,pa i jug srediti ali prvo istok kako treba napraviti ;)
Prvo sam ja spomenuo Union Berlin :D
Aj dosta vise, raspisali smo se o ovome, ako hoce, neka neko ide s prijedlogom u upravu pa da pocnemo pare sakupljati

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 07 jul 2011, 00:09

sasatm87 je napisao/la:Evo ja cu samo reci slijedece, ako uprava hoce da obezbijedi farbu i sve ono sto je potrebno da se ovo postojece stanje sredi ja cu prvi doci.
ja sam drugi samo da nije radni dan

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 jul 2011, 00:12

Dobro kazu i Stole i Seyo i ne grijese nista
Nemojte bolan biti smijesni,sad kao pravi navijaci,i kao ovo su forum navijaci,eto mi idemo na sjever i seremo,a vi godinu dana dolazite na utakmice i niste u stanju onu travu da sklonite sa juga,niko nije ni pogledao a kamoli nesto uradio...nije mi cilj da ovde polemisem sa ostalima vezano za ovo,ali stvarno smijesno izgleda da ce neko da podize istocnu tribinu a niko nije u stanju da ono malo jada pocisti...i sad se kao sjetili...ono bode oci non stop,i sad se nasli pravi navijaci koji ce predloziti da se to nesto odradi...dajte ba,budite primjer prvo,pa onda nesto kritikujte i pisite i dajte ideje...znaci cika Ahmo daj bajkicu i to je to...nego daj da furamo dobru atmosferu,a ne da pricamo o bajkama dok nikome od ovih sto predlazu nije nikad ni palo napamet ovako nesto...nemojte ni pokusati da me napadnete,jer niko nema obraza za ono na sta lici stadion,tako da niko nije svijetli primjer,radije cete s juga baciti joint nego da se sagnete ono da sjebete...pustite vise pricu,evo ja kao stariji vam to govorim,a kad sam bio mladji,ja sam licno pravio,cupao korov,sljaku napravio,drama je bila od radnih akcija,bile su nedavno i slike postavljene negdje...pustite suplju bolan,radije obustavite tu pricu...necu odgovarati na ovu temu koliko god me napadali...stariji znaju o cemu pricam i sta smo mi sve radili na i oko stadiona da bi se dovelo u red...ovo sad je ruglo ,a sve pametni i vatreni navijaci...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 07 jul 2011, 00:13

nidi je napisao/la:
tm87gigo je napisao/la:Ma to za dizanje istoka je na dugom stapu, hajde da se nesto organizuje po pitanju ciscenja stadiona, i smeca oko stadiona, da se malo usminka, znas lupiti zutu farbu da ofarbati stepenice i tako mnogo stvarri ima za uraditi, onu mrezu na sjeveru napraviti da nije pokidana, korov sa juga i istoka pocupati, onu sumu srediti, uglavnom, moglu bi se svasta uraditi da netreba puno para
100% istina 50 navijača za jedan dan može lijepo srediti stadion
Evo ja sam prvi za da se sastane nas 50, 100 da jedan dan od Uprave dobijemo barem neki osnovni alat i da provedemo dan, dva u druženju i čišćenju ! Stavite me na spisak. Evo konkretno.
Osim - drugo ime za Želju !

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 07 jul 2011, 00:15

Ljudi za 7 dana igramo protiv Sheriffa , a vi se tu oko tribina raspravljate :roll:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 jul 2011, 00:17

Bravo @boccaccio, dobra taktika.. obrnuta psihologija :mrgreen: a mogli ste i vi oprati sjever da budete primjer..

evo kad se nude radnici, ja nudim 100 KM za materijal a vi radite :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 jul 2011, 00:17

boccaccio je napisao/la:Dobro kazu i Stole i Seyo i ne grijese nista
Nemojte bolan biti smijesni,sad kao pravi navijaci,i kao ovo su forum navijaci,eto mi idemo na sjever i seremo,a vi godinu dana dolazite na utakmice i niste u stanju onu travu da sklonite sa juga,niko nije ni pogledao a kamoli nesto uradio...nije mi cilj da ovde polemisem sa ostalima vezano za ovo,ali stvarno smijesno izgleda da ce neko da podize istocnu tribinu a niko nije u stanju da ono malo jada pocisti...i sad se kao sjetili...ono bode oci non stop,i sad se nasli pravi navijaci koji ce predloziti da se to nesto odradi...dajte ba,budite primjer prvo,pa onda nesto kritikujte i pisite i dajte ideje...znaci cika Ahmo daj bajkicu i to je to...nego daj da furamo dobru atmosferu,a ne da pricamo o bajkama dok nikome od ovih sto predlazu nije nikad ni palo napamet ovako nesto...nemojte ni pokusati da me napadnete,jer niko nema obraza za ono na sta lici stadion,tako da niko nije svijetli primjer,radije cete s juga baciti joint nego da se sagnete ono da sjebete...pustite vise pricu,evo ja kao stariji vam to govorim,a kad sam bio mladji,ja sam licno pravio,cupao korov,sljaku napravio,drama je bila od radnih akcija,bile su nedavno i slike postavljene negdje...pustite suplju bolan,radije obustavite tu pricu...necu odgovarati na ovu temu koliko god me napadali...stariji znaju o cemu pricam i sta smo mi sve radili na i oko stadiona da bi se dovelo u red...ovo sad je ruglo ,a sve pametni i vatreni navijaci...
Uglavnom se slažem s vama, dosta je tu balavurdije, ono narkomani sa 15-16 godina, dovoljno je vidjeti samo ko je sve na tribini i njihove face. Nemam ništa protiv ljudi koji nisu iz Sarajeva, ali neki pojedinci ništa ne čite po pitanju da se urbanizuju, da se pridržavaju pravila življenja u gradu. U potpunosti vas razumijem, iako sam i ja jedan od 'njih', kao te balavurdije. I ja sam daleko otišao sada, ali dobro... Ako bude išta od akcije, i ja ću učestvovati. Učestvovao sam u par akcija uredjenja prostora oko vlastite zgrade, bas super, i staro i mlado se okupi, svi rade. To je bilo prije pet-šest godina, sada i to slabije :( . Eh, dobra stara Juga i socijalizam...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 07 jul 2011, 00:20

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ljudi za 7 dana igramo protiv Sheriffa , a vi se tu oko tribina raspravljate :roll:
izvini što raspravljamo ,kad nam je trening

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 jul 2011, 00:23

Omar500 je napisao/la:
Uglavnom se slažem s vama, dosta je tu balavurdije, ono narkomani sa 15-16 godina, dovoljno je vidjeti samo ko je sve na tribini i njihove face. Nemam ništa protiv ljudi koji nisu iz Sarajeva, ali neki pojedinci ništa ne čite po pitanju da se urbanizuju, da se pridržavaju pravila življenja u gradu. U potpunosti vas razumijem, iako sam i ja jedan od 'njih', kao te balavurdije. I ja sam daleko otišao sada, ali dobro... Ako bude išta od akcije, i ja ću učestvovati. Učestvovao sam u par akcija uredjenja prostora oko vlastite zgrade, bas super, i staro i mlado se okupi, svi rade. To je bilo prije pet-šest godina, sada i to slabije :( . Eh, dobra stara Juga i socijalizam...

nema veze odakle je ko nego sta nosi iz kuce...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 07 jul 2011, 00:23

Sabura ljudi, sabura samo.
U mom svijetu važe moja pravila

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 jul 2011, 00:27

nick je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:

nema veze odakle je ko nego sta nosi iz kuce...
Naravno. Papak može biti i čovjek ko je iz po čaršije. Jedno je papak, a ovo drugo je nešto sasvim različito. Papak može biti svako. Uglavnom, ovo sam napisao da me neko ne bi pogrešno shvatio...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 jul 2011, 00:32

spielführer_21 je napisao/la:Bravo @boccaccio, dobra taktika.. obrnuta psihologija :mrgreen: a mogli ste i vi oprati sjever da budete primjer..

evo kad se nude radnici, ja nudim 100 KM za materijal a vi radite :mrgreen:
Tacno jarane,obrnuta psihologija...necu da perem sjever,dovoljno sam ga prao,dovoljno sam lopatao po sljaci i po glavnom terenu kad su se ocistile mine,dovoljno sam cistio svlacionice i nosio svoj alat od kuce i radio od jutra do mraka po grbavici...i znas sta...nije trebao poziv nikome od nas,sami smo dolazili i to radili...ovde neki pregovori...dodji brate i operi sjever sa rajom...jel ti to dijelis nas na sjever i jug,ne mislim na tebe,ovo generalizujem,i brate ne obracam se uopste tebi kao osobi nego generalno mladjoj raji,da me pogresno ne shvatis da tebi repliciram...ja sam radio za starije od sebe,nije se dijelilo nista po tribini,bilo je svi za jednog...jadan onaj nas Dzilda na sta je ovo generalno spalo...sve nesto podijeljeno na sjever na jug,pa na jugu haos,bodu se nozevima zbog kikirikija,neke vlasti koja nije vrijedna 300 km,a onda se postavlja pitanje kao sto raste korov...e mi smo se jaro time bavili,nikoga nismo pitali nego smo se bavili,i cistili i prali i ribali i postavljali i napravili...kazem ti bile su slike nedavno postavljene i moglo se to vidjeti sve kao eto neki dokaz...necu ja vise nikome da dajem primjer,ali ne mogu bolan da citam da se nesto dogovara ovde i kao eto mi cemo ovo ili ono...nego brate konkretno...eto mladje raje i neka pokazu sta je ljubav...ja sam imao priliku za to i imao sam najvece zadovoljstvo na svijetu,gladan,zedan,ali radio sa svojom ekipom...potvrdice i neki koji su i danas na ovom forumu,nego nece da se zamajavaju vise sa ovim pricama...citava sezona na jugu,a korov raste,niko ruku da pomakne,a voli se Zeljo i klub...gospoda neka sve...zato i jeste ovako...
Nego bolan dobra je atmosfera,sto da je kvarimo ovim glupostima,kad svi znamo da niko od mladje raje nece ni ruku podici da nesto napravi,a kamoli da se pojavi na osnovu vaseg dogovora...eto dokazite svi vi koji ste mladji da to mozete!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jul 2011, 00:35

e cuj navijaci da prave stadion :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 40 gostiju.