tarikhordas je napisao/la:Treba vama svaki igrac koji ista valja

a ne samo on jer vam je otislo pola ekipe

Iskreno zao mi je sto ste dosli dotle al' to je neka surova realnost. Zaista vas i vaš grad pamtim po gostoprimstvu kad smo otisli tamo fino bezobzira ko je iso autom ili busom, fino mozes se parkirati ako ides sa autom. pa onda neka pumpa tamo blizu stadiona gdje se uzme malo pića, ides normalno kkroz grad do stadiona nepravis belaj i nestrahujes dal ce te bezveze neki murjak opaliti zato sto si skrenou s puta itd. I onda kad smo usli na stadion fino vidjeli ljudi da nemozemo stati u onaj dio i murija bezproblema pustila i drugi dio tribine (a ne ko oni cigani sa sugavice

). I fino usli na vrijeme, izasli kad smo zavrsili sa slavljem malo je dole bila neka guzva pa nismo mogli odma izac (to i dalje neznam zbog cega je bila guzva, to mi je jedina zamjerka

al sto bi mi bilo drago da na svakom gostovanju na koje odemo to nam bude najveca zamjerka

) Ma eto uglavnom trebali bi biti za primjer svim klubovima u BIH a ne oni maleni iz gradačca (lafo naki zmajevi

) se nasli onde uzdizat jednom usli u premier ligu i to ima najvveci uspjeh a banovici su vec igrali i Kup Uefa i sve pa neglumite nake "velike navijace i klubove". Pozdrav iz Sarajeva i da se sto prije vratite u Premier Ligu

Ma da nama fali dosta igrača,ali nema se para da bi dovodili neka zvučna pojačanja.
Za to naše gostoprimstvo,svi tako govore,ali problem je što malo ljudi to zna cijeniti,osim Vas Hordi koji ste iskreno najviše lijepih riječi rekli za Budućnost i Banoviće.Isto tako bi i ja se usudio reći da ste i Vi jedna od najkulturnijih navijačkih grupa koja je došla u Banoviće.
Baš sam pratio nekoliko navijača i mogu ti reći,ljudi su došli,išli kroz grad,malo i navijali,a da pritom niko ništa nikome ružno nije rekao niti šta dobacio.Još isto tako niste ostavljali smeće iza sebe,sve fino ide u kantu za smeće,niste vršili nužde gdje ne treba,znači navijačka kultura na nivou,ali nisu svi kao Vi,zato nam je i liga jedna od najgorih.
Doduše nismo ni mi baš skromni,volimo se pohvaliti našim uspjesima,ali samo onda kada neko gori od nas nešto dobaci za naš klub.
U svakom slučaju hvala na podršci.I Vama isto također pozdrav i da što dalje odete u Evropskoj ligi.
@KB-TM87 Ma to stoji,ali problem je hoće li on igrati za Prvoligaša ?