FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

neutralan__
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la neutralan__ » 04 jul 2011, 21:52

FK Sarajevo je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Ne znam šta vi mislite,ali sramota je da Budućnost nema svoju službenu web stranicu. :roll:
Evo gledam većina klubova iz Prve lige i gotovo svi iz Premier lige imaju svoju stranicu,dok Budućnost koja je nekada igrala i u Kup UEFA nema. :roll:
Nemaju svi jarane.Novi premijerligas GOSK mislim da nema,onda nema Leotar,Travnik,Olimpic je imao,ali ni kod njih vise ne funkcionise.Slobodina odavno nije azurirana.Najbolje web stranice po meni imaju Kozara BG,Siroki Brijeg i Velez.
Ma dobro jbg,ali opet je ružno kada klub nema svoju web stranicu,na kojoj ćemo moći pročitati dešavanja vezana za klub,a ne ovako samo mahalaške priče kruže kojih ima previše. :roll:

@L' Imperator E utješio si me pravo. :lol: :mrgreen:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 04 jul 2011, 22:46

evo jedna mahalska.
MUHAMED MUJIĆ ponovo u rodnom gradu. Dakle, prvo pojačanje igrač Olimpica.
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 jul 2011, 22:49

Ljumani_Banovici je napisao/la:evo jedna mahalska.
MUHAMED MUJIĆ ponovo u rodnom gradu. Dakle, prvo pojačanje igrač Olimpica.
Jest on u gradu i trenira ovdje,ali pitanje je hoćel igrati za Budućnost ?
Rekao je da traži klub,ali ne znam ukoliko ne nađe neće valjda nigdje ne igrati.U svakom slučaju dobrodošao je,jer nam je trebao igrač kakav je on. 8-) :)

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 05 jul 2011, 12:12

Treba vama svaki igrac koji ista valja :D a ne samo on jer vam je otislo pola ekipe :D Iskreno zao mi je sto ste dosli dotle al' to je neka surova realnost. Zaista vas i vaš grad pamtim po gostoprimstvu kad smo otisli tamo fino bezobzira ko je iso autom ili busom, fino mozes se parkirati ako ides sa autom. pa onda neka pumpa tamo blizu stadiona gdje se uzme malo pića, ides normalno kkroz grad do stadiona nepravis belaj i nestrahujes dal ce te bezveze neki murjak opaliti zato sto si skrenou s puta itd. I onda kad smo usli na stadion fino vidjeli ljudi da nemozemo stati u onaj dio i murija bezproblema pustila i drugi dio tribine (a ne ko oni cigani sa sugavice :evil: ). I fino usli na vrijeme, izasli kad smo zavrsili sa slavljem malo je dole bila neka guzva pa nismo mogli odma izac (to i dalje neznam zbog cega je bila guzva, to mi je jedina zamjerka :D al sto bi mi bilo drago da na svakom gostovanju na koje odemo to nam bude najveca zamjerka :D ) Ma eto uglavnom trebali bi biti za primjer svim klubovima u BIH a ne oni maleni iz gradačca (lafo naki zmajevi :lol: ) se nasli onde uzdizat jednom usli u premier ligu i to ima najvveci uspjeh a banovici su vec igrali i Kup Uefa i sve pa neglumite nake "velike navijace i klubove". Pozdrav iz Sarajeva i da se sto prije vratite u Premier Ligu :)
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 jul 2011, 13:21

Ako vam dođe Mujić, to je Ronaldo za vaše lige, ma šta za vaše i u PL on može biti jedan on boljih
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 05 jul 2011, 13:38

tarikhordas je napisao/la:Treba vama svaki igrac koji ista valja :D a ne samo on jer vam je otislo pola ekipe :D Iskreno zao mi je sto ste dosli dotle al' to je neka surova realnost. Zaista vas i vaš grad pamtim po gostoprimstvu kad smo otisli tamo fino bezobzira ko je iso autom ili busom, fino mozes se parkirati ako ides sa autom. pa onda neka pumpa tamo blizu stadiona gdje se uzme malo pića, ides normalno kkroz grad do stadiona nepravis belaj i nestrahujes dal ce te bezveze neki murjak opaliti zato sto si skrenou s puta itd. I onda kad smo usli na stadion fino vidjeli ljudi da nemozemo stati u onaj dio i murija bezproblema pustila i drugi dio tribine (a ne ko oni cigani sa sugavice :evil: ). I fino usli na vrijeme, izasli kad smo zavrsili sa slavljem malo je dole bila neka guzva pa nismo mogli odma izac (to i dalje neznam zbog cega je bila guzva, to mi je jedina zamjerka :D al sto bi mi bilo drago da na svakom gostovanju na koje odemo to nam bude najveca zamjerka :D ) Ma eto uglavnom trebali bi biti za primjer svim klubovima u BIH a ne oni maleni iz gradačca (lafo naki zmajevi :lol: ) se nasli onde uzdizat jednom usli u premier ligu i to ima najvveci uspjeh a banovici su vec igrali i Kup Uefa i sve pa neglumite nake "velike navijace i klubove". Pozdrav iz Sarajeva i da se sto prije vratite u Premier Ligu :)
Ma da nama fali dosta igrača,ali nema se para da bi dovodili neka zvučna pojačanja.

Za to naše gostoprimstvo,svi tako govore,ali problem je što malo ljudi to zna cijeniti,osim Vas Hordi koji ste iskreno najviše lijepih riječi rekli za Budućnost i Banoviće.Isto tako bi i ja se usudio reći da ste i Vi jedna od najkulturnijih navijačkih grupa koja je došla u Banoviće.
Baš sam pratio nekoliko navijača i mogu ti reći,ljudi su došli,išli kroz grad,malo i navijali,a da pritom niko ništa nikome ružno nije rekao niti šta dobacio.Još isto tako niste ostavljali smeće iza sebe,sve fino ide u kantu za smeće,niste vršili nužde gdje ne treba,znači navijačka kultura na nivou,ali nisu svi kao Vi,zato nam je i liga jedna od najgorih.
Doduše nismo ni mi baš skromni,volimo se pohvaliti našim uspjesima,ali samo onda kada neko gori od nas nešto dobaci za naš klub.

U svakom slučaju hvala na podršci.I Vama isto također pozdrav i da što dalje odete u Evropskoj ligi.

@KB-TM87 Ma to stoji,ali problem je hoće li on igrati za Prvoligaša ?
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 05 jul 2011, 13:43, ukupno mijenjano 4 puta.

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 05 jul 2011, 13:40

imam neki filing,da bi se mogli vratiti odmah ove sezone,jest da imamo premlad sastav,ali svi znaju igrati lopte,sa ovakim podmladjenim sastavom,mislim da mozemo puno toga uraditi ove sezone :) :)
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 05 jul 2011, 13:48

Jeli istina cujem neki juniori Slobode presli kod vas u prvi tim ? Mislim cuo sam dali je istina ne znam .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 05 jul 2011, 15:23

tarikhordas je napisao/la:Treba vama svaki igrac koji ista valja :D a ne samo on jer vam je otislo pola ekipe :D Iskreno zao mi je sto ste dosli dotle al' to je neka surova realnost. Zaista vas i vaš grad pamtim po gostoprimstvu kad smo otisli tamo fino bezobzira ko je iso autom ili busom, fino mozes se parkirati ako ides sa autom. pa onda neka pumpa tamo blizu stadiona gdje se uzme malo pića, ides normalno kkroz grad do stadiona nepravis belaj i nestrahujes dal ce te bezveze neki murjak opaliti zato sto si skrenou s puta itd. I onda kad smo usli na stadion fino vidjeli ljudi da nemozemo stati u onaj dio i murija bezproblema pustila i drugi dio tribine (a ne ko oni cigani sa sugavice :evil: ). I fino usli na vrijeme, izasli kad smo zavrsili sa slavljem malo je dole bila neka guzva pa nismo mogli odma izac (to i dalje neznam zbog cega je bila guzva, to mi je jedina zamjerka :D al sto bi mi bilo drago da na svakom gostovanju na koje odemo to nam bude najveca zamjerka :D ) Ma eto uglavnom trebali bi biti za primjer svim klubovima u BIH a ne oni maleni iz gradačca (lafo naki zmajevi :lol: ) se nasli onde uzdizat jednom usli u premier ligu i to ima najvveci uspjeh a banovici su vec igrali i Kup Uefa i sve pa neglumite nake "velike navijace i klubove". Pozdrav iz Sarajeva i da se sto prije vratite u Premier Ligu :)
Znas li gdje zivis,imas li ista od skole,dobili ste po pizdunu u malenom gradaccu koji je vec 4tu sezonu u PL,taj mali gradacac je bar 2 puta veci od velikih banovica,vidi se da si glup,neka vama budu za primjer,hah hah hah pitari pametni :D

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 05 jul 2011, 15:38

Žbljohar je napisao/la:
Znas li gdje zivis,imas li ista od skole,dobili ste po pizdunu u malenom gradaccu koji je vec 4tu sezonu u PL,taj mali gradacac je bar 2 puta veci od velikih banovica,vidi se da si glup,neka vama budu za primjer,hah hah hah pitari pametni :D
Kakve veze ima to što je Gradačac 2 puta veći od Banovića ?
To nema nikakve veze sa sportom,a samim time ni sa klubom čija je ovo tema.Imaš mnogo drugih foruma na kojima se raspravlja o veličini gradova.

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 05 jul 2011, 15:42

neutralan__ je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:
Kakve veze ima to što je Gradačac 2 puta veći od Banovića ?
To nema nikakve veze sa sportom,a samim time ni sa klubom čija je ovo tema.Imaš mnogo drugih foruma na kojima se raspravlja o veličini gradova.
Neka se niko ne nade uvrijeden i nema veze nikakve,zato sam mu i objasnjavao upravo to,izgleda da nisi sve procitao,pa neznas o cemu se radi,vama sretno i da se vratite spremniji u PL

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 05 jul 2011, 15:58

Pročitao sam ja i tvoj i njegov post.
On nije ni u kom slučaju rekao da je Gradačac mal grad.Nego je vjerovatno mislio kao klub da ste još mali (iako za mene niste),jer ste malo vremena među najboljim.

I hvala na podršci i Vama isto sve najbolje u slijedećoj sezoni,da dogurate što dalje.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 05 jul 2011, 16:01

Žbljohar je napisao/la: Znas li gdje zivis,imas li ista od skole,dobili ste po pizdunu u malenom gradaccu koji je vec 4tu sezonu u PL,taj mali gradacac je bar 2 puta veci od velikih banovica,vidi se da si glup,neka vama budu za primjer,hah hah hah pitari pametni :D
ako ste vec cetvrtu sezonu tu ne mora znacit da ste 10 zaredom, polako bolan, kad budete igrali KUP UEFA javi se na nasu temu, pohvali se, a ne HVALI se tome sto je Gradačac 2x veći od Banovića, to uopste nema veze sa sportom i ovom temom. Covjek je fino rekao da smo jedni od najboljih domacina u vezi gostoprimstva, i nije jedini koji je to rekao. Nego prestani da pizdis i sve ce biti u redu. A to da im budemo za primjer, hvala na tome sto tako mislis, ali oni su NAVIJAČI, NAD NAVIJAČIMA !
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 05 jul 2011, 16:11

Zrnanovic na probi u jednoj od IRANSKIH ekipa !!
1947!

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 06 jul 2011, 20:48

u srijedu sljedecu igrate u gradaccu sa zvijezdom u 18sati

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 jul 2011, 21:32

altai je napisao/la:u srijedu sljedecu igrate u gradaccu sa zvijezdom u 18sati
Ma mi smo naučili sa Zvijezdom igrati prijateljske. :D

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 06 jul 2011, 22:47

Nego sta,jedva cekam da vidim ko to igra za nas...)
P.S. Gdje se igra utakmica?

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 06 jul 2011, 22:53

Hodza_manLju je napisao/la:
Nego sta,jedva cekam da vidim ko to igra za nas...)
P.S. Gdje se igra utakmica?
igra se u gradačcu na glavnom terenu 18 sati početak

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 07 jul 2011, 07:29

Utorak 12tog,u Gradaccu Zviezda -Banovici,bujrum ljumani

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 07 jul 2011, 10:26

Sto se tiče nadolazeće sezone ja sam optimista i opet ocekujem da budemo pri vrhu tj. Očekujem da budemo 1. i da se expresno vratimo u Premijer Ligu. Sto se tiče igračkog kadra, jeste da nam je otislo dosta igraca, ali njihov odlazak nas je pojacao na jedan nacin :) .

Golmani: Muriz Husić
Odbrana: Čolić, Čergić, Kovačević, Čamrković, Varešević, Saletović
Vezni red: Sarajlić, Kavazović,Pirić Lugavić, Smajić, Ikanović,Sliško (?)
Napad: Šabanović, Mujić. Osmanović, Imamović,Kurtić (?), Hadžić (?)

Klub napustili: Almir Šmigalović (FK Sarajevo), Nermin Haskić (FK Sarajevo), Dilaver Zrnanović(neprovjereno), Alija Đerzić (FK Radnički Lukavac), Armin Lugavić ( FK Radnički Lukavac), Emir Halilović ( NK Zvijezda Gradačac), Edi Buro (FK Travnik), Semir Slomić (FK Sloboda Tuzla (?), Adnan Jahić, Muhamed Omić
:EDIT
Zadnja izmjena: Ljumani_Banovici, dana/u 07 jul 2011, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
1947!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.