al **** znači godina dana po nekim trenerskim kursevima i hop na klupu intera kao pomoćnik, ono ima frajer reference vrhunske, da se desi kod nas svi bi rekli na ima štelu garantTritolone je napisao/la:On je presta igrat ima godinu dana i od tada ide za trenera.baresi#6 je napisao/la:jurić do neki dan igrao u genoi lijevo krilo odnosno beka otkud sad pomoćnik preko noći?
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
A vjerojatno ga Gasperini cijeni kad ga je povuka sa sobom, Gasperini mu je bio trener u Genoi. Mislim da ga je upravo on dovuka u Genou.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Boateng_27
- Kontakt:
Bio mu trener
100% Je već tada vidio da će mu u buducnosti biti sjajan pomocnik ...
Ipak taj talenat ...
100% Je već tada vidio da će mu u buducnosti biti sjajan pomocnik ...
Ipak taj talenat ...
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Interista di cuore
- Kontakt:
Asistent je Baresi,Juric ce biti jedan od clanova strucnog staba i ja licno ne vidim nista lose u tome.
Covjek je prosle sezone bio trener ili pomocnik Primavere Genoe...
Sutra je valjda predstavljanje novih dresova. Najvjerovatnije da su to ovi :

Sutra je valjda predstavljanje novih dresova. Najvjerovatnije da su to ovi :

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- tony-mortale
- Kontakt:
ma daj nemogu biti takvi, pa niste trećeligaš da vam preprave barsine dresove tj. samo da promjene boje, pa nije valjda to jedino rješenje iz nike-a ove sezone?
- Interista di cuore
- Kontakt:
Nemam pojma vjeruj mi. Ima jos opcija al cini se da je ova najizglednija,tako sam bar cito na nekom italijanskom forumu.

Ovaj zadnji mi je odlican...
Obukli su i Rickyu dres

Ovaj zadnji mi je odlican...
Obukli su i Rickyu dres

- tony-mortale
- Kontakt:
prvi sa širokim prugama mi je najbolji ali očito je fotošop jer pireli reklama je skroz nakrivo 
- Interista di cuore
- Kontakt:
I ovo mi izgleda jako dobro i vjerodostojno :

Evo onaj sa sirokim :

Evo onaj sa sirokim :

Ma zadnji su najbolji sto je
,da li je to sto ga ricky nosi il ....ja neznam .
PS:Onaj prvi dres je isto dobar ,ne vidim nista lose sto su sl Barcinim ,nije da se furamo na Barcu ,al bi nam lijepo izgledali ,uostalom kao i svaki drugi dres
PS:Onaj prvi dres je isto dobar ,ne vidim nista lose sto su sl Barcinim ,nije da se furamo na Barcu ,al bi nam lijepo izgledali ,uostalom kao i svaki drugi dres
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Evo i trener Argentina nam daje podrsku za dovodenje banege ,kaze da su sjajan vezni tandem CAmbi i on te da bi sjajno suradivali i u Interu mnogo godina ,super sve same dobre vijesti u vezi transfera ovih dana ,izgleda Branca malo mucno glavom
. .
IO SONO INTERISTA
- Interista di cuore
- Kontakt:
@Warden
Ricky je u proslogodisnjem dresu na toj slici...Banega bi trebo bit sljedece pojacanje,isti mu je menadzer kao i kod Rickya tako da ne sumnjam da je vec dogovoreno s njim,vjerovatno jos ostalo da se dogovore sa Valenciom.
Evo i prve izjave Alvareza kao igraca Inter,ima i video ako neko zna spanski (na aerodromu u Argentini snimano kad je krenuo za Milano) : http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=27676
[youtube][/youtube]
Ricky je u proslogodisnjem dresu na toj slici...Banega bi trebo bit sljedece pojacanje,isti mu je menadzer kao i kod Rickya tako da ne sumnjam da je vec dogovoreno s njim,vjerovatno jos ostalo da se dogovore sa Valenciom.
Evo i prve izjave Alvareza kao igraca Inter,ima i video ako neko zna spanski (na aerodromu u Argentini snimano kad je krenuo za Milano) : http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=27676
[youtube][/youtube]
ovo meni vise lici na Simone dell'AgnelloInterista di cuore je napisao/la:
Obukli su i Rickyu dres![]()

ovo su valjda novi dresovi,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Da, jer imaju ovi trofeji ,tako sam znaoInterista di cuore je napisao/la:@Warden
..Banega bi trebo bit sljedece pojacanje,isti mu je menadzer kao i kod Rickya tako da ne sumnjam da je vec dogovoreno s njim,vjerovatno jos ostalo da se dogovore sa Valenciom.Kod: Označi sve
Ricky je u proslogodisnjem dresu na toj slici.
[youtube][/youtube]
IO SONO INTERISTA
Gledao sam i jutros Banegu i ono što on pokazuje na CA je čisti prosjek, mislim da on nije igrač za Inter, Branca ubaci Crisetiga u prvi tim a ne ganjaj parmaka kao Banegu ( ako uopšte ganja ).....
Mister No je napisao/la:Gledao sam i jutros Banegu i ono što on pokazuje na CA je čisti prosjek, mislim da on nije igrač za Inter, Branca ubaci Crisetiga u prvi tim a ne ganjaj parmaka kao Banegu ( ako uopšte ganja ).....
heheh bravo buraz to ja pokusavam reci ali odmah ispada da provociram, iskreno volio bih da potpisete banegu i onda isti vezni red kao argentina a + nemate mascerana heheh pa to bi bio pocetak kraja.
LOL i pozz silvio nisi bio odavno ,,banega ima 22 god sto znaci da je igrac u razvoju ,ko je gledao valenciju protiv reala i barce ,vidio je o kakvom se igracu radi ,,inter ima daleko bolji vezni red od Argentine ,ispade ovako nas vezni red cini samo Cambi a gdje je tu SNijder MOtta , Deki itd..A kakav masherano on je klasicni destruktivac koji ne moze da izbori sebi mjesto pred keite i busqe .Silvio B je napisao/la:Mister No je napisao/la:Gledao sam i jutros Banegu i ono što on pokazuje na CA je čisti prosjek, mislim da on nije igrač za Inter, Branca ubaci Crisetiga u prvi tim a ne ganjaj parmaka kao Banegu ( ako uopšte ganja ).....
heheh bravo buraz to ja pokusavam reci ali odmah ispada da provociram, iskreno volio bih da potpisete banegu i onda isti vezni red kao argentina a + nemate mascerana heheh pa to bi bio pocetak kraja.
IO SONO INTERISTA
Koliko si puta jos gledo Banegu ? ako si gledo i mEssi sto je igro, pa ono je bilo ispod prosjeka,uostalom kao i Tevez kao i Higuaim itd..NEMOJ SUDIT NA OSNOVU JEDNE TEKME I JOS NESTO BANEGA NIJE XAVI AL JE PREDOBAR IGRAC UZ TO IMA 22 GOD STO ZNACI DA JE PREDNJIM KARIJERA I ZIVOT .Mister No je napisao/la:Gledao sam i jutros Banegu i ono što on pokazuje na CA je čisti prosjek, mislim da on nije igrač za Inter, Branca ubaci Crisetiga u prvi tim a ne ganjaj parmaka kao Banegu ( ako uopšte ganja ).....
IO SONO INTERISTA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja na ove Špance što dolaze u Serie A gledam kroz prizmu Lopeza, Rivalda, Mendiete, Redonda, Sissoka, Farinosa, Kily-ja, De la Pene...Jednostavno, koliko god bili dobri u Primeri, toliko i zakažu u Italiji. Banega je mlad, solidan igrač (mora se reći), al' njegovo dovođenje je dvosjekli mač. Može eksplodirati, a može totalno upropastiti svoju karijeru dolaskom u Italiju (nebitno da l' se radilo o Interu ili nekom drugom klubu).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
+1Monolog je napisao/la:Ma ja na ove Špance što dolaze u Serie A gledam kroz prizmu Lopeza, Rivalda, Mendiete, Redonda, Sissoka, Farinosa, Kily-ja, De la Pene...Jednostavno, koliko god bili dobri u Primeri, toliko i zakažu u Italiji. Banega je mlad, solidan igrač (mora se reći), al' njegovo dovođenje je dvosjekli mač. Može eksplodirati, a može totalno upropastiti svoju karijeru dolaskom u Italiju (nebitno da l' se radilo o Interu ili nekom drugom klubu).
Italijanska liga je najzahtevnija, jer je takticki najsuperiornija. Mnogi veliki igraci su propadali u njoj upravo zbog toga. Sa druge strane, sem Shevchenka - ne znam za flopove u drugim ligama, koji su iz Serie A otisli u iste.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kaka i Ibrahimović.MaGiCa je napisao/la:ne znam za flopove u drugim ligama, koji su iz Serie A otisli u iste.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.