Za ove koji bi da dižu tribinu istočnu, malo srede sjevernu i slično - šta mislite time postići? NIkako da shvatite da nije problem u toj **** istočnoj tribini ili korovu ili par stolica koje fale. Problem je u prilazu stadionu, problem je nepostojećem parkingu, problem je kvalitetu travnate podloge, problem je u prostorijama unutar stadiona koje ne postoje niti se mogu ubaciti u trenutno postojeći objekat, problem je u brzini kojom se stadion mora isprazniti kada je pun... te probleme jedna tribina ne rješava! Imate Bilino polje i Koševo, stadioni koji ispunjavaju minim minimuma uvjeta, i tamo se može igrati samo zato što nam iz UEFA/FIFA stalno gledaju kroz prste. Jel' stvarno mislite da će izgradnja istočne tribine ili popravka WCa od Grbavice učiniti kvalitetniji stadion od ta dva?
Dobro znam šta su Unionovi navijači uradili i naježio sam se kada sam prvi put vidio i čitao, ali oni su sebi stadion sređivali da bi mogli igrati na njemu u okviru druge lige Njemačke. Stvarno mislite da su tim svojim sređivanjem omogućili da, eventualno, nastupaju u Europi?