FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

28TAGOE
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la 28TAGOE » 06 jul 2011, 22:34

Aksentijević potpisao ugovor na 5 godina. :)
Ništa od Marcoratija,kao ni Labrina po svoj prilici. Luizao bi trebao u toku sedmice stići u Beograd.

p.s. Robija, ma koga briga za penal,važno da nije nastran. :lol: ;)
LARISSA RIQUELME!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 06 jul 2011, 22:38

haha ...

Ili je neko drugi promasio penal nisam siguran . A drugi gol moze bit da je i Jovancic dao :D
Slab mi dojavljivac iz BG :D
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 06 jul 2011, 22:43

Vjecna Robija je napisao/la:haha ...

Ili je neko drugi promasio penal nisam siguran . A drugi gol moze bit da je i Jovancic dao :D
Slab mi dojavljivac iz BG :D
Malo je reć dojavljivač ,ti izgleda imaš nekog pri UO Partizana. ;) :lol:

Već ništa od Marcoratija?
LARISSA RIQUELME!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 06 jul 2011, 22:47

haha veoma vazan dojavljivac :D Kraj utakmice :D :D

Partizan-Metalurg 3:0

zanimljiva tekma :D
Partizan u bijelim dresovima ,Metalurg u Zelenim :mrgreen:

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 06 jul 2011, 22:50

Dakle završismo pripreme više nego uspješno,Rabotnički 5-1, Olimpija 2-2,Rosenborg 0-0,Metalist 1-0,Petržalka 6-0,Metalurg 3-0.

Ne pamtim kada smo ovako uspješno odradili pripreme,doduše bez obzira na ime rivala,zna li smo sa trećeligašima kiksati. Očekujem pojačanja šta drugo reći i poželjeti,moramo nadomjestiti ove odlaske i pojačati se i naravno dominirati i ovu sezonu.
LARISSA RIQUELME!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 06 jul 2011, 23:01

Bez poraza pripreme,a sa ovoliko golova,svaka cast.Samo jos da se dovede koje pojacanje,dobro pojacanje i eto Partizana u LS :D

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 06 jul 2011, 23:03

Robija ne zaboravi sreću kao važan aspekt u sportu. ;)
Trebaće nam itekako,mada ja sam ubjedjen da će neko od hipotetičkih nosilaca u četvrtom kolu ispast prije četvrtog kola i da ćemo mi bit povlašteni,jer smo ruku na srce slabiji samo od Rangersa kada se radi o potencijalnim rivalima,ostalo bi laganice prošli i po treći put igrali Ligu Šampiona.
LARISSA RIQUELME!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 06 jul 2011, 23:06

Naravno sreca se podrazumjeva.
Ma samo ne treba razmisljat o tome ko ce doci,lagano stepenicu po stepenicu :D Na kraju cetvrtfinale LP hahaha
Ma idemo mi u LS siguran sam u to.Siguran !

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 06 jul 2011, 23:11

Fino je vidjet ovaj optimizam samo se nadam da nećemo previše poletjet pa ne dao bog da se ponovi Petržalka,Apoel,Makabi... ;)
No moram priznat da sam i sam veliki optimista i nadam se uspješnoj godini,a naravno akobogda u sredu na JNA se ide i slavi prolaz u treće kolo kvalifikacije. :)
LARISSA RIQUELME!

Ђујић
Kontakt:

Post Postao/la Ђујић » 07 jul 2011, 10:23

Просто се $ " $ ? се нас & " " $ ' ".' " $ ' просто " $ ? " " за ове % ? $ ?,$ " о " $ ? ? по " ". Не ? $ јавно ",? " са $ је $ / " $.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 jul 2011, 10:26

Partizan mašina od ekipe, prvi put u zivotu mi nije bilo dosadno gledati prijateljsku utakmicu, kad ste igrali sa Petražalkom. Ide Partizan opet u grupe Lige prvaka 100 %.

Ђујић
Kontakt:

Post Postao/la Ђујић » 07 jul 2011, 10:31

aS_Roma je napisao/la:Partizan mašina od ekipe, prvi put u zivotu mi nije bilo dosadno gledati prijateljsku utakmicu, kad ste igrali sa Petražalkom. Ide Partizan opet u grupe Lige prvaka 100 %.
? " се $,? не ' ? " " "? ;)
$ $ ' ? ? пара за ? сезону $ " " ? $ $ ",% се $ $ су " $ ?,% је $ пара & $ за ¥. Све " то $ ? &,? / се " ?,? $ " " " јер рата Сао & " ?? :roll:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 jul 2011, 11:32

Pratim koliko mogu vala Partizana. Al onog Eduarda trebate zadrzati pare su legle za Savica valjda vam to nece biti problem, od oni igraca mi se ne svidja onaj na lijevoj strani mislim da se Tomic zove, tu trebate dovesti jednog pravog igraca, i naravno Clea vratiti :D

bompeto
Kontakt:

Post Postao/la bompeto » 07 jul 2011, 11:37

" je napisao/la:Просто се $ " $ ? се нас & " " $ ' ".' " $ ' просто " $ ? " " за ове % ? $ ?,$ " о " $ ? ? по " ". Не ? $ јавно ",? " са $ је $ / " $.
" се " $ '. ? " ' $ " " % $ - " & $ & је " " ". Јер $ ? је " у % $ по " " "," се $ $ је у " " -,& $ се $ о " ",у " је познавање " - за $,то је " "," је " % $ &,? се " $ " њега стоје % " " $ су ' & свезане. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 13:08

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hron ... stvo!.html

Cisto da se vidi,240 godina za Francuza,a u ovome slucaju je to samo ucestvovanje u tuci :roll: :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 jul 2011, 13:11

$ ' везе " - се ". :twisted:

$ $ $ сте ? $,' " $ " $ ' $ ту " у " њега ? ' се ". $ " сјајна ",? %,? с $ стране " " јасно $ " " је $ у ? " & & " у ? $ се та уговорена рата ?,не ' % је ? управа,- $ су ? паре $ "? :roll:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 23:37

Na mečevima Partizana i Škendije u kvalifikacijama za Ligu šampiona neće biti gostujućih navijača, saznaje “Blic”.

Dogovor o tome da na utakmicama u Beogradu 13. jula i u Skoplju 19. jula ne bude organizovanog dolaska gostujućih navijača postignut je na sastanku klubova, predstavnika fudbalskih saveza Srbije i Makedonije.

Sastanak je održan u prostorijama Fudbalskog kluba Partizana i trajao je više od tri sata. Stavove crno-belih je zastupao generalni sekretar Darko Grubor, a Škendiju su predstavljali komesar za bezbednost i finansijski direktor kluba.

Grubor je rekao da crno-beli apelovati na sve svoje navijače da ne idu na gostovanje u Skoplje, a isto će uraditi i čelnici Škendije pred gostovanje u Beogradu.
Kakvi indijanci boga ti poljubim. :roll:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 jul 2011, 23:39

$ $ не вјеруј ' % $,не вјеруј ' % %. ;)

С $ стране " јасно " је,& савез " ".? су се " ? $ у &,па ? $ - " ' $,& не $ " " у &,не ' " " $ " " на тој " " вјероватно - $ у $ ? $ $ су у " гостовања у ". Но % је ту је,? $ је ово " &.

% се ? "," је & " се ¥ " & " ¥ ?,$ " & ? $ & ? спонзора те $ $ ? ¥.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 23:44

Nije ovo patka sigurno,mada bice tamo i jednih i drugih navijaca bas kao sto je bio slucaj sa Varvarima danas,ili sa ovim Albancima prosle sedmice.

A za Djurica me ne cudi,on je poznat kao nesposoban da nesta sam uradi,vec da uvek za njega neko drugi konce vuce,ali je tu glavni kada treba da se prica u javnosti,bas kao i Lukica. ;)
Mada ja ipak verujem da ce Djuric da saceka dolazak do play-offa LP pa tek onda da dovede nekoga,bas kao i prosle godine.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 jul 2011, 23:47

Devil je napisao/la:Nije ovo patka sigurno,mada bice tamo i jednih i drugih navijaca bas kao sto je bio slucaj sa Varvarima danas,ili sa ovim Albancima prosle sedmice.

A za Djurica me ne cudi,on je poznat kao nesposoban da nesta sam uradi,vec da uvek za njega neko drugi konce vuce,ali je tu glavni kada treba da se prica u javnosti,bas kao i Lukica. ;)
Mada ja ipak verujem da ce Djuric da saceka dolazak do play-offa LP pa tek onda da dovede nekoga,bas kao i prosle godine.

Све % " & ",$ то за ¥ " не %,? $ ' ' је ? $ $ $ та - топ ¥,јер $ $ " $ $ ' $ $ ? офа $ $ " ".Но наравно не & се " пуно ",овај ? је $ на &," $ јануара је ту,$ & $ %,$ & " ? ?,то је то. " $ не ' $ - $ посао $ је % у "," се $ " $ то ? " у ?,% је то & ? је ",? " је $ не " ове ' успјеха,$ се $ нас - $ $ ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.