Ništa od Marcoratija,kao ni Labrina po svoj prilici. Luizao bi trebao u toku sedmice stići u Beograd.
p.s. Robija, ma koga briga za penal,važno da nije nastran.

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Malo je reć dojavljivač ,ti izgleda imaš nekog pri UO Partizana.Vjecna Robija je napisao/la:haha ...
Ili je neko drugi promasio penal nisam siguran . A drugi gol moze bit da je i Jovancic dao![]()
Slab mi dojavljivac iz BG
? " се $,? не ' ? " " "?aS_Roma je napisao/la:Partizan mašina od ekipe, prvi put u zivotu mi nije bilo dosadno gledati prijateljsku utakmicu, kad ste igrali sa Petražalkom. Ide Partizan opet u grupe Lige prvaka 100 %.
" се " $ '. ? " ' $ " " % $ - " & $ & је " " ". Јер $ ? је " у % $ по " " "," се $ $ је у " " -,& $ се $ о " ",у " је познавање " - за $,то је " "," је " % $ &,? се " $ " њега стоје % " " $ су ' & свезане." je napisao/la:Просто се $ " $ ? се нас & " " $ ' ".' " $ ' просто " $ ? " " за ове % ? $ ?,$ " о " $ ? ? по " ". Не ? $ јавно ",? " са $ је $ / " $.
Kakvi indijanci boga ti poljubim.Na mečevima Partizana i Škendije u kvalifikacijama za Ligu šampiona neće biti gostujućih navijača, saznaje “Blic”.
Dogovor o tome da na utakmicama u Beogradu 13. jula i u Skoplju 19. jula ne bude organizovanog dolaska gostujućih navijača postignut je na sastanku klubova, predstavnika fudbalskih saveza Srbije i Makedonije.
Sastanak je održan u prostorijama Fudbalskog kluba Partizana i trajao je više od tri sata. Stavove crno-belih je zastupao generalni sekretar Darko Grubor, a Škendiju su predstavljali komesar za bezbednost i finansijski direktor kluba.
Grubor je rekao da crno-beli apelovati na sve svoje navijače da ne idu na gostovanje u Skoplje, a isto će uraditi i čelnici Škendije pred gostovanje u Beogradu.
Devil je napisao/la:Nije ovo patka sigurno,mada bice tamo i jednih i drugih navijaca bas kao sto je bio slucaj sa Varvarima danas,ili sa ovim Albancima prosle sedmice.
A za Djurica me ne cudi,on je poznat kao nesposoban da nesta sam uradi,vec da uvek za njega neko drugi konce vuce,ali je tu glavni kada treba da se prica u javnosti,bas kao i Lukica.![]()
Mada ja ipak verujem da ce Djuric da saceka dolazak do play-offa LP pa tek onda da dovede nekoga,bas kao i prosle godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.