HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHApatinho7 je napisao/la:To nana našla svoju ljubav ??Vjecna Robija je napisao/la:haha siso malamandraX je napisao/la: Bjer' tamo, seljOk je'an![]()
![]()
Jel to ne znas msn instalirati![]()
![]()
Meni nana na msn a tebe nema![]()
Nekog djedicu sa bijelom bradicom
![]()
![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
probaj skinuti MSN 7 ili 8 jer ako ti se to pojavljuje znaci da ti treba stariji msn jer ti win ne podrzava ove napucanemandraX je napisao/la:
Moli Boga da valja link![]()
http://lmgtfy.com/?q=Windows+Live+Messenger+7" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: hordas'87, dana/u 10 jul 2011, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Spanija je dala gol u 117 minuti.
Holandija je dobila 9 zutih kartona
Spanija 5 zutih kartona.
Kad se to slozi : 11-7-'95
Na kraju krajeva ... Zar finale nije odigrano 11.jula ?? I šupci nisu ni minutu šutnje ... i nakon toga, vid šta se desi ..

Spanija 5 zutih kartona.
Na kraju krajeva ... Zar finale nije odigrano 11.jula ?? I šupci nisu ni minutu šutnje ... i nakon toga, vid šta se desi ..
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
- majestic24
- Kontakt:
nekontam sta zelis s ovim recipatinho7 je napisao/la:Spanija je dala gol u 117 minuti.
Spanija 5 zutih kartona.
Na kraju krajeva ... Zar finale nije odigrano 11.jula ?? I šupci nisu ni minutu šutnje ... i nakon toga, vid šta se desi ..![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
a i cema 2 godine starijiPapastathopoulos je napisao/la:vidim ja da ti mene handrisLudLo 4 je napisao/la:Sta radim Semiru nije svjestan a i ti da si malo stariji znao bi te vjerovatnojasmin256 je napisao/la:zar nisi u carsiji, il ces kasnije ??? ima ovaj neki koncert za onog pepija. 3 marke ulaz. oticu ja, ako nista da kartu samo kupim. svaka cast mirzi teletovicu, dade mu lik 5 000 eura.neka, neka
![]()
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Koji klinac pocinjes tu temu,sad ce se hiljadu ljudi naci,nastat ce rasprava i zatvorit ce se chat.
Molim te edituj post
Molim te edituj post
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
- Megamon
- Kontakt:

Yebo me sad svako ako nebi poj'o ovo sve.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Give me dupla tura 
- legenda reala
- Kontakt:
oj ko ne bi ,jbt.pošalji i vamo namaMegamon je napisao/la:
Yebo me sad svako ako nebi poj'o ovo sve.
kad Fera neće
vratio sam se na forum zbog tog
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legendo kad vec ides, ucini mi uslugu jednu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
- legenda reala
- Kontakt:
Koja je ,daj neki podatak kako ću znati koja je da je pozdravim od Jasmina iz Jablanice 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jos me proganja jedna cudna zenalegenda reala je napisao/la:Koja je ,daj neki podatak kako ću znati koja je da je pozdravim od Jasmina iz Jablanice
jedna ************** koje vise nema
Ti se vratio na forum čim si hranu vidio ogladnila guzica
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Otkako su ukinuli sintore prijavljeno je oko 10 000 psa lutalica.afa97 je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110706153
Hocemo mi da idemo u korak za Europom, sta ce nam sintori.
Opameticemo se kada nastrada vise od 10 000 ljudi.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Deset hiljada pasa lutalica?
Stvarno sam (neugodno) iznenađen. Ne mogu da vjerujem da se radi o ovako velikom broju (fakat je velik', mora se priznati).
Susretao sam se sa ljudima koji su odbacivali pse (dakle, dok su bili svrsishodni, bilo je ok - poslije su ostavljeni na ulicu) i to nije rijedak slučaj. Čvrsto vjerujem da bi bilo drugačije da postoji azil za pse (ili bilo koje druge životinje koje dosade vlasniku (jbt ih, ne znam ni zašto nabavljaju ljubimce ako će ih odbaciti, al' to je neka druga priča)), al' kako smo nikakvi po tom (i mnogim drugim) pitanju, onda...
Ubijanje pasa ne djeluje lijepo (a i kako bi), al' to je jedini način da se stvari barem malo dovedu u red (kada već ne postoji opcija navedena u prethodnom pasusu). Ljudi na vlasti će promijeniti mišljenje tek kada psi lutalice napadnu njih ili njihovu djecu, a tada će, vjerujem, biti kasno za sve.
Susretao sam se sa ljudima koji su odbacivali pse (dakle, dok su bili svrsishodni, bilo je ok - poslije su ostavljeni na ulicu) i to nije rijedak slučaj. Čvrsto vjerujem da bi bilo drugačije da postoji azil za pse (ili bilo koje druge životinje koje dosade vlasniku (jbt ih, ne znam ni zašto nabavljaju ljubimce ako će ih odbaciti, al' to je neka druga priča)), al' kako smo nikakvi po tom (i mnogim drugim) pitanju, onda...
Ubijanje pasa ne djeluje lijepo (a i kako bi), al' to je jedini način da se stvari barem malo dovedu u red (kada već ne postoji opcija navedena u prethodnom pasusu). Ljudi na vlasti će promijeniti mišljenje tek kada psi lutalice napadnu njih ili njihovu djecu, a tada će, vjerujem, biti kasno za sve.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jednom kad sam bio u Zenici, hodam polako setkam se, i sad (posto se ne sjecam, ima oko 2-3 god kad sam zadnji put bio) jedna ulica, ide djete biciklom, zafur´o se lola, a za njim 3-4 onih džukela
a sto je najsmjesnije on uopste ne obraca paznju na njih, kao i ostali ljudi okolo, kao da je to normalno 
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Druze,mismo ti u Zenici navikli na scenad.Bilo da si sa biciklom ili autom,on ce ici za tobom i lajati (Poneki zna i ugristi
) Da ti ne pricama sta ih ima oko zgrada,svaka zgrada ima svoj klan,i navece bude festa,kad se to stane "borit" laju ma nije humano.Mi prije od njih nismo mogli zaspati,sad smo navikli i jednostavnjo bez njihovoj lajanja i jaukanja ne mozemo zaspati 
- Boateng_27
- Kontakt:
Ma sreća sad su nam u Zenici napravili neku organizaciju " Šapa " i tu Šćenad pofataju i daju im Neke vakcine protiv bjesnila i da se nemogu više kotiti. Sad cuke nose minđuše
... Ma dok oni izmurmu sve ce nas poklat ... Hebo im ja mater to treba odma pištolj i u glavu !
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Pa jarane nece me ****,ujest ce me
Sve zube povaditi,ko ih J**+ nek se kote
A Sapu i Snezanu Vidovic nabijem na ....
Sve zube povaditi,ko ih J**+ nek se kote
A Sapu i Snezanu Vidovic nabijem na ....
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 6 gostiju.