jos me proganja jedna cudna zenalegenda reala je napisao/la:Koja je ,daj neki podatak kako ću znati koja je da je pozdravim od Jasmina iz Jablanice
jedna ************** koje vise nema
Ti se vratio na forum čim si hranu vidio ogladnila guzica

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jos me proganja jedna cudna zenalegenda reala je napisao/la:Koja je ,daj neki podatak kako ću znati koja je da je pozdravim od Jasmina iz Jablanice
Otkako su ukinuli sintore prijavljeno je oko 10 000 psa lutalica.afa97 je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110706153
Pridruzujem se željamaVjecna Robija je napisao/la:Pa jarane nece me ****,ujest ce me![]()
Sve zube povaditi,ko ih **** nek se kote![]()
A Sapu i Snezanu Vidovic nabijem na ....
aha čuo sam da se nemogu navuć na Bosanski sudžuk, a i ospe se nešto po prangijiTribalian je napisao/la:Ne treba koristiti kineske kondome,nikako.
sta je toliko smjesno ??Tribalian je napisao/la:jasmin256 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
šta je rećijasmin256 je napisao/la:[youtube][/youtube]
A ti si veoma upoznat sa tim klubom.hordas_Bec je napisao/la:ne znam da li postoji vec, ali trebalo bi otvoriti temu pod nazivom FK NOVI PAZAR .. zasluzila su to nasa braca
Svaki Reeds se suosjeća sa njima, bez obzira bio to radnik na stadionu ili navijač kluba.
Trenutno korisnika/ca: lol89, VolimBiH96 i 8 gostiju.